Anonimen
|
Oj ženskice! Jst se moram najprej pohvalit!! Moj sinko se je odločil, da bo pil vodo!!!! Ja, velik vode. To je bil naš edini problem in danes se je kr v momentu rešil . Sm mu natočila, dala in je pil, pil, pil... Sm mogla kr pogledat kaj je not Skratka, juuuuupi!! Dons je stankal 4dcl vode. Drugač pa... moj sin na veliko govori mama... , jst si pa želim punčke . Najčka, jst ti verjamem!!!! Mislim, upam, da je tko kot si napisala, tiste ki so pisale, da ne drži.. , jih nism brala . Kar se ograjce, pojstlce tiče... hm, zaspi na najini, spi dokler midva ne greva spat. Potem ga dam v njegovo in spi dokler spi.... Če se zbudi z dudo v ustih in na nogah, vem.. kaj to pomeni. Mami, vzemi me... Itaq ga vzamem, dam na sredino in spimo do jutra. Fajn je, ko je ati zravn kot ograjica..., ko ga ni... se zgodi, kar se je danes spet . Čof s pojstle na glavo. Ja, buško ma. On se tok premetava po pojstli, pa kotali, da je to čist neverjetno.... Sm dons njegovo pojstlco čist k najini prpelala... in študiram kako dat en del ograjce dol... , no bom že naštudirala. Je pa res, da mamo pojstlo dost nizko..., tko da ni take nevarnosti ampak vseeno... No, da bi ga pa puščala v njegovi pojstli, da se mi joka in zaletava v ograjico... , pa ga ne bom. Če vidim, da mu paše spat z nama, bo spal. Enkrat pač že ob 2 pride k nama, drugič ob 5. Se mu prilagajam, sej ne bo 10 let tko. Naju pa ne moti, prv fajn je... ko se vsi skup stisnemo. Ko ga bo treba odvajat, ko bom to vidla kot problem.. ga bom pa reševala. Probal smo KM, nobenih reakcij. Sinko je kt dec. Dons sm ga tehtala oblečenga v majčko in pleničko.. in je bla cela 10-ka . Sm opazila, da ga neki težje prenašam. Kar se tiče prenehanja dojenja... pa zdej bolš spi, več spi.... navadil se je popolnoma, tudi jaz. Lepo sva prenesla in se odvadila. Cartava se pa itaq sto na uro..zato nabrž ni take krize . Sm si pa neko čudno bulo natipala na joški in moram na pregled. Boli na otip za znoret. Ne vem... najbrž kakšna mlečna žleza. Bomo vidli. Liam se že spušča... in brez opore stoji. Sicer kratko ampak že. Leteč je full... zadihan skoz, ker mali človeček skoz neki dela, študira, raziskuje. Skratka... okupiran je z vsem, jst mu pa vse pustim.. NE.. je dojel čist. tko da ne nagaja preveč. Ploska že zelo dolgo, five mi da... klepeta, pride k meni, mi da rokice in se hoče mal sprehodit. Mu naredim kratko uslugo in se sprehodiva po stanovanju.... gospodič seveda koraka kot oficir in gre pač... kamor hoče. Najraje v kopalnico, kjer spusti moje roke... in se vsede..., naprej razsikuje. Ma, smeško je full. Zobka sta dva... laskov ne rabimo... , rastem tud... , zdej je že do mize. Sam gledam kdaj se bo na kašen rob nataknil.... groza!!! Na dopust čez 1 mesec, komaj čakam. Porodniško si bom podaljšala... za cel dopust. Se pravi 25 dni plus vikendi. Ne morem na šiht . Tko da grem konc oktobra šele delat, če bi bil pa kšn plusek vmes... , bi pa kr na bolniško skočila... Zdej en dan... čakam da mi sporočijo datum greva pa z dragim izkoristit najino poročno darilo. Šampanjski polet z balonom. Hehhe... ja, po skor 1 letu in pol. Prej me niso hotli, ker sm bla nosečka.., zdej mi pa na pamet ni padlo... brez sina kam it . Ampak bo treba.. do 1. avg. nama velja polet. Lepo bo.. vem. Mamo pa tud novga avtočka... se moram pohvalit . Skratka, pri nas pestro in lepo..., še lepš pa bo, ko bota v nedeljo tast in tašča šla daaaaleč stran za 14 dni. juhuhuhu! Punce NOČKO
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.7.2010 22:51:48 >
|