rozilu
|
Ojla mamice. Na hitro napišem kar me zanima... zadnje dni sploh nimam časa, samo preberem, pol pa že Maruška jokca... Koroške kapljice - a mi katera napiše sestavine, da ne bom kupovala nekaj kar že imam. Maruša je namreč spet dobila krče, predverajšnjim bolj blage, včeraj je bilo pa spet hudooo . Pa fuuuul pazim kaj jem, tudi čisto možno da nima veze s hrano - ampak najbrž odvisno od Hranjenje - smo nekako uredili, se je kar lepo zredila v enem tednu od kar je patronažna rekla, da se premalo redi. Malček smo dodajali, samo res ne veliko... Je pa sama poštekala, da je treba jest, tako da zadj hoče kar vsake 2h . Kar pomeni 1h hranjenje (malo na eni strani, podiranje kupčka, na drugi, podiranje kupčka), previjanje... pol spi kakih 45min, uro in jovo na novo.... aaaaaa... ne da nimam časa skuhat kosila.... niti pojest ga ne utegnem. No sej ni skoz tako, pa na srečo pride tašča kaj na obisk, da jo popestva in pol lahko z skupaj pojeva. Vikend - je bil zeloooo pester. V soboto sem v 1h dobila 39° vročine. Zamašen mlečni vod... mislila da imam mastitis. Šla k zdravniku (spoznala Pušenjaka) je rekel, da ni nujno da je vnetje, da lahko dobim tako vročino že samo od zamašitve voda. Mi je predpisal antibiotik + oksitocin (syntocinon - da lažje steče mleko), je pa rekel, da če pade temp., ni treba vzet, ker ni mastitis. In res mi je potem kar sama od sebe padla... no, sem ful masirala pred dojenjem, pa si poskusila čim več stisnit ven... pa malo pristavljala čim več na to stran. Je fuuul boljše, čeprav nikoli ne uspeva prav spraznit te strani . No pol v nedeljo je pa Maruša dobila fuuuul rdečih flekcov po telesu (kot koprivnica)... čez dan so se samo množili in širli še na nogice in po vratu. Klicala dežurno amb. pa so rekli, da verjetno od kake hrane (sumim paradajz) ali pa je pretoplo oblečena, hm . No včeraj je bla patronažna tu in smo se prvič kopali, flekci so skoraj izginili (danes jih ni več); so se pa spet pojavli ta hudi krči... Ah, vedno nekaj, važno da nam ni dolgčas, ane Če bo danes mir še kaj preberem in napišem... če ne pa čez nekaj dni
|