rozilu
|
Vrtnica, veliko upam, da bo kmalu plusek, ki te bo potolažil. Jaz sem sicer med tistimi, ki si (še) ne želimo novega člana, ampak... povejte če je to OK: dobila prejšnji mesec, (15.7)., zdaj je pa ni in ni... Res upam, da nisem , no pa sej skoraj nemogoče, ker sva vedno zaščitena. Prosim, potolažite me, da rabi nekaj časa, da se ustali. Itak se še ful dojiva, sploh med prehladom, pa danes je imela zlo slab dan, tko da je bla tudi skoz na joški... upam, da je to to. Maruša... upam da so zobki in je zato tečka, ne bi rada, da mi spet zboli. Sej še nikol ni blo nič hujšega (že trkam), samo vsak mesec pa mora neki bit , kaj bo šele v času prehladov??? In če pomislim, da bom takrat v službi... jao. MM, tudi mene si nasmejala - kako je možno, da nič ne daje v usta??? Mi vse kar vidimo damo v usta, še najmanj primerna je hrana . Me tako nezaupljivo pogleda - kaj si mi pa zdej to dala, sigurno mi hočeš kaj podtaknit... mula mala Majcy - a Tia že hodi??? Glede srečanja 12.9. - smo ravno prejšnji teden rezervirali karto za dopust (od 10. naprej), tako da nas ne bo... michelle - ooo, seveda se te spomnimo, upam da se še kaj oglasiš zadnjič ste imele debato o vozičkih - oz. marelah. Jaz bom najbrž tudi eno nabavla, pa spet ne vem kako naj se lotim raziskave... al je sploh treba komlicirat pri tem, najbrž ni glih vsako sedalo OK, sploh če je kar nekaj časa not. Bom pa sedanjega seveda obdržala, ta bolj doma, za na morje oz. prevažat v avtu pa marela... Nočko
|