Anonimen
|
Ženske bog obstaja... Moj sinek 13 dni ni kakal.., sva šla dons na posvetovalnico in... dobila napotnico za pediatrično, opazovanje 7 dni . Sm bla že tok žalostna..... ampak, vse za sina... Sm pa vseeno na poti domov v mislih rekla " o bog, ko bi vsaj kakal"... in prideva domov, se dojčkava, neki slišim, pokukam pod pleničkooo in en kup zenfastga drekcaaaaaa.... . Ga hitro dvignem.., pa na previjalno... ej, sm 7 plenic zamenjala, tok mu je šibal vn... gostoooo, goosto.... pa je vmes še zrakec spustil, se je razpršil po mojem beelem pulovrju ampak... pa kaaaj, sam, da se ga je pošteno pokaku. .. Juupi..., ne bo nam treba v bolnicooo... Smo pa velki 63.5cm in težki 6650g, cepljeni že drugič... brez pikice joka, zdej pa v mojem naročju spi ko top. Ma sm ponosna na svojga sina. Skratka... duda, ni šans, da mu dam večjo. Mi je blo že na samem začetku jasno, da mu ne dam ogromne zadeve v usta....čist prevelke so in ostaneva na najmanjši. Sva mela aventove, zdej pa eno Nukovo... rumeno iz lateksa. Sm misnla, da jo ne bo sprejel, pa jo je takoj zagrabu ninasiki, kakanje se full spreminja.... sploh pa, ko bodo zobki. Naš je prej vsak dan 5x, pol 1x ampak pošteno...zdej pa 13 dni nič.. Ne skrbi... no..., ko tolk časa ne bo kot naš, naj te zaskrbi najčka, se slišiva . Ne vem kje se je ustavlo pri dogovoru, čuvam pa še zate. Že v pondelk dobiš. karmenb, se veselim pondelka, da spoznam tvojo lepotičko. stuhica, jst sm mela nosečniško sladkorno pa vsaj mal vem kako ti je....., grozno. No, jst upam, da se zrihta, sm bla pa tik pred inzulinom..... pa sm prej rodila. Joj, kako se ti rata učit, pridna si. No, mi smo mel pa včer štalo doma. Tašča, tast pametna do amena in sta mi šla na živce kar sem očitno pokazala,.. in mojmu ni blo prav. Se je zlo naglas zbunil, pred njimi... name neke kritike in ne vem kaj. Sm ga pred vsemi sterala,.... ne komunicirava več, zdej pa neke pametne smsje pošilja.... pa tašča mail poslala.... , tast bil pr men gor.... Ma jim bom vetra dala, ne morejo mi nič. Da jim j. Skratka, brezveze.... še zmer se z mojo sivo frizuro ubadam, za crknt kaj mi je ženska nardila. Prv k njej bi šla in bi jo na sivo pobarvala in ostrigla, pa da vidi kako mi je. Nč, grem... lep dan...
|