|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
19.7.2010 16:29:25   
sine bine
Neki [umniki nagajajo , kaj je to

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.7.2010 17:02:35   
majakla
Oj.

Smo že doma.

Imamo 4 zobke in že 5. prihaja.

Postavlja se na nogice, non-stop.

Neposredna povezava do sporočila: 4577
20.7.2010 0:59:57   
majakla
Res smo uživali.

user posted image

Komaj čakam na veliko oktobrsko srečanje.
Kaj user posted image  lahko tudi pridejo?  user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
20.7.2010 9:28:46   
googica
ja mislm dabi blo fajn, če bi bli vsi ja :) ampak ne vem kam bi lahko šli, to nas zna biti kar velik.. bo treba vnaprej rezervirat verjetno, sploh če bomo šli na kosilo. :)
joj kolk paše tale ohladitev.. midva pa ta teden hodiva na pripravo na zakon. no, včeri sva bla oba, zdej bom sama, ker nimava varstva. včeri je bilo kr zanimivo predavanje. upam da bo vsak dan tko :))
glede prstanov sva ugotovila, da razen tistih, ki so nama všeč v lecleru, bi vsakršen drug par naju pršel ok 500€ in to brez kamnov!! tko da res ne vem kje jih vi pobirate, da je to drago :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.7.2010 15:00:07   
Nončika
po dolgem času se vam malce oglašam. smo dobili 1.zobek, drug je na poti. smo meli tudi posvetovalnico in 15.7 je naš poba mel 9250g in 72cm.

drugače pa se veselo postavlja na nogice, koraka in seveda šiba po vseh štirih. mami pa leče za njim. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.7.2010 20:17:20   
tea85
no smo pa meli danes tudi midve posvetovalnico...težka 10,5 kg velika 77 cm, jep velika baba, hehe

smo pa danes prvič korakali seveda z mojo oporo in ji je blo tak fajn user posted image ja pa tudi vsede se že sama iz ležečega položaja, in zdaj ko jo dam spat se mi vsedavle, ahh, prav jezim se včasih, hehe..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.7.2010 23:12:05   
majakla
Tudi Nik se nonstop vseda, vstaja (posledično pada),
obrača, ... prava faca je.

Mi smo bili že 2.7. >9 mesecev stari, pa moram za
posvetovalnico 2. teden v avgustu poklicat, takrat
bomo imeli že več kot 10 mesecev. No, dokler je
malecki ok ni blema, kaj pa če ... user posted image

Googica: Sploh ni drago!

Danes smo bili v termah, blo fajn, ampak zdaj vem,
morje = zakon.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
20.7.2010 23:16:58   
rozilu
Hojla, babe!

Kot je že ena napisala: pridne, da malo pišete, da lahko hitro preberemo vse skozi user posted image

Skačica: jaaaaa, spomnimo, pogrešale user posted image Vidim, da vse mamice z več kot enim otrokom bolj ali manj štrajkate... kdo bi vam zameril.

Novosti:
najnovejša, da imamo 4 zobke - poleg spodnjih enk še zgornji dvojki user posted image O zg. enkah ne duha ne sluha user posted image . Je bla pa kar tečka za ta zgornja dva zobka, takrat sem samo jaz dobra...

Poleg ploskanja (prejšnji vikend) zna zdej še papa. Prvi pravi papa je bil za tatija, ki je v nedeljo šel iz morja v Lj, midve sva pa ostale. Se mi je skoraj solzica utrnila, ko mu je tako lepo mahala. Zdej pa skoz maha, samo da ustaneš user posted image

Drugače pa imava zvečer kar ceremonije za zaspat - se vedno obrača na trebuh, pa ne da bi tako zaspala, ampak se plazi po postelji... pa že mislim, da bo zaspala, pa spet obrat... pol določenem času jo dam spet na joško in tako zaspi.

Ej rižkoo, te čisto razumem, da ti je blo težko nehat dojit. M. se še kar nekaj doji, ampak zares rabi to bolj redko, mislim da bi ji bila GH čisto dovolj, pa malo več bi pač pila. Samo res je komot, sploh zjutraj, ko je prva stvar, ko se zbudiva joška. Pa v teh težkih večerih, ko tako lažje zaspi.
Aja, pa glede stolčka za hranjenje - mah, mi mamo kar vse user posted image . Peg-perego smo podedovali enega prastarega, ma še vedno OK. Za malo kasneje mam trip-trapa, sem pa kupla tudi Ikeinega in ta mi je trenutno fuuuul zakon, ga mamo na terasi in Maruši je ful všeč, pa za na pot je tudi super!

Najčka user posted image user posted image user posted image a vi za naslednjič pol pričakujete fantka? Mi tudi nekako, čeprav ne vem če je Marušin dadadadatadatadatata res klicanje tatija user posted image

Sine bine - hehe, res je mičken tvoj fantek, čeprav v živo se mi ni zdel tako zelo. Heh, Tea, tvoja je npr. skoraj 10 cm večja, ma fuuul razlike, ej. Mene tudi že ful zanima kolko je zrasla, ker se mi zdi ogromna; ko jo primerjam z 2-letno nečakinjo sploh ni neke velike razlike več. se bojim, da bomo čez kako leto, dve, mi posojali njim cunje user posted image

Dosti je blo, za danes, nočko

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
20.7.2010 23:17:19   
majakla
Bistvo spet pozabila!

Nik noče več zajtrka in ne večerje, soka pa spije
na hektolitre, bomo bankrotirali. user posted image

Morda še kateri ne je? ? ?

Nič mu ne paše, že samo ko vidi hrano, ponavadi
keksolino, grisolino, danes zvečer (1.) čokolino,
potiska vstran, se obrača, sok pa samo rečem
in se že smeji in veseli.

Lahko je kriva vročina in pa 5. zobek čakamo? ? ?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
21.7.2010 13:15:51   
gorenka
majakla - tut pri nas tako...zdej v tej vročini noče jest (GH), štrajka vse po vrsti, par žličk še gre pol pa konc. pa malo več spije kot ponavadi..ampak ji je zgleda dost...pa itak se še mal dojimo vmes

rozilu -  uaaau vaša punca pa kr tkole na hitrco...no lepo, mi še zmeri čakamo ta drugega in se slinimo kot polž, pa še prstk smo zadnje 2 dni najdli, tko da ga mami skoz vn z ust vleče (ni nč druzga bolj aktualnega)

drugač pa smo se za vikend kopali na bledu....zaaaaakon, sej ne vem kdo je bolj užival user posted image  al mamiuser posted image user posted image user posted image  smo pa sprobali oba obroča (fredovega in unega drugega s hlačkami) in samo fredov pride trenutno v poštev ker naša hoče brcat, migat, bit žabca al pa ribcauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
21.7.2010 13:19:45   
najčka
Rozilu ja menda bo fantek, samo kdaj bo pa ne morem napovedat. leto, dve.....user posted image
je pa imela naša včeraj 9 mesecev, pa kamor prideva me sprašujejo če ima že 2 leti user posted image ja veliiika je. Koliko pa bova zvedeli v petek, k imava P.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
21.7.2010 13:22:41   
googica
lep pozdrav drage :)
smo meli posvetovalnico, Juš je velik 77 in težek 1600g. pravjo da je zgleda jedec, čeprov sploh ni debel.. ah..
zdej je poroka tisto glavno kar nama hodi po glavi, na izpite sm kr mal pozabila :))
jušu zdej ne miksam več hrane, narežem na malo in prežveči, pa je. edino če je kuhana zelenjava, tisto je packarija, zato še miksam :)) je pa naš pravi pobalin.. ko vidi kakšno stvar, ki je ne sme, se mu kr učke posvetijo, in tolk zašiba tja, da res ni :))) bohnedaj da pozabim vrata v kopalnico zapret :)) tam ej tolk velik stvari za ušpičit :))))
no, dost zanekrat.. :D

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
21.7.2010 13:47:21   
majakla
Googica: kje si nulo izpustila? user posted image  (1_.600g)

Fredov obroč: ga nisva znala narihtat oz. je Nik
skoraj skozi padel, pa smo kupili enega za sedet.

Na morju se je Nik odločil, da se ne bo nikoli več
previjal leže, kot da nama ni dovolj teklo (švic)
od vročine. In tako je začel moj telefon trpet. user posted image

In če mu majčke ne oblečeva dovolj hitro, si jo
frajer vmes vsaj 1x sleče.

Vam je to kaj znano???

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
21.7.2010 15:13:44   
googica
hehe majakla, ja tm manja ničla ja :D ooops :D

ah, sploh ne govor, že več kot en mesec mamo tak s previjanjem, da bi kr pop**** :D.. obračanje, vstajanje, slačenje hlačnic, dretje.. GROZA zdej morm vsakič najdt nek drug predmet da ga mal zamoti, ker drugač oba noriva :D

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
21.7.2010 15:41:19   
Meliitak
živjo bejbe po dolgem času...preživeli smo sleitev iz KR v LJ, tko da se zdej nekak privajamo...je bl men težko ker ne poznam tok okrog in ljudi kot moj, ker je od tuki...jah pa še živet s taščo...pa ne v hiši,da bi mela svoj kotiček, v stanovanju...so že prigode

ja pr nas tud sam da se je bejba začela dvigat sama ni previjanje več na izi...sam da začut rit na previjalni al pa kjer se bomo previjal al pa preobalčil je to čist novo in drug svet in je za njo sam matranje in bi si sam slačila planico tok jo vleče, a si predstavlate ko je vsa pokakana he, he...

da bi naša kaj več jedla je uganka že od začetka...zdej pa skoz manj, verjetno zarad zobkov, čeprav mene to ubija...pije pa kokr kdaj ji je treba kr vstrajno ponujat  in bo...se mi zdi da so jo tiste dtiske od vode mal zmatrale in je ukapirala da je treba več pit, sam korenčka in riža se je naveličala, tko da bomo pa nekj časa neki druzga jedl...se bomo mal veselil z drugimi okusi ;)

drugač pa mi2 tud ble pr pri pediatru včerej, velika je 70,5cm in 7515g težka...čist po srednji krivulji ...drugač pa ni znala nč posebnga povedat, kar sem vprašala je zanjo normaln, tko da jest rajš sm pogledam in se mal izobražujem ;)

no tko...ljubljančanke se vidimo torej mal bolj pogosto ;)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
21.7.2010 19:46:48   
lenika83
Končno mi spet uspe kaj napisati. Sicer je tudi pri meni tako kot pri ostalih, preberm še, za pisanje pa kar zmanjka časa.

Mi smo pa bili prvič bolančki user posted image  Menda je imela neki virus (tako vsaj pravi P), ampak še ni čisto konec. Vročino ima od nedelje, ampak danes je že počasi padla proti 37, pa pikasta je po telesu že od nedelje in ji pikice izginejo, pa se spet pojavijo.

Zdaj pa da se spomnim kaj sem še nameravala komentirati...

majakla pri nas je pa s hrano ravno obratno, jutranjo in večerno kašico kar poje, čez dan pa bolj štrajka, ko je huda vročina. Zdaj sicer zaradi bolezni vsega poje bolj malo, ampak to je itak normalno.

Googica sem šla prav pogledat koliko sva midva dala za najine prstane. Oba skupaj sta bila 340€ pred 2 letoma in to na Ptuju. S tem da sta bila kupljena pri najcenejšem zlatarju v mestu, ker pri nekaterih drugih so stali okrog 1000€. Pa niso nič posebnega prstani, belo zlato, pa brez kamenčka. Bila sta pa v osnovi matirana, ampak samo kakih 14 dni, potem je pa postalo čisto običajno belo zlato.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
21.7.2010 23:24:25   
majakla
Midva sva dala za poročna prstana 800€.

Čokolino je ati pojedel, se sploh ni pritoževal user posted image ,
Nik pa sok in je bil tudi srečen, lepo zaspal. Pa
ne vem, če nima soka namesto zajtrka in večerje
in dude. Mi imamo univerzalni sok, 3v1. user posted image

Še eno vprašanje:
Ker Nik že kakšnih 14 dni vstaja oz. se postavlja na nogice,
odpade, da bi spal v svoji postelji, ker se v trenutku vstane
in v naslednjem trenutku pade oz. vrže (raven ko klada) in
valda tresne z glavico po ograji, no, to se mu je zgodilo 1x
in sem ga še isti trenutek odnesla v najino posteljo, sicer
ni niti malo zajokal, meni pa so se kar noge zatresle.
Kaj zdaj, kako to ve rešite???

Saj meni je prav fajn, da spi pri naju, ampak ... saj veste, ne.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
22.7.2010 9:49:21   
malaMravljica
majakla, jaz imam tudi problem s posteljo. Kar znebila bi se je, ce bi se dalo. Nimam klasicne pac pa delano pri mizarju in mi ni naredu lojtrc ampak kar desko in sedaj mi je naredu visjo. Ce ga vzemam vn in dajam notri brez jo dol dat me hrbet boli, ce jo pa dol vzamem pa tudi, ker je kar precej tezka. Pa tudi bojim se, da mi z glavo butne vanjo, ker moj jo je ojacal tam pri "adapterjih" in je sedaj mega nevarna, pa nevarne dele prekrijem z dekco ali cim mehkim in mali vse takoj vn potegne. Spat pri nama je pa no go. Ko se zbudi je v sekundi v 5 prestavi in na robu postelje. Pa tocno ve kje so daljinci od tv skriti.

Tiste z vec otroci, do kdaj morajo imet otroci ograjco na postelji?

Googica, tisti tvoji prstani. Ma men je to super poceni, 300 eur za porocne prstane, ki ti ostanejo spomin na porocni dan, poglej se s te strani.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
22.7.2010 10:31:03   
googica
ja mM se strinjam :) dost o prstanih...

glede posteljice.. mi imamo okrog ograjce privezano neko mehko zadevo, da se ne buta direkt v les. ampak mi smot udi vsega navajeni, parkrat na dan tud pade na ploščice, zaropota ker prbije z glavo, pa kaj. niti ne joka, niti nič, torej tud boli ne. js mislim da so, kar se tega tiče zelo trdoživi, da bi pa mene bilo strah, bi pa samo njega tud prestrašila. to se je namreč zgodilo z mojim decom. ko je shodil, so ful preveč pazli nanj, da ja ne bi se udaru pa to. in pol je enkrat padu v lavor z opranim perilom, so prtekli k njemu, in se je itak ustrašu, vsi panični pa to.. da pol ni več hodu skori pol leta. tko da midva nič ne paničarva, poskušava mu preprečit večje padce, ampak včasih pač ne uspe. glede ograjce bi pa res naredila to no, sej prodajajo, mislm da v BC, te stvari za okrog...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
22.7.2010 10:53:06   
lenika83
Naša sicer še ne vstaja v postelji, ampak se useda in dvigne na kolena. Normalno, potem tudi pada, včasih kot klada in fajn butne z glavo v letvice. Ampak nimam pojma kako to preprečiti. Jaz jo pač hodim zdaj iskat takoj ko se zbudi, da se še ne vstaja in pač poskušam preprečiti padce. Obroba ob posteljici pa pri nas ne pride v poštev, ker se večinoma z glavo zarije čisto ob rob in se mi zdi, da se lahko zaduši, če ji dam obrobo okrog user posted image

Zadnje čase se je pa začela tako trmati... Katastrofa. Če ji kaj ne paše, se kar vrže nazaj. Še najhuje je, če ji kaj prepovem, potem se samo vrže nazaj, kar ko sedi na tleh user posted image  Sploh ne vem kako naj preprečim, ker če ji potem govorim, da tega ne sme, se še huje meče.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
22.7.2010 10:55:02   
tassika
Jaz se strinjam z googico, nikar v vajino posteljo, kupit obrobo in pač potrpet, 2x se bo butnil, 3 po premislil, če se mu splača vržt. Nas so v materinski šoli učili, da je otroku potrebno pustit, da pade, ker edino tako se nauči lovit sebe in ravnotežje, če ga zalagaš oz mu to preprečiš, nikoli ne ve, da boli, če se vrže in to potem počne dalj časa. V svojo posteljo jo pa jaz ne dajem več, ker jaz zaspim, ona pa pade dol, je taka vrtavka, da gre tudi čez kovtre in povšte in enostavno si ne upam več, se mi zdi, da je manj nevarno če pade v svoji posteljici kot pa iz moje na tla.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
22.7.2010 11:58:11   
malaMravljica
mah ja, jaz imam cist novo tisto obrobo, se nic rabljena, ker je ne morem ´zapet na posteljo user posted image  ce ni pritrjena je pa kot da je ni, jo takoj vn zvlece.

Googica, v lavor je padu, hihi. Se smejim, ker je moj danes tudi na glavo se spravu v tisto torbo pod vozickom. Se hodi ze par dni igrat z zadevami, ki so v torbi in jaz sem v kuhinji torto delala pa ga slisim nekaj joka, sam ne prehudo in sem cist skulirano sla pogledat kaj je. Je bil z glavo v kosari, z nogami pa motovilu po zraku user posted image user posted image user posted image  kok je blo smesno. Sem ga dala vn in se je igral naprej, ustrasu se ni.

Lenika, trma je pa verjetn faza, ki jo dajo skozi. Upam, da ne predolga, ker moj se ni zacel nobene trme in morem se vse dat skozi user posted image  Je pa smesn, ze razume, ko recem ne. In se pribliza prepovedani stvari, jaz pa ne ne ne za njim in on ponavlja, pa tok ga mika it naprej in ne gre. Danes se pa enkrat ni mogu premagat in je hitro ko blisk se obesu gor za kosaro za karton, ki je na hodniku.

Pa ce katero zanima, tiste k ne, pa niti ne komentirat ok. Sem prebrala v knjigi, da taki mali se ne poznajo negativnega odnosa, recimo da bi ob smeteh rekli bljak ali neki podobnega. Razumete kaj hocem povedat. In da je fajn, da jim tega mi ne privzgojimo. recimo ce gre brskat v smeti ne reces ful jo smrdi, je umazano, bljak, .... ampak reces ne, tega ne smes, to ni zate. Sem blesavo napisala, sam upam,da se razume.

Rizkoo, moj tudi dobi zjutraj zita s kupljenim bio,  svezim in  polnomastnim mlekom. Nic narobe in prav fino mu je. Sam prvic sem razredcla, drugic ne. Ribjo pastetko bom sama delala mu. Pa ker noce jogurta sem mu vceraj v tisti suuuuper bio trgovini ( Rapunzel poglej si na net) nasla neko mesanico med jogurtom in skuto ( ne vem kako se  rece, tega v Slo nisem zasledila se) in borovnice notri. To pa mu je fino. Sem pa to uvedla, ker bi rada, da mal vec mlecnih izdelkov vzljubi in to je povsem naravno. Ej in v tisti trgovini, kaj vse se najde, holle, demeter, rapunzel in tok izbire.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
22.7.2010 12:21:27   
drobtinica29
čaw punce, se me še spomnite user posted image

saj berem vas redno samo za pisanje tako kotuser posted image osatlim zmanjka časa user posted image

no vidim da so si malčki podobni, eni nekaj prej eni kasneje osvojijo.

ker pa vidim da se pogovarjate o vstajanju in sedanju oz padanju, to naš tud dela oz počasi opažam da je  že osvojil, kako se more, ker da že lepo roko naprej in se počepne in se vsede. sem pa bila tudi jaz v starhu nonsop in sem še da se kam ne vdari. no danes sem ga prvič spustila na tlakovce in on je lepo mašital, pa še ene par stopnic je zraven in on kar veselo gor po njih, je lepo premagoval ovire, seveda sem bila tesno ob njem, da ne pade. ampak ne moreš vrjet kako hitro pogruntajo kako more z nogami in rokami. user posted image   No pravi PLEZALEC JE!!! 
Sem pa tud jaz zadevo rešla z obrobo okrog posteljce!!!! 

ni pa namiru niti minute, tako da je pri nas kar pestro, mislim da je še ena tak napisala, mislim da Ninasiki.

Na morju še nismo bili, gremo konec avgusta. 

drugače smo ok, Naslednjo P imamo čez 10 dni, da vidim kolko je zrastel in se poredil user posted image .

A smo štajerke spet za kakšnno srečanje??? Da bi vas še jaz spoznala?

LP

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
22.7.2010 21:15:15   
ninasiki
ojla bejbe

evo jst sm domaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  sm bla v bolnici ker me je neki špikal in sm šla k zdravnici in je naprej me poslala tko da so v bolnišnici petra dražaja rekla da je sum na unetje slepiča tko da sm učer prvič bla ločena celo noč brez alekseja lah bi spala in se naspala pa nism mogla sm bla tok žiučka kako bo sej ne da nism mojmu zaupala sam k ga ni blo pr men user posted image  ampak smo mogl preživet in smo mi je takoj zjutri poslau sms da so preživel noč brez problemou men pa kamn od srca no tko da zdej sm doma vse je uredu ker sum je preklican ni odpisan jutr mam še ginekološki pregled če je slučajno odspod kej upam da ne tko da še to damo čez pol pa pakiranje za morčija

kar se hrane tiče tud mi bl tko jemo ni neki ful apetita tko da ga tud silm ne pač 1 kašico razdelim na 2 obroka v roku 1 ure

DROBTINICA ja pr ns je pestro sploh si pa ne predstaulam k bo shodu me je kr mal strah

tud jst sm za VELIKO srečanje oktoberčkou za vse

spanje v pojstlici z ograjo moja kolegica je mela tamauga do 2 leta pol so pa zamenjal je dala zaščito za tavelke pojstle ampak se je po eni strani zaj***** ker ko se je tamau ponoč zbudu je ni več klicu ampak ga je najdla zjutri v pojstli user posted image  čist flegma se ja ulegu in spau naprej

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
22.7.2010 22:54:56   
frrrr
ojla,

mi tut iz morja. blo fajn.... sem računala in imamo letos že 23 morskih nočitev. pa še cel avgust in september sta pred vrati user posted image

prejšnji teden mala dobila prvi zobek.
premika se v vse smeri... tudi kamenčki je ne motijo, se veselo plazi po njih, postavlja na noge... ma ni da ni.

ograja na posteljici - mi je že od štarta nimamo, je njena posteljica kr k taveliki zašraufana in se lahk k men prisesa ponoči user posted image na drugi strani pa so une letvice in se večkrat butne ob njih, ko se kobaca po postelji in izvaja akrobacije. če ne skočim k njej in paničarim, niti zajoka ne.

najčka - pr nas sta oba rekla najprej ata... žal ne drži user posted image

testi za alergije... kožni so takšni kot ste napisale... narisane pikice na kožo in špikanje. otrok niti ve ne, da ga špikne, ker ga tolk lepo zamoti. našemu je narisala rožice in pripovedovala zgodbico kako se čebelica usede najprej na eno cvetlico, potem na drugo... krvni testi so pa takšni, da vzamejo kri in potem preverijo v laboratoriju. pr malčkih so večkrat lažno negativni testi, še posebej kožni. krvni testi so bolj zihr, a jih ne delajo povsod.

lepo spite...

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?