|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
30.10.2009 9:47:55   
frrrr
Triš - zelo ste luštni. vsi skupaj! 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.10.2009 12:20:11   
Anonimen
Živjo...

Nimam toliko časa...včeraj smo doživeli prve krčke od 16h do 21:30. Pomagala nam je pa masaža pa 4 kapljice gorenjskih lekarn. Kriva pa krvavica..jih morem, jesti zaradi železa.user posted image bjek.

Spali smo potem po pol 1 potem pa še od 2-6, pa še od 8-11user posted image sta se mogla ati pa mami naspat.

Se pa tudi že sprehajamo po sončku in upamo da bo jutri kaj sončka.

Februarka08 kako si kaj ? Pa smo frej porodnišnice a, HB ?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
30.10.2009 12:39:19   
rozilu
Triš, luuuuštni prav vsi, čudovita družina user posted image user posted image

Joj vidim da so krči ful "in" trenutno. No mi smo HB zaenkrat spet brez. Pa smo pokupli vse kar je blo možno v lekarni + svakinja je rekla, da mi bo še nekaj iz Trsta prinesla... Prijateljica pa trdi, da tisto iz Trsta ne pomaga, da so tiste iz Avstrije zakon. Patronažna pa, da tiste iz A vsebujejo nekaj kar malce "zadrogira" user posted image da ga pomiri... V glavnem prav nobenga ne bom več poslušala user posted image user posted image user posted image . Po zdajšnji pusti dieti bom začela počasi uvajat razno hrano (razen mleka in res problematičnih stvari). Ko zvečer gledam TV in vidim reklamo za čokolado se začnem skoraj user posted image , tako da sem si danes zjutraj privoščila košček temne čokolade, aaaaaaahhhh je pasal user posted image .

Zgleda se bomo danes mogli sprehajat kar v oblakih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.10.2009 13:50:09   
naty6
Ojla.

Mi smo pa dva dni preživeli v bolnici user posted image user posted image . Zgodilo pa se je:sredo zvečer sem Aneja po kopanju nahranila, podrla kupček in ga položila v zibelko. Nakar ga je malo začelo matrati, videla sem da mu je malo mleka ven prišlo iz ust in začela je kolcati. Nič nenavadnega. Vzdignem ga in si ga dam na rame, da kolcanje prej mine. Potem pa je naenkrat začel hlastat, jaz panična zakličem moževo ime in on prihiti v sobo. Otroka v sekundi izročim njemu in mu kričim, da nevem kaj mu je, da se davi,....On otroka obrne in ga začne udarjati po hrbtu, nekaj mleka je še priletelo iz ust. Potem ga vprašam če diha, pa odgovori da ne ve ker nič ne sliši. Meni ni trebalo več in zovem 112. Ni rešilca, so mi dejali, naj pripeljemo otroka sami. Če ne diha pa naj začnemo z umetnim dihanjem. Vrnem se v sobo, Anej leži na postelji in mož reče da diha, toda plitko. Pokrila sem ga v dekico, večjemu Damjanu sem rekla, da si naj da jakno gor(ubogi jokal je kot dež in govoril: mama mrtev bo, mama mrtev bo). Pomirila sem ga, da nič ne bo ker že diha, toda moramo ga iz preventive peljati v bolnico. Tako so nas zadržali na 24 ur na opazovanju, če bi bilo še kaj mleka v pljučih ali pa da se ne bi razvila kakšna tehnična pljučnicauser posted image . Sedaj smo doma, toda ženske, mene je prav strah. Jaz sploh nevem kaj bi takrat, če ne bi bilo mojega user posted image  doma. Panika-groza.

Naty

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.10.2009 15:22:10   
Anonimen
Naty6user posted image user posted image kako grozno. Upam, da ste sedaj že kaj boljše ? In kaj je bil razlog potem za ta dogodek ?user posted image

(odgovor članu naty6)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
30.10.2009 19:19:51   
naty6
Pravoda: v bistvu nevemo. Mogoče se mu je zaletelo tako zelo, da je šlo v sapnik.

Naty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.10.2009 19:41:53   
Nončika
me sprejmete medse?

sicer sem bila predvidena kot novemberka, ampak se je naš pikec kar odločil, da hoče biti oktoberček. torej naš pikec je prijokal na svet 24.10.2009 ob 3.26 in s tem postal mali škorpijonček.

naty6, vupan, ka se je zdaj že stanje poriktalo. me je kar zmrazilo, ko sem prebrala, kaj se je zgodilo.

brala vas nisem še nič. bom pa kmalu.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 30.10.2009 19:44:34 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.10.2009 20:13:05   
Anonimen
nončika ... dobrodošla
Kako je pa user posted image ime?

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
30.10.2009 21:10:55   
Nončika
Ime mu je Timon. njegove mere so pa konkretne. 4180g in 54cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.10.2009 22:24:36   
sonček33
TRIš tolk imaš lepe otroke

nončika zdej te bom kle čerkirala, ker itak vsake tolko pridem sem, ker je prijateljica tukaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.10.2009 22:33:48   
rozilu
Joooj Naty, to je pa moglo biti grozno... Mene je najbolj groza, da bi se kaj takega zgodilo - da bi nehala dihat user posted image Upam da ste zdaj OK.

Nončika - dobrodošla na klepet, čeprav smo bolj redkobesedne zadnje čase. Nas naši user posted image lepo okupirajo, kar je čisto prav user posted image .

Maruša zdaj sladko spančka, jaz sem pa popoldan malo oddremala, tako da sem zdaj končno malo uredila slikice... jih nekaj prilimam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.10.2009 22:42:37   
rozilu
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.10.2009 6:37:17   
TRIŠ
naty6user posted image user posted image user posted image user posted image joj kar jokam.HB da je bil mož toliko priseben,jaz ne vem kaj bi naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nončika dobrodošla user posted image

Rozilu kako smo lepi in tako črniuser posted image

Hvala vsem za pohvale slikicuser posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 188
31.10.2009 8:54:10   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

TRIš tolk imaš lepe otroke

nončika zdej te bom kle čerkirala, ker itak vsake tolko pridem sem, ker je prijateljica tukaj

vela, saj veš, da se od bork ne bom poslovila. bom svojo borbo preusmerila v kaj drugega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 189
31.10.2009 10:40:20   
Anonimen
Eno vprašanje punce : danes je naša stara 15 dni, sedaj smo bili zunaj 1 dan 30min, 2 dan 1h, 3 dan 1,5 h  presledki. Sploh ne vem ali se danes lahko jo pelje kaj ven ali ne ? 

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
31.10.2009 11:47:11   
Anonimen
Oj mamice.. in mali oktobrčki!!
Ma jst tko uživam z mojim malim. Vsak dan mi kaj novega pokaže..., tok mi ni nič težko vstat... in ko ga slišim jamrat in prosit za joškico... ni lepšega kot dat jo .

Skratka, pridn je. Matra se s krčeki ampak je zelo potrpežljiv. Ves rdeč v obrazka, skor da ne joka.. sam napenja se. Ponoči se mi je kr začel zbujat, včeraj je cel dan bruhcal in študiram, da mi ni kej zbolčku. No, temperature ni. Ne vem.

Temenc skor več niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sm kupla Mustelo po priporočilih in deluje perfektno. Dvax sm ga umila in rezultat je, da verjet ne morem. Sm pa tud za kopanje kupla od Mustele in lahko rečem, da tud pikic več nima po telesu. Skor neverjetno ampak je res. Sicer je draga zadeva ampak se splača. Na pregibih je mel skoz vneto pa sm ga mazala z oljčkom, zdej pa rdečice skor več ni.

Sm pa kupla sling v Pikapolonici, super zadevca ampak.. se mi zdi, da moj otroček ne uživa tolk oz. mu ni prijetno zarad širokega povijanja. Tko čudno leži not. Joooj, sovražim to široko povijanje. Ma kera podobno težavo. Komaj čakam december,ko imava kontrolo pri ortopedu... in srčno upam, da bo kolkec ok. Mava levega mal nezrelega. Pa te plenice zdej so vse tko mehke, da sploh ne morem fajn zategnit in se mi zdi kot da to moje povijanje ne naredi nobenega učinka in mu samo škodujem .

Sva pa dobila iz bolnice, da ni alergičen na mlekeca, rumenjak in beljak.. Juuuupiii... Je bil sum na to pa sm mal opustila mlečne zadevce..., jih pa obožujem. No zato je mami zjutraj navalila na čokollllllllliiiinoooooo .

No.. zdej gre pa mami se mal zrihtat. Mam frizerja danes, v bučo sm obupna in zato se mi otroček noče nasmejat, najbrž. Grem se uredit v upanju, da dobim nasmešek z odprtimi učkami. Obožujem ga, ko mi panča in raztegne te svoje male ustniceeeee... Baje, ker je nedonošenček moram štet od PDP-ja + 6 tednov... tok je star in ne, ko se je rodil. Jst s mela pa PDP 12. oktobra... in je moj mali čist še mejčkan... a u bistvu bomo čez 5 dni stari 2 meeeseca . Ooo je hitr minil...

Sm bla včeri pri G, je vse ok... in je rekla se vidimo čez 1 leto, sm se sam nasmejala in rekla... oooo ne, se vidimo prej. No, z mojim dragim začneva kr na drugem otročku delat na napih prvih počitnicah... , 1. maja 2010. Enga za drugim... pa punčka bo.  .

naty6, me je kr zmrazil ob branju. Tudi nam se je zgodilo nekaj podobnega... par strani nazaj sm pisala. Midva sva bla pa 6 dni v bolnici na opazovanju. Dej za začetek poskusi z vzdignjenim vzglavjem, da se mu ne vrača mlekec nazaj. Mi mamo diagnozo refluks. Malo si preberi o tem. Pa držite se in nobene panike... Jst sm v trenutni situacija hvaležna za Angel care... ta me je opozoril, da moj otrok lovi zrakec... sm mislila, da me bo pobral. No, ponoči pa tudi napol spim... ker se mu kr pogosto zatika. Pri nas so to pripisali nedonošenosti. Skratka.. nasplošno tudi zelo priporočajo, da se dvigne vzglave tudi pri ok dojenčkih. Povsod... pri spanju, previjanju... tudi ko dojiš naj bo mal dvignjen... skratka.. ČUVITE SE, je pa hudo, vemuser posted image .

MM, meda nikakor ne dajaj na dudiko!!!! Počakaj na koroške kapljice, saj so na poti. Med ni dober za rast zobekov, povzroča gnilobo že v štartu. Pa alergene so..., dojenčki ga ne prebavljajooo. Tko je men moja patronažna rekla. Sicer pa vse sladke zadeve niso fajn za na dudiko... to piše tudo na vsaki škatlici, ko dudiko kupiš. No, razen Vetrovnih kapljic... user posted image . Tud tega pa sicer ne podpiram v veliki meri... pomaga pa pri našemu fantu zelo. Čudežno delujejo.

pravoda, zrak ji popolnoma NIČ ne bo škodil. Pa sej če je pridna potem vidiš, da uživa čeprav je tako micana. Sam da ji je toplo...user posted image

Nove mamike... pa ČESTITAM vam! Uživajte v vaših malih srečicah!

Skratka mamice, lepo soboto. Tiste, ki grete pa svečke prižigat pa nikar ne bodite žalostne. Vse je z razlogom in življenje je pač kruto a tako je. Ko objame vas žalost poglejte svoje sončke in žalost preženite stran. Jaz pa moj Liam pa pošiljava svečkico vsaki, ki jo bo prižgala. Pa naj bo še ena več. Tudi mi gremo sinekovi prababici, ki odšla je, ko je v bušiju bil. 

Lepo bodite..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 31.10.2009 11:51:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
31.10.2009 11:47:37   
malaMravljica
Pravoda, ce imate lepo vreme bi jaz jo itak peljala vn, svez zrak je sam dobr za dojencka. Ko se moj zbudi tudi greva vn, je treba izkoristit sedaj in jih mal navadit na svez zrak, bo kmalu precej bolj mrzlo, naj se sedaj ze mal utrdijo.

Pa punce, hvala za tisto o medu! Sem vedela da je alergen, sam da ga dojencki ne prebavljajo pa ne. Pa saj sem dala res sam eno mini kaplco na dudo. KOroske lekarne so pa takoooo dalec od mene. Saj so njihove kapljice ze na poti k meni, upam, da pridejo vsaj do torka.

Rozilu, kok je lepa mala. A ji ze kaj delas frizurco. Moj ima glih en tok las in ima vedno kaksne odbite frizurce, mu pocesem s krtaco in pol tok lepo stoji.

Naty, joj kaj si dala skozi. Me je postalo kar strah, ko sem brala. Drzim pesti, da se kaj takega ne ponovi vec, ne pri vas in tudi ne pri katerikoli drugi oktobrki.

Punce, mi smo imeli ze polno obiskov in nas mali je dobil tok oblacilc, smrk smrk,.. skor mi ni treba kupovat oblacil do 1 leta starosti, pa tok fajn je kupovat za dojencka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.10.2009 12:04:51   
malaMravljica
Rizkoo, sva skupaj pisale in nisem videla kaj si ti napisala, tako da vprasanja zate od mene:

1. SLING, to je una ruta a ne. Jaz bi jo tudi kupila, pa ne vem kolk veliko vzet, ves ti kaj vec, In do kdaj se pa to uporablja, mislis, da bi jaz lahko rabila do spomladi?

2. TEMENCA, moj jih sicer se nima, ima pa fullllll mozoljckov, sedaj so sli iz obraza se na prsni kos in vrat. Kaj si ti mozoljcke odpravila s tem samponom la kaj drugega, ker si napisala, da ti je odpravil pikice po telesu.

3. KOROSKE KAPLJICE, saj cakam, sam vcasih ga tok zvija. A ves danes zjutraj, ma se mi je tok smilu, bil je pri meni v postelji in se je nekako prekotalil iz hrbta na bok tako, da je bil naslonjen na mojo ramo. Se je zvijal, niti jokal ni, tok je bolelo, z obema rokicama se je pa mene drzal za naramnce od modrcka. Ma ubozec, pol sem ga vzela iz postlje in nosila obrnjenega na trebuscek.

4. LEPA MAMI, ti se sam zrihtaj, pol se bo mali zihr nasmejal od veselja, da je mami tok lepa.

oh kar tukaj napisem, tista blazina. Ce ne bo cist ok reci tvojemu naj vzame alfa noz ali kaj takega in jo razrezita tako kot mora bit. Pa ne se urezat zraven!!!!!!!!! Saj bos vidla, cist kamot se reze in preoblikuje vse skup.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.10.2009 12:18:58   
Februarka08
Ojla...

Na hitro... pri nas je blo včer krizno stanje - najprej dopoldne pride patronažna, tamal ne pridobiva dost na teži... groza, jaz vsa panična, zdaj mu morm vsiljevat dodatek da ga zredimo. Spet bom šla čez isto kalvarijo s tem dojenjem kot pri tamaliuser posted image ni mi namenjenouser posted image no, samo da ga zredimo, pa bom vesela, patronažna pravi, da je Blaž čisto ok fantiček, da jo bolj jaz skrbim, ker se tako sekiram... itak da se bom, halouser posted image ne gre drugač...
No, potem pa popoldne z mano katastrofa - non stop bruhanje, vsaka kaplja vode, čaja ali karkoli kar sem spravla vase je šlo ven. Moj je noč pred tem skoz driskal, jaz sem nasl. dan bruhala. Zgleda en virus. V glavnem, zvečer ni blo nič bolje, sem šla v dežurno, so mi dali 2 flaši infuzije ker sem bla čist dehidrirana, komaj sem stala. Mleka itak skor nič pri meni, nisem mogla pit, kaj šele jest. Danes sem mal juhe, ostalo se mi obrača. Pijem po požirkih in upam da ne bo šlo ven. Prav mučen dan je bil včeraj, danes sem vsaj toliko da lahko Blaža previjem, včeraj se mi je kar vrtelo. Čist švoh, s kg sem itak že na istem kot pred user posted image tko da... dobr da je še kakšen zaloge od prejuser posted image

Toliko, vas bom še kaj pogledat prišla če bom lahko. Bi vas pa ful rada še mal prebrala, pa še ne upam oz. mi tudi zdravje ne dopušča. Upam da ste vse okuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 194
31.10.2009 12:21:15   
Anonimen
joj mamice moje, jst sm tok lena, samo berm, pa tok mam v glavi za napisat pa se mi ne da user posted image

Uglavnm:

Koroške kaplce ... moj je mogu učer na vrat na nos domov, k so neki zamutil s stalnim prebivališččem za tamalo in mi jih je prnesu, tko da bomo vidl kako se obnesejo

Sprehodi ... učer nism bla, samo dons pa grem, pa ponavad gremo za kšne pol urce, urco

slikce user posted image ... ful so sladki

naty6 ... samo da se je vse dobr končal, mene je glih tega najbl strah, al pa da bi bruhnla, sj jo mam skos na boku, nikol na hrbtu, samo ...

tabela ... jst jo bom dopolnila, ko bom lohk, ker zdj je vse neki čudn tle k je za pisat user posted image

mene pa še neki zanima ... kdaj boste oz. ste šle user posted image slikat za osebno, pa kako so ga slikal?
... kokrat na dan vm kakajo, ker men skos k jo preoblečm je saj mal pokakana plenica
... kokrat kopate z milom?

Neposredna povezava do sporočila: 195
31.10.2009 17:31:38   
majakla

Ku - ku.

Čudovite slikice, valda, če so sami lepi otročki. user posted image

Da se najprej pohvalim (že trkam po lesu), včeraj
in danes ponoči smo spali od 22.30 do 5.00, fajn,
ne?
SPANJE:
V glavnem samo spimo pa jemo, edino od 18h do
21h oz. do kopanje je "auf". Buden, gleda na veliko,
se mi zdi, da vsak dan več vidi. No, in takrat pridemo
na račun, tudi babi in dedi, da ga cartamo.

KOPANJE:
Kopamo se vsak dan. Ima pa od prvega kopanja
alergijo, smo že menjali milo (Iz Nivea-e na Buebchen),
zda pa mu laseke in obrazek umivami oz. "polivamo
s kamilicami in HB tudi tako uživa.
Alergija pa, odkar prakticiramo kamilice, izginja - se
suši.

Aja, vsak dan mu v vodico kapnemo eno kapljico mila.

KAKANJE:
Plenička je skoraj vedno polna, če pa ni, pa se pokaka
med previjanje, no, najraje ko ga do konca povijem.
Zato pa po novem, čim ga slečemo, še telovadimo z
nogicami in skoraj vedno kaka in lula. Še to, mi v MB
moramo široko povijat, pa čeprav ima Nikec kolke 1A.
Se mi zdi to tudi boljše, saj ga lažje primem. user posted image

SPREHODI:
Zunaj smo tudi vsak dan, od 11h do 14h in od 15h
do 17h, pol pa je že itak tema in smo raje doma. user posted image

V četrtek pa imamo posvetovalnico, me zanima
koliko smo se zredili, ker res ful papamo.
user posted image

OPRAVIČILO:
Se opravičujem, da kar nekaj pišem v množini, še
sama ne vem zakaj.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
31.10.2009 18:40:25   
sonncnica
Mi smo pa to noč kar prebedeli. Vida sem zbudila ob 23h, ga nahranila, previla, potem pa se je začelo in hlipanje, krčki, vetrovi, tamali je gledal kot sovica, jaz pa se še pokonci nisem mogla držat. Mojga ni blo doma, na srečo pa sva ta mesec še pri mojih, tako da je moj oče ustal ob 3h in mi pomagal. Ob 5h smo nekako končno zaspali. Saj ne vem, kaj je krivo - babica mi pravi, da moram vse jest, da se otrok pač navadi na vso hrano. Vid pa ima težave s kupčki, pa še požrešen je... In še smrt v družini smo imeli, ki me je kar dotolkla, včeraj pa je bil pogreb. Verjetno kombinacija vsega...

Rižkoo- po carskem sem kar uredu. V bistvu mi ful pomagajo, ker sem doma pri mami, pa moj je ful priden. Rana se super celi, notranje šive pa še čutim, odvisno, koliko se čez dan naprezam. Ampak je vsak dan bolje.

Veliko cartanja vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
31.10.2009 22:26:59   
skačica
hello!

Evo, ta velika gdč. že kar nekaj časa spi, ta mala gdč pa tudi, tko da imam nekaj minutk časa, da tle naklofam nekaj neumnostiuser posted image .

Pri nas zaenkrat krčkov HB ni. Upam in mislim, da jih tudi ne bo. Zara je zelo pridna punčka, do včeraj je praktično samo jedla in spala. Se tudi pozna na teži, je v 17 dneh pridobila 800 gramov.
Danes je že malo več bedela, ampak ni panike. Če si v bližini in se z njo pogovarjaš, je čist zadovoljna in mirna. Je ne rabimo kar naprej okol nosit.

Iza se je tudi navadila na sestrico in jo ima prav rada. Tud njena trma se je unesla in prav lepo sodelujemo. Zdej smo bile že 2 dni same doma, ker se je možu iztekel očetovski. No, je kar šlo, le proces odpravljanja na sprehod je naporen. Da Izo oblečem in obujem (sej po večini se sama, ampak je treba zraven sodelovat, ker ona bi drugač kar mal po svojeuser posted image ), Zaro oblečem kot medveda in sama sebe uštimam, zraven zvlečem še vse potrebne pripomočke, nas spravim 3 štuke nižje, na hodniku popokam voz in ga zvlečem dol po štengah,...no, ampak je luštno in uživamo, ko se zunaj šetkamo. Kar dolgo, če se le da in je vreme primerno.

rizkoo- sling mene tud zeza in sem že skor obupala. Imam hotsling in sem že 100x pogledala cd z navodiliuser posted image , Zaro tlačila not in ven, ampak enostavno se mi zdi, da je ne naštimam vredu not. Ker jo moram široko povijati in se je sploh ne da naštimat v položaj lupince. Mah, ne vem.
Pa bi mi tko fajn prav prišlo zdej, ko bo slabo vreme in bom hodila po kosilo v vrtec. Pa tud kar tako na sprehod bi jo lahko v slingu nesla.
Mi imamo kontrolo pri 3. mesecih v CE, to je šele januarja. Da ne govorim, da kakšnih hlač sploh ne morem gor spravit, ker je tko široka zaradi teh plenic. Ma, res je zoprno tole široko povijanje.

nasmeh- men se zdi, da se Zara že zavestno nasmeji. Mami pravi, da se od 3. tedna dalje, no naša je danes stara točno 3 tedne in se mi zdi, da se zdele par dni tko lepo nasmejčka, ko ji čist nežno kaj nakladam.

kakanje- ja, tud naša se ene 3-5x na dan pokaka. Ne čist vsako previjanje.

mustela- je pa meni zakon bila pri Izi. Tako krema za temence, šampon in kopel. Sem vse to imela pri Izi, zdaj imamo še vedno za Izo mleko za telo, včas tud Zaro z njim namažem (je rekla patronažna, da naj karuser posted image ). Za Zaro sem sedaj uporabljala trdo milo, zdej bom pa tud kopel od Mustele kupila.
Sicer jo pa ne milim vedno, kopamo se pa vsak drug dan.

majcy- mi smo Izo slikali za potni list, ko je bla stara dva meseca. Je blo težko, ker smo jo morali držat tako, da je imela glavo pokonci pa mogla se je lepo držat- eh, bv. No, nekak je ratalo.

februarka- drži se. Lahko ti rečem samo to, da vem kako težko ti je, če dojenje dela preglavice. Nasveta pa pametnega nimam. Upam, da bo steklo, če ne pa pač ne.

naty- groznouser posted image , samo da je tvoj reagiral tako kot je. Tud jaz zmrznem takrat, ko bi morala ukrepat. Pa čeprav teorijo poznam, v praksi pa potem bolj paniko zganjam kot kaj drugega. No, če mojga ne bi blo, bi pa ravno tako reagirala. Ko je nuja, je nuja.

Jutri pa tale 1. november. Je težek dan, ker imam pokopanega atija in mlajšega brata in je vse še bolj sveže. Sicer je pa vsak dan težek, ko se zbudim z mislijo na njiju.Sploh brata zelo pogrešam, ampak tako je. Živeti je treba za naše otročke.

Grem, se še kaj javim. Lahko noč.

(odgovor članu sonncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.11.2009 5:47:00   
TRIŠ
mM a se ti pri prehrani paziš.Kajti mojega enako zvija samo jaz jem vse,le mleko sem sedaj šla na 1,5 mm(mi je svetovala patronažna)Sem pa naročila koroške kapljice že v času nosečnosti,tako da nam pomagajo,če ne drugega se pomiri za nekaj časa ,ker so sladkeuser posted image

februarka upam da si boljeuser posted image user posted image user posted image

majci
super da je velikokrat pokakana,to je dober znak

skačica
naj ti ta dan hitro mineuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
1.11.2009 7:51:22   
karmen b
Joj rozilu, kjeer srček, jo boš mogla pa kmal k frizerju pelat! Kok ma dolge lase user posted image

Moja princeska se počasi prebuja. Zadnje dve noči je blo kar pestro...noče mi spat kot je treba, ampak sem ugotovila, da jo predolgo mučim z dojenjem in je preutrujena, da bi zaspala, potem pa kričimo. Počasi se bomo naučili vseh trikov.

Na sprehodu smo bli dvakrat, jutri pa patronažna pride, da jo skopamo. Moram danes kamilice skuhat, ker pravi, da je super za otroka, da se prvo kopanje naredi v kamilicah, ker majo še občutljivo kožo.

Lepo nedeljo vsem user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?