|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
9.1.2010 22:47:42   
lenika83
Dober večer!

Samo na hitro se javim, ker sem čisto uničena in šibam pod tuš in spat.

Zanima me, če mogoče katera uporablja trak za nošenje otroka (baby wrap) in kako se ta zadeva obnese? Jaz bi si morala nekaj omisliti, ker drugače mi bodo roke odpadle user posted image Pa mi sling z obroči ni tako simpatičen, ker je samo na eno ramo, pri traku se pa teža malo bolj porazdeli po celem telesu.

Šibam... Lahko noč

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
10.1.2010 0:10:53   
rozilu
Evo sem vas malo prebrala pa pokomentirala. Sva sami, moja mladička panča, mami pa se zabava z račnalnikom user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Dobro jutro v snežen dan!

A ni lepo???

Edino to je bedno, da ne morem nikamor z vozičkom, ker je previsok sneg.

Tlele imam en link za vas:
http://www.youtube.com/watch?v=0yYxt4FL6Z0&feature=player_embedded

Jaoooo.... danes se mi je zbudil ob 3h zjutraj in ne pa ne nazaj zaspat. Sem bila besna ko ris. Res je sicer, da je pančkal od 19:30 dalje (s podojem ob 23:30) in sem lahko v blaženem miru pogledala Harryja Potterja user posted image , ampak VSEEEEEEEEEN!!!! GRRRRrrrr............

Kdaj bo moj froc spal vsaj 7 ur skupi???? Aaaaa???? user posted image user posted image Ufffff.....

Pa še tko je, da zvečer ne morem zaspat user posted image
Mislm, sej zdej je ok, sam dons ponoč je bla pa res muka.

Sam po moje me je najbolj raz*** to, da se je ta mali odločil, da ne bo spal, moj "najdražji" (GRRR) je bil pa zuni na žuru! Če ma tok energije, da lahk žura celo noč, lahk tud svojga sina ujčka!!!user posted image user posted image user posted image Je pršu dam ob 7h zjutri! Sm misnla, da se bom razpočla od jeze. user posted image Zdej je pa že mal bolš...user posted image

No, sem se mal zlajala...

LPuser posted image

Ha, jst sm pa mislila, da boj PST kaj poteptali - decembra so jo, pa se je dalo z vozičkom tudi po snegu.

Harryja sem jaz gledala kar z Marušo, pa danes tudi en film. No ona ne gleda, ker jo stran obrnem, bi pa hotela, ja user posted image . Škodljivost za oči - katodni TVji so bli definitivno škodljivi za oči, ker so utripali, tudi plazma baje utripa, lcd pa ne; tako da ne vem zakaj bi bili tako škodljivi za oči. No, če ga predolgo buljiš itak, ker se oči utrudijo gledat skoz na isto razdaljo. Pa to naši user posted image itak ne bojo, ne user posted image

TV dam pa tudi ful na potiho, ker se mi zdi, da se itak skoz neki preveč derejo pa take čudne glasove spuščajo.

Včeraj mi finta s poznim uspavanjem ni ratala - ker jo je ful trebušček matral. user posted image Mama pojedla ene par grahkov user posted image user posted image user posted image so bli zmešani s korenčkom, potem pa se je drla do 1h... Evo, danes pa zaspala v 15min user posted image . Pa še na obiskih je pokazala kako zna bit pridna, vsi jo samo hvalijo user posted image

mucamaca - em, to moj dragi dela vsak vikend... decembra pa tud kdaj med tednom user posted image Pa sej se bo tudi Maksi navadu spančkanja, držim pesti da kmalu user posted image .

MalaMravljica - otr. dodatek je odvisen od višine plače pa od št. otrok. Meni je najin kar smešen 22€/mesec... še za plenice ni dovolj user posted image , pri vas je pa kar lepa cifra!

Agrumi - jaz jih jem in ni nobenga problema. Med so nam pa dali že v P

IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Muca maca znaš tudi tuje jezike? Praviš da si se zlajala, pa muce ponavad mijavkajo MAL HECA.

user posted image user posted image user posted image

Kg - uh, december in peka piškotov sta pustila sledove. Aja, pa manj sprehodov. Probam zdaj zreducirat, samo kaj ko so piškoti še ostali, pa še torta bo nasl. teden za moj RD user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 10.1.2010 0:11:35 >

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
10.1.2010 9:38:58   
Anonimen
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

no da še jst mal pokomentiram

mi bomo dubl zobka ... zelo kmal ... se že mal vid, kje bo, sam čutt pa še ni

jst pojem ful pomaranč pa mandarin (c vitamina) pa moje dete ni nč bolš user posted image pa še na sprehod ne morva, ker ni pr ns lepo splužn, je kr neki user posted image user posted image user posted image

kg ... men sploh nočjo jet dol, še vedno sm 5+ po naši tehtnci, pa so mi najbl oprijete kavbojke ko ulite, še bl mi lepo stojijo k so mi prej, predn sm bla user posted image tko da ne vem kako je to možno, je pa res da mam zize povne user posted image pa je to sigurno 1kg ali več user posted image ... upam user posted image user posted image user posted image

otr. dod. ... jst ga mam 47€, in to samo zato, ker sm v 2008 delala ful prek študenta, 2009 pa skor nč in bo pol 2010 več, sam to men nč ne pomaga ... pa z mojmu nisva nč lagala in sva dala da smo družina, ker nebi blo kj dost več, pa še do mojga se mi ne zdi fer da bi lagal, da ne živimo skupi, tko da je kr je user posted image

to je to kar se spomnm ... zdj pa grem še mal po netu skakat, dokler lohk user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
10.1.2010 12:38:22   
Februarka08
Uf, čvekeuser posted image

Najprej hvala vsem za pohvaleuser posted image
Mi praktično zdaj cele dneve uživamo na snegu, včeraj je snežilo kot za stavo pa smo šli vsi ven, Blažu čez voziček pokrivalo za dež in gasauser posted image midve na sanke, oči je pa sina furaluser posted image skratka, uživancija... danes mam pa muskelfibruser posted image smo se mavžali, zdaj pa mamuser posted image

Morm vas mal prebrat da vidim kaj se kaj dogaja, če ne pa popoldne ker zdajle bo sine že hotel malicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 12:59:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu drobtinica29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
10.1.2010 14:26:37   
Anonimen
Miške piškee.. user posted image
Spet moje javljanje. Sinek pančka, ne morem verjet... sam podojčkala sva se, sm ga položila na trebuščka, v rokice dala niniko in je šel v sanje. Tko malx se to pr nama zgodi, da sm prijetno presenečena. No, jst pa zdej mal počitka. Dragi je šel bordat.., jst pa ne morem večuser posted image ... no... čez čas spet. Sva strastna boardarja..user posted image
No in ker ne bordam, se pa bašem z rolado... pa sej to je podobno user posted image . Če ne tak šport, pa tak ustni šport.user posted image Sm pa prej uživala..., ko sm odpirala paketek od MM. user posted image Punce, moja obsedenost s babyFehnom je presegla vse meje... no, zato mam pa zdej vseeeeee v kompletu razen še enga stolčka, ki pride marca, a ne MM?
MM, Ej, pa jst sm misnla, da so oni posala knjigico zravnnn..., neeee ti si jooooooo... a veš kok mu je zanimiva!? Ni mi kapnl dokler nism računa hotla shrant. Sploh ga nism gledala... tko kot ti svoje tekočega računa user posted image . Juuupiiii, HVALA ti, HVALA... 100X. Tamalmu je full zanimiva in jo gleda in gleda. Zdej ga moram večx kr na bok dat... in sm mu knjigico nastavla... učki pa k žoge. user posted image HVALA.user posted image Ti si najboljša...

Ej MM... nohtke ne boš verjela mu strižem vsak drug dan.... mu tko rastejo, da joj. Me skoz praska, ko papava,.. sm vsa lisasta med joškami. Pa mi ni problem, ga primem za prstke fajn.. pa ne more velik mahat. Pol se pa itaq zagleda kaj za boga počnem in se umiri.

Uglavnem, pozdravčka vsem.... jst sm dočakal svojo prvo M po porodu. Boli me tko grdo, da konc. In glava in vseeee .... zanič sm. No, to je znak, da bo res kmal začet treba delat na punčkiuser posted image . Sm bla pa mal v dvomih... dojenje pa M, mi ne gre skupi ampak očitno se da. Sm se ustrašla, da mi ne bom mlekec ušel. No... še je tuki..  Jst res ne razumem žensk, ki NOČEJO dojit. Ma to je tko lepooooo... pa tok mi je hudo za tiste, ki ne morejo... no... pač te grdi razlogi. user posted image

Moj mali je na mojih modrcih odkril Hello Kitty mucko... user posted image , pa jo na polno vsakič lovi, ko je. Prv lovi, maha z rokicami.... jezička da vn.. prv koncentracija za ulov.., joško kr spusti. Skratka, jst umiram od smeha. Je že začel muce lovit..user posted image No, ko se buni, mu hitr Kitty pokažem. user posted image Lep dan.., grem mal ležat.

Aha, pa še ena posebna novička... ne boste verjele ampak verjemite, da je res. Našemu 4 mesečniku in 6 dnevčku.. user posted image je pokukal zobekkkkkkk.... zdej je meni jasno zakaj smo bli tko tečkani. Ja, res ZOBEK mamo, tak mali, beli...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
10.1.2010 14:39:51   
metka_zone
Živjo!

Joj,kako ste vsi napredni user posted image !!!Naš pa najraje gleda akvarij od atija in Nika, ter s tako vnemo,da ko ga dam stran,se dere kot jesihar.Igračke mu niso zanimive najbolj razen ene stare ropotuljice od Nika,ki pa že kar kliče po smetnjaku,ampak očitno ga še ne bo kmalu videla.
Mali se obrača na vse strani in trebuha na hrbet in obratno.Zelo rad se kopa in kopalnica je pravi đumbus,ko sva pri koncu.On brca in tolče v mali kadi,Nik pa v taveliki in seveda mora oponašati brateca user posted image ...ko bi še mene,ko nato čistim...
Glede tega v kakšnem položaju jih imate,je pa različno.Jaz sem Nika imela večinoma v polsedečem,ko je bil dojenček, Žana sedaj pa imam v polsedečem in pokončnem,saj se tako najraje nosi.Pa glavico že drži pokonci,tako da ni panike.Sicer po pa drugi teden že 4 mesece.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
10.1.2010 15:27:07   
rozilu
Ojla. Samo mene danes boli glava, al je pač tak dan?

Sem se odpravila na sprehod... skoraj misija nemogoče. Sem šla pač po pločnikih, kjer so očiščeni, prometa na srečo danes ni veliko. Jutri bom probala it kar z Marušo v vreči, če mi jo bo ratalo stlačit not s kombinezončkom vred - pa na PST. 

Potem sem se pa skoraj zjokala, ko mi je mama rekla, da je na morju sonček user posted image in mi nismo šli dol...

Grem urejat slikice še od lani. Lepo nedeljo še naprej.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
10.1.2010 19:06:23   
tea85
ne morem vrjet da ste ene cel mesec pred nekaterimi , recimo pred našouser posted image pa zobki že...ne morem vrjetuser posted image

me zanima kaj že katera daje te kašice?, tiste ko mate že 4 mesece stare bejbije? jaz ji bom takrat že tu pa tam ziher dala kakšno kašico?!

zdaj pa grem škrata zbudit, če ne ponoči nebo htela ajčkat.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
10.1.2010 23:03:12   
LINDI
M.M. jaz bo verjetno tam okrog 20e dajala,pač vsak da kolikor je zmožen,ne,itak se bo nabralouser posted image počasi.

Katri kakšne pa so izgledale pikice,ker jih imamo mi tudiuser posted image

Tea čestitke za kilažo...meni to še ni uspelo,pa sem ful na sprehodih...me pa baše čokoladauser posted image sem mislila,da sem mi bo kdaj zagabilauser posted image pa nimam te srečeuser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
10.1.2010 23:17:01   
LINDI
Joj že zobki...noro čestitke prvim zobkomuser posted image user posted image user posted image

Ej punce,a majo vaši malčki tudi črno za nohtki...kako to ven spraviš,jaz ga samo enkrat na teden nažajfam,ostalo pa se umivava z vodo,,ko so postriženi je lepo,čez dan dva istouser posted image

Aja meni tko tastari v narekovajih svetujem,da ko se dere,če je previt in sit kar pustim,da se zdere,pa jaz to ne morem,od kje jim ti nasveti...sem brala knjigo POVEZOVALNO STARŠEVSTVO...pa tam piše,da to ni v redu,da če joka ga je pač treba poslušati in ugotoviti kaj mu je,če rabi tolažbo,naj mu to nudimo....pa da bo razvajen...v bistvu se mi zdi,da morava izkoristiti do konca te dneve ko sva skupaj,tudi če se oba crkljavauser posted image ,jaz delam v trgovini...in to je potem tako vsi prazniki....velikokrat popoldan,večkrat kot dopoldan.....in potem bom user posted image tako malo videla...hočem pač,da je moj otroček zadovoljen...upam,da ne delam narobe,ker ga stisnem k sebi,ko joka ,ker ne more zaspati...saj včasih pa zaspančka brez pomočiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
10.1.2010 23:48:25   
tane
punce...VPRAŠANJE...ali ima morda katera otroško posteljico iz Ikeeje, Gulliver in če lahko kupim za to posteljo jogi pri nas?

Mi smo do sedaj imeli košek in mu postaja malo majhen (po širini) pa mi je ta všeč ker se odstrani stranica ko bo večji in se morda mamica lahko uleže zraven ko mu bere pravljico...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
10.1.2010 23:58:01   
tane
joj, LINDI, ne jih poslušat tako so delali včasih...ti samo delaj kot čutiš in jaz ti dam popolnoma prav še prehitro bodo naši otročki morali stran  od nas...meni pa moja tašča začuda ves čas govori naj ga čim več crkljam, da njim so govorili da ne, ker bodo potem razvajeni in je rekla, da se njen sin, se pravi moj user posted image potem pri nekje 3 mesecih ni več hotel nositi in crkljati pri njej potem ji je bilo pa ful žal...POVEZOVALNO STARŠEVSTVO je super knjigica...pa kot pravijo ravno tisti otroci, ki so jim nudili veliko ljubezni in telesnega stika so potem kot odrasli prijetni, samozavestni, zadovoljni...tako da NITI slučajno ne delaš nič narobe, ravno nasprotno...ti ga kar stisni k sebi kadar hočešuser posted image

meni je pa ena stara teta od mojega rekla naj ga pri 3mesecih počasi ponoči neham dojiti, da se navadi celo noč spat, da bo verjetno nekaj noči jokal ampak da naj ga kar pustim...HALO!!!!! sem si mislila, pa raje nisem nič komentirala, sem si pa mislila svoje...jaz delam tako kot čutim in se niti slučajno ne pustim, da mi pamet solijo

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
11.1.2010 0:29:44   
frrrr
se strinjam s tane... LINDI, še prehitro se otročki ne bodo hoteli crkljat. čas tolk beži in jim postane nerodno, če ti dajo lupčka, če se stisnejo k tebi user posted image treba je res izkoristit in jih zdaj crkljat. s tem jih ne razvadiš. jim samo daš občutek varnosti, ki jo najbolj potrebujejo.
če dojenček joka, ne trmari... trmarjenje se prične v času, ko se otrok začne zavedat sebe kot samostojne osebnosti... zdaj jokajo, ker so v stiski in nas potrebujejo.
konec koncev je pa porodniški dopust namenjen negi otroka in js pravim, da sem doma zarad tamale... če jo bom cel dan nosila  v naročju, jo pač bom... stare tetke se nej pa po trepalnicah mečejo.
spanje ponoči... sin je pred dopolnjenim 20. mesecem 2x prespal noč, nato so bile pa vse noči prespane... 19.5 mesecev sva se dojila in se je pač zbujal za podoje. pri 13ih in pri 18ih mesecih sva bila na infekcijski kliniki (1x calici virus, 1x rota virus) in je bil samo na mojem dojenju, ker ničesar drugega ni obdržal v sebi. sva že skoraj prenehala, a sva spet začela na polno dojit, ker druge ni blo.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
11.1.2010 10:22:14   
lenika83
Joooooj, jaz imam tudi polno glavo pametnih "tetk" in njihovih nasvetov. Tašča me je nekaj dni po porodu vsa začudena spraševala zakaj jo tolikokrat hranim. To se je počne samo na tri ure, vmes pa pač pustiš da joka user posted image Ponoči pa od 22 do 5 nima kaj jesti, saj v porodnišnici takrat tudi niso jedli. Če se že ful dere pač daš dudo user posted image Zadnjič je pa ravno mojemu ena sodelavka svetovala, da če se otrok ponoči joka, mu daš dudo namočeno v kuminov sirup pa je user posted image user posted image user posted image O tem da nonstop poslušam kako je mala razvajena, ker jo pač vzamem v naročje, ko joka, pa sploh ne bom izgubljala besed. Saj konec koncev imam jaz tako težke roke, da jih komaj dvigujem in nihče drugi, pa če to mene ne moti, ne vem zakaj bi koga drugega motilo.

Edina sreča je, da moja mama to vse dobro razume in podpira. Njej bi se pač težko izognila, ker skupaj stanujemo in mi je res fajn, da me povsem podpira in mi ni še niti enkrat rekla, da je razvajena. Še sama jo takoj vzame v naročje, ko zajoka, če jaz slučajno ne morem.

Amapk najhuje od vsega pa mi je, da še moj povsem verjame svoji mami in potem samo jamra, da je mala razvajena. Ni variante, da mu dopovem, da je še premajhna za biti razvajena. Pač rabi bližino, pa kaj. Saj jo ima on tudi v naročju in jo crklja, ampak vseeno vidim, da si misli kako je razvajena. Saj sem si zdaj naročila sleepywrap, pa se bomo lahko cel dan nosili, če bo treba user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
11.1.2010 10:36:21   
LINDI
Hvala punce me veseli,da ste enakega mnenja.. jaz pa ves čas poslušam,kako je razvajen,pa si mislim,če bi bil,mi v naročju nebi jokaluser posted image ,mi  je tudi mami rekla,da naj ga ponoči ne futram...verjetno so takrat njim take svetovali...jaz sem jo pa čukasto gledala.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
11.1.2010 10:37:18   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

se strinjam s tane... LINDI, še prehitro se otročki ne bodo hoteli crkljat. čas tolk beži in jim postane nerodno, če ti dajo lupčka, če se stisnejo k tebi user posted image treba je res izkoristit in jih zdaj crkljat. s tem jih ne razvadiš. jim samo daš občutek varnosti, ki jo najbolj potrebujejo.
če dojenček joka, ne trmari... trmarjenje se prične v času, ko se otrok začne zavedat sebe kot samostojne osebnosti... zdaj jokajo, ker so v stiski in nas potrebujejo.
konec koncev je pa porodniški dopust namenjen negi otroka in js pravim, da sem doma zarad tamale... če jo bom cel dan nosila  v naročju, jo pač bom... stare tetke se nej pa po trepalnicah mečejo.

jaz se tudi strinjam z vama
in tako kot praviš frrrr, porodniško imamo za nego otroka in ne za to, da imamo vse pospravljeno, skuhano ipd.

jaz zalo tudi ogromno prenosim, ker drugače joka, je pa ne morem poslušat, da joka, me kar srce boli

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
11.1.2010 10:50:33   
tea85
ja meni so tudi ene par tete rekkle da naj jo poskušam na 3 ure hranit da to ni kao vredi na 2 uri...čr jr moj otrok lačen mu nebom vstran jemala, halo !! bo že sama svoj ritem hranjenja prestavila in ga tudi je, zdaj že tudi do 3 ure zdrži brez user posted image včeraj je jedla zadno ob 8zvečer pa se zbudla ob 1 in pol ob 5 zjutraj, je pa res vsak dan drugače se mi zdi.

razvajenost- moj bi jo skoz cartal user posted image in tudi prav tako, jaz jo ne pustim dret, tudi če joka jo vzamem v naročje in jo tolažim tak dolgo da se umiri, v bistvu pa je skoz z nami, vsi jo crkljajouser posted image ampak je kr priden dojenčekuser posted image včasih me more malo jeziti, hehehe

LINDI saj jaz ne vem kako je blo to možno da sem izgubila kg kar od sebe, res da zvečer jaz ne jem ampak včasih pa tudi, pa čokolada, uf, te je blo vedno dosti user posted image no saj še zdaj, res pa je da sem te dni hodla ko zombi po hiši ker sem bla tak nenaspana.

jaz sem ugotovila da je zelen kakaec mela od čaja user posted image user posted image zdaj ji dajem vodo.

joj, kaj sem zadnjič nardila...sem jedla mandarino, pa sem ji dala na ustnice samo malo sokeca od mandarine, tlko za okus, ampak čez deset min. pa jok in seveda krči učitno, pa samo malo sem ji dala za okus, je to možnouser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
11.1.2010 12:04:00   
muca*maca
Jutro!

Neki me zanima:

A je katera, ki polno doji, že dobila menstruacijo?

Ker jst dojim na polno, pa sem skor ziher, da sem dons dobila M., pa še včeraj sem imela blazne težave z dojenjem, se tamal ni in ni hotel priklopit na joško, da sem že posumila, da mora bit neki z mojimi hormoni in mu drgač dišim, no danes zjutraj pa tkole.
Sam sta minila šele 2 meseca od poroda!!! A naj ne bi spet dobile M tam od 3. meseca dalje? Ali pa celo po 6 mesecih???

ŠIT!!! Pa tko fajn je blo brez, pa še spraševala sem se, zakaj sem že dva dni čist fertik...

Sporočite!
Pa hvala za odgovore.
LP
user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
11.1.2010 12:07:42   
Anonimen
veste kaj ... men tut usi pravjo da je razvajena, sam jst tko pravm, rajš vidm da je razvajena za crklanje, kot pa razvajena od igrač ... če razumete kja mislm!!! Me tok pogreje to, k so vsi pametni, da piham ko lokomotiva ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
11.1.2010 12:15:59   
lenika83
Kako je to fajn prebrati, da tudi drugim pametujejo. Jaz sem mislila, da smao mene taki pametnjakoviči obkrožajo.

Se pa absolutno strinjam z majcy_m, naj bo razvajena od cartanja ne od igrač. Res pa je da moj pojem razvajenosti ni niti približno enak kot pri ostalih okrog mene. Meni se zdijo razvajeni otroci, ki čisto vse dobijo (v materialnem smislu) in taki, ki lahko počnejo karkoli se jim zazdi pa jim nobeden nič ne reče. Na primer da ti celo stanovanje sesujejo, ko pridejo na obisk, mama pa lepo čiča in kavico pije user posted image Še nikoli v življenju se mi ni zdel razvajen noben otroček, ki se je rad malo pocrkljal.

user posted image user posted image user posted image ravnokar so me iz babycentra klicali, da je igralni center, ki ga imajo v akciji razprodan. Jezna sem pa zato, ker smo imeli obljubljenega za božično darilo, in ga nisem šla kupit takoj, ko se je akcija začela, za darilo ga pa nismo dobili, ker je mala še kao premajhna in še ga ne rabi user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa me bo stal 60€ namesto 40€, pa še najmanj 3 tedne ga ne bo za dobiti user posted image user posted image user posted image Moram iti v akcijo, če najdem še kakega drugega, ki bi bil ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
11.1.2010 12:31:35   
stuhica
Punce kar navadite se da vam bod vsi pametovali kaj bi bilo najboljše za vašga otroka in nekateri znajo bit prav vsijlivi... vem kako je to ampak taki ljudje pač so in tko jih vzemte skoz en uhelj not pa skoz tadrugega ven... to je vaš otrok in same naredite z njim tako kot menite da je prav... konec koncev morate vedeti da ima ta otrok brezpogojno rad samo vas in vašga partnerja....kako mu bodo pa drugi ljudje všeč je pa user posted image bo pa že sam začutu....

V glavnem naš je šel dans po čudežu  vv rtec brez panike.. brez dretja, edin jaz sme ga mogla oblečt... ( itak vsa zalimana šla spat ob 02 vstala ob 05:30 pa nisem zaspala do 06:45 pol pa 07:15 spet vstat no ja za svoje otročke mi ni nič težko nardit...  

Grem hitr mla še zaspat zatacjat ko je naš zunaj s tamalo, ker sem sinoči pisala seimarnsko nalogo pa še bližajo se izpitni roki tako da je kar pestro... user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
11.1.2010 13:02:18   
Anonimen
muca maca ... jst m še nimam hb!!!

tea ... jst sm ji dala mal pomaranče za cuzat, pa mal milke na ustnca, pa ni blo nč ... lohk pa da tvoji to ne odgovarja ... user posted image

zobka še kr ni, znaki pa so vsi ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
11.1.2010 14:01:33   
malaMravljica
Lenika, najprej tebi. Jaz imam to
https://www.hoppediz.de/shop/wear/elastisches-tragetuch/design-eisblau-br-mit-motivdruck-br-5-40m-x-0-55m.html
mi je bila zelo fajn, samo sedaj je ne uporabljam vec kaj dosti. Ce bi jo imela, imam velikost L, se zmeniva, kupila sem jo za 40 eur ( na zs ali mail ti dam racun) prodam ti pa za 20 eur. Ce si za povej. Ja pa ta trak zelo kakovosten, tu babice priporocajo izkljucno to firmo, navodila so zraven, sicer v nemscini, sam je vse s slikcami in gledas slikce, ko ga 3x zavezes pa ze znas brez navodil. Aja, sam prodam ti ga pa samo, ce si velika vsaj 168, drugace bos nezadovoljna in tega pac nocem.

Lindi, ah dej, ta natolcevanja pusti ga jokat. To je men tasca tudi rekla in to parkrat, ves kaj, se nikoli ji ga nisem dala pazit, ne komentiram ji kaj dosti, sam mojega malega ne bo puscala jokat, tako preprosto je to. TAko mali z jokom izraza svoje stanje, ce joka ze pomeni, da nekaj ni ok, pa ce samo rabi tvojo blizino. AJz tudi pravim, se prehitro bo zrastel,sedaj naj uziva z mano tolko kot se le da in ves kaj, vsi pravijo kako miren in azdovoljen je moj mali, itak ves kok casa prezivi na mojih rokicah.

Katera je sprasevala o dodajanju kasic v cetrtem mesecu? Ne vem, mi je rekla babica al medicinska sestra, ampak receno mi ej bilo, da se na trziscu dobijo kao kasice za 4 mesec, sam da to ni ok, da ne dajat, rajsi dojit se. JAz se bom tega drzala.

pa se eno vprasanje. Jaz sem danes ponoci 9x vstala k malemu, na 45 min se je zbujal in jokal. Za krivca sem razglasila posteljo, ker sva vceraj nekaj spreminjala in sem bila prepricana kako bo prespal noc pol pa tak sok. Za pomankanje mleka ne gre, ker ni hotel pit, enostavno zaspal pri meni.  Sedaj vidim, da danes tudi cez dan kar v jok, sam ko je pri meni v narocju je pa ok. Saj v tem primeru ni mozno, da so zobki, ker pol bi tudi pri meni jokal, ali se motim.

Aja, si prdstavljate kako izgledam danes user posted image user posted image  pa se ledvice se mi zdi me bolijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
11.1.2010 14:42:01   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Joooooj, jaz imam tudi polno glavo pametnih "tetk" in njihovih nasvetov. Tašča me je nekaj dni po porodu vsa začudena spraševala zakaj jo tolikokrat hranim. To se je počne samo na tri ure, vmes pa pač pustiš da joka user posted image Ponoči pa od 22 do 5 nima kaj jesti, saj v porodnišnici takrat tudi niso jedli. Če se že ful dere pač daš dudo user posted image Zadnjič je pa ravno mojemu ena sodelavka svetovala, da če se otrok ponoči joka, mu daš dudo namočeno v kuminov sirup pa je user posted image user posted image user posted image

joj no, saj ne morem verjet. Lenika, sorry vem, da teb to tezi, ko ti take nakladajo, jaz sem se ob tem pa prav nasmejala.   Ves kaj, naj govorijo kar hocejo, ti reces sam jaz sem mama, jaz vem kaj najbolj pase mojemu bejbiju.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......