|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
29.7.2010 15:18:25   
kalypso
mi smo nameravali kupit kiddija za malega, pa smo ga šli sprobat in mu je bil fuuuuuul všeč. ampak sem pol mal razmišlala, pa se mi zdi, da bi otrok noter tako švical da ga pol nismo vzeli. poleg tega ga ima kolegica, in je mali tud ful rad noter sedel do 1 leta, pol pa jok in stok, ker mu je blo vroče, cel moker po hrbtu skoz, pa utesnjeno,... pa so mogli pol drugega kupit. tako da... ga nismo vzeli ;)

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
29.7.2010 17:15:32   
frrrr
js ne bom za noben datum navijala, ker se zna zgodit, da bom vse te termine na morju. vglavnem, ve določite, js bom pa kak dan prej že vedela ali pridemo user posted image
v info, od 9. - 12.9. je otroški bazar na gospodarcu. glede na to, je velika verjetnost, da bomo ta termin v lj. al pa tut ne user posted image mogoče pa kakšni iz mbja ali kje drugje pride prav ta termin, da lahk še tja skoči mau pogledat...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
29.7.2010 20:59:06   
muca*maca
Dober večer!!!

Pa sem se spet malo priklopila na net, sem vseeee za nazaj prebralauser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo prišli z morja, smo bili 10 dni na slovenski obali in je bilo zelo luštno. Itak, da je veliko ljudi, ampak ko smo šli mi s tamalim na plažo,  ni bilo več gužve. Smo šli šele po 6 na plažo.

Maks je bil itak tam cela atrakcija, ker je bilo pretrdo za njegova kolenčka, pa za trebušček preveč raskavo in je gospodič hodil kot kakšen paličnjak po rokah in podplatih. Cela plaža pa v smeh.user posted image user posted image

Kopa se fuuuuul rad, komaj čaka, da ga dava v morje in z vsemi štirimi brca, da bi bil prej v vodi. Včasih se pa tudi kar sam opdpravi proti stopnicam, ki vodijo v morjeuser posted image user posted image

Dvigne se sam ob kakršni koli opori, stolu, ograjici, steni, vratih, hoče hodit (ob pomoči), zdaj pa tudi že ruka stol, da se premika in gre malo po sobi, haha.

Itak je cela akcija, jaz se včasih vprašam, pa kaj sem prej delala cele dneve?! Se ve spomnite??? Ko še niste imele otročkov?!

Eno vprašanje: s čim delate tamalim čokolino, pa te zadeve?
In: kdaj lahko začnejo jesti rumenjak?

Hvala!

Nočka.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
29.7.2010 21:32:43   
Anonimen
user posted image No pa je ratalo malo pokukat gor od včeraj..

Glede spanja  : vidim, da imate nekatere tudi pestro. Pri nas je bila današnja noč, kar veliko boljša ( ne vem a sem morala malo pojamrati ?? ),ampak hvalila pa se tudi ne bom danes. Danes sem vstala 3x, ampak je bil objem in duda dovolj. Se je pa večkrat zajokala v spanju, bomo videli mogoče bo zobekuser posted image  Upam, da bodo vsi naši malčki kmalu v svojem ritmu..držim pesti za vse nasuser posted image

Jaz ji čokolino in te zadevice delam vse z navadnim mlekom. Pri nas je lepo sprejela, tako da dobi flašo AM še zjutraj in pred spanjem, ostalo pa ima pač kar z kravjim mlekom. Glede rumenjaka pa tudi mene zanima kako in kaj ?? Kako pa kaj jeste pri vas ? Pri nas je sedaj res že skoraj vse. Kuham lepo vse sama ali pa babi user posted image user posted image , zelenjava iz babičinega vrta, meso iz bližnjih kmetij, zajček od doma ( vegetarjanke ne me grdo gledatuser posted image ), zelenjavo domačo ( razen lubenic, banan, melon, breskev..), jogurte in skuto pač kupujem, ji pa občasno poleg vode in čaja dam malo razredčenega sokca.

Glede srečanja bomo pri nas še vidli kako in kaj. Če je pa ravno bazar takrat, se pa mogoče res, da kaj zmenit user posted image

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
29.7.2010 22:16:04   
lenika83
Rumenjak  mi jemo že od 7 mesecev. Sem nekje prebrala, da bi naj en rumenjak na teden dobili od 7 mesecev dalje, pa sem ji dala in je vse ok. Zdaj ji dam en rumenjak vsak torek (sem bolj pozabljiva in sem skoz tuhtala, če je ta teden že jedla rumenjak, zdaj pa več ne pozabim, ker je pač vedno isti dan) user posted image  Ji ga pa skuham (pač jajčko), potem pa zmečkam z vilico rumenjak in primešam k neki zelenjavi (bučkam, cvetači, špinači,...). Poje pa itak nikoli ne celega, recimo da običajno poje polovico.

Kašice pa vse delam z AM, sploh zato ker smo imeli težave s kravjim mlekom oz. z laktozo v mleku, pa moram paziti, dokler ne ugotovimo kako je s tem.

Je pa že kar dosti sadja in zelenjave, vsega še ne, ker ji pač ne dajem nekih stvari, ki niso zdaj "v sezoni", pa kakih hudo alergenih zadev ji tudi ne dajem (paradižnik, jagode,...). Žitarice je tudi že skoraj vse poskusila (ajda, ješprenj, pšenica, oves, koruza). Aja, pa uvedla sem tudi čebulo in malo soli, ker sploh noče jesti več samo v vodi kuhane zelenjave. Tako ji zdaj večinoma malo zdušim čebulo, pa potem zraven zelenjavo in čisto malenkost soli (recimo kakšna 3 zrnca).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
29.7.2010 22:42:02   
rozilu
Kuku

mucamaca - žitne kašice sem do včeraj delala z adapt. mlekom oz. nadaljevalnim. Danes smo sprobali kravje mleko, ta pravo, ne alpsko. Upam da bo OK. Rumenjak lahko že daš, se mi zdi da je od 8. al 9. meseca dalje.

Veliko srečanje - mi gremo enkrat sept. še na dopust, ne vem še kdaj. Ve kar določite datum, itak ne bo nikoli vsem prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
29.7.2010 23:08:00   
Tiara123
Ajoj, jaz ji trdo kuhan rumenjak dam skoraj vsak dan - vmešan v zelenjavno mesno hrano user posted image Meni je patronažna rekla, da po 8. mesecu začnem dodajat rumenjak, najprej polovičko, da vidim kako bo sprejela, potem pa kar cel rumenjak. Nisem opazila, da bi imela kakšne probleme, ima pa zelo rada, ker da dober okus hrani.

Jaz ji že vse kuham na prepraženi čebuli, saj drugače sploh noče jesti. Običajno na olju spražim čebulo&meso, dodam različno zelenjavo in malo začimb. Zraven dam ali krompir, kuskus, riž, polento ali testenine (risotini). In še rumenjak..

KM še ne dajem, bom začela pri dopolnjenih 10m. Kupujem Alete mlečne kašice, ki se mešajo z vodo (keks, sadna), ker ti dve edino rada je. Dojiva se žal ne več, ker me je sama odstavila na morju - kar en dan se je odločila, da se ne gre več tega. Vsak večer jo še pristavim, da vidim, če bi želela, pa ni govora...

Sva imeli pregled pri 9m in smo zeloo šlank.. Pri 73cm ima 7390g.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
30.7.2010 3:48:06   
frrrr
rumenjak lahk pr 8ih, če se ne motim. na teden je priporočeno pol rumenjaka. beljak je pa problem, to pa šele po enem letu, ker je alergen.

čokolina in teh zadev mi še ne jemo, ker vsebuje oreščke. je pa riževe kašice, koruzne kašice,... od milupe. tam je že adaptirano mleko in samo zmešam z vodo. sicer bi pa pripravla na riževem ali ovsovim mlekom. no, kravje je kao od 10. meseca dalje, samo naša ga še ne bo okusila. itaq ne gre v vrtec in je ne rabimo pripravljat na kaj.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
30.7.2010 16:04:34   
kalypso
hmm, rumenjak je kot nadomestek za meso, a ne? meni je patronažna rekla, ali meso ali rumenjak, ampak ne več kot 2x na teden, se pravi en dan meso+zelenjava, en dan samo zelenjava, en dan rumenjak+zelenjava. jaz mu ga sicer še nisem dala, čakam da bo 10 mesecev. starejši sin je namreč alergičen na jajca.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
30.7.2010 16:52:14   
lenika83
Vidim, da imamo spet vsaka drugačne informacije o uvajanju hrane user posted image  Meni je P rekla, da od 7 mesecev dalje mora 1 rumenjak na teden, za meso mi pa niti nič ni posebej omenjala. Jaz ji dajem 1 rumenjak, pa 2 ali 3-krat meso. Res pa je, da ji nikoli ne mešam rumenjaka in mesa. Pa nimam nekega posebnega razloga za to, ampak se mi zdi, da je preveč različnih okusov. V bistvu ji običajno dajem 2 ali 3 različne okuse zmešane naenkrat (recimo čebula, rumenjak, bučke).

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
30.7.2010 16:59:22   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
30.7.2010 17:01:04   
Emilly
No pa smo spet prišli iz morjauser posted image

Spet je bilo super. Imam pa zaenkrat kar malo dovolj, mi paše bit malo doma. Princeska je bila krasna, se je cele dneve igrala zunaj na dekici. Res je bila prav smešna. Vedno se je usedla na rob dekice, da je imela travnik zraven in ga je lahko raziskovala, pa seveda še vedno vse igrače na dekici. Po travi se pa ni kaj dosti upala kobacat. Se je kobacala tako, kot je opisala mucamaca, ne po kolenih, ampak se je dvignila na podplate (kot paličnjakuser posted image  , seveda da princeska ne umaže kolenčkov....). Na deki se je pa bila sposobna igrat tudi po več ur skupaj, seveda sama. Noro pridna je bila.

Morje je bilo super. Sprobali Fredov obroč, v katerem zelo uživa.

Srečanje: sept. datumi mi zaenkrat ustrezajo, jaz itak začnem sept. delati na polno, za vikend bom pa že sproti videla kako in kaj.

No toliko zaenkrat.....

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
30.7.2010 17:01:44   
Anonimen
sm se kr jst odločla za ta datum ... pa če vam ni ql ... j... ga, ker če je res takrat bazar, je več možnosti da nas bo veliko kot pa katerikoli drug dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
30.7.2010 17:16:07   
Anonimen
aja, pa še to ... smo kupil nov voziček ... marelo in je supr ... tamala mi je 1. zaspala not ... in zdej grem v ponedeljek z avtobusom v Lj na probo ... komi čakam ... če bo ql, ne bom več vezena na mojga in bom večkrat lohk km šla ... wiwiwi user posted image user posted image user posted image
SAM MOJGA (Tiinga) GT3-ja PA NE DAM ZA NOBEN DNAR ... sam za določene stvari je marela bolš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
30.7.2010 17:22:01   
najčka
Emilyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da ste se fajn meli.
Majchy a pol prideš v pondelk na kofy?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
30.7.2010 17:45:38   
Anonimen
kam?
jst grem s primestnim do viča v interšpar ... prideš tja?

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
30.7.2010 17:50:45   
najčka
ni blema . se slišmo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
30.7.2010 19:36:03   
tassika
No midve sva imeli včeraj sistematiko, pri 9m ima 8210g in 70cm in kaj je še novega, končno kobacamo, sem mislila, da ne bo nikoli, ker jaz nisem, pa zgleda ni po meni, no ja če pa pogledam s strani korigirane starosti 8m niti ni tako pozna. Fizioterapevtka bo sigurno navdušena.

PA spet sem začela malo brati in sicer knjige Stephenie Meyer, zdaj sem prebrala tri dele in tudi pogledala filme, no ja mrk greva gledat jutri. In jaz in moja domišljija, groza, takega vampirja bi tudi jaz imela doma user posted image  Ah ja kaj ko so samo knjige, ampak take ljubezni mi vedno pridejo do živega, jaz bi to prenesla v naš svet user posted image  

Toliko zaenkrat, grem naprej sanjat svojega vampirčkauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
30.7.2010 22:32:37   
kalypso
tassika js sem vse 4 dele prebrala vsakega po 5x user posted image call me crazy sam ti res mal prebudi domišljijo user posted image

"Because I read Twilight, I have unrealistic expectations in men" user posted image sem mela en cajt napisano na FB user posted image
sam js sem jih brala v angleščini, 100x bolš, sem najprej začela prvi del brat v slo, pa so se mi zasrali že čist na začetku, ker je slovenski jezik preveč osladen za knjige brat user posted image mora bit original

zdej se spravlam začet brat Vampire academy, pa nekak nimam ćasa user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
31.7.2010 12:01:03   
tassika
Lepo, da nisem edinauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
31.7.2010 12:38:41   
majakla
Daaaaaaaaaaaaan!

Kak' ste?

Pod mizo je najbolj boljše user posted image :
user posted image
.
Tak pa izgleda, ko grem jaz spat, pa ne gre stoje user posted image :
user posted image
.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.8.2010 18:22:50   
sine bine
Oj,
da se še jst mal javim.
Tassika-tud naš frajer se do zdaj ni kobacal, pa je ravno na svojih 9 mesecev ( 29.07. ) prišel lepo iz jedilnice v dnevno sobo. To sem ubistvu komaj čakala, zdej pa vidm, kako je to, ko moraš gledat da ja ni kakšen moj zelo dooolg las na tleh ( vsakodnevno sesanje ).
majcy m- datum za piknik mi ustreza. Kdo nam bo pa želodčke nafilu oz kako bo to zgledalo?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
3.8.2010 11:11:23   
googica
ja, tudi mene zanima kako bo s hrano in v primeru slabega vremena.. 

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
3.8.2010 11:21:50   
Anonimen
morm še poklicat Suzi pa jo prašat kako in kaj, pa kok pride user posted image
Sam trenutno je ni, tko da takoj ko pride javim kako in kaj
Drgač pa lahko bi pice naročl, k ne vem kdo bi peku čevape pa to user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
3.8.2010 12:39:40   
googica
tud bi bla varianta ja:Dsam js ne jem pice :)) razn brez vsega, edino s pršutom :DDD

< Sporočilo je popravil googica -- 3.8.2010 12:40:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?