rozilu
|
Hojla, babe! Kot je že ena napisala: pridne, da malo pišete, da lahko hitro preberemo vse skozi Skačica: jaaaaa, spomnimo, pogrešale Vidim, da vse mamice z več kot enim otrokom bolj ali manj štrajkate... kdo bi vam zameril. Novosti: najnovejša, da imamo 4 zobke - poleg spodnjih enk še zgornji dvojki O zg. enkah ne duha ne sluha . Je bla pa kar tečka za ta zgornja dva zobka, takrat sem samo jaz dobra... Poleg ploskanja (prejšnji vikend) zna zdej še papa. Prvi pravi papa je bil za tatija, ki je v nedeljo šel iz morja v Lj, midve sva pa ostale. Se mi je skoraj solzica utrnila, ko mu je tako lepo mahala. Zdej pa skoz maha, samo da ustaneš Drugače pa imava zvečer kar ceremonije za zaspat - se vedno obrača na trebuh, pa ne da bi tako zaspala, ampak se plazi po postelji... pa že mislim, da bo zaspala, pa spet obrat... pol določenem času jo dam spet na joško in tako zaspi. Ej rižkoo, te čisto razumem, da ti je blo težko nehat dojit. M. se še kar nekaj doji, ampak zares rabi to bolj redko, mislim da bi ji bila GH čisto dovolj, pa malo več bi pač pila. Samo res je komot, sploh zjutraj, ko je prva stvar, ko se zbudiva joška. Pa v teh težkih večerih, ko tako lažje zaspi. Aja, pa glede stolčka za hranjenje - mah, mi mamo kar vse . Peg-perego smo podedovali enega prastarega, ma še vedno OK. Za malo kasneje mam trip-trapa, sem pa kupla tudi Ikeinega in ta mi je trenutno fuuuul zakon, ga mamo na terasi in Maruši je ful všeč, pa za na pot je tudi super! Najčka a vi za naslednjič pol pričakujete fantka? Mi tudi nekako, čeprav ne vem če je Marušin dadadadatadatadatata res klicanje tatija Sine bine - hehe, res je mičken tvoj fantek, čeprav v živo se mi ni zdel tako zelo. Heh, Tea, tvoja je npr. skoraj 10 cm večja, ma fuuul razlike, ej. Mene tudi že ful zanima kolko je zrasla, ker se mi zdi ogromna; ko jo primerjam z 2-letno nečakinjo sploh ni neke velike razlike več. se bojim, da bomo čez kako leto, dve, mi posojali njim cunje Dosti je blo, za danes, nočko
|