|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
14.8.2010 1:11:43   
majakla
user posted image   To sem vesela - sem se že sekirala,
upam, da je res le obdobje.

Nik ne je niti zajtrka, niti večerje, noče
čokolina, keksolina, ...lina, ...
Niti ne poskusi, usta tišči skup ko ...
Danes je za zajtrk pil sok, za malico
zmazal mešano sadje, kosilo pojedel
v nulo (pire+korenček+grahec), za malico
spet sok (Fruchtzwerga ati zmazal) in za
večerjo 5xSok.
Soka spije nenormalno dosti!
Včeraj pa ni jedel niti kosila, ni bilo njegovo
najljubše. Jutri spet dobi bedrco z zelenjavo,
saj to ziher gre.

Kaka pa tudi po 4-5x/dan.

Upam, da to čimprej mine.

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
14.8.2010 7:55:59   
tassika
Majakla, mogoče je pa od soka sit, sladkor ful nasiti.
Sicer pa tudi naša ne ravno štrajka, ampak vsako polovidco žlice imam na tleh, reče bljak in pljune grrruser posted image . Grem danes po plastičen slinček, ker sva obe umazani.

Pa ne se sekirat, otrok že ni lačen, sigurno poje toliko kot rabi, jaz vidim po naši, kakšen dan ne poje nič, drugi dan jo pa komaj dohajamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
14.8.2010 9:05:36   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: sine bine

no fajn nina, torej moj ni edini. Tud jest mam ta problem, pa ne samo zvečer ampak tud čez dan . Kakšen obrok normalno poje, brez problema, pol pa lohk vse ostale samo po par žličk. Tud jest ne vem kaj narest, ker vem da mora jest in se mi pol zdi da cel dan jeva , ker skoz probavam če mu bo ratal kej več pojest. Pa so mi v familiji rekl, da pač pride kakšno obdobje pa da itak ni švohcen in da nej se ne sekiram. Tko da upejva da bo to kmal mim in da bosta spet normalno jedla.
Ej mojmu ( možu seveda )sem pokazala slikco od peskovnika pa mu je tok ušečuser posted image user posted image , da te morm uprašat kje si ga kupla in kakšna je cena.
Jeeeeee!!! Učeri sm dobila voziček ( Moon ), dons smo ga pa sprobal. Zakon. Mi ga je rižkoo naročila na my toys in smo ga dubil v enem tednu, v BC sm ga pa čakala 1,5 meseca pa jih še zdej niso dubil ( niti plavga niti rjavga ). HVAAAALA RIŽKOOO!!!!user posted image user posted image user posted image
Aja, dons je mel Tadej prvič zobozdravnika. No sej ni mela prov velik za gledat user posted image itak ma sam 2 zobka.

sine bine jst bi mojga tud pelala pa ne vem kam kdaj kako nič sm v četrtk uprašala našga pa je reku da on ne ve nič o tem user posted image  tko da sm bla razočarana in nad odgovorom in nad delom nič ne dela več on samo pogleda in to je to puljo kirurgi brusjo zobni higieničarji ej zakaj pa pol so zobarji zdej za okras user posted image  kupla sm v www.step2.si ampak je biu zadn sm pa vidla da so še v drugih državah te trgovince al kar kol pač je to tko da bom pofirbcala pa ti prpopam link je pa biu 200€

hranjenje jst upam da bo to hit mim ker mam jst skos občutek da ni nobene odgovornosti ampak skos ma ure iste jest pa ni šans spije pa 300ml v celmu dnevu instant čaja tko da naj gre to že h koncu

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
14.8.2010 9:40:58   
kalypso
punce! ktera zna nemško? user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
14.8.2010 11:32:14   
majakla
Saj vem, da je verjetno že od soka sit oz. ima poln trebušček.
Čeprav dobi zelo, zelo "medlega", fuuul z vodo razredčim, pije
pa bezgov sirup iz Lidla.

No, včeraj pojamrala, zjutraj pa je, sicer po par min. siljenju,
spil 220 ml keksolinota, tak da Jupiiiiii. Nama je kar v trgovini
na rokah zaspal, sva ga doma oblečenega položila v pojslico
in še zdaj spi, tak da danes sadje odpade, saj mu že kosilo
kuham.

V petek pa gremo v bolnico, mu bodo očko "porihtali", ker gre
le na slabše. Joj, me je že zdaj strah. Bošček moj mali.

Mi še tudi nismo bili pri zobozdravniku, zobke pokazat.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
14.8.2010 11:33:25   
lenika83
Upam, da mi ne bo prehitro žal za to kar bom zdaj napisala user posted image  Naša je pa končno začela normalno jesti user posted image  V bistvu smo imeli take težave kot ve pišete od začetka uvajanja in so trajale skoraj 4 mesece. Jedla je praktično nič. Marsikdaj samo po 20g hrane, potem pa je zaprla usta, hrano je z žličke pobrala z roko in jo povsod namazal in to je bilo to. Pa ni suhcena, niti približno, ampak sem pa prav videla, da ji teža nikakor ne gre gor. Potem je vmes 2 tedna začela normalno jesti, potem je pa zbolela in spet nič. Zdaj pa spet menda kakšna 2 tedna poje porcijo, ki se meni zdi normalna npr. 200-250 ml mlečno-žitne kašice, skoraj cel sadni jogurt, en in pol fruchtzwerge (ta velik), pa tudi sadje in zelenjavo v približno taki količini. Sadja sicer ne mara najbolj, od vsega ima še najraje kupljene sadne kašice. Meni pa je trapasto kupovati kašice zdaj ko je toliko svežega sadja. No, saj tisto sadje, ki je na splošno bolj sladko, ji je ok (banane, melone, suho sadje). Zelenjava pa mora biti dobra user posted image  To pomeni malo slana, dušena s čebulo, kakšen petršiljček, kisla smetana, maslo.

kalypso to pa ti bo najbolje znala malaMravljica pomagati, ker živi v Nemčiji.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
14.8.2010 11:34:40   
lenika83
majakla kaj pa je z Nikovo očko narobe?

A k zobarju bi bilo treba že take mičkene peljat? Sem čisto pozabila še na to, pa zobkov imamo že cel kup user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
14.8.2010 21:53:21   
Meliitak
hojla bejbe

...vidm da gre debata o hrani...pri nas je količina hrane še vedno problem, naša punca je kot kak dojenček ki se šele uvajauser posted image ...ko na začetku ni bila nevemkakšna jedka sem si mislila da ko bova začeli z GH bo bolje...pa je napredek počasen...sj se ne poskušam sekirat sj na pogled sploh ni švohna, sam ko gledam kok so druge punčke proti njej, me kr mal stisne pri srcu...
no pa smo bolaniiiiiiiiiiiii user posted image ...punčka naša je začela na polno kašlat in se ji nabira slina v grlu, pa ne more dude normaln imet v ustih jo kr frca ven, a brez nje pa tud ne more, pa učka ma ful zapacanga, tko da ga je treba spirat na uro, za ušesa se sicer že vleče dolg sam zdej je to podvojeno, pa še ene pikice kot mazoljčki so se ji pojavli na ritki in zdej že na hrbtu in jasno zdej ji sploh ne tekne hrana...bomo vidli kaj bo jutrišnji dan povedal, ker zdej že dve noči ne spimo...zaenkrat se je od pol devetih zbudila in dvignila dvakrat, ker se ji je lubici zataknila slina v grlu, a žur se začne verjetno kasneje...je pa mal bolš ker sem ji dvignla vzglavje s tistim kockam za dvig posteljice...
no tko če ne žurava midva za najino obletnico pa vsaj ona he, he, he...

držte seeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
14.8.2010 21:54:14   
Februarka08
Hej, hoj.

Mi gremo končno na user posted image user posted image user posted image
Zato en lep pozdravček vsem oktobrčkom in mamicam seveda pa se beremo ko se vrnemouser posted image

Papa!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
14.8.2010 23:49:10   
rakica 2
punce,pozdravljene,sem pravi lenko,se mi nikol ne da prijavtuser posted image tko da vas sam berem.naša tud noče keksolina,grisolina in podobno po žlički,ampak samo po flaši,drugače pa jo moram največkrat zamotit in potem poje vse.tretji zobek je zunajuser posted image user posted image pa čudno nč sitna,soka popije na hektolitre in za kakat pove že skor en mesec,tko da jutr začnemo z nastavkom,dans sm ga nabavla,saj nad školko je mal težko jo držat,pregled smo imel kake tri tedne nazaj-9400 in 75cm,obseg glave 42 in prsnega koša 49cm,drugače pa ji ne manjka dosti za hodit,korak dva nardi pol pa na rit,z eno roko se drži za moj prst in gremo gas.evo je že pokonc,lumpauser posted image user posted image pa drgič več...nočka ."našim"nosečkam pa ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JST BI TUD,PA NAŠ NEKAJ OKLEVAuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 14.8.2010 23:51:48 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
15.8.2010 7:27:28   
Perlica76
Pozdravljene oktobrčke!
Sem novemberka,a vas večkrat malo preberem,ker ste bolj aktivne kot me!
Mi imamo tudi problem,a ne s hranjenjem,ampak s prenizko težo.Bom kar prilepla tekst,ki sem ga pisala na naš forum
Danes smo bili pri pediatru,baje je prelahka(ima kg pod normalo in dolžino nad normalo-tako je rekel),torej tehta 7540kg in je dolga 74cm.Napotil nas je na gastroenterologijo in me je zdaj kar malo strah!!!Je pa naša drugače zdrava,nikoli bolna,ima 4 zobke,vstaja ob opori(dvigne se povsod kjer je mogoče)po vseh štirih(po kolenih) šiba 100/uro,...le teža nas z....!Je pa tudi res,da je ful aktivna,nima sekunde mira,niti ko je(je že vse obroke z nami,samo njej malo posterem z vilico,pa kuhamo manj slano),pa tudi čez dan se mi zdi,da premalo spi(2x po 30min),zvečer pa gre spat ob 19h in spi do 6h.
A mi lahko katera napiše približne obroke za en dan,da vidim,če naša dovolj poje?
Naš jedilnik izgleda recimo tako:zjutraj mlečna kaša(ali kruh s sirčkom,sirnim namazom),ob 10h sadje(ali jogurt,skuta),ob 12h kosilo,potem spet kako sadje,plazmice,.....pred spanjem pa mleko po flaši.Zdaj razmišljam,da bi blo dobro ob kaki 17h pojest mlečni gris,ali riž,pa pred spanjem(ob 19h)mleko user posted image ???

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
15.8.2010 7:35:09   
lenika83
Perlica po mojem mnenju ima mogoče popoldne malo dolg razmak med hranjenjem (pa ne mi zamerit, samo moje mnenje). Moja čez dan je večinoma nekje na 2,5 do 3,5 ure, pa še vmes kdaj kakšen keks ali kaj podobnega. No, drugače pa pri nas izgleda približno takole (ure se razlikujejo glede na to kdaj vstane, ampak razmaki med hranjenjem so približno enaki). Med 8 in 9 mlečno-žitna kašica, med 11 in 12 mlečni izdelki (jogurt, skuta), med 14 in 15 kosilo (zelenjava, meso, rumenjak,...), med 17 in 18 sadje, tik pred spanjem pa še mlečno-žitna kašica - običajno okrog 21 h.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
15.8.2010 9:24:52   
Perlica76
Lenika,nič ne zamerim,ker sem vidla,da sem malo smotano napisala!!!Od kosila naprej sem res napisala,kot da nič ne je,butl!Pa poje,zdaj je odvisno kolko poje kosila-če ga poje ful,ji dam čez 3 ure malico(recimo sadje,jogurt skuta,puding)in potem še enkrat kaj od naštetega,ob 18.30h pa mleko za lahko noč,ker če jo damo spat po 19h zgubi san in ne zaspi - ne more zaspat še 2 uri in se matra......Ja,imamo kar pogosto te prigrizke tudi popoldan in pupa tudi rada je,tako da...res nimam pojma kaj bi bil vzrok prenizke teže,čeprav mislim,da je take sorte in gotovo!Upam,da bo na gastroenterološki to tudi potrjeno.
Torej po tebi lenika vidim,da jemo dovoljuser posted image ,hvala!!!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
15.8.2010 10:17:21   
malaMravljica
Perlica, se moje mnenje. Nehi se sekirat glede teze. Sploh ce ima 7540 kg je itak ze hudo predebel user posted image user posted image   malo se hcam no.

Glej, moj je rojen 3.10 in je sedaj mal pod 8 kg, na natancno tehtnco ga niti ne dam vec, da ne bo spet teza do g ista kot pred 2 meseci in sem ga sedaj kar tehtala oblecenega, najprej oba na tehtnco, pol jaz sama in sem odstela razliko. Moj je super priden fantek in iz vseh strani me sprasujejo, ce sploh zna jokat. Non stop v akciji, smeh, smeh in smeh, zadovoljcek in ce ga jaz laicno pogledam na pogled tudi ni presuh. Kaj bi pol morala komplicirat? Jaz ne, ker sploh casa nimam za to.
Drugace pa se jedilnik od mojega. Zjutraj ob cca 7 dojenje, 9 zajtrk - mlecni riz, pira na mleku, ... , ob 11h sadje - hruska, jabolko, kivi, .... , ob 14h kosilo ... zelenjavna juhca z gresom, krompircek z zelenjavo, riz z zelenjavo, meso ali rumenjak, polenta, testenine ..., 16 do 17h popoldanska malica spet sadje ali pa kruh z namazom, 19h mlecni gres ali nekaj na mleku, 20 do 20.30 dojenje in dojenje se enkrat ponoci. Za zejo izkljucno voda.

zdej pa morem it ker nekdo klice mamamamamama, mamamamma, mamamama mama, mama user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4814
15.8.2010 11:08:50   
malaMravljica
rakica, teb sem pa ze vceraj hotla nekaj napisat ves. Ej, popoldne sem imela malega v narocju in sva gledala po dvoriscu pa mali rece : " ki je "  ojoj smeha. Vidis, tok dalec zivi pa ze v nulo obvlada dialekt iz mojih krajev user posted image user posted image  

mali mi je zaspal in sedaj celo uro nimam kaj pocet. Moj pa dela cel vikend.

Februarka, vi pa uzivajte, koncno spet morje za vas a. Se spomnim se lani, ko ste pakiral.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
15.8.2010 11:31:27   
ninasiki
PERLICA mi jemo tko zjutri ob 8 takoj priklop na jošk pol okol 10 je sadna kaša pol okol 14 je kosilo z nami je in okol 17 sadje pol okot 19 pa še mlečni obrok če ga poje in okol 21 ko gremo spat spet jošk ampak mi mamo zdej že zih ene 10 dni čist vse pomešan ampak upam da bomo pršl nazaj na ta tir z tem da bomo počas moglukint crklanje tko da bom pol takoj zjutri mlečno časo ostalo bo isto edino zvečer bo pol mleko po flaši

Neposredna povezava do sporočila: 4816
15.8.2010 14:20:10   
Perlica76
Hvala punce!!!Zdaj sem se prepričala,da naša je približno tako kot ostali,torej dovolj!!

malamravljica:saj se jaz nisem sploh sekirala glede teže,dokler nismo bli pri P in je on začel......drugače meni tudi naša sploh ne zgleda neka suhica,ima lička,trebušček...dolga je precej(74cm)...Drugi te nardijo,da se potem ukvarjaš s temi brezveznimi stvarmi,tako kot recimo ko smo ble nosečke,ko je kak G kej kompliciral,pa je bla prec panika,pa čeprav brez veze......

No,v glavnem jemo normalno in smo za naše pojme normalni!!Zdaj pa dosti študiranja o tej temi!!Zdej gremo pa na dopust-JUHUUUU!!!!

Lepo se imejte in uživajte!!!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
15.8.2010 17:43:25   
malaMravljica
kalypso, ker te ravno vidim tukaj, kaj rabis z nemscino?

Neposredna povezava do sporočila: 4818
15.8.2010 22:46:28   
rozilu
Ojla,

Meliitak - user posted image user posted image za vašo bolančko. Je prav bedno to ko so ta mali bolani... bogi nič ne štekajo kaj se dogaja, pol jih mučimo z raznimi čistilci nosa itd.... upam da se čimprej pozdravite.

Pri nas je stanje isto kot pred par dnevi (torej še vedno fuuuuul šmrkava), ti njeni prehladi trajajo zihr ene 10-14 dni... grrrr. Nazadnje, pri enih 8.mesecih, mi je v lekarni rekla, da naj ji dam operil (čeprav je kao od 1. leta naprej), samo mi je zabičala naj ne dam več kot 3 dni. Jaz sem res to dajala, sicer samo za ponoči, da je lahko dihala; sej čez dan še gre - malo diha čez usta, pol se ful menca, ko ji skoz svečke tečejo ven.. pa čistimo tudi na eno uro user posted image . Samo noč pa je druga stvar... no danes sem pokurla "bonus" operila, torej smo brez in bom vidla kako bo, zaspala je že ful težje, ker je dihala skoz usta...

Hrana - kljub prehladu je kar normalno, mogoče za zajtrk malo manj kot ponavadi. Sicer pa je ene 4-5 krat na dan obrok GH + mogoče še kaj vmes + še zjutraj, dopoldne, popoldne in zvečer joško (pa mogoče 1x ponoči). Samo ona fuuuuuul manjše količine poje, še nikoli ni 200 ml npr., včasih samo par žličk, pol pa probam spet čez kako uro... Kakorkoli, hrane ji ne manjka, ker je skoraj 10kg težka user posted image .

No treba it spat, nočkooo. Aja, jutri pa gremo malo na Gorenjsko za en teden... se ohladit najbrž user posted image . Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 4819
16.8.2010 0:02:48   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Ojla,

Meliitak - user posted image user posted image za vašo bolančko. Je prav bedno to ko so ta mali bolani... bogi nič ne štekajo kaj se dogaja, pol jih mučimo z raznimi čistilci nosa itd.... upam da se čimprej pozdravite.

Pri nas je stanje isto kot pred par dnevi (torej še vedno fuuuuul šmrkava), ti njeni prehladi trajajo zihr ene 10-14 dni... grrrr. Nazadnje, pri enih 8.mesecih, mi je v lekarni rekla, da naj ji dam operil (čeprav je kao od 1. leta naprej), samo mi je zabičala naj ne dam več kot 3 dni. Jaz sem res to dajala, sicer samo za ponoči, da je lahko dihala; sej čez dan še gre - malo diha čez usta, pol se ful menca, ko ji skoz svečke tečejo ven.. pa čistimo tudi na eno uro user posted image . Samo noč pa je druga stvar... no danes sem pokurla "bonus" operila, torej smo brez in bom vidla kako bo, zaspala je že ful težje, ker je dihala skoz usta...

Hrana - kljub prehladu je kar normalno, mogoče za zajtrk malo manj kot ponavadi. Sicer pa je ene 4-5 krat na dan obrok GH + mogoče še kaj vmes + še zjutraj, dopoldne, popoldne in zvečer joško (pa mogoče 1x ponoči). Samo ona fuuuuuul manjše količine poje, še nikoli ni 200 ml npr., včasih samo par žličk, pol pa probam spet čez kako uro... Kakorkoli, hrane ji ne manjka, ker je skoraj 10kg težka user posted image .

No treba it spat, nočkooo. Aja, jutri pa gremo malo na Gorenjsko za en teden... se ohladit najbrž user posted image . Lepo se imejte

nevem če ti bo kej pomagal ampak ti samo na hitro pokomentiram kapljice moja mami dela na orl in smo v pondelk imeli pregled ker sm sumila unetje ušeska tako da so naju pregledali ker je imeu ogroooomno izcedka no nama naredijo timpanogram in tako je imamo unatje srednjega ušesa user posted image  ampak smo mel srečo da smo hit odreagiral da ni blo kej hujšga ker bi lahko se mu uničiu sluh in bi pol po vsej verjetnosti dobiu ene ceuke not da bi sploh kej slišu ampak dobr dobr najhuj je mi smo pa dobil amtibiotik pa kaplice za ušesa in nosek in za nosek kaplice se lahko uporabljajo 4 dni max zjutraj in zvečer umes pa z fiziološko pucanje noska pol pa pauza in če se stanje ne popravi ponovno čez kaki 5 dni ampak mi nismo z fiziološko ker nismo mel zamašenga tko mi je rekla mami k smo bli bolani uporabljam pa tud jst kaplice že od ene 8 m tko da ne bo pomoje nč narobe
hitro okrevanje in lep teden na gorenskem

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
16.8.2010 8:24:35   
tassika
Tudi midve sva že imeli operila, ma je vsaj pomagalo.

Drugače pa glede hrane količinsko naša nikoli ne poje toliko kot vaši, pa se kar redi. Zjutraj imava mlečno kašico (proso, tri žita, keksolino,...) te poje če ima dober dan okoli 100-150ml, prej manj kot vse, aja pa te kašice sploh proso ji mešam s sadnim frutkom, da je vsaj malo dobro. Potem imava za malico skutko 125ml, potem gre spat in ko vstane ima kosilo, tega bi rekla, da poje okoli 200ml (ne merim, samo na oko ocenim), potem ima popoldansko malico ali sadje 100ml ali jogurt 125ml in nato še večerjo spet mlečno kašico cca 100ml, pa redkokdaj poje vse. Ko gre spat pa dobi še 120ml mleka, ki ga poje spet odvisno od dneva, včasih nič in rajši spije flašo vode, včasih celo. Ponoči se mi še vedno zbuja in dobi okoli 2 vodo in potem okoli 4 ali 5 zjutraj mleko. Za vmes imava pa mogoče malo žemljice ali piškota.
Drugi problem, naša ne mara svežega sadja, razen lubenice, ker packa z njo, tako da od sadja mi poje samo tiste hipove lončke. Trudim se ji dajat sadne jogurte in skutke. Zelenjava njami v vseh oblikah in z vsem, aja še makaronov ne marauser posted image

Punce še malo, pa gremo tudi mi na dopust, komaj čakam. Naša ima energije za tri, samo skakala bi, hodila, zdaj kobaca za mano, sesalec je največji žur, tudi eč jo pustim ne vem kje jo že slišiš ko kar prileti, da ne bi slučajno brez nje kaj naredila. Saj drugače je ful priden in vesel otrok, samo je pa ves čas v muvingu, razen ko spi svoj spanec, takrat imama 1,5-2h miru, da skuham.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
16.8.2010 9:34:17   
kalypso
za operil so tud men rekli, da če je nosek zamašen, naj mu dajem, ker drugače lahko dobi vnetje ušes, če predolgo traja. ampak meni je blo rečeno, da naj mu malo mešam... npr. 1/3 fiziološke in 2/3 kapljic. na srečo jih še nisma potrebovala, ampak če bi mu jih res mogla dat, bi mogoče res poskusla mal mešat za začetek, če bi prijelo, če ne pa pač celo dozo.

mM na strani MyToys sem vidla da majo ful neko znižanje vozičkov marel (od quinnyja zapp do ABC design TakeOff...) pa sem tam pri take off mal komentarje gledla, pa vidla  da ga ful šimfajo. nekaj malega razumem ampak ne vem točno kaj jih tako moti :) sem misla da bi ena mal prebrala pa mi povedala kaj je s tem vozkom tok narobe, ker sem ga imela namen kupit, ker men je pa ful všeč, tak vesolski...

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
16.8.2010 11:06:58   
rozilu
Hvala punce! Ja v pon., ko smo bli pri P za redni pregled, je bla že prehlajena malo in sem mu rekla naj pogleda ušesa (ker se kar dosti cuka za njih, nima pa nobenega izcedka), pa so bla čisto OK, tako da to pri nas ni. Vem pa da lahko gre naprej, ja, zato pa čistim s fiziološko in sesalcem skozzzzzz.
Nina, upam da vam vnetje ušeska čimprej mine!!!

Aja, dihala je ponoči kar OK tudi brez operila; samo enkrat se je zbudila in jo je blo po mojem strah, ker me ni pustila stran... pa tudi na joški ni hotla zaspat... sva se matrale kar nekaj časa, ne vem kaj ji je blo...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
16.8.2010 11:47:15   
ninasiki
ojla

operil punce kupte raje pršilo moj predlog ker je lažje če špricnete kokr pa da otročke na glavo postaulate da kapnete not 2 kaplici je full bol enostaven

no mi smo iz kontrole in še kr ni uredu je pa bolje ampak zdej glih nevem kaj je za njo bolje ker ni vidla prvega stanja tko da naju je naročila na pregled konec drugega tedna, smo pa ukinili vse kaplice in samo anitibiotik do konca še popit tko da upam da bo naslednji petek bolje ker če ne bo bom pa mami rekla da grem k njej

aja ja no to sm pa pozabla nevem kira me se zdi da je kalipso omenjala da se iz noska lahko preseli na ušeska ja to treba merkat ker k sm bla jst pr mami pou leta sva bla 2x tko prehlajena da smo ponoč še na uro vstajal da je reuček lahko dihu in mi je mati skoooos ''nina a prazneš noska da se ne bo na ušeska preselilo'' ta stauk sm sanjala user posted image  tko da to kr treba merkat ja ker pol je pa hudič za naša ušesa kot za ušeska od otročka user posted image  

matoys same dobre stvari in ko se zaposlim si 100% uzamem kreditno sej sm že mela viso ampak sm jo vrnila k sm ostala brez money funny user posted image  ker sm že gledala kahlico majo znižano ena k poje je 30 pr ns pa 45 tak nakup se splača recimo sam zdej nevem kako je z poštnino

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
16.8.2010 11:59:23   
lenika83
Poštnina pri mytoys je 15,95. Ni ravno malo in se ne splača kupovati 1 same stvari, ampak pač več naenkrat. Itak je taka izbira, da to ni problem user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?