muca*maca
|
Hej-hej! Kok dons res lepo sneži!!! IIiiiiiiiiiiiiiiiiii! Rozilu - haha, točno to sem tud sama naredila, Maksija sem zbasala v kombinezon, enkrat po stanovanju, hopla v košaro od vozička in zdej sladko spančka že od 11h, hihi. Priden moj Maksi. Aventova črpalka - jst jo tud uporabljam, pa se mi obnese. Parkrat moram pritisnit, da začne teč, pol pa kr šprica iz joške. Glih dons zjutri sem si mogla izčrpat, ker nisem več mogla spat, tok me je tiščala joška, mali pa ni kazal znakov lakote. In sem si komot izčrpala 100 ml, v5 minutah. Mal sem pustila še not za posladkat, haha Sem zadovoljna z njo. Čaj - jaz mu nič čajčkov ne dajem, menda dobi vse z dojenjem, tako kot je ena že napisala, prvo mleko, ki priteče, je itak bolj vodeno, da se odžeja, potem pa pride bolj hranljivo - za papat. Polulan je vedno. Pleničke - mi mamo pa problem s trojko, ker so mu prevelike. Med nogami je enostavno preveč materiala. Sicer ima že 5,5 kg, vendar bomo zdaj še nekaj časa na 2 od fixies. Sem sprobla 3 babylove - prevelike, Pampers Active fit pa so tud malo velike. Prej je imel 2 od Babylove in so bile kot ulite, potem je pa v parih dneh zrasel in mu kar naenkrat nobene niso več ustrezale. Moj dragi se pa kr križa k jst različne plenice kupujem, pa samo par iz paketa ponucam in že nove Rabila bi neki vmes, bemti... Alana je ena moja prijateljica zelo pohvalila, samo je opozorila, da ker nimajo nobene plastike so bolj prepustne in je treba previjat redno. Ne zdržijo ponavad čez noč, če se 3x recimo polula. No, nč novga, to pr mojmu tud Babylove niti Pamperske niso zdržale. So pa menda fine, če je problem z vneto ritko. Rozilu - a mate razvojno ambulanto? Zakaj pa? To nimajo vsi, ali pač? No, tko, mislm, da sem vse pokrila. Sej sem tud se razpisala na polno. Zdele bomo mel kosilo, pol se gremo pa mal kepat ven LP
|