|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
13.12.2009 13:00:32   
frrrr
Aniiiita, tisto zvezdico od tomyja, ki je v bc v akciji sm mislila ja. Brina t full gleda in se smeje zraven. sine zvezdico iz posteljce vzame in sveti v steno, pa mau v strop, ona pa potem slikco okrog lovi user posted image čez dan je je pa čudno kje je slikca in kr išče medvedke, če sliši musko.

gorenka
- poznam tvoje stanje. pri Jaši bila do 18ih zvečer sama z malim. babice in dedki več kot 100km stran in delajo. sm prešvercala kakšno kosilo in spala z malim. sicer sm si pa rižotke in take stvari, ki se hitr pripravijo, skuhala in ponavad mau več, da sm imela še za malico in večerjo user posted image

tea in rozilu - men se tut zdi, da je tisto na obrveh temence... sm kr z olivnim oljem, ki ga imamo za gubice mazat, namazala in drug dan izginilo.

več se pa ne spomnem... uživajte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.12.2009 15:11:37   
Talika19
Frrr, čeprav pozno, pa vseeno čestitke tudi od mene.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.12.2009 17:25:07   
muca*maca
Dober dan!

Nončika - s popkom je tako, da mu ga je P še enkrat z lapisom "pomatrala", da bo za ziher, se je pa že res lepo popravil in se pospešeno suši. V petek ga grem spet pokazat in upam, da kmalu dobimo zeleno luč za kopanje.

Rozilu - boni od DM. No, ko sem prebrala, katere podatke hočejo za neki popustov, sem si isto mislila, kar slikajte se s svojim popusti. Iz istega razloga nimam kartice od Leclerca.
Aha, Gorenka - bom probala na netu. Sam podatkov jim res ne mislm pošiljat. Hvala za nasvet.

Kaj je to s tem dvigovanjem glave, ker moj Maksi je tudi neumoren. Glavo bi skoz gor držal pa gledal okrog. Pa res paziva, da ga imava pokonci samo, ko podira kupčka. Ampak on je ena radovedna baba user posted image user posted image user posted image s tistimi okroglimi učki gleda naokoli. Je pa pomembno, kako se ga dviguje, rokovanje z dojenčkom.
Tole je en dober video: http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

LP vsem
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.12.2009 18:06:35   
muca*maca
Eno vprašanje:

punce, ki imate maxi cosi avtosedeže - a še uporabljate noter tisti nastevek za novorojenčke? Ker moj Maki se meni zdi prevelik, oziroma ga potem ne spravim v avtosedež. Do kdaj naj bi se uporabljal tisti del???

Hvala za odgovore.

user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.12.2009 18:29:43   
september25
ojla! Da se še jaz malo javim... Utrujena sem do konca, ker ne spimo skoraj nič... Čez dan se mi zdi, da ne delam nič drugega kot da uspavam mojega malega kričača! Tako je tečkast, nč mu ne paše, zaspi mi max za 15minut! Zvečer ma prvo rundo spanja ponavadi 4 ure, 'potem pa sva pokonci vsako uro in to je za znort.

A se še kateri user posted image  ful slini? Naš se tak, da mu bo treba počas slinčka naštimat, pa rokce si ful v usta tlači. Ma je star komi 2 mesca, ne morejo še bit zobki!

Nič, letim gledat kaj se dogaja, sumljivo dolgo je že tiho! Čist sn zbita, je kr težak naš frajer! Pri dveh mesecih je na 6200g in velik 60cm!!! A tiste, ki polno dojite dajete kej čajčka? Js bi mu rada mal podturila, ker se hoče včasih dojit tud vsako uro!!! sam me je pa strah, da ne bo hotu pol več zize zagrabit.

Nč, lepo se mejte vse, čimveč prespanih noči vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.12.2009 19:49:31   
Talika19
Slinjenje ne kaže na rast zob temveč na oralno fazo, ki zraja kar dolgo. To pomeni, da okušajo in spoznavajo svet s pomočjo ust.

Tudi naša se je začela zadnjih 14 dni ful slinit, včasih ji kar teče ven, bo treba res počasi slinčke uvesti, čeprav mi grejo ful na živce. Sin se je toliko slinil, da smo nujno morali uporabljati tiste s plaszično podlogo, ker je bil drugače še bodi moker.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
14.12.2009 8:54:43   
kalypso
Jaz mu dajem čaj od 3. tedna dalje. imamo Aventovo flaško in cucelj za novorojenčke, kjer more res feejst vlečt da kej prteče in tud če mu je treba dodat kaj AM imamo tak cucelj ker tud iz bradavice more vlečt da kej pride in tud ne mislim it na večji cucelj oz. na večjo luknjo dokler bo dojen. Nikoli ni bil problem, da ne bi hotu zagrabit bradavice, je pa na začetku ful pluval cucelj ven, ker mu pač ni pasal k je guma bradavica je pa mehka in topla user posted image
Zdaj pije čaja kolikor mu paše, ponavadi nekje 30-40ml na dan, več ne rabi. Sem mu ga pa dala zato, ker ko ga res krči matrajo, mu po čaju res mal odleže se mi zdi, da je pol mal bolše, pa tud zlo suh zrak imamo v stanovanju in fejst toplo, pa je tud kr žejn se mi zdi, ne morem pa ga met skoz na joški, itak je od 19. pa do 23.30 skoz on-line user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
14.12.2009 9:36:07   
Aniiita
september 25- pomislila sem, d aje tvoj otroček še kar lačen, če ne spi, pogosto zahteva hrano,roke tlači v usta in joka. Misliš, da je možno?

Čaja pa Gea noče piti..ker ni sladkan..zaenkrat še kar vztrajam in si mislim,da če bi bila žejna, bi ga vseeno pila.Kalypso, ti ga sladkaš?

Jaz ji dajem slinčke že sedaj in sicer zaradi polivanja. Drugače ima takoj mokro majčko in jih moram menjat tudi tri na dan.

A povsod sneži, da sem k nam burja nosi snežinke? user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
14.12.2009 10:03:03   
kalypso
ne, čaja ne sladkam, pa tudi bolj blagega delam, tolko da ma malo okusa. naš pije, če je žejen, če ni, mu lahko tiščim flaško v usta kolker čem, pa ne bo zagrabu user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
14.12.2009 10:16:50   
Aniiita
no sej, pomoje potem Gea ni žejna.. Kakšnega oa kuhaš- kumina, janež in to?

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
14.12.2009 10:30:13   
karmen b
Moja ne mara ne dude ne cuclja od flaše, tako da me prav skrbi, kaj bom če mi zmanjka mleka in jo bo treba začet po flaši hrant. No al pa če bi mogla kam it, pa da jo ati nahrani po flački z mojim mlekom. Drugač se pa moja tud slini če jo mam na roki obrnjeno na trebušček. tko je tud najraje, če jo kaj matra in pol dela balončke s slino. Prava mala faca je.

Seeeegeeec paaadaaaaa user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
14.12.2009 10:47:37   
Anonimen
čaj ... jst ji ga dajm od 1. mesca naprej, komarčka od hipp-a, in to zato, ker tko k je mami moja rekla, tut jst če bi skos juho jedla bi bla žejna , pa pozimi je ponavad suh zrak zarad centralne, mi pa spije od o do 50ml na dan.

Alana plenice od DM ... NIKOL VEČ!!! mam pa zdj od hoferja, bom vidla. Zaenkrat so ok, sam nočm prehmal hvalt. Mam pa še vedno pampers premium za čez noč pa če kam gremo.

Men tut tamala kašla pa smrka ... se je od mene nalezla, in so mi pr dohtarci rekl, da glede na to da je tok mejhna nj pridm jo pokazat!!!

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
14.12.2009 10:54:56   
Aniiita
mayci- kaj ti pa ni bilo všeč pri Alana plenicah? Ker jaz imam namen še sprobat..

SOVRAŽIM AVENTOVO ROČNO ČRPALKO!!! Ker grem popoldne nekam za par urc si črpam mleko, da ji ga bo mama vmes lahko dala in ta črpalka je tako zoprna.. pol ure in več lahko stiskam in noče potegnit..potegne pod točno določenim kotom, ki je vsakič drugačen in tako to ročko obračam tle na vse strani vsakič, preden prime!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
14.12.2009 11:41:48   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Slinjenje ne kaže na rast zob temveč na oralno fazo, ki zraja kar dolgo. To pomeni, da okušajo in spoznavajo svet s pomočjo ust.

ejjj moj Aleksej se tok slin da učas v potokih iz ustk lije slina teče in se hecava da je slinavec ratu user posted image user posted image user posted image user posted image in se mi zmer tko prisrčno nasmeji da me kr pogreje pr src

mastitis its gone a way user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprou še kr boli ampak sam da mene ne kuha pa da lah po bajt normalno maširam

ČAJ dej mi prosm povejte a ko čaj skuhate in mu pač date primerno ohlajenga ga otrok ne spije 2dcl od enkrat a pol k se shladi mu ga tud date user posted image user posted image namreč jst mu ga ne upam dat zarad kakih krčkou user posted image user posted image

ANIIITA jst jo mam tud in ti povem da predn mašina zalaufa res neki cajt traja po pa k je jošk tok pouhn pa skos un štiftek vn meče in sm pol tok besna da kr neham in tud zarad tega fašm mastitis ker ne dam vsega vn user posted image no vsaj mislm

KARMEN mogoče mu pa oblika ne odgovarja user posted image user posted image jst sm mela od tommy tippy dudice kao še neki dlesni masira ej je sploh ni hotu in sm za foro enkrat probala od kolegice k mi je iz revije mama prnesla eno dudo MAM to pa vleče k da je tazadnja in je sploh ne da

PLENICE jst mam od milerja in sm zadovolna tko da ne menjam no ja vsaj dokler mana odgovarjajo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 14.12.2009 11:42:45 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
14.12.2009 11:53:53   
Anonimen
alana plenice ... nimajo elastike pr pasu, pa nasploh so čudne, pa ob robu so premočile, pa k so ble polulane so ful trde, ubistvu so tut drgač trde, k npr. pampers premium pa hofer so mehke. Uglavnm niso mi ql, pa k je ob strani pršl čes (lulanje, da ne bo pomote) so me do koonca razočarale. 1. da je lulanje pršl čes. Pr nobenih se mi to ne zgodi.
Lohk pa probaš pa boš vidla user posted image

Aja, še to glede čaja ... men tut tamala noče pit iz aventovih flašk (vrjetn zarad cucla), mam pa še flaško od mam in mi pije iz nje brez problema, pa tut nobenga problema nimam pol za dojit. Je pa od mam cucl mal ploščat, pa mehkejši

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
14.12.2009 12:01:25   
Anonimen
čaj ji jst dam tok ohlajenga, da v zapestju k gor kapnem ne čutm ne mrzl ne toplo. Mi pa, če je premrzu čaj sploh noče pit, tko da ga morm spet pogret. Čaj od komarčka nj nebi povzroču krčov, ker je tut v kaplcah proti krčem komarček. Probi mu dat enkrat zutri, pa boš vidla kako reagira na čaj. Čaj moja pije po požerkih. Je pa tko,  komarčka po mal pa po mal, kdr ji dam pa kamilice da lažje kaka, mi jih pa spije tut 20ml al pa 30ml od enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
14.12.2009 12:25:53   
KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Eno vprašanje:

punce, ki imate maxi cosi avtosedeže - a še uporabljate noter tisti nastevek za novorojenčke? Ker moj Maki se meni zdi prevelik, oziroma ga potem ne spravim v avtosedež. Do kdaj naj bi se uporabljal tisti del???

Hvala za odgovore.

user posted image

Jaz sem tisti vstavek že odstranila, ker jo v pajacu ne spravim več notr.

Drugače pa ji jaz ne dajem nič za pit dodatno. Vse dobi pri meni.

Snegec pa tud pri nas pada. JUPI! Ful lepo. Naj se samo obdrži do novega leta!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1467
14.12.2009 12:42:49   
lenika83
Dober dan!

Pri nas je tudi že prava zimska idila, ampak se kar ne morem odločiti, če mi je všeč ali ne. Skoraj bi mi bilo bolj všeč, da bi lahko šla ven na sprehod. Do kakšnih temperatur boste še ve hodile na sprehode z user posted image ?

Avent črpalka... Pa kakšne imate to črpalke, da vam takšne težave povzročajo? Jaz jo imam, pa ni nobenega problema. Včasih mogoče na začetku traja kakšno minutko ali dve, da vakuum prime, potem pa gre brez problema. Pa tudi z eno roko komot črpam. Kupila sem pa menda najcenejšo Aventovo v Pikapolonici in sem čisto zadovoljna. Res pa je, da črpam samo občasno, mogoče bi spremenila mnenje, če bi morala vedno črpati.

Čaj... Jaz sem zdravnico vprašala in je rekla, da ji še ni treba dati čaja. Če pa že, pa naj ji dam samo kakšne dve ali tri žličke. Pa tudi povsod pravijo in piše, da dojeni otroci ne rabijo čaja, ker na začetku dojenja priteče vodeno mleko, ki jih dovolj odžeja. Vem pa, da priporočajo čaj tistim user posted image ki se preveč redijo, da se malo zamotijo in ne jedo toliko.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
14.12.2009 12:55:39   
rozilu
Daaan. Kako ste s sprehodi danes? Mi smo samo simulirali - oblekli v pajaca, šli na vhod pod strehco se malo pogugat, zdej pa spimo v predsobi user posted image . Kaki triki...

IZVIRNO SPOROČILO: tane

ninasiki, joj kako sta luštna na tisti slikci k drži glavco, tudi jaz ga tako rada tako nosim ampak kao ni dobro za hrbtenico, nama so to rekli v razvojni ambulanti, kamor moramo hodit ravno zaradi tega, ker je že pri 1 mesecu, ko si ga dal na trebuh glavo pokonci držal...zdaj moramo pa še na fizioterapijo zaradi tega...

rozilu
, jaz sem jamrala zaradi kakanja in da ni plenic kjer nam ne bi ven prišlo...sem šla kupit Pampers Active Baby in isto...I give up, sem se zdaj odločila za to varijanto, da mu dam zvečer kakšen star/grd bodi in pajacuser posted image , ker ga itak zjutraj pokaka, potem pa če imamo srečo ne več

...tiste ki ste že, a boli? meni je G svetovala lubrikant?

Joooj, mene je pa kar malo strah te razvojne ambulante... Maruša tudi že ful drži glavico, in babice so vse navdušene, jaz sem pa sem skeptična. Malo sem o tem brala in... hja, ne vem če je to najboljše pri tej starosti. Bom vprašala P če je OK ali ne.

Plenice - ja poleg active baby so še active fit - ne vem sicer kje je razlika, ampak mi imamo te druge in so kul. Pa frrr mi je svetovala, da ko doseže težo za večjo št., naj kar gremo na to. Torej smo od 4kg naprej na trojki in se obnese.

Posteljne aktivnosti - lubrikant baje obvezen + sproščenost (da veš, da se ne bo v kratkem zbudil in zahteval pozornost ). Boli (mene) ne, res pa da nisem bla nič šivana.

Grem brat še naprej oz. nazaj user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
14.12.2009 13:15:13   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Drugač se pa moja tud slini če jo mam na roki obrnjeno na trebušček. tko je tud najraje, če jo kaj matra in pol dela balončke s slino. Prava mala faca je.

Jaaa, isto pri nas... user posted image balončke sicer ponavadi dela iz mlekca, tako da so beli user posted image

Meni je pa AVENTova črpalka čisto OK. Samo prvič mi ni ratalo potegnit nič ven, samo po mojem tudi kaj dosti ni blo not. Zdaj sem se pa kar navadla, res pa da črpam ko je ful polno, kokica pa ne kaže znakov lakote user posted image . In je včasih v petih min. kar 100ml user posted image

ALANA pleničke - ja nam so tudi premočile. Bom probala še ko bo malo zrasla. Mene nič ne moti, da ne bi bile mehke... sej Maruša nima nobenih problemov s kožo na ritki in jo to ni nič motlo.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
14.12.2009 13:18:02   
Februarka08
Daaaaaaan!

Moja dva škrata OBA SPITAuser posted image user posted image Blaž sicer drugače ne zaspi kot v vozičku, zato sem ga oblekla kot za ven, v spalnici odprla okno, ga dala v košaro, dudo in spiuser posted image bravo mamiuser posted image upam da bo spal vsaj nekaj časa... in ker prej ni bilo časa, sem šele zdaj zajtrk melauser posted image
Sem pa ful veselaaaaaaaaaaaaaaaaa ker moj sine končno kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image včeraj je tako jokal, ko je kakal... sem ga hitro odvila in mu s toplo vodico pomagala. Pol je še 1x kakal dost trdouser posted image user posted image no čez dan pa še 3x bolj po malo, ampak je blo ok. Dons je pa tud že 3x kakaluser posted image
Smo mel pa učer celo popoldne obiske, zvečer spet Blaž ni hotel zaspat, ponoči je pa spal v kosu samo 3 ureuser posted image user posted image men ni blo nič jasno, jest pa čist zbita. Zgleda je čez dan premal pojedel, al kaj jaz vem. Sem si pa zadala, da mam 1 teden stroge diete, brez ml. izdelkov, brez salame ali česa podobnega, pa samo kruh s semeni, če bo to kaj vplivalo na njegovo prebavouser posted image bomo vidli. Sem pa včeraj naredila golaž in ga prav s strahom jedla če bo kaj vplivalo nanj in je blo vse ok, tako da si ga danes privoščim 2 krožnikauser posted image user posted image

Grem počasi kaj pripravit, da bom lepo v miru in tišiniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
14.12.2009 13:27:31   
muca*maca
Hej-hej!

Kok dons res lepo sneži!!! IIiiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image

Rozilu - haha, točno to sem tud sama naredila, Maksija sem zbasala v kombinezon, enkrat po stanovanju, hopla v košaro od vozička in zdej sladko spančka že od 11h, hihi. user posted image Priden moj Maksi.

Aventova črpalka - jst jo tud uporabljam, pa se mi obnese. Parkrat moram pritisnit, da začne teč, pol pa kr šprica iz joške. Glih dons zjutri sem si mogla izčrpat, ker nisem več mogla spat, tok me je tiščala joška, mali pa ni kazal znakov lakote. In sem si komot izčrpala 100 ml, v5 minutah. Mal sem pustila še not za posladkat, haha user posted image user posted image user posted image Sem zadovoljna z njo.

Čaj - jaz mu nič čajčkov ne dajem, menda dobi vse z dojenjem, tako kot je ena že napisala, prvo mleko, ki priteče, je itak bolj vodeno, da se odžeja, potem pa pride bolj hranljivo - za papat. Polulan je vedno.

Pleničke - mi mamo pa problem s trojko, ker so mu prevelike. Med nogami je enostavno preveč materiala. Sicer ima že 5,5 kg, vendar bomo zdaj še nekaj časa na 2 od fixies. Sem sprobla 3 babylove - prevelike, Pampers Active fit pa so tud malo velike. Prej je imel 2 od Babylove in so bile kot ulite, potem je pa v parih dneh zrasel in mu kar naenkrat nobene niso več ustrezale. Moj dragi se pa kr križa k jst različne plenice kupujem, pa samo par iz paketa ponucam in že nove user posted image user posted image Rabila bi neki vmes, bemti...
Alana je ena moja prijateljica zelo pohvalila, samo je opozorila, da ker nimajo nobene plastike so bolj prepustne in je treba previjat redno. Ne zdržijo ponavad čez noč, če se 3x recimo polula. No, nč novga, to pr mojmu tud Babylove niti Pamperske niso zdržale. So pa menda fine, če je problem z vneto ritko.

Rozilu - a mate razvojno ambulanto? Zakaj pa? To nimajo vsi, ali pač?

No, tko, mislm, da sem vse pokrila. Sej sem tud se razpisala na polno.

Zdele bomo mel kosilo, pol se gremo pa mal kepat ven user posted image user posted image user posted image

LP
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
14.12.2009 13:33:42   
Talika19
Midve sva pa kar šle ven v snegu. Sem dala dežno prevleko čez in je bilo super. Potem sem pa še celo dvorišče skidala, malo za rekreacijo.user posted image Naša tudi v vozičku ful dobro spi ali pa v avtu, noter pa ful manj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1473
14.12.2009 13:35:47   
Talika19
Muca*maca mi smo imeli tudi težave s 3-jo plenic (kot praviš so malo prevelike, čeprav ima naša že skoraj 6kg). Zdej sem kupila Hoferjeve in nam držijo celo noč, se pravi 12 ali še več ur. Mullerjeve in Pampers Active Fit pa so nam premočile že hitro ponoči.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
14.12.2009 14:17:53   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca
Pleničke - mi mamo pa problem s trojko, ker so mu prevelike. Med nogami je enostavno preveč materiala. Sicer ima že 5,5 kg, vendar bomo zdaj še nekaj časa na 2 od fixies. Sem sprobla 3 babylove - prevelike, Pampers Active fit pa so tud malo velike. Prej je imel 2 od Babylove in so bile kot ulite, potem je pa v parih dneh zrasel in mu kar naenkrat nobene niso več ustrezale. Moj dragi se pa kr križa k jst različne plenice kupujem, pa samo par iz paketa ponucam in že nove user posted image user posted image Rabila bi neki vmes, bemti...
Alana je ena moja prijateljica zelo pohvalila, samo je opozorila, da ker nimajo nobene plastike so bolj prepustne in je treba previjat redno. Ne zdržijo ponavad čez noč, če se 3x recimo polula. No, nč novga, to pr mojmu tud Babylove niti Pamperske niso zdržale. So pa menda fine, če je problem z vneto ritko.

Rozilu - a mate razvojno ambulanto? Zakaj pa? To nimajo vsi, ali pač?

Ma ne, nimamo razvojne ambulante, v bistvu me je strah, da bi imeli kake probleme - ravno zaradi tega držanja glavice. Ma sej upam da je OK, jo pa probam dvigovat in nosit tako kot je prav (kot na unem videu) pa čim manj imet pokonci.

Alana - ma pri nas so včasih premočile kar takoj, ne čez samo čez noč. Po eni urci je bla npr. že mokra.

Trojka - ma itak da je preveč materiala spodaj, samo jaz kar pustim zavihano, pa je.

Haha, jaz imam tudi ene tri pakete odprtih plenic doma. Na srečo moj tega ne vidi, če ne bi tudi kaj komentiral user posted image .

Decemberske radosti - a katera kaj peče? V soboto sem šla v trgovino po vse mogoče sestavine za piškote... kaj vse sem domov privlekla (za vsak slučaj, če bom imela čas, da imam vse doma). In sem ga imela, Maruša spala... jaz pa pozabla JAJCA, grrr user posted image . No pa sem nardila piškote brez jajc. Pa tudi domačo čokolado sem hotela nardit in sem pozabla mleko v prahu user posted image . Če bi imela to zdej doma, bi se že lepo delalo pecivo, tko pa...

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.