|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
22.7.2010 23:23:22   
majakla
Čeeeeeeeeeeeer!

Nina: user posted image  samo da si doma, zdaj pa počasi pakirat.

Frrrr: bravo za zobek. user posted image

Jeeeeeeeeee, danes zmazal zajtrk in večerjo,
pa valda malice in kosilo.

Kooomaaaaaj čaaakaaaaam srečaaanjeeee ...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
23.7.2010 7:03:43   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Midva sva dala za poročna prstana 800€.

Čokolino je ati pojedel, se sploh ni pritoževal user posted image ,
Nik pa sok in je bil tudi srečen, lepo zaspal. Pa
ne vem, če nima soka namesto zajtrka in večerje
in dude. Mi imamo univerzalni sok, 3v1. user posted image

Še eno vprašanje:
Ker Nik že kakšnih 14 dni vstaja oz. se postavlja na nogice,
odpade, da bi spal v svoji postelji, ker se v trenutku vstane
in v naslednjem trenutku pade oz. vrže (raven ko klada) in
valda tresne z glavico po ograji, no, to se mu je zgodilo 1x
in sem ga še isti trenutek odnesla v najino posteljo, sicer
ni niti malo zajokal, meni pa so se kar noge zatresle.
Kaj zdaj, kako to ve rešite???

Saj meni je prav fajn, da spi pri naju, ampak ... saj veste, ne.
naša tud spi pri nama,pa ne zarad padcev po postelji,temveč iz postelje,dno je spuščeno do konca,pa kaj ko je jogi ful visok in je ne morem dat v njeno postlo,bi bli padci prehudi,pri nama jo pa nonstop lovim,ker se obrača in suče po dolgem in počezuser posted image ,pa gospodična vstaja iz stolčka za hranjenje in v vozičku,bo treba še naramnce uporabljat,čeprav sm jih misnla že odrezatuser posted image ,drugače pa vidim da se sama še najbolje pazi,se pobira in vstaja brez opore,neki časa stoji pol se pa vsede in gremo znova,včeri je začela hodit na eno roko,pa še to me neki stran potiska,kao da je ne smem prijet....je fasala soor,ostale pikice so zginle-tale sokec je pri nas tud 3v1user posted image user posted image mm-men je taprvi pri letu in pol sam zlezu iz postle pa je mel višjo ograjo,Nina ma iste fore kot on tko da ograja bo zgleda sam za lepš videtuser posted image ,pri drugi hčeri smo jo pa pr2letih v taveliko postlo dal,brez ograje, ker je hotla bit VELIKA kot bratec...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
23.7.2010 11:15:04   
googica
ola, juš je pa dans star 9 mesecev :) dobil je včeri 5. zobek in se naučil ploskat. tako da je zdej to aktualno :))
kolk hitr rastejo, lihkar bojo eno leto stari. spet je vroče, bo treba dans ga mal stuširat čez dan, da ne bo prehudo. zdele mi spi, mam mal mira :)
no, dost za zdej :))

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.7.2010 12:21:40   
pattaya
Berem, da so vaši otročički ful aktivni in se ful plazijo in kobacajo. Naš pa se sploh noče. Se pokne na trebuh, potem se začne dvigovat včasih na kolena in roke včasih pa na stopala in roke, vendar ne pogrunta da mora prestavljati tudi roke, tako da mi še ne bomo hitro kobacali, mislim da bo prej shodo, ker to pa ful rad stoji na nogah (čeprav še seveda nima ravnotežja), pa kdaj pa kdaj ga damo tudi v hojico, da se vsaj malo po hiši poganja.

Imamo že 6 zobekov in tudi naslednja dva nista več tako daleč.

Popravilo se je vsaj spanje čez dan in ponoči. Čez dan spi najprej dopoldan pol ure in še popoldan tam okoli 2 uri, spat pa gre od 9 do 10 ure. Pol pa prvo rundo spi tam nekje do peti, pol pa pride k meni v posteljo in še spi tam nekje do 7.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
23.7.2010 14:06:36   
najčka
O Frrr ste prifrrrrčali domov, no fino se vidmo kajuser posted image
A pol praviš da ne drži tist o naslednjem spolu. Nč hudga.
No midve pa sva imeli danes pregled. Naša bejba je čist nad povprečjem. Ima 77cm in 14,1kg vse ostalo pa je OK. Zdej pa sam še čakamo da pride 3.avgust takrat mamo endokrinologa (da izločijo, če bi bilo kaj hormonskega) in potem dopuuuustuser posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
23.7.2010 15:28:20   
frrrr
o, najčka, naš tavelik ima 14 kg, velik mau čez 1m. pa oktobra bo dopolnil 4. leta. še dobr teden do pregleda. upam, da dobite potem hitr izvide. mi za tamauga še čakamo gastroenterološke izvide, pa imel pregled 2.7. user posted image se vidimo kaj... dans se kr doma skrivamo, mi ne pade na pamet vn pomolit glave. klima zame, za tamalo pa polno igrač in ostalih zanimivosti, ki jih na morju ni bilo user posted image

čakam, da prideta fanta iz vrtca. pol se bomo pa skupaj igrali user posted image

lep vikend želim vsem skupaj...

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
23.7.2010 15:44:34   
Emilly
No pa smo iz Grčije. Bilo je enkratno!! Gaja je bila tako pridna, ves čas se je samo smejala in je bla prava zvezda hotelauser posted image  Ja ko bi bilo vedno tako, mislim krasno! Na letalu je obakrat napol prespala, ostalo pa malo raziskovala sedeže, pa je blo. Mi ni čisto nič žal, da smo šli. Pa še dnevno spanje se je izboljšalo. Verjetno zaradi druge klime, pa isto vročina... Smo že drugi dan doma, pa še vedno čez dan lepo zaspančka brez problemov. Ja, jutri pa šibamo dalje.... Tokrat za slab teden na Vir pri Zadru.
Ja ni nam lahkouser posted image user posted image user posted image

Krasno da imate že vsi preglede, mi ga imamo šele 10.8, ker je P na dopustu.

Imamo pa seveda identične probleme, v posteljici se več čas buta ob ograjico, pa sem isto opazila, da če midva sploh ne reagirava, večinoma tudi zajoka ne...... Če sem sama z njo, pa res ne morem čisto nič več nardit, ker je tako krasno po kolenih šibat in raziskovat stanovanje.......Sem pogruntala, da tam kjer največkrat rečem NE, tam bo šla seveda najrajeuser posted image

Uživajte v sončku.......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
23.7.2010 16:04:04   
ninasiki
frrr hudo to je pa lepo da ga tko zamot vsaj neki se spomnejo da ne jokajo pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobka

evo še današnji pregled je zamano sm mela še ginekološko če je kej narobe dol in neeeee vse je tko k treba tko da je blo zgleda res eno majhno unetje k so bli zadovoljivi antibiotiki

evo majakla jst pakiraaam mini kufer z kozmetiko in raznimi zdravili je spaliran user posted image

pr ns je najprej reku mama tko da vm sporočim kako bo user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
23.7.2010 16:59:42   
majakla
Emilly: na Vir grete? Jaz bi tudi, najlepše morje na svetu.
Uživajte!

Nina: pridna in kar tako naprej.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
23.7.2010 22:32:48   
sine bine
Pattaya- pri nas je tud tko. Mali se postavlja na kolena, se gunca , pol včasih stegne tud nogice ampak, da bi se plazil pa ni šans.
Joj kok je tale manjša osvežitev prav prišla. Bomo drug teden lohk vsaj na sprehode hodil. Zdej k je bla vročina sva šla včasih ob 8.30 ven in sva se okrog 11.00 vračala pa je blo že zlooo vroče.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
23.7.2010 22:50:22   
Anonimen
Oj ženskice!

Jst se moram najprej pohvalit!! user posted image
Moj sinko se je odločil, da bo pil vodo!!!! Ja, velik vode. To je bil naš edini problem in danes se je kr v momentu rešiluser posted image . Sm mu natočila, dala in je pil, pil, pil... Sm mogla kr pogledat kaj je not user posted image Skratka, juuuuupi!! Dons je stankal 4dcl vode.user posted image

Drugač pa... moj sin na veliko govori mama... , jst si pa želim punčkeuser posted image . Najčka, jst ti verjamem!!!! Mislim, upam, da je tko kot si napisala, tiste ki so pisale, da ne drži.. , jih nism brala user posted image .

Kar se ograjce, pojstlce tiče... hm, zaspi na najini, spi dokler midva ne greva spat. Potem ga dam v njegovo in spi dokler spi.... Če se zbudi z dudo v ustih in na nogah, vem.. kaj to pomeni. Mami, vzemi me... user posted image Itaq ga vzamem, dam na sredino in spimo do jutra. Fajn je, ko je ati zravn kot ograjica..., ko ga ni... se zgodi, kar se je danes spetuser posted image . Čof s pojstle na glavo. Ja, buško ma. On se tok premetava po pojstli, pa kotali, da je to čist neverjetno.... Sm dons njegovo pojstlco čist k najini prpelala... in študiram kako dat en del ograjce dol... , no bom že naštudirala. user posted image   Je pa res, da mamo pojstlo dost nizko..., tko da ni take nevarnosti ampak vseeno...
No, da bi ga pa puščala v njegovi pojstli, da se mi joka in zaletava v ograjico... , pa ga ne bom. Če vidim, da mu paše spat z nama, bo spal. Enkrat pač že ob 2 pride k nama, drugič ob 5. Se mu prilagajam, sej ne bo 10 let tko. Naju pa ne moti, prv fajn je... ko se vsi skup stisnemo. Ko ga bo treba odvajat, ko bom to vidla kot problem.. ga bom pa reševala.

Probal smo KM, nobenih reakcij. Sinko je kt dec. Dons sm ga tehtala oblečenga v majčko in pleničko.. in je bla cela 10-kauser posted image . Sm opazila, da ga neki težje prenašam.

Kar se tiče prenehanja dojenja... pa zdej bolš spi, več spi.... navadil se je popolnoma, tudi jaz. Lepo sva prenesla in se odvadila. Cartava se pa itaq sto na uro..zato nabrž ni take krizeuser posted image .
Sm si pa neko čudno bulo natipala na joški in moram na pregled. Boli na otip za znoret. Ne vem... najbrž kakšna mlečna žleza. Bomo vidli.

Liam se že spušča... in brez opore stoji. Sicer kratko ampak že. Leteč je full... zadihan skoz, ker mali človeček skoz neki dela, študira, raziskuje. Skratka... okupiran je z vsem, jst mu pa vse pustim.. NE.. je dojel čist. tko da ne nagaja preveč. Ploska že zelo dolgo, five mi da... klepeta, pride k meni, mi da rokice in se hoče mal sprehodit. Mu naredim kratko uslugo in se sprehodiva po stanovanju.... gospodič seveda koraka kot oficir in gre pač... kamor hoče. Najraje v kopalnico, kjer spusti moje roke... in se vsede..., naprej razsikuje. Ma, smeško je full. Zobka sta dva... laskov ne rabimo... user posted image , rastem tud... , zdej je že do mize. Sam gledam kdaj se bo na kašen rob nataknil.... groza!!!

Na dopust čez 1 mesec, komaj čakam. Porodniško si bom podaljšala... za cel dopust. Se pravi 25 dni plus vikendi. Ne morem na šihtuser posted image . Tko da grem konc oktobra šele delat, če bi bil pa kšn plusek vmes... , bi pa kr na bolniško skočila...user posted image

Zdej en dan... čakam da mi sporočijo datum greva pa z dragim izkoristit najino poročno darilo. Šampanjski polet z balonom. Hehhe... ja, po skor 1 letu in pol. Prej me niso hotli, ker sm bla nosečka.., zdej mi pa na pamet ni padlo... brez sina kam it user posted image . Ampak bo treba.. do 1. avg. nama velja polet. Lepo bo.. vem.

Mamo pa tud novga avtočka... se moram pohvalit user posted image . Skratka, pri nas pestro in lepo..., še lepš pa bo, ko bota v nedeljo tast in tašča šla daaaaleč stran user posted image za 14 dni. juhuhuhu!

Punce NOČKO

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.7.2010 22:51:48 >

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
24.7.2010 2:01:28   
frrrr
naša mala frajla tut že 2x padla iz postelje. jo je zgleda izučilo, ker zdaj prileze do roba postelje in se obrne v rikverc. pol ji je treba pa ploskat, ko zleze dol in stoji ob postelji user posted image

previjanje... js tamalo zanimiram z njeno zobno ščetko. si ona med previjanjem zobke umiva user posted image vsake tolk časa ji jo zmočim z mrzlo vodo al pa še js mau podrgnem dlesni... zobek je itaq šele prejšnji teden vn prilezel, ščetka jih pa že dolgo user posted image

pije pa naša tudi samo vodo. sem ji sok dala, je mislila, da je strup al kaj... pr čaju isto. glavno, da pije. sicer ne popije več kot 4dcl, ampak tolk je tamau spil v celem tednu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
24.7.2010 2:01:43   
frrrr
lepo spite user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
24.7.2010 14:12:21   
ninasiki
ojla kooooončnoooo mal ohladitve

pitje am dam mu dam vodo sam obrne in ni šans da bi jo piu si pomoje misl mami a si na glavo padla user posted image  tko da smo nabavl instant po 8m in ga dam na 3 deci 2 žličke spet ne neki sladkega ampak bol k pa sokovi skos

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
24.7.2010 20:00:58   
majakla

user posted image

.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
24.7.2010 22:47:59   
ninasiki
men pa neki šteka ker ne vidm majinga sporočila

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
25.7.2010 10:32:47   
googica
tud js ne vidim majinega sporočila...
rižkoo lepo da vam tolk dogaja, uživite brez tašče in tasta... si sploh ne morem predstavlat kako je met enga tacga v bajti.. jao.. pa mam zlo fajn bodočo taščo in tasta.. ampak tko k smo sami, je najbolš :) razen varstva ni... lepo da je uspelo skenslat dojenje, ni tolk hudo ane :))

mi pa uživamo v hladnem zraku, juš je dons spet spal po dolgem času 11 ur, če je vročina zvečer ne zaspi pred deseto, včeri pa ob sedmih že koma :). včeri smo bli spet v šopingu, moj ma zdej vse za poroko, dobil tud čevle in srajco, tok da smo ful veseli.
no, lepo preživite dan, mi gremo na gorenjsko k našim na piknik :) bomo mal bolj oblečeni, ampak bo fajn za dihat.. :))

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
25.7.2010 10:47:12   
Anonimen
Da mal pokomentiram ... tko k vse, tut jst berm, pisat se mi pa ne da

V četrtek smo mel posvetovalnico ... Tia ma 11110g in po njihovo 73cm.

Začela je dajat lupčka (po njeno), kok je velika skor ne pokaže več, pa kar je prej pokazala pa povedala je bol redko, zdj kima ja, ne in raziskuje, stoji kratek čas na nogah, kleči, pleše (tko k metalci ... ha ha ha), uglavnm pestro.

Sobo sm preuredila tko, da nima kablov na dosegu rok, da ma velik prostora za kobacat, uglavnm soba je zakon zdj.

Smo pa že 2. tedn na koroškm in dons grem domov in me pol dooooolg ne bo nazaj, ker mi kr naprej solijo pamet kako tamalo oblačt, kako jo držat, kako kuhat, ... uglavnm, še en dan, pa jih vse steram v 3pm, tko da jutr ostanm doma, moj gre pa sam nazaj!

Aja, pa mi2 se še vedno polno dojiva, obroka še nimava zamenanga, poje čez dan mal kruhka, sadje, ... sam ne poje pa tok da bi lahko spustle obrok.
Kri ma supr, tko da ni tok kriza, poskušamo vsak dan, enkrat bo že začela jest.

Rižko ... supr, da vama je ratal glede dojenja, zdj pa sam še punčko pa bo ;)

Nina ... sam da si mi ok.

Kdaj bo spet kšno srečanje?

Veliko srečanje ... jst sm za, sploh cele družinice ... itak!!!
Prostor ... odvisn za kok folka, jst lohk probam zrihtat v Bizoviku, k je piknik plac, pa za otroke za igrat, ...
Pa prej k oktobra, k takrat so že rojstni dnevi.

To je to zaenkrat, k pišm prek tel. in ne vem kaj še pokomenterat, bom doma :)

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
25.7.2010 11:05:26   
Anonimen
Aha, sm se spomnla ... stoji samostojno sm pozabla napisat :)

Pa še to ... glede butanja ... sm mela tko narjen, da je iz postlce lohk zlezla k nama in se je ene 2x butnla mal, k je lezla vn, pol je pa se navadla in rajš glavo mal bl sklonila in se priplazla do mene :)

Zdj k je soba spremenjena pa ne more več vn zlezt, k postlca ni več zravn postle in mam obrobo okol.
Je pa tko, da jo "ignoreram" če se butne in nč ne joka, pa še to se 2-3x butne, pol pa ne več, k ve, da more pazt!

Pitje ... Spije mi 2-3deci na dan, sam je to dost, glede na to da se še povno dojiva.

Zdj je pa res to to :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
26.7.2010 21:52:40   
frrrr
kam smo pa me padle, jao. na drugi strani sem nas pobrala...

punca bila cepljena. ima 7740g user posted image manekenka pač. če vidite kje kakšen luštn pas za otrke al pa naramnice, se priporočam za info user posted image hecam se.

lep pozdrav...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 26.7.2010 21:53:38 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
26.7.2010 22:03:04   
frrrr
majchy - midve kak dan tut veliko joškava. danes zjutraj je bila tako zaspana, da sem rekla ok, pa pejt nazaj spat. je pojedla in ni bila več zaspana. seveda ob 10ih ni hotela gh, če je eno uro prej joškala. no, pa sva šle na sprehod. prišle domov, je pridno pojedla vso gh, čez še joško in spala 2 uri in pol. ko se je zbudila, je dobila gh in sva šle k zdravniku. zvečer pa spet gh, kopanje in potem še joškanje za lahko noč. mi je pa joški skoraj razneslo zvečer user posted image
na morju sva imele pa tak ritem, da je dobila čez dan 3x joško... dopoldne po čofotanju v vodi in tuširanju, na joško in je zaspala. v vozičku spala do prikole. po kosilu pa spet na joško za uspavanje. in popoldne po čofotanju v morju, spet tuš, ter joška. zvečer pa itaq po večerji spet joška in celo noč do jutra user posted image ampal ta punca je v pirmerjavi z bratom ZEEELO pridna... ona ponoči joška mogoče 2x. če je res slaba noč, potem 3x. brat je bil pa pravi joškovisnik, tudi po 7x je visel na joški v eni noči user posted image ampak tut to jih mine user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
26.7.2010 22:19:03   
malaMravljica
frrr ... ne vem, ne vem kaj bo to. A bo tvoja lepoticka potemtakem k mojmu pasala, s kg sta tam tam user posted image
ja dojenje, ze mal razmisljam kako bo, ko bomo ukinjal, moj tudi tko obozuje to.

Avtosedez izbiram, mi je safefix plus vsec, sam me tista stanga spredi mal moti. Pa sem ze skor zihr, da ga bom kar nabavla, da bodo cene se kaj spustil itak ne verjamem.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
26.7.2010 22:47:14   
lenika83
Čer! user posted image

Naša je tudi ful odvisnica od joškanja (oz. bi lahko skoraj napisala, da je bila). Ko sva začeli z uvajanjem GH sem imela prav občutek, da hoče ponoči noter spraviti, ker je čez dan bilo manj joškanja. ampak se je sčasoma navadila in zdaj je čez dan samo še enkrat joškanje, za dopoldansko uspavanje, ostalo pa GH. Zvečer pa obvezno pred spanjem še joška, da se umiri in potem lepo sama zaspi, pa ponoči običajno še enkrat do dvakrat. Počasi pa razmišljamo, da bomo še tisto joško čez dan ukinili in bo ostala samo zvečer in ponoči. Ampak res počasi razmišljamo user posted image

mM kaj pa safefix plus tt? Tisti pa nima štange, ampak en pasek za pripenjanje. Meni osebno je mnogo bolj simpatičen (čeprav kupila sem pa king plus, ki nima niti isofixa).

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
26.7.2010 22:56:01   
malaMravljica
mal gledam tv, mal gledam sedeze, umes sem sla pa na masazo, ker mi je moj danes kooooncno prinesel masazni naslonjac. Me namrec tok hrbet boli zaradi postelce od malega.

No lenika, tega tt ne morem, ker imava en avto, ki nima isofixa in enega, ki ga ima in pol ga v moj avto brez isofixa ne morem namontirat. In zakaj si ti pol vzela kinga? Jaz sem razmisljala o tem kot o drugem sedezu, ker dvomim, da je res tok enostavno to iz enega avta v drugega nosit.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
27.7.2010 9:46:29   
tassika
MM kaj pa duo plus, pa gre v oba avta?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?