katrin***
|
že dopoldne sm vam cel roman napisala pa me je vn vrgl pol pa časa nism mela več - ufff. No, bom pa zdej probala še enkrat isto napisat. boob...včeri zvečer smo tudi mi imeli kaos. Se lepo dojive ko mi skoraj celo levo dojko izprazni in začne jokat - si mislim, da najbrž ne teče več pa jo prestavim na drugo pa še večji jok Potem je pa tako tulila, da je blo joj ene 30 min 1h, kljub temu da sm ji dala te vetrovne kapljice. Pol sm bla js že tolk zmedena, da nism vedla al tuli zato k je lačna še pa ne more al jo krčki dajejo. Uglavnem na koncu sva tulile obe ona s flašo v ustih, js pa pr v naročju. Hec je bil v tem, da še 10ml po flaši ni spila tko da ni bla lačna, ampak sva ble obe tolk razdražene, da sva obe rabile neki časa, da sve pršle k sebi. je potem zaspala pri ker je pri meni samo tulila - je verjetno čutila, da je z mano neki narobe. K sm se pa tut js skulirala je blo pa o.k. Tako da te čisto razumem. Sm se pa že navadila na jok, tako da mi ne gre takoj na jok kot v P. Če kaj rabiš, veš kam poklicat a ne frrr...res HVALA za vse besede, ker je tudi pri meni tako. Sem nesigurna vase, ampak počasi peljemo - v 3 dneh je sicer 2x dobila flaško, vendar ni spila več kot 20ml, tako da napredujemo. Tudi jaz sem danes mogla uvest nastavke (hvala boob k si omenila, da sm se spomnila, da jih imam in me rešila! ) ker so me zjutraj tako bradavice bolele, da sm 1h jokala, medtem ko je tamala jedla. Z nastavki sicer še vedno boli, vendar občutno manj, tako da bomo tudi mi tole prakticirali, dokler se mi ne utrdijo. kg...še vedno sem na +8kg in kar nočejo dol . Imela sem jih +15kg na koncu . No, sej bomo upam da še kaj vozičkali, če le ne bo tako deževalo.