rakica 2
|
IZVIRNO SPOROČILO: googica glede avtosedeža: mi smo šli v avtosedež zato ker je naš ful velik. ampak tud drugač se mi zdi avtosedež mnogo bolj udoben za otročka, ki že samostojno sedi, tud več prostora ima.. kar se tiče varnosti.. blablablabla.. lahko ga daš v mehurček.. če je namenjeno, je namenjeno. otroku mora biti med vožnjo kar se da udobno, če bo pa nekdo nas poču od strani, al pa se speštamo pod kašnim tovornjakom, pa tko al tko ni nobenmu pomoči. spanje ponoči: midva nardiva tko.. no, vsaj včasih sva, sej zdej že sam zaspi v postlci... prej pa: sobica, prižgane uspavanke http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=142578 tole uspavanko mamo in je ful dobra.. pol se mal pocartlava, dokler ne postane ful zaspan, pol pa v postlco.. če še noče zaspat, ga za minutko še vn vzamem.. pa nazaj noter.. pa vmes grem vn, ne čakam kr ob postli. no, na ta način je zaspal v manj kot 10 minutah. zdej se je tolk navadu, da ne rabi več cartlanja, ga samo dam v postlco, pržgem musko, on se obrne na bok, in zaspi. za nočni obrok.. mi smo itak meli aptamil, ki je bolj nasiten od maminega mleka, zato je že od začetka ful fajn spal, sezbuju enkrat na noč. pol smo ga odvadli tega nočnega tako, da smo ga zvečer zbujali, ob polnoči, nahranli.. in pol se ni zbudil. to delamo še dons, ker drugač bi vstajal že ob petih.. mogoč se keri zdi mal kruto ga zbujat, ampak ima tudi on bolj mirno noč po, pa še zvečer se ga lahk previje, da ma bolj svežo rit. dost pametovanja,.. :) se strinjam s tabo,v avtosedežu ji je ful udobno,ima nastavljiv naklon in mehko varovalo za glavo,da ji med vožnjo ne opleta sem in tja in je not fiksna.Dobro da nisem kupla lupinice ker sm hotla jo na vsak način met in so mi jo vsilili na izposojo,pa se je mala drla not kot žival,še iz bolnice jo je nesu v rokah,jst pa lupinco-PRAZNO in ker tud kasneje ni blo nč boljše sem naročla avtosedež in od takrat je mir .Dans je ravno 1mesec odkar smo brez dude in je niti ne pogreša jst pa še manj .Ima dva dni zdej neke čudne fore-stisne pesti,se napne,rdeča v glavo in to ponavad ko hoče kaj imet in ne doseže al pa ko hoče k meni
|