rakica 2
|
lindi-hvala za lepe želje,gre počas na bolje,je pa ta gripa res SVINJSKA,tko bolna še v življenju nisem bla,vročina ni in ni padla niti po enem tednu in evo zej še pljučnico,tko da sam ležim,tamala zaenkrat ni nč pobrala,ker je dojena in naj bi jo to reševalo,ker pa nisem 5 dni nič jedla in pila,mi je začelo manjkati mlaka,sm ji dodajala aptamil,HB krčev nima,se pa že uspešno nazaj dojiva in dobi dodatek še enkrat na dan,ima 6kg in 60cm in 2meseca,sama pa sem izgubila 4.5kg v parih dneh ,vsako zlo je za nekaj dobro-tko pravjo.ponoči se še vedno zbuja 2-3 in pri njeni teži je to preveč,zato jo malo motim s čajem,ampak kot sm zdej vidla po flaški sploh ne poje veliko,od 70 do 120,zato pa po moje hoče večkrat,ne vem no,jst bi rada že enkrat spala ponoč ..kopanje-jst jo vsak dan,se mi zdi da se ji le tako lepo sčisti in odmaši nos,seveda je pa ne šamponiram vsak dan,ji dam v vodo otroško olje in je skopana in namazana istočasno.tea-upam da se stvari pri vas normalizirajo,lepo da je malo dobro sprejel ,moram pa povedat,da se našemu ni sanjalo kako zgleda nočno vstajanje,zej ko sm obležala,je mogu on vstajat in prav je,naj kar proba,mi je zabrusu enkrat,da od kar sem iz porodnišnce so moji živci fuč,ja sej sm bla za vse sama,včeraj ni več tko mislu,upam da mu bo ta šola kaj zalegla...lep dan vam želim,morm it počivat,da me še kašn hudič ne zagrabi
|