|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
5.11.2009 18:31:11   
malaMravljica
o srecna zvezda, sedaj vidim, 1 day to go. Bravo, bravo. Ma nic se ne boj, moja teorija je bila, ne se bat poroda, zakaj bi me bilo strah ze prej, sem rekla max 24 ur bo bolelo in je, prej se ne obremenjevat ampak ponosno razkazovat trebuscek user posted image  Seveda bo bolelo, ma bos ze prezivela tistih par ur, pol ko dobis detece v roke so pa bolecine itak ze stran, cist zares te takrat ne boli nic vec.  Pamogoce bos imela zelo lahek porod in bo hitro mimo.
ko bos rodila mi bos pa pol enkrat povedala kako je bilo in kaj ste dobili, ok.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.11.2009 21:00:46   
tea85
čer

se malo javim...moja mala je danes pa tako pridna kod da je ni, pa še ponoči me je pustila spat cele 3 ure to je že napredekuser posted image

ah kg.- ah jaz sem jih šla pri porodu dol le slabih 6 kg, no vrjetno bi šla kako kilo več če bi rodila po naravni poti. tako da imam še 9 kg +,upamda bojo kar hitro šle dol,no že zdaj mi je tak hecno ko več trebuha nimamuser posted image user posted image ko se celo spet vidim tam spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image

morem pa povedat eno, da ko sem prvič dobila svoje dete v roke iskreno povedano nisem dojela da je to moj otrok, še pol ene par dni...sem jo gledala in jo dojemala! a je to normalno?
sicer zdaj sem se je že navadla in na srečo je pridna, drugač ne vem kak bi zmogla ker me hormoni še dajejo pa še sama, no morem res rečt da mi vsi stojijo ob strani, mogoče so nekateri že celo nadležni user posted image a ob večerih postanem skoraj vsak dan tak otožna, se kar zjočem ko mali otrok, gledam svojo lepo pupo...počasi se navajam še na vse te zadeve. še bolj hudo pa mi je, ko pomislim na to, da moj ni pokazal dobenega navdušenja, vsaj taki občutek mi je dal, ko je pogledal njene slike ko sem mu jih po netu poslala , je bil odgovor, saj mi pa ni nič podobna- a je ćist njemu podobna. pričakovala sem da bo vesel, da...eh...saj vpraša kak je pa take zadeve ampak jaz ob vsem tem si nemrem privoščit sekiranja zarad njega. pa zarad priimka je tako vzgnal, češ da more met samo njegovega ne od obeh user posted image saj malo še, pa bo prišel dan ko se bo obzorje zjasnilo.

aja, kdaj ste prvič pelale vaše malčke na sprehod, sploh zdaj ko je tako vreme??

< Sporočilo je popravil tea85 -- 5.11.2009 21:02:08 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.11.2009 21:28:51   
Februarka08
Teauser posted image user posted image user posted image

Moja piškotka spita, jaz bom šla pa tud kmal, čeprav bi ful rada gledala tale film do konca o teh dveh starih, sta ful smešnauser posted image samo kaj, ko bo budnica...
Punce, se mi pa zdi, da mam ful bolj polne mlekarne odkar pijem tale čaj - janež, kamilica, kuminauser posted image vsaj danes je blo tko. Bomo vidli kolk časa bo spal, ker ponavadi zvečer dobi dodatek, danes ga ni. Je lepo zaspal. No bomo videli...

Vsem mirno in čim bolj prespano nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 378
5.11.2009 21:40:43   
lenika83
Dober večer!

Končno se lahko tudi jaz preselim čvekat sem user posted image  Uspelo mi je celo najti 5 minut, da se vam javim. Prebrala sem sicer vse, že v porodnišnici, preko telefona, ker je mala nonstop spala user posted image
Včeraj sva prišli domov, tako da se zdaj vsi doma privajamo na nove okoliščine. Včeraj ponoči nam sicer ni šlo preveč dobro, sva bili pokonci od 2:30 do 6:00. Mala pa je bila skoraj cel čas priklopljena na joško, vmes pa je malo dremala. Na koncu se mi zdi, da jo je pa trebušček bolel, ker je bila preveč sita. Danes sem pa ugotovila, da duda dela čudeže user posted image  Upam da bo današnja noč kaj boljša, ker včeraj me je že postalo malo strah, da ne bi slučajno zamenjala noč in dan. Bomo danes videli. Grem pa vseeno kar spat, ker nimam pojma kdaj bo alarm.
Sicer pa itak pišem stoje, ker ni variante, da sedim, me še preveč šivi zategujejo.
Tea, kje si ti rodila?

Lepo in mirno noč vsem.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.11.2009 22:39:11   
rakica 2
dober večer,komaj sem vas našlauser posted image ,pol sm vas že prebrala,ostalo pa jutri.naša pupa je zaenkrat pridna,ponoči se zbudi enkrat,je prava mala požrešnica in kdaj dobim višek serviran za majico,porodno težo smo dosegli 4.dan,sama pa sem na antibiotiku ker se mi je čišča nekaj zbrkljala in sm dobila vročino in vse me je bolelo,uglavnem kasirala sem tisto kar mi pripada,šivana tokrat nisem bla,zato sem se dobro počutla in seveda temu primerno delala in se forcirala,g mi je rekla da je treba POČIVAT,ma kako boš počival če je vscajt polna hiša sitnih in neučakanih ljudi,sm tamalo pelala 4.dan na sprehod,ji sigurno manj škodi svež zrak kot pa bacili vseh obiskov,pa vsi pametni počivaj,počivaj..ja sej bi,ma dajte mi mir si mislim....tea85-LEPI STA NA SLIKCI,SI PA HITRO OKREVALA PO CR?LEPO PAPCITE IN ČIMVEČ SPITEuser posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.11.2009 23:36:36   
frrrr
boob - js je ne bi zbujala. sicer pa teza, da otrok ponoč ne spi, če čez dan spi predolgo, ne drži. za mirno noč mora bit otrok spočit, ne preveč utrujen. brez skrbi jo lahk pustiš spat, nekje pa mau muske prižgi, da ne bo takšna tišina kot ponoči.

katrin - uravnalo se bo samo in boš imela en podoj na eni. pomoje ne rabiš črpat. če bo dojka tolk polna, da bo trda (mala pa sita), pejt pod vroč tuš in si zmasiraj dojko. mogoče pa še ginekologa ali os. zdravnico poprosiš za recept za syntocynon, da se ti ne bodo vodi zamašili. načrpat pa menda nikol ne morš vsega... torej mala lahko bolje izprazni dojko kot črpalka.
drgač pa ti le izjoči, ko te prime. men je pri sinu mož veliko pomagal, ker me je znal potolažit v takih trenutkih. ene 2x sem bila čist obupana in sem hotla it na benzo po aptamil in flaško (če to sploh imajo). pr dojenju je zoprno, ker ne veš kolk otrok poje. če po dojenju še kr joka, se ti zdi lačen. dojke zdaj tut niso več tolk trde kot na začetku in se ti potem še zdi, da ni več mleka. otrok joka. te kr prime, da bi ga nahranil s čim drugim. no, zdaj vem, da je mleka dost in zaupam vase. v prvo sem pa potrebovala spodbudo s strani moža.

pr nas ponoči spi od 3 do 4 ure v kosu in dojenje. čez dan pa so krajši intervali spanja. ima pa vsaj 1x dnevno maraonski podoj, kar pomeni po 2 uri joškanja in kupčkanja... včasih je ta maratonc tut sred noči user posted image

kg - js mam še 4kg več kot pred zanositvijo (dobila sm jih 15kg). vendar sem zanosila na 15 preveč tako, da bom kr vozičkala preden bo rita prave mere user posted image

tea85
- tut js prišla iz porodnišnice samo 6kg lažja, bo šlo še vse dol, brez skrbi. na sprehod bi tvoja princeska že lahk šla, za mamice pa je svetovano vsaj 14 dni ne.
kmalu ti bo mala princeska, pokazala kolk ti je hvaležna, da si ob njej in jo imaš rada. boš videla, da vama bo uspelo, tudi brez očka. kvečjemu se bosta imele še lepše, ker vaju nihče ne bo sekiral... bodi močna, me smo tu zate! solz pa ne držat v sebi... in polupčkaj svojo lepotičko! 

lepo noč vam želim!

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 381
5.11.2009 23:51:32   
majakla

Dober večer.

Nik spi, midva z atijem pa še kar ne,
čeprav vsako jutro rečeva, da bova šla
spat takrat kot on.
Zjutraj mi bo spet žal. user posted image
Če bo vse po sreči, bomo spali do 4.30
oz. do 5h, ampak meni to ni dovolj in
grem pol, ko Nik zaspi, nazaj v posteljo
.

VREME: Pri nas vsak dan nikakvo, zato
sprehode že fuuul pogrešam.

Sooonceee kje si?!?!?!

Tea85: kar opisuješ je normalno,
hormoni še delujejo, pa privadit se
še moraš na vse. Jaz sem, že ko
smo bili doma, še kar jokala, gledala
Nikeca in jokala. Mi je včasih bilo že
kar nerodno. Če pa me je še kdo
vprašal zakaj jočem, te pa sem
jokala še bolj. A to vse mine. Ti kar
uživaj, boš videla, vsak dan bo boljši
.

No, zdaj pa raje grem, če ne bom ko ... zjutraj.

LAHKO NOČ

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 382
6.11.2009 6:39:50   
TRIŠ
teauser posted image user posted image user posted image

februarka je bilo mleka za izvozuser posted image

sprehodi,če dežuje ga dam pa v vozičku na balkonuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.11.2009 9:12:23   
skačica
jutro!

Me smo pa malo bolane. Vse tri kihamo, Iza in jaz tud smrkava, ponoči je Iza začela še kašljat in hripav glas imauser posted image . Pišuka! Zdej pa čakam, da se še Zari nosek zamaši, pol smo pa zmagaluser posted image . Upam, da bo samo na tem ostalo, Izi bom pa probala poturit sirup za kašelj, je tko težko kakšno zdravilo v njo spravit, se kar zjoka, ko ji samo omenim.

Jaz sem imela včer tud občutek, da imam prazne dojke, da ni mleka več, Zara bi pa še kar vlekla. Sploh nisem vedla na katero jo naj priklopimuser posted image . No, dans si bom skuhala par litrov čaja, ker je dejstvo, da veliko premal pijem. Sploh nisem žejna in kar pozabim pit, no dans se bom potrudla.

sprehodi_ smo ble do zdej vsak dan, ampak mislim, da danes pa ne bomo šle. Se bojim, da bi se tale prehlad kam stopnjeval in bomo raje doma.

Zara je bila ponoči spet pridna, vmes jo je prevzel za pol ure mož, ker je kar nekaj godrnjala, pri njemu je takoj zaspala in potem nadaljevala s spanjem v zibki do pol osmihuser posted image . Zdej še obe spita, ampak čakam na Izin klic.

Se oglasim še kaj čez dan, če bo kaj časa.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 384
6.11.2009 9:57:26   
Anonimen
dobro jutro

no takole pa zgleda ko se naša dečva kopa
user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
6.11.2009 10:10:37   
Anonimen
Dobro jutro..spet en temačen dan. Kdaj bomo lahko kaj normalno vozičkale user posted image

Kg jaz imam še viška 3,5 kg, ampak bo potrebno delati trebušnjake. Vendar do pregleda ne delam nič , razen vaje za kreitev notranjih mišic ( tiste iz porodnišnice ), pa še tiste malo štrajkam.user posted image

Spanje naša je danes spala od 22:30 do 4:30. Zdaj ima za 1x kar eno rutino tako da se zbuji tam okoli 4h do5h. Včeraj smo jo dali malo kasneje spat, ker smo komaj ob 21h dam pršli iz obiska pri babici in dedku. Zjutraj je potem povlekla še od 6h-7h potem pa budnica do 8:30. Sedaj pa z mojim spita kod polha jaz sem pa u miru pojedla, šla pod tuš in pospravila kopalnico in pripravila vrečo plenic za izvozuser posted image

Tea85 in ostale, ki vas dajejo hormoni. Tudi mene...še 3 dni nazaj sem jokala s tamalo v naročju. Potem sem se izpovedala dragemu  ( sva se pogovarjala 1h), izpovedala sem se še tukaj in od takrat je res bolše.Seveda me je strah kako bo od ponedeljka naprej ko bova same, ampak bova že sfurale ( sva se tako dogovorile user posted image ). Če bo pa kej sončka pa tok boljš, se bova pa vsaj na sprehodile.

Naša je danes stara točno 21 dni..ne morem verjeti kako bo mesec hitro na okoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
6.11.2009 10:25:21   
naty6
Ojla.

Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico. Kaže pa takole:

porodna teža 3.150g = sedaj 4.120g
višina porodna 50 cm = sedaj 54,1 cm
obseg glavice 35 = sedaj 36

Včeraj smo bili stari točno 1 mesec. Mozoljčke imamo tudi, toda P je pravila da nič zato. Koža se čisti.

Ali bo katera dala user posted image  cepiti za rotavirus, ki je pa samoplačniški?

kg? Jaz imam le še +4...pa če ostane tudi nič zato, ker sem visoka in prej sem bila mogoče malce presuha - mnenje drugih.

Pri nas spet dežuje...nevem kaj bo. Še dobro da moram Damjana peljati v vrtec in s tem izkoristim nekaj minut da je Anej na prostem....vsaj to.

Naty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.11.2009 10:26:49   
boob
jutro oz dober dan,

sej sploh nevem več kaj je user posted image
Učeraj smo spet imeli od 22h-2h, jok stok in na koncu še dretje. . sploh ne razumem kaj ji je. Na začetku ima krčke ker jih čutim, pol se pa sploh nemore več umirit, tud v naročju ne. Tok se dere da ji tud zraka zmanka, pol se pa začne kar mal dušit. . groza. Kaj naj nrdim?user posted image  Neznam je potolažit in mi je tako hudo ko jo poslušam.
Aja pa naj še povem da v posteljci sploh noče bit, tako da jo imamo kar v vozičku v košari.Tam se počuti bol varna ker je vse bol stisnjeno. Sam nevem kako jo bom spet navadla na postlco.
Dojenje, jst tud jo enkrat na eni drugič na drugi. . na žalost morem pa dojit z nastavki, ker drgač z jezikom poriva vn bradevico in je nemore zagrabit. . so mi že v porodnišnci rekli da verjetno drgač nebo šlo.Vsake tolko probam brez in ne gre. . .no bo že. . sam da se dojiva pa tud če z nastavki.
Danes smo nameravali it na krateh sprehod pa je ta prekleti dež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.11.2009 10:33:22   
Anonimen
Boob naša je imela takle dogodek 3 dni nazaj..od 16h pa do 21:30 in od 22:30 do 3:40, dretje, jokanje, nogice na bušija,...krčki...Jaz sem bila že tak izmučena, da me je dragi spat poslal ob 23h in je sam za njo poskrbel. In zaspala mu je ko jo je dal ležat pod kotom 30 stopinj. Tako, da sva sedaj tudi jogi dvignila in tako spi. user posted image

Glede cepljenja mi imamo posvetovalnico drugi teden pa bomo še tam vprašali kako in kaj. Ampak verjetno boa dala cepiti..mislim, da pride okoli 150 € ?

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
6.11.2009 10:48:33   
boob
pravoda naša ima to na dnevnem redu user posted image  in mi je tok hudo da sploh povedat nemorem. . še dobro da mi moj ful pomaga. Nevem kaj bo naslednji tedn ko gre v službo in bo moral ponoči mal več spat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.11.2009 10:51:54   
Talika19
Mi bomo Zalo cepili proti rotavirusu, smo tudi Marka.

Na sprehode pa midve hodiva ne glede na temperature, saj jo fajn oblečem, pa je ok. Tudi če malo pada dež. No danes ne vem če bo kaj z njim. Jo bom malo pod nadstreškom vozila, potem jo bom pa kar v garaži pustila. Samo, da je v vozičku in na hladnem, pa ji ful paše in ful spi.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.11.2009 10:52:30   
Februarka08
Dan.

Današnja noč nič kaj dobrauser posted image user posted image user posted image ampak tud to more bit, ne?
Zdaj gleda po stanovanju, tako kot vsak dan je buden takle čas, potem bosta šla pa upam oba spančkat, jest pa tud pomojeuser posted image
Sem pa ravno dobila že zdravstveno izk. za Blaža in je prav smešna ker je nova, mi mamo vsi enake, on pa sedaj nekaj izstopauser posted image

Vse imate že neke preglede pri P? Pri nas je to šele po 6. tednih.user posted image Tako kot mam jaz G. Blaž ima 25.11., jaz pa 26.11. Do tja je še......ufffffuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.11.2009 10:55:25   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: boob

pravoda naša ima to na dnevnem redu user posted image  in mi je tok hudo da sploh povedat nemorem. . še dobro da mi moj ful pomaga. Nevem kaj bo naslednji tedn ko gre v službo in bo moral ponoči mal več spat.user posted image

To imate pa res kar pestro. A dojit se pa takrat tudi noče, da bi jo mogoče to umirilo?
Kaj pa kakšna masaža trebuščka, ali pa da jo nosiš na trebuščku z glavo navzdol, nekaterim to paše, ko jih zvija.
A imaš kakšne kapljice proti krčem, mogoče bi ji pa pomagale,

Upam, da tole čimprej mine.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.11.2009 11:10:48   
september25
Pozdravček!
Tudi mi se ubadamo s krčki, včasih bolj uspešno, včasih manj. Uporabljam kapljice koroških lekarn, ampak samo kakšne 3 kapljice mu dam.
Drgač sn pa včeraj kupla weledino olje za masažo dojenčkov- in mu masiram trebušček pa mislim, da mal tud to pomaga. Rad je razvit, da lahk miga in gre potem kakanje lažje.

Drgač je priden dojenček, bi bil pa skoz na rokah user posted image

lp vsem

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.11.2009 11:10:52   
tea85
no fajn...že vse napisala in error user posted image

lenika- rodila sem v mbju, sem bla sama ko mi je voda odtekla in mi druga ni preostalo

rakica- še me boli tam ko so bli šivi, se celi, ampak me je grdo zašil sem vidlauser posted image drgać pa je zelo pridna še zaenkrat, kaaj pa tvoja pupa?

no , glede sprehoda...v lekarno bi mogla it ki ni daleč, veni pa še z pikico nisma ble razn ko sma šle domu iz bolnice, mislim da nebi smelo škodovati, kaj mislite??

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
6.11.2009 12:07:34   
palegia30
Ojla, da se še jaz javim. Mi2 sva ok in jemo sračakmo se previjamo in crkljamo. Prve dneve pa nisem spala nič zdaj pa po kosih na tri ure. Danes me je zbudila ob polnoči potem ob 3 in 6 in nato ob 8:30.. in pol je budna do 11 in potem spi 3-4- ure in tako naprej. Važno da se redi in zvečer jo umijem, zato se mi zdi da se že zdaj navaja na nek ritem. Popek ji še malo rosi, tako da drug teden kpanje z patronažno..Komaj čakam...Baje po kopanju dalj spijo. Ja treba je tudi nase pazit in počivat čeprav jaz kar ne morem ko mala spi zmeraj neki najdem in počnem. No lep pozdravček od mene in moje pupe..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.11.2009 12:29:17   
karmen b
Dan user posted image

No mi smo meli včer popoldne pestro...ni hotla zaspat in jok...pa sva jo pomirila do 6h, jo podojila in je zaspala. No in je spala do enih zjutraj, popapcala in spet spala do 6h.

Punce, kapljice res pomagajo in jaz se nič ne šparam, ker mi je patronažna rekla, da komot dam pred vsakim podojem.

Boob jaz sem mela na začetku isto zgodbo, potem pa sem se striktno začela držat reda na 3 ure čez dan in deluje. Jokapa tok časa verjetno zato, ker je že tok utrujena, da ne more več zaspat. Jaz sem potem vmes kombinirala z dudo, pa je ni hotla zagrabit in sem ji jo sama tiščala v usta doklerni zaspala. Počas se je navadla in zdej je mir, razen sem in tja jo še kaj zmoti in kako rundo prejokca mal. Sej bo šlo. Vem kako se počutiš, jaz sem takole jokala z njo drugi dan v P ko še ni horla jest pri meni in je jokala kot bi jo iz kože vleku in jaz tudi. Pol me je pa un babček mal bol buckast tko lepo potolažu. Tamalo je mal premetal po naročju, ji mal glavco pomasiral in že je bla vsa zadovoljna. Če ti bo težko, pa kaj pokliči user posted image

Še tole...kg mam na nuli, je šlo vseh 16 kg dol po desetih dneh.

Špela pa je bla danes stehtana in se lepo redi, ima 3760g, porodna je bla 3680g, ki pa jo je dosegla v ponedeljek. Danes imamo natanko 2 tedna.

Zdaj pa me kliče...čau bau

< Sporočilo je popravil karmen b -- 6.11.2009 12:32:17 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.11.2009 12:35:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Punce, kapljice res pomagajo in jaz se nič ne šparam, ker mi je patronažna rekla, da komot dam pred vsakim podojem.

Katere kapljice pa uporabljaš in koliko ter kolikokrat na dan ? Jaz ji dajem po 2 po dojenju, gorenjskih lekarn.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
6.11.2009 12:40:22   
antonija3
Punce v imenu PINKY GIRL  vam sporočam, da je danes ob 2.29 svet pridobil še enega ribiča z imenom Ben, ki ima že prave ribiške mere. Težek je 3765g, velik pa 51 cmuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.11.2009 12:44:15   
Anonimen
Pinky girl čestitke...user posted image

(odgovor članu antonija3)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?