|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
11.6.2010 22:47:33   
googica
joj vam morm povedat kaj je Juš naredu zdele zvečer.. pridemo domov, ga nesem v postlco.. čez par minut slišim iz sobe nek ropot.. grem pogledat in me sinko čaka stoje v postlci, je vrgu dudo na tla in se odloču, da bo še mal bedel.. joooj mali strokovnjak ;). komi čakam da gremo po stajico, ga kar vidim da bo ves čas na nogah :)))

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
11.6.2010 22:55:07   
googica
u evo en člank za uno mamico, k je ful zgodi dajala alpsko mleko: http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/dojenckom-nevarna-hrana.html

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
11.6.2010 22:56:30   
kalypso
tassika, če vročino zbiješ na 38 je to čisto dovolj, glavno, da ni čez 38,5. malo vročine otrok menda mora imet, če je bolan, ker potem hitreje in lažje ozdravi, zato tudi vsi pediatri pravijo, da se vročine preden ne preseže 38,5 sploh ne zbija. Ostane ti pa res samo že alternativa s kisom in obkladki, mogoče mlačen tuš tako na izi, ne hladen, da ti še pljučnice ne faše.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
11.6.2010 23:07:42   
majakla
Tassika držim pesti, da vročina čimprej izgine.

Joj, kak sem vesela, da ne bom sama (z Nikom)
na srečanju.  user posted image   user posted image   user posted image

Torej, 17.6. ob 10h v Qlandiji ali
pod Pohorjem (ogromno parkirišče). ? ? ?

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
11.6.2010 23:09:58   
majakla
Aja, bravo Juš!  user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
11.6.2010 23:34:57   
tea85
a ob 10 h že? hmm no bomo probali :D

aja, no saj lahko pod pohorjem samo nevem kje je to?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
12.6.2010 0:20:50   
majakla
Točno se moramo dogovorit,
pa vam magari narišem, ni blema. user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
12.6.2010 21:58:57   
Februarka08
user posted image Juš!

No, mi nismo tako napredni, se je pa danes 1. sam usedeluser posted image tud to je nekajuser posted image

Grem počivat, smo cel dan uživali na Bleduuser posted image
Mirno noč!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
13.6.2010 9:33:18   
googica
no, včeri smo preživel lep dan na bledu, super je blo, sam kopalk nisem imela s sabo :(( no, pa drugič ane :)

me pa zanima.. a mate vi tud zdej s tamalimi kšne težave za spanje? našga vročina tolk raztresi, da se zbuja ob 5:30 pol pa noče zaspat in se joka tud 3 ure, preden se končno odloči zaspat. smo probal vse-vodo,sok, kapljce, druga soba, midva zraven.. nič ne pomaga.. pa FUUL zaspan, mpak ne, on se bo joku in to je to... groza... sploh ne vem več kaj bi nardil..bo treba klimo kupit zgleda..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
13.6.2010 12:21:03   
pattaya
No jaz sem tudi bolj za to, da se dobimo pod pohorjem pri Habakuku ob 10.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
13.6.2010 12:53:54   
lenika83
Tudi jaz sem za Habakuk ob 10h. Ravno sem gledala vremensko napoved in malo bolj čudno kaže za četrtek, pa se lahko zgodi, da ne bo primerno za sprehod od Qlandije.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
13.6.2010 14:36:12   
majakla
... Habakuk v četrtek ob 10h ...

OK. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
13.6.2010 16:40:50   
tassika
Evo vročina šla, prišle pikice. Dejansko imamo 6.bolezen. No vsaj ena manj za preboletuser posted image  
Zoja je spet stara Zoja, se smeji, vriska, trmari, počasi prihajava nazaj s hrano, ji že uspe pojesti skoraj cel obrok, ja kriza je če 4 dni  skoraj nič ne ješ, prespala je celo noč, no 1x se je zbudila za dudo, vglavnem super jeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
13.6.2010 22:14:57   
majakla
Tassika: no, super.  Zoja: user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
13.6.2010 22:43:50   
Anonimen
Oj punce!
Vidim, da ste se zmenle za "zmenk". Čist iskreno, čisto prezgodaj za naju. Pridne mamice ste. Jst sm bolj pozna in "u easy" mamica... No, če bi bla v Mb, bi šlo lažje, tko pa... no, nimam izgovorov. Sam prezgodaj mi je, čist zares. Sm misnla, da bote bl po kosilu okrog kosila. No, pa se mejte lepo..., kdaj drugič pa upam na kakšno uro kasneje. Upamuser posted image

Tassika.., jupi za Zojo. Pridna je. Se kej slišmo!user posted image

Drugač je pa pri nas mal tečno. Ne vem... Na lulčku se mu je zadnjič nardila taka gnojna bulica..., sva šla pediatrinji in je rekla, da je normalno in bo še večja. Včeraj je mel lulčka k lizikouser posted image . No, bogi je bil. Nisva mogla dat dol kožice nikakor.... no, pa je atiju pol ratal in je tok gnoja vn špricnl in krvi, da groza. Uglavnem, po moje je tečko k lula.. pa ga peče. Ne vem..
Kar se vročine tiče.. pa neznosno. Mali se skoz zbuja tko da....... kupujemo klimo. Obupno je. Jutri jo naročim in jo hočm met do konc tedna. Teče z mene... mali pa čist mokr skoz.

Je pa pri nas vse v vzdušju svetovnega prvenstva. Sin dobil svojo prvo žogo, navija z atijem.... uglavnem, mislim, da ko spregovori za res.... kakor kaže bo "ole, ole, ole... al pa kdor ne skače, ni slovenc... al pa Goool... user posted image

Sm pa 8. junija prvič slišala MAMAMAMAMA.... , priznam. So se mi orosile oči.user posted image

lepo bodite

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
13.6.2010 22:45:26   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tiara, jaz se pa odlocam, ce vzamem poletno strehco al ne, zgleda da se bom odlocila ravno do jeseni user posted image   Sam ej, zadnjic sem videla ene, so imeli tako krpo ali kot podaljsek strehe naprej od strehce in pol zavezano na rocaj. Pa ce se ne motim more bit original, ker mislim, da je bil bb znakec gor. Gledam na spletu pa ne najdem. Je tebi to kaj znano, ker to bi jaz se rajsi imela.

Malo z zamudo, sva bili na počitnicah user posted image

Tega, kar opisuješ, ne poznam, prvič slišim za kaj takega... user posted image Me pa zanima, kaj bi to bilo.. Če boš izvedela, se priporočam za informacijo user posted image

Drugače pa smo mi zadovoljni s poletno strehco, v tisti 'zimski' ji je bilo preveč vroče, ker se je spodaj delal 'zatohel' zrak, ki ni krožil.. V to pa zdaj lepo pride zrak, pa še stranska okna ima in z veseljem ven gleda user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
13.6.2010 23:36:15   
googica
mislm da mM govori o pepenyju.. kokr sm js to v živo vidla, ni lih neki fajn. ampak če nimaš strehce, verjetn kr prov pride. naš ma pa tolk streho.. res hudo, celga lah pokrijem.. če sfalijo prstki na nogah pa še senčnik pa smo :)

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
14.6.2010 13:40:26   
pattaya
OK, v četrtek ob 10h pri Habakuku.

Se že veselima. Za prepoznavnost, imama temno moder oz. vijolčen voziček, jaz sem pa kr močnejše postave.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
14.6.2010 13:49:38   
lenika83
Jaz sem tudi najprej pomislila na pepeny, ko sem brala kar piše mM. Mogoče pa ima bugaboo kaj podobnega? (pojma nimam, ker na bugaboo se pa res ne spoznam). Sicer pa mi imamo pepeny in mi je super, mnogo boljši je od "marela" senčnika, ker ni treba nič prestavljati, pa še ful naprej se potegne in je mala cela v senci. http://www.mimovrste.com/artikel/1390512021/univerzalni-sencnik-pepeny-z-uv-50 - to je pepeny

Vroče je pa res za znoret. Se mi zdi da je najhuje ponoči, nam nikakor ne uspe shladiti spalnice, pa imamo klimo oz. celo 2 klimi (ne sicer v spalnici), ampak zaleže pa popolnoma nič. Ampak kljub vsemu me pa prav preseneča, ker mala spi dokaj normalno (itak se zmeraj zbuja na 3 ure in zdaj ni nič drugače).

aja, pozabila... Zmenjeno torej v četrtek pri Habakuku. Midve imava pa rdeči voziček user posted image

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 14.6.2010 13:50:58 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
14.6.2010 19:08:02   
malaMravljica
heh.. vrocina, pri nas pa prav mrzlo. Ne bom kupovala poletne strehce, bi jo premalo izkoristla. Za tisto proti soncu pa ne mislim tiste down under strehce ampak to  http://www.babyland-online.com/Baby-Unterwegs/Kinderwagen-Zubehoer/BabyPlus-Kinderwagen-Markise-marine-UPF-Schutz-50?sPartner=base pa sem se ze drugace znasla. Sem si kupla en xxl poletni sal v modri barvi in ga vrzem gor cez strehco pa isto do rocaja in je sencka.

Tassika, jaz pa pojma nimam o kaskni bolezni govoris. O boleznih dojenckov itak ne vem nic, moj se ni bil bolan, pol se pa niti ne zanimam se o teh zadevah. KAj je slucajno neko stevilo bolezni, ki jih morejo skozi dat?

Rizkoo, suuuuper za prvic maaaaammmmaaaaa. Men je tudi tko lepo, ko klice mama.

Pa bravo Jus in Blaz.

Stajerke pa se imejte lepo na srecanju.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
14.6.2010 21:42:57   
majakla
Čer.

Ste videle reklamo od Tuša?
Imajo znižane Pamperske premium,
ampak nisem ziher, mislim, da reče:
samo ta pon. in torek, grem jutri preverit.

Danes sem imela 1. roditeljski sestanek. user posted image

So se pohvalili, kako smo v MB vsi dobili jasli,
v LJ pa ful dosti ne, baje da imamo v Sloveniji
Babyboom.

Jutri imamo pa 1. srečanje v jaslih z otročki.

Mm: dobro si se znašla. user posted image

Jaz tudi ne vem kako bi brez klime, imamo
stanovanje v mansardi in groooza. Pa ko je
Nik buden jo izklopim, stopinje kar poskočijo.

Se vidimo v četrtek ob 10h, upam, da bova
točna. user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
15.6.2010 14:44:43   
Anonimen
lenika... glede pa pa in teh for ... jst moji pokažm parkrat, pol pa ko sama to nardi vedno povem kaj dela pa pol ful hvalm in oh in sploh, k da bi nov izum iznajdla user posted image user posted image user posted image
Glih učer sm jo navadla velika velika in zdj ji je to ful žur skos delat user posted image
zna pa drgač še bravo, pa pa, pi bib na nosu, ...

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
15.6.2010 19:19:06   
TINKO
Pozdravljne,

kako ste kaj? Spet je kar nekaj časa minilo od mojega javlanja. Čas hitro beži.
Joj kako je bilo prejšnji teden vroče, čeprav sem si želela, sem si kmalu premislila in bi takoj pristala na sončne dneve z 25 stopinjami maxuser posted image . -nisem vedela kako naj oblečem malo za spat, ker proti jutru vedno malo pozebe in na žalost se ne zna sama pokritiuser posted image . Kako ve kaj oblačite svoje?
Smo pa prejšnji teden tudi dobili prva dva zobka, uf sta ostra user posted image . V četrtek imamo že sestanek za v vrtec, se prav veselim. No v nedeljo pa imamo še krst, potem pa počitnice user posted image  tja do vrtca in odhoda v službo.
Tudi mi znamo dati papa, pa pibip na nosek, pa bravo bravo - no to je še neka njena varianta, oponaša nas pri kašlanju...vsak dan je kaj novega in je prav zabavno. Pridni smo tudi še, in naj tako ostane.
Joj, mi bi šli na morje, pa se sploh ne moremo odločit kam... kam boste ve kaj šle??

Lepo se mejte, pa štajerke uživajte na srečanju!!!

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
15.6.2010 22:10:00   
majakla
Ku ku.

Mi bli v Tušu, plenic pa več ne.
Smo pa kupili "riž" - Risoni od Barille,
jutri sprobamo, ker zmiksane testenine
res niso kaj prida, rezljat jih pa je zelo
zamudno delo (mamici ni). user posted image   

V jaslih tudi bli in kolikor sem uspela
prečekirat, bo Nik najmlajši, si pa je že izbral
prijatelja, Bor, mesec starejši, a manjši.

Držim pesti, da v četrtek ne bo dežja, če že,
naj lije popoldne, ne? user posted image

Lep nogometni čever vsem.
Pa pa user posted image

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
16.6.2010 15:08:22   
malaMravljica
majakla, mu ti miksas testenine?? Jaz mu skuham kar tiste zvezdice za v juho in zraven zelenjavno omako, ki jo pretlacim z vilico in je to najmiiii, dam na mail slikco koliko tega poje user posted image  ja, koncno sva kosilo uspela zamenjati za GH. Za kosilo dobi vedno neko zelenjavno omako, pa priloga ( krompir, riz ali testenine) in vcasih meso ali rumenjak ( tega v zelo mali kolicini), za posladek je malo pretlacenega sadjna in za pit vsak dan sveze skuhan kompot. Ja, moj mali dobi menu s 3 hodi, pridna mami a.
Ja, vceraj pri nogometu so koncno igrali moji absolutni ljubljenci. Drugace pa navijam tudi za Slovenijo in Nemcijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?