malaMravljica
|
Punce, nekaj bi vas rada vprasala. ker vas je nekaj napisalo, da mislite na racun dojenckom dajat celo doklado, ki jo dobi. Men se to zdi prevec denarja, pa me zanima kolk pa pride doklada v Slo, imate vsi isto al ne, res ne vem in si ne predstavljam koliko pride. Ja, glede TV, moj tudi, ko je TV prizgan takoj orne glavico in bi gledal, tudi jaz mu ne pustim, pa niti ne vedm kolko vidi pri 3 mesecih, sam sumim, da ze kar dobro, pa saj vseeno, mislim da TV za male ocke ni ok. Katrin, kater prasek si pa uporabljala? Ce imas probleme mogoce Frosch, jaz rabim tega in pa vcasih Ecover, total bio in total drag pa ce ti je blizu Asutrija, baje ima Schleker enega bio za dojencke po ugodni ceni, njihova marka, mi je ravno kolegica povedala. Kako sebe obvarovati pred prehladi mi pa tudi meni ni jasno. Jaz zaradi dojenja in moznosti alergij ne smem citrusov in ne meda. Najvec kar naredim zase je vn na svez zrak, sam sedaj je pa tok mrzlo, -6,5 danes z malim ne upam vn, jaz bom pa le za kaksnih par minutk sla. Pa se eno vprasanje, kdaj dojencki ze lahko sedijo v narocju? Ker mojega vsi nekaj dajajo v sedec polozaj, pa pravim da ne smejo, pisuka mi gre na zivce, vsi tja v njega kok si lep, kok si cartek pridi k meni, pol pa kok je zetek in takoj ga posest v narocje. Jaz ga lahko pa par ur nosim, pa mi ni tezak in ga nimam posedenega. je pa res, kot pravi frrr... vsak dan zmorejo nekaj novega in ni se potrebno sekirat, ce kater cesa se ne zna, bo ze, pa ce kaj preskoci tudi ne bo panike, ko bodo prisli v solo nihce vec ne bo vedel ce je prijemal zivalce pri treh mesecih ali jih je pri stirih.
|