|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
25.12.2009 22:03:07   
ninasiki
lindi mamo pr nas tud enga tazga sam da on k že ukrade avto ne pije ampak tud to ni izgovor in se mu je letos zgodila ena nezgoda z avtom in ga je mogu šlepat je pa šou menjalnik (audi) uglaunem posrau se je ceu tko da zdej ne uzame auta več mami pa sm zabičala da naj skriva kluče tko da glede auta ga je srečala pamet zdej pa sam še da službo najde in neha živet na mamin račun tebi pa velikooo sreče upam da se tvoj bratec čim prej spravi v red da ne bo še kej hujšeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.12.2009 23:26:28   
LINDI
NINASIKI hvala se takoj boljše počutim,ja,saj to te skrbi,da ja nebi bilo kaj....žalostne so take zgodbe,tudi tebiuser posted image user posted image user posted image ker vem,da take stvari znervirajo tudi tebe...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.12.2009 23:29:05   
LINDI
Pri nas vsaj dela...ampak zdaj nima avta v službo se mora vozit daleč....potem bo spet mami brez avta ona mu ga itak da,ker se boji,da bi potem še službo izgubil...potem bi bla šele štala,pa 25 je star...kdaj ga bo pamet srečala,po mojem kar beži stran od njega..........

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.12.2009 23:31:47   
ninasiki
user posted image user posted image user posted image lindi sej od našga tud verjetno sam jsr srčno upam da enkrat do njega pride in do tvojga brata da ne bosta na konc brez vsega user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
26.12.2009 9:38:36   
LINDI
NINASIKI ja bi bilo fino,ker drugače je zlat brat,bi vse naredil za domače,malemu vse kupil,dokler ima denar,ker z njim itak ne zna delati,ful pomaga pri zidanju hiške...tudi pri tebi upam,da se uredi,so le bratje in jih imaš rad neizmerno,pa kakršnikoli so.............user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
26.12.2009 13:25:19   
tea85
lindi- joooj, to pa je res hudo, pa še napihal, no k sreči njemu nič ni ampak...jaz vem kak se počutiš, pri nas moj oče pije in se tud vozi pijan okoli pa ko ve da se zdaj ni za hecat s tem, kaj če koga povozi al pa kaj, al pa se njemu kaj zgodi zarad prekletega alkohola.

ma te čist razumem, upam da se k sebi spravi ta tvoj bratec

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
26.12.2009 14:26:15   
rakica 2
lindi-hvala za lepe želje,gre počas na bolje,je pa ta gripa res SVINJSKA,tko bolna še v življenju nisem bla,vročina ni in ni padla niti po enem tednu in evo zej še pljučnico,tko da sam ležim,tamala zaenkrat ni nč pobrala,ker je dojena in naj bi jo to reševalo,ker pa nisem 5 dni nič jedla in pila,mi je začelo manjkati mlaka,sm ji dodajala aptamil,HB krčev nima,se pa že uspešno nazaj dojiva in dobi dodatek še enkrat na dan,ima 6kg in 60cm in 2meseca,sama pa sem izgubila 4.5kg v parih dnehuser posted image user posted image ,vsako zlo je za nekaj dobro-tko pravjo.ponoči se še vedno zbuja 2-3 in pri njeni teži je to preveč,zato jo malo motim s čajem,ampak kot sm zdej vidla po flaški sploh ne poje veliko,od 70 do 120,zato pa po moje hoče večkrat,ne vem no,jst bi rada že enkrat spala ponočuser posted image ..kopanje-jst jo vsak dan,se mi zdi da se ji le tako lepo sčisti in odmaši nos,seveda je pa ne šamponiram vsak dan,ji dam v vodo otroško olje in je skopana in namazana istočasno.tea-upam da se stvari pri vas normalizirajo,lepo da je malo dobro sprejeluser posted image user posted image ,moram pa povedat,da se našemu ni sanjalo kako zgleda nočno vstajanje,zej ko sm obležala,je mogu on vstajat in prav je,naj kar proba,mi je zabrusu enkrat,da od kar sem iz porodnišnce so moji živci fuč,ja sej sm bla za vse sama,včeraj ni več tko mislu,upam da mu bo ta šola kaj zalegla...lep dan vam želim,morm it počivat,da me še kašn hudič ne zagrabiuser posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
26.12.2009 16:45:56   
Aniiita
MalaMravljica- predvidevam, da je projekt smreka uspel in ste lepo preživeli božič user posted image

rakica- joj, ti želim,da se čimprej pozdraviš. user posted image

A se ti zdi, da malospije, če spije 120ml pri 2 mesecih? Gea je dojenain nimam sploh občutka koliko spije, konča pa s sesanjem že v parih minutah.. je pa še vedno večinoma na 2-3 ure.. user posted image

Pa vsak dan dlje bedi... včeraj je bila budna do 4h ponoči! user posted image Čez dan pa lepo lar sama zaspi v košku, zvečer pa za boga ne.. jaz nevem kaj naj naredim,da bi to malo obrnila..ima katera kakšen predlog?

Vsem zaželim še vesele praznike v objemu svojih družinic. user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
26.12.2009 18:31:52   
rakica 2
hvala,Aniiita,a veš da pojma nimam kok je za take normalno,prvi sin je v porodnišnci spil 135 pri 5dneh,je bil pod lučko in so ga redno vagali,zato se mi zdi zdaj malo za 2 mes,pr men tud hitro pije,par minutk,ma se mi zdi da več popije,ne vem no,pa glih tko na 2-3 ure,dans so jo pelal na sprehod in je spala 4 ure z mojim mlekom,zakaj se to pri meni ne zgodiuser posted image user posted image user posted image ,kašn dan pop ful spi,pol se pa ponoč smeje v košku in vriska sred noči,so jo kar mal razvadl te dni ko sama nism mogla nč,bi kar u rokah spala,dans sva jo ponoč pa kr pustila mal jokat oz je bl tečnarla in je zaspala po par min,za pop spanc bo treba še red dobit,zjutri gre ob 10ih in zvečer med 21-21.30,pop pa kakor gospodični paše...moja zaspi sama,ampak obvezno s pleničko ob glavi,brez tega ni šans da zaspi...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
26.12.2009 18:55:06   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

MalaMravljica- predvidevam, da je projekt smreka uspel in ste lepo preživeli božič user posted image

he he, no oceni, ce je uspel. Moj je cele 3 baloncke gor obesil, ostale jaz. Je pa tko, povem po pravici, smreko sem vzela, ker je bila tok mala in je nihce ni hotel kupit in se mi je smilila, sedaj je pa prav lepo izpadla.  Aja, glede lepo se imet. Ma fenomenalno, en redkih  dni v letu, ko smo bili sami, sam mi 3 in smo se cist cel dan cartal user posted image  

user posted image

sirena klice, ker je lacna user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
26.12.2009 19:53:12   
september25
Ojla, mamice!!!
Moj junak že spi, po celem dnevu budnosti... Ena je spraševala kaj naj nardi, da bi user posted image  zaspal? To tud mene zanima! Čez dan mi zaspi za 15min, mogoč pol ure in to je to!!! Zvečer gre res spat med 19 in 20, zbudi se na 3 urce, od treh dalje ponavadi vsako uro ali celo na pol ure! Po šesti zjutraj  pa sva že spet pokonc. Se mi zdi, da vsak dan manj spi... Ma sn probala, da bi mi spal na rokah, ampak pol urce je pr njemu maksimum!!!

Smo bli na obisku pr mojih pa je tako kričal, da smo mogl predčasno domov. Tolk je utrujen, da noče niti jest, ampak zaspat pa tud ne...

Mal moram pojamrat, zdej pa itak bežim spat. Kdo ve kak dolg bo trajal tale spanec...

Lep in miren večer, ter predvsem mirno noč!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
26.12.2009 20:44:06   
LINDI
RAKICAsaj je prav,da moški malo probajo,mi je pa žal,da takrat,ko si ti čisto fertik od bolezni...tale nova gripa je prav nadležna...ti kar počivaj mislim,da si zaslužiš.

TEA hvala user posted image

Midva pa zdaj celo malo na dokah jeva,ampak moram še dodajati,je ena rekla,naj skenslam aptamil,ampak mali ima premalo,joka...ne vem niti kako naj se tega lotim...ali je prav,da se najprej podojiva potem pa drugo mleko....

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
26.12.2009 21:47:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Midva pa zdaj celo malo na dokah jeva,ampak moram še dodajati,je ena rekla,naj skenslam aptamil,ampak mali ima premalo,joka...ne vem niti kako naj se tega lotim...ali je prav,da se najprej podojiva potem pa drugo mleko....

Tudi jaz tako delam že od ponedeljka. Pri meni dobi premalo. Ponoči se mi joška ''nafila'' user posted image tako, da za zjutraj ima dovolj, potem pa moram dodajati. Popoldan sem si danes izčrpala in je bilo samo 45ml. Poje mi pa sedaj tam nekje od 110 ml-150/160ml. Jo pa hranim na 3h4h. Ampak vedno jo res najprej dam na joško, potem pa dodam. A naj bi bilo to kaj narobe ?Tako,da se mi vsaj nekaj mleka narediuser posted image Bomo videli kako bo...

Spanje...pri nas zaspi vedno od 20h.21h imamo en red, umivanje /kopanje potem malo čajčka in spat z lučko. Jo gleda lepo, mirno, tudi pol ure potem pa zaspi. Nekaj časa mi je lepo spala do 6h zjutraj, sedaj se mi pa zbudi nekje od 4h-5h. Ampak bomo tudi to prebrodili.user posted image .

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
26.12.2009 22:24:05   
tea85
RAKICA- sploh nisem vedla da si bolana, boga ti...no HB ti je tvoj pomagal.

LINDI- jaz sem te glih misla vprašat če še dojiš ali si že samo na dodatkuuser posted image no zdaj vem da ne, pa mislim da prav delaš da se prvo podojiš.

ja tudi moja ne zaspi brez pleničke ob sebi in seveda dude, zarad katere morem 100x it ji davat not ker drgač je vrik in krik in to je moja večerna telovadba user posted image user posted image user posted image

no, pri nas je tako da se moj glih tako zbudi ko se mala joka tako da vrjetno ve kako je, res pa je da sem jaz tista ko more it mlekeca ji delatuser posted image
ja naša pikica je že prav prefrigana, sama že stežavo zaspi razn ko je res zaspana, drugač pa že zna izsiljevati da bi prišla k nama v dnevno tu pa takoj zaspi al pri mojem ali pri meniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
26.12.2009 22:24:19   
tea85
RAKICA- sploh nisem vedla da si bolana, boga ti...no HB ti je tvoj pomagal.

LINDI- jaz sem te glih misla vprašat če še dojiš ali si že samo na dodatkuno zdaj vem da ne, pa mislim da prav delaš da se prvo podojiš.

ja tudi moja ne zaspi brez pleničke ob sebi in seveda dude, zarad katere morem 100x it ji davat not ker drgač je vrik in krik in to je moja večerna telovadba

no, pri nas je tako da se moj glih tako zbudi ko se mala joka tako da vrjetno ve kako je, res pa je da sem jaz tista ko more it mlekeca ji delat
ja naša pikica je že prav prefrigana, sama že stežavo zaspi razn ko je res zaspana, drugač pa že zna izsiljevati da bi prišla k nama v dnevno tu pa takoj zaspi al pri mojem ali pri meni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
26.12.2009 22:45:24   
malaMravljica
Glede spanja zvecer, pomoje je treba kar en ritual unest. Pri nas je od prvega dne isto, preoblacenje v pizamo, dojenje, cartanje in v posteljo. Ma jaz imam s tem itak sreco, danes sem ga spet dala z odprtimi uckami v posteljo in je zaspal brez joka, brez dude in ne vem cesa, sam mal je z nogicami saril po postelji, sem ga sla pol pokrit, ker je odejo dol spravil.
Moje ideje za zaspat pa so: - v postelco nekaj kar disi po mami, nekaj toplega nad glavico in ( to pa preverjam danes, ce res deluje ) masaza trebuscka pred spanjem. Vceraj sem ga umila in mu naredila masazo trebuscka pred spanjem, pa je spal od 21h do 6h in pol do 9h, pa se takrat ga je telefon zbudil. Prvic tok spanja in nisem mogla verjet. Danes sem mu spet naredila masazico trebuscka, bomo videli. Je pa tako, jaz mislim, da se nima nekega ritma, je cist mozno, da se zbudi ze ob 2h in bo pil, v tem ne vidim nobene tragedije.

Lindi, ves, tvojega brata bo enostavno morala srecat pamet, da bo sel po pravi poti naprej, ce ga bo sprecala prava zenska bo pa tudi ok user posted image  Pa ne boj se, bos videla da bo, pri 25 ima se cas, naj zivi sedaj brez nekih mega obveznosti in se bo res znorel, pa bo pol znal tudi obveznosti prav sprejeti. Zakaj bi pa pri 25h moral ze neko zrelo osebo igrati ce to ni. Saj ne podpiram alkohola in voznje, to ne, sam ko te berem vidim, da je dobra oseba, kupuje tvoji mali, dela.. bos videla, tudi on se bo nasel in si ustvaril lepo zivljenje.

Tea, zate sem tudi vesela, upam,da boste nasli pravo pot.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 26.12.2009 22:47:09 >

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
27.12.2009 8:02:53   
KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Tudi jaz tako delam že od ponedeljka. Pri meni dobi premalo. Ponoči se mi joška ''nafila'' user posted image tako, da za zjutraj ima dovolj, potem pa moram dodajati. Popoldan sem si danes izčrpala in je bilo samo 45ml. Poje mi pa sedaj tam nekje od 110 ml-150/160ml. Jo pa hranim na 3h4h. Ampak vedno jo res najprej dam na joško, potem pa dodam. A naj bi bilo to kaj narobe ?Tako,da se mi vsaj nekaj mleka narediuser posted image Bomo videli kako bo...

Spanje...pri nas zaspi vedno od 20h.21h imamo en red, umivanje /kopanje potem malo čajčka in spat z lučko. Jo gleda lepo, mirno, tudi pol ure potem pa zaspi. Nekaj časa mi je lepo spala do 6h zjutraj, sedaj se mi pa zbudi nekje od 4h-5h. Ampak bomo tudi to prebrodili.user posted image .

A ti to spumpaš iz obeh jošk samo 45 ml.
Drugače je normalno, da dojiš pri vsakem obroku najprej na eni strani in potem še na drugi strani. Upam, da delaš tako.
Drugače pa probaj, verjetno ne bo treba dodajat, če boš vedno dojila iz obeh strani. Najprej se podojita na eni strani podreta kupček in podojita na drugi strani. Bo bolje, če še ne delata tako. Mleko se ti bo enako delalo in nič manj ga ni, če vedno dojiš na obe strani pri vsakem obroku.user posted image
Samo nasvet!

Pa super glede spanja!!! Lepo vam laufa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
27.12.2009 8:04:41   
KOZELJKA
ninasiki in lindi - upam, da vajina brata čimprej prideta k pameti!!! Vem pa, da jih je težko gledat, ko delajo neumnosti. Moj bratec je to HB prešel in se zresnil.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
27.12.2009 10:24:07   
LINDI
Jap jaz tudi upam,da ga prej sreča pamet predno se mu kaj zgodi...saj zdaj se pa ful sekira itak sem vedela,da se bo...pa še tako se počutim kot bi bil moj otrok...ker odkar pomnim sem skrbela zanj,sem ga furala z vozičkom,ko je bil še majhen,hranila,umivala...mami je bila v službi,fotr pa s prijatelji,je vedno prišel domov 5 min pred mami...in zato se mi zdi,da še bolj trpim zraven,ko vem,da je dober.Pa nekako ne najde se še.Jaz vem,da mu bom stala ob strani in mu tudi težila,pa če kaj pomaga ali ničuser posted image

Ja midva pa zdaj to prakticirava,ja tudi jaz imam okrog 40 mleka iz obeh skupaj v eni samo 10...kar bo pa bo...bolje malo mojega mleka kot nič....ne vem Pravoda jaz sem pozabil,kako dojiš...pa se mi zdi,da je prav,da ima najprej najino mleko,potem pa umetno.Zdaj še pančajo,oči moj mali in igračkauser posted image

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
27.12.2009 10:30:55   
LINDI
Ja Tea vidim,da pri vas zaenkrat vse lepo štima,naj te potolažim,za hrano tudi samo jaz vstajamuser posted image ,ja s tem dojenjem sem pa kar vsakič probala,če bo kaj vlekel,včasih se je drl kot sraka...pa ga nisem nič silila,če bo,bo,če pa ne pa ne...je pa lump.če se mu ne da vlečt takoj protestira...

Joj jjaz pa upam,da moja sestrična in bratranec kaj prideta na obisk iz Maribora..noja v bistvu sta zraven Dupleka...jima je letos Majja umrla mami ...rak...pa se mi smilita sicer sta oba v srednji šoli,ampak mama je le ena....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
27.12.2009 11:37:42   
Februarka08
Ojla.

Samo glede dojenja in dodajanja pokomentiram, ker pišem z 1 roko.
Če dodajate, vedno najprej podojit iz obeh, potem pa dodatek - jaz sem tako delala pri prvi in zdaj, nimam kaj. Sem se nehala sekirat, mali nima dovolj, jedel bi pa on na 2 uriuser posted image user posted image user posted image

mormo it tamali nos pucat, še vedno smo prehlajeni, se oglasim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
27.12.2009 11:53:18   
metka_zone
Spet dodajam user posted image ...Imam sedaj Hipp,pa ga mali sploh noče.Meni pa ima okus po ribah user posted image ...Jaz ne vem,kako delujejo naše joške,ampak mi gre prav na živce,ko enkrat imajo dosti mleka,potem pa kar naenkrat recesija in ga je malo...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
27.12.2009 12:43:21   
pinky girll

Sreča je čudežni prah,
ki ga narava iz svojih
angelskih rok strese v naše naročje,
z medsebojno toplino in razumevanjem,
s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo.
Želim vam veliko čudežnega prahu
in izpolnitev vseh želja v letu 2010

user posted image

Z malo zamudouser posted image . To pa je naša družinska čestitka.

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
27.12.2009 13:44:13   
Februarka08
Pinky girl kako ste lepiuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
27.12.2009 15:01:07   
rakica 2
lepi božički steuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?