frrrr
|
boob - js je ne bi zbujala. sicer pa teza, da otrok ponoč ne spi, če čez dan spi predolgo, ne drži. za mirno noč mora bit otrok spočit, ne preveč utrujen. brez skrbi jo lahk pustiš spat, nekje pa mau muske prižgi, da ne bo takšna tišina kot ponoči. katrin - uravnalo se bo samo in boš imela en podoj na eni. pomoje ne rabiš črpat. če bo dojka tolk polna, da bo trda (mala pa sita), pejt pod vroč tuš in si zmasiraj dojko. mogoče pa še ginekologa ali os. zdravnico poprosiš za recept za syntocynon, da se ti ne bodo vodi zamašili. načrpat pa menda nikol ne morš vsega... torej mala lahko bolje izprazni dojko kot črpalka. drgač pa ti le izjoči, ko te prime. men je pri sinu mož veliko pomagal, ker me je znal potolažit v takih trenutkih. ene 2x sem bila čist obupana in sem hotla it na benzo po aptamil in flaško (če to sploh imajo). pr dojenju je zoprno, ker ne veš kolk otrok poje. če po dojenju še kr joka, se ti zdi lačen. dojke zdaj tut niso več tolk trde kot na začetku in se ti potem še zdi, da ni več mleka. otrok joka. te kr prime, da bi ga nahranil s čim drugim. no, zdaj vem, da je mleka dost in zaupam vase. v prvo sem pa potrebovala spodbudo s strani moža. pr nas ponoči spi od 3 do 4 ure v kosu in dojenje. čez dan pa so krajši intervali spanja. ima pa vsaj 1x dnevno maraonski podoj, kar pomeni po 2 uri joškanja in kupčkanja... včasih je ta maratonc tut sred noči kg - js mam še 4kg več kot pred zanositvijo (dobila sm jih 15kg). vendar sem zanosila na 15 preveč tako, da bom kr vozičkala preden bo rita prave mere tea85 - tut js prišla iz porodnišnice samo 6kg lažja, bo šlo še vse dol, brez skrbi. na sprehod bi tvoja princeska že lahk šla, za mamice pa je svetovano vsaj 14 dni ne. kmalu ti bo mala princeska, pokazala kolk ti je hvaležna, da si ob njej in jo imaš rada. boš videla, da vama bo uspelo, tudi brez očka. kvečjemu se bosta imele še lepše, ker vaju nihče ne bo sekiral... bodi močna, me smo tu zate! solz pa ne držat v sebi... in polupčkaj svojo lepotičko! lepo noč vam želim!
|