Anonimen
|
Ejla...! Pa jst vas pa tud berem, pa se mi nič pisat ne da. Pridne ste, ker ne pišete preveč.... da vas lohk pol na hitrco preberem. Pri nas vse po starem razen... hehhe.., imamo nov stolček za hranjenje. Ja, bote rekle, da sm zmešana ampak, moj sin je prv trpel v ta starmu... se mi zdi, da se je počutil utesnjeno v njem... no in... je šel v prodajo..., pri hiši je pa nove stokke in naš mali zdej uživa , pa jst tud... zato, ker paše v našo jedilnico..., prejšnji ni in me je žrl že od začetka. Dons sva mela tud kontrolo sluha... smo se tko smejal. Liam ni nek zgovorn fantek.. ampak v tej sobi, ki je čist izolirana, mora bit mrtva tišina.... itaq.. se je mali opogumil in razklepetal. Ampak nam je uspelo.... sm mogla mahat, pačit se..., se smejat ampak vse brez glasu, brez.... skratka, sm se šla pantomime za nekaj minut. In zgleda znaaam... Aja.. probal smo KM... nobenih reakcij, griz dobr za znoret. Nč ga ni matral buši.., nič, nič. Pa sm dons omenla pediatrinji, pa je rekla.. da če mu hrano pripravljam (griz, mlečni riž...itd.) z KM je ok.., če mu dajem pa sam KM za pit, pa mi ne priporoča. Da je pol bolš da mu dam nadaljevalno mleko... je bolj podobno materinemu, bolj zihr. No.. Liam ne pije mleka samega...tko da KM pride v poštev. Zdej ko se ne dojiva..., sm pač prej probala z KM.. Me bote napadleeee., hm?? Aja.. mamo pa neko čudne izpuščaje...okoli vratu..., naj bi bli vročinski, jst pravim, da niso. In.. smo dobli kremico neko močno za tri dni.., če ne bo ok... greva na testiranje za alergije. Se kera kej spozna na to? Kako testirajo? googica...glede prstanov, no ne vem. Ti dam za primerjavo...Midva sva dala kr... res mam pa not 8 diamantkov... ampak moram oment, da to ne spremeni velik cene. Kupla sva v zlatarni Celje... je belo zlato, pol matirano... 890 EUR. Mela sva pa bon 50 EUR pa nek popust 10% nama je dala.. pa je pršlo toliko. Darilček od moje mamice. Kr še brskita.... Leclerc mal nabija cene... raj kšnmu privatniku naročit, ti povem, da naredi prelepe za normalen denar... Kar se najinih otročkov tiče... pa lohk rečem... da sta si z Liamom najbolj podobna oz. dostx te berem..., pa se nasmejim. Ker bi lohk dala copy/paste. Mene moj skoz kliče... "eejj, lej kaj dela...stoooji brez rok"... jst pa... "pa ati, jst sm to že vidla".... Uglavnem.. podobno, podobno. ninasiki... hvala bogu, da je tvoj sinko tak... jst rada vidim aktivne otročke... tko se vidi, da so polni energije, da jim nič ne manjka.., da so tapravga karakterja... Drugač pa nč ne skrbi.. tvoj mali se je sam potegnil full ... sej sm ti omenla. Tak bucko je bil, zdej je pa pravi maneken. Res... Ja, moj sinko je pa tak neeežn... se rad stiska. heheh... , vidim, da si opazla. MM, midve si vse že poveva... pa še tuki..., najboljša si!!! Pa ne sekiri se za postavljanje na nogice..., men tud ni blo všeč.. ampak tamalmu je... pa vsak dan bolj. Več je na nogah kot na riti in kolenih Ej, mislim, da sm naročila čist prevelke sandalčke in supergice... a joj sm butasta. Liam jih bo mel za nasl. let... So mi že poslali. Komi pa čakam pladnčka... veš kok je to noroo.. za pametne otročke A VEŠA spi?? Nč punce..., menjamo avto... jst pišem... , moj dragi pa kr govori in govori.., jst kimam. Dobr, da me nič ne sprašuje. Mislim, da ga je našel..., zdej moram pa sodelovat. Lepo bodite, pa prelep vikend vam želim.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.7.2010 21:38:35 >
|