|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
26.2.2010 17:27:44   
pinky girll
Da se boste še mal nasmejale jaz se grozno bojim kokošiuser posted image user posted image .  Prav grozne so mi. Mi vsi govorijo, da bom za dekliščino dobila kuro, sem vsem puncam zagrozila, da ne dobijo plače (ker sem tudi njihova nadrejena), pa so rekle, da jo bo nekdo drugi prinesel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo jutri lepo vreme, da gremo mal na morje.user posted image user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
26.2.2010 18:17:22   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

he he he, zdej vas pa vse po vrsti nasmejem ok. Da razlozim zakaj me zanima kaj je ta zabar in vse o tem. No tko je, ... ma ne se prevec smejat ok. Jaz imam prav fobijo pred zabami, res full hud strah, ce jo vidim na parkiriscu pac ne izstopim iz avta, ni sans in pol sem hotla vedet, ce so kake prave slike od zab tam po stenah, ker v tem primeru me pac ne boste videle. Aja, a se neki povem, prejsnji oktober sem si celo nogo zlomila zaradi teh nesrecnih zab, sem ponoc sanjala, da je bila ena tam v moji postelji in sem pol v sanjah skoci iz postelje, poletela cez stol in pristala na eni okrasni buci, ki sem jo imela v sobi, sem jo hotla gor prnest, ker se je to zgodilo v Slo. O hudo, dvojni zlom, 3 mesce gipsa in nekega grdega razbremenilnega cevlja.

No, vidim da nas bo full, suuuuper koncno vas bom neki spoznala. Res full fajn no.

mM pri žabarju so žabe samo v pohani obliki user posted image user posted image user posted image

Samo čakaj, da te jaz dobim v roke s tvojo fobijo user posted image khm, khm, poklicna deformacija user posted image user posted image user posted image

Aja, jaz predlagam ob 12h

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
26.2.2010 18:18:43   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Da se boste še mal nasmejale jaz se grozno bojim kokošiuser posted image user posted image .  Prav grozne so mi.

user posted image Ta je tudi dobra. Jaz sem se bala naše goske... je mela ogrooooomen kljun, pa ni me marala. Petelina me pa ni blo nič strah, pa je bil baje nevaren user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
26.2.2010 18:23:56   
rakica 2
evoooo,sva vas prebrale s tamalo,je dremuckalauser posted image v rokah,včeraj smo imeli 4mesuser posted image ,je pravi mali požerušček,je včeraj spila 200 ml rižolina (sama),ne vem kam ga je dala,popila v šusu,čez slabo urco pa še men jošk spraznla,uglavnem ponoč ne kakamo več,jemo pa tud sam še 1x,čez dan pa ima en sadni obrok in spi po dve urciuser posted image ,korenček pa sem pretlačla skozi cedilo,da rata gladek,ker zmiksa se ne tko fino,ampak ga ne marauser posted image ,ima pa že en teden stajico in je kar rada not,počez sm ji napelala špago in gor zavezala par igračk,da ima kaj za delatuser posted image ,,packa pa se v vozičku dere,tko da je v športnem po tanovem in pač sedi,drugače pa muzika za celo vasuser posted image ,tv je pa povsod zanimiva razen doma,je niti ne pogleda,pa ta visoki C,ajojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2979
26.2.2010 18:28:18   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Da se boste še mal nasmejale jaz se grozno bojim kokošiuser posted image user posted image .  Prav grozne so mi. Mi vsi govorijo, da bom za dekliščino dobila kuro, sem vsem puncam zagrozila, da ne dobijo plače (ker sem tudi njihova nadrejena), pa so rekle, da jo bo nekdo drugi prinesel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo jutri lepo vreme, da gremo mal na morje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,no tud mija sestra se boji perjauser posted image user posted image user posted image kok mi je to smešno,za crknt,saj vem da za tiste ki se bojijo ni,ne zamertuser posted image ,js se pa slepcev,živa groza,da ga vidim,če ga najdem v vrtu,ziher tist teden ni solate za kosilouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2980
26.2.2010 18:35:45   
tea85
hehe...sem se pa tudi jaz nasmejala vam..

mucamaca- hehe, ja tak je s temi kašicami, ponavadi tudi jaz sem tista ki poje preostalo, hehe

tegale žabarja jaz nebom menda nikol obiskala user posted image ker je predaaaaallleeeeč.

Taja pa zdaj brez plenice po postelji nori, imam pa spodaj vrečko pa gor brisačo da nebo spet kaj polulanao user posted image in tak uživa da to ni res, pa mir imam kaj napisat user posted image user posted image aja pa z crečko neko se igra...je tak ji fajn, sem pa ji nekak nardila da si je ne more na glavo dat...

danes sem pa se tako smejala, je ena teta vprašala klko je Taja stara user posted image je rekla ene 6 mesecev, hehehe user posted image sem rekla ne, 4 mesec. bo zdaj čez par dni...hihi, je rekla ko pa tak vlka user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
26.2.2010 19:17:52   
tassika
No če že vse pišete, mene je pa strah čebel, os in sršenov, vglavnem vsega kar je letečega in pikne, saj mi ni treba posebej razlagat da ima moj dedek čebelnjak in nič kolikokrat me je kaj piknlo user posted image  Ratam čist panična če kaj začne brenčat okoli meneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
26.2.2010 21:14:39   
Anonimen
Tassika....
sam veš te žabji kraki pa niso tok slabi.
Nas je naš direktor enkrat za 8. marec peljal tja... in sm bla čist pametna, da jst pa krakov pa tega pa oh in sploh in bljak.... skratka.. vmes sm pa že predjed dobila, ki sm jo pošteno zmazala, ker sm mela v mislih, da jem neke piščančje palčke.. Ahaaa user posted image seveda...user posted image

MM, žabe so ene smeške... No v slaščičarni Žabar jih ne boš vidla.. majo pa hud sladoled in koksovo tortico. Uf, sm jim tm dnarja pustila...
Drugač sva pa dons sam za vaju potelovadla... in je pol tko bruhnil... ja, sej sm smotana. user posted image

najčka.. fajn čvekuser posted image Upam, da tud v živo.. še mal pa prinesem obljubljeno. Sej čakaš pa že več kot 5 mes. Sorrči.user posted image

muca*maca
..risanke so tud good... sploh pa če si v Avatarju pristala... , men je kot risanka lep filmčekuser posted image Sm ga včer gledal... iiiiiiiiiiiiiiiii.... Sm še kr mal mahnjena in solzika ob kakih ljubezenskih prizorih al pa borbah za pravico user posted image
Jst tud upam, da hitro pride sredaaaaaaaaa.... Sicer mi ni jasno kako se bomo zgazle vse v Žabarja ampak... nekak se bomo že mogle. user posted image

Aja.. ma nimam neke fobije razen... da se mi zmeša, če vidim lase v glavniku al pa v kakih toplicah... una voda k se nabere...fuuuuj in pol vsi po njej hodjo in... blajkkk..... skratka.. težko stopim bosa na tla kjerkoli. Ja, skoz mam copate... kjerkoli. Niso živali pač... je pa moj hud problem... zelo hud. Ooo ko bi me vidle.. user posted image
Nč zdej grem pa tkolelele..
user posted image
NOČKA..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 26.2.2010 21:16:58 >

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
26.2.2010 21:43:07   
Nej@
evo skopirano iz FB od majcy_m

Jst na RR ne morm pisat, lahko samo berem, ker spremlam preko tel., zato pišm tuki.
Žabar ... men bi blo bolš okol 13h,ker moje dete med 12.30h in 13h glih papa, mi mamo kosilo tkrt enkrat, pa še prevoz je kriza, tko da...
Pa prosim če lahko ena še na RR to sporoči, odg bom pa lohk prebrala :) !

HVALA

Lp
Maja in Tia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
26.2.2010 22:15:55   
lenika83
Dober večer!

Naša bejba se je pa danes sama obrnila s hrbta na trebušček user posted image user posted image user posted image Sem še zdaj čisto šokirana, ker kar ne morem verjeti kako hitro čas beži user posted image

Joj, vidim, da je tema o fobijah. Boljše da sploh ne začnem. Jaz imam toliko nekih fobij, da se včasih kar čudim, kako sploh preživim user posted image No, saj najhujši sta pred višino in majhnimi zaprtimi prostori, vse ostale še nekako obvladujem user posted image Zdaj sem prav začela razmišljati, česa vsega se bojim in ugotavljam, da sem skoraj tako kot Monk (verjetno poznate nanizanko, je bila včasih na pop tv) user posted image

Zdaj grem pa počasi navijat za Tino Maze.

Lahko noč!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
26.2.2010 22:24:40   
tane
MM, rižkooo...pa sej nisem mislila dobesednouser posted image

žabar, jaz sem hotela priti že ta teden pa ni zneslo, ker je moj vzel avto...tako, da naslednjo sredo bi se pa znalo zgoditi, da mi končno uspe priti...da vas spoznam še v živouser posted image

muca*maca...kateri sling pa imaš, če lahko vprašam a imaš ring sling ali kaj drugega?
...pri meni je trenutno spet aktualen izposojeni ring sling maya wrap...ko je bil manjši mu ni bilo preveč všeč v položaju zibka, zdaj pa ko je že lahko v položaju kenguru, mu je pa všeč, da lahko gleda naprej in z rokami grabi, pa zdaj razmišljam ali naj si ga kupim ali naj si kupim pouch ali pa trak, katerega ste nekatere tu hvalile....a ste vedele da moj škratek organizira srečanja, za vse ki jih zanima nošenje v culah...več na...

http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=delavnice-srecanja

ali katera uporablja plenice od DM, Baby Love 3 midi?...jaz sem kupila 2 paketa in sem zdaj ugotovila, da mu ne pašejo, da dobi neke pikice po riti, tako, da če jih katera uporablja mi lahko piše na ZS...

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
26.2.2010 22:47:33   
rakica 2
moja tud dobila pikice,čist majhne,ampak sam po prvi,zdaj pa nima več,kombiniram DM čez dan,lumpi ponoč,tko da ne vem od česa so ble pikiceuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
26.2.2010 22:59:56   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

moja tud dobila pikice,čist majhne,ampak sam po prvi,zdaj pa nima več,kombiniram DM čez dan,lumpi ponoč,tko da ne vem od česa so ble pikiceuser posted image

isto...male rdeče pikice vzadaj kjer je rob, jaz tudi kombiniram s pampers...naš jih je dobil šele čez nekaj časa, drugače jih ne bi šla še kupit...pa sem potem samo pampers uporabljala da so pikice izginile in potem spet te uporabila in spet pikice zdaj še po stegnih, tako da mu zgleda nekaj ne odgovarjauser posted image

ma zdaj se pa res ne grem več...sem imela Mullerjeve, pa DM pa Hofer in al vse skoz pride, lulanje, kakanje ali so alergije tako, da očitno morajo biti res Pampers, ki so žal najdražje pa še tisti gel me skrbi, ki je notri...ampak nimam kaj

< Sporočilo je popravil tane -- 26.2.2010 23:01:59 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
26.2.2010 23:34:04   
rozilu
Če smo že pri fobijah, ena zelo zanimiva od moje prijateljice: GUMBI! 

Majcy_m - kaj če rečemo od 12h naprej - itak bomo ob 13h še tam... še dooolgo tam Upam da nas bo rekordno število! Zbasale pa se že bomo nekako, sej naj bi blo lepo vreme, tako da itak na vrtu.

Tane - ma sej se moraš itak sama odločit, samo jaz sem za trak slišala fuuuul pohval in meni je res fajn.
Je pa res, da ne bo za poleti, ker sem že včeraj hodila naokoli brez bunde po LJ, pa še kar mi je bilo toplo. Kolegica mi je za poleti svetovala tkan trak (tudi na mojškratek dobiš) oz. ruzak. Meni je bistveno, da je na obe rami.

Moja paglavka v sleepy wrap-u (tle pa res, ker jo je samo glava ) - to je sicer v položaju zibka, kar pa ne bo več dolgo.

user posted image

Takole pa smo včeraj šetkali. Edino kar me moti je, da če potegneš trak čez nogice (da je mal topleje), ga zmanjka za čez glavo. Ampak itak sloni na meni, tako da ni panike. Pa čez nogice ga ne bomo več dolgo vlekli.

user posted image

Je pa vsakič, ko sem jo dala takole notri, zaspala. Najprej gledala naokoli, pol pa puf...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
26.2.2010 23:41:14   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: tane

ma zdaj se pa res ne grem več...sem imela Mullerjeve, pa DM pa Hofer in al vse skoz pride, lulanje, kakanje ali so alergije tako, da očitno morajo biti res Pampers, ki so žal najdražje pa še tisti gel me skrbi, ki je notri...ampak nimam kaj

Huh, nam pa zadnje čase vse držijo (že trkam). Pa tudi Alana uporabljam (neklorirane, pa malo bolj razgradljive pleničke) in tudi te kar držijo, res pa da za ven in za ponoči dam kake bolj zanesljive. Probaj še te, v DMu jih dobiš in niso kaj dosti dražje od babylove, najbrž so pa koži bolj prijazne.
Aja, pa DM in Muller navadne pleničke se meni zdijo popolnoma enake sam drug znakec je gor user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.2.2010 8:12:41   
lenika83
rozilu tebi jo celo uspe v položaj zibka dati? Moja je tako jokala, ko sem jo prvič dala tako noter, da potem sploh več nisva poskušali, ampak samo pokončno. Zaspi pa tudi zelo hitro. Včasih si ga kar v hiši dam gor, pa malo hodim sem in tja in je že zmanjka user posted image

Meni se pa zdi, da so DM pleničke bolj trde kot Hoferjeve. Je pa moja tudi dobila pikice po DM-ovih, tako da sva menda samo kakšnih 5 porabile, ostale pa podarile. Uporabljamo pa zdaj izključno Hoferjeve. Pride pa lulanje skozi res izjemoma, kakanje pa takrat, ko ga je ful, ali pa če slučajno jaz slabo "namontiram" pleničko.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.2.2010 8:39:18   
googica
mi mamo pa pampers, te ta nove, k so bolj bombažne.. pa so super. ful so mehke in udobne... pa nič ne pride čez :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.2.2010 9:35:08   
september25
ojla,mamice!

še moja fobija ... zajci!!! joj groza me je vseh vrst, tud če vidim sam sliko. Pač iz otroštva, še zdej pa ne grem nikamor na obisk, če vem, da majo doma zajce

plenice - če še katera uporablja plenice 3, mam dva paketa in sicer pamperske pa sparove-kupla sn jih za probat in sn doma ugotovila, da sn kupla 3 mi pa že več kot mesec uporabljamo 4!!! genijalno sn šla pa paket odprla, sploh mi ni potegnal, da so premale pa sn gledla, da piše od 4kg naprej! eh brezveze!tak da če jih ktera rabi naj mi pošlje zs

moj škrat ful nemirno spi. spi poleg mene in ga že zdaj lovim po celi pojstli. a se vaši tud ful obračajo al ko zaspijo lepo mirno spijo?

lp

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.2.2010 10:21:03   
malaMravljica
he he he.. mal sem vas preletela, brala bom pa zvecer.

Lenika, ti si pa najboljsa, k Monk, ga gledava vsak tork in se smejiva zraven, ta teden je bil tok kul, so ga zbral za porotnika na sodiscu in je take uganjal da dol pades.

No, pol niti nisem tok mimo, ceprav moja fobija je tok mocna, dvomim, da se PG lohk tok kokosi boji recimo.

No, sam pohvalit sem se prsla na hitro. Moj mali je danes spal od 21.30 ( ja je bil tok fit zvecer ob 21h v postelji, sem mislila, da ne bo nkol zaspal) in spal je do 8h zjutraj. Celo noc, nisem mogla verjet zjutraj.

Rakica, midve greva naslednji teden tudi na en kafe! 

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.2.2010 10:21:10   
nina68
Hojla mamice oktobrčkov!

Še ena bi se vam rada pridružila. Sicer sva z našim sončkom Tjašem med novemberčki, saj sem imela rok 13.11.2009, vendar se je odločil, da bo pokukal na svet v mesecu oktobru, tako da je rojen 17.10.2009 v 36.tednu, tako da spada med nedonošenčke. Ampak našemu pobcu se to nič ne pozna.
Pri 4 mesecih ima 8050g in 64 cm, prav tako njegov razvoj ustreza mesecem. Sva bla v RA pa jo imava naslednjo šele v 6.mesecu HB. Upam, da naju sprejmete, saj vas spremljam skoz, ker so mi vaše izkušnje in pogovori bližje zaradi njegove starosti. Sem pa videla, da sem najstarejša med vami, kar pa seveda ne pomeni, da vam bom pametovala, saj se iz vaših mailov marsikaj novega naučim, saj imam hči, ki je letnik 1985. Od takrat se je marsikaj spremenilo.
Je pa tudi že moja hči mamica punčke Alekseje. Drugače pa sva doma iz Litije, tako, da srčno upam, da se vam bom lahko pridružila pri vašem srečanju pri Žabarju, saj nama je Ljubljana blizu. In prav všeč mi je, da se takole srečujete.
Drugače pa je naš sonček že pravi lump, vsak dan ušpiči kej novega, je sedaj že prav luštvo, čeprav smo imeli od začetka probleme z hranjenjem. Sva na AM, ker se nam pa rado spahuje, mi je sedaj pediatrinja dovolila, da mu začnem počasi dodajati mlečne kašice. Probala sva tudi že sadne, sem mislala, da mi bo iztrgal žličko iz rok, tako, je bla banana in breskev dobra.
Malce sem se razpisala za prvič.
Lepo se imejte in seveda izkoristite lep sončen vikend.

Čao.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.2.2010 20:53:06   
LINDI
Lenika user posted image user posted image user posted image user posted image za obrat,ja te preseneti,ko to naredi,naš je potem to ful ponavljal,če sem ga dala nazaj,zdaj se mu pa sploh ne da,,,zdaj je v igri kričanje na igralni,kričanje na previjalniuser posted image ,je pa smešno,se mu ful nasmejim,se tko matra,da kar kašlja vmesuser posted image

NINA dobrodošla,ma nima veze,če si starejša od nas,vsaka mamica je dobrodošla...to pa verjamem,da se je spremenilo od takrat,da je vse drugače,verjetno tudi to,da smo zdaj dlje na porodniški,koliko je pa stara malčica od hčerke.....je pa kar korenjak,fino pridobiva na teži.Verjetno sta bila v RA ,ker je nedonošenček.Če tako fino raste,potem je super zanj,kajne....

Lepo ime imauser posted image

No midva sva danes spet izkoristila sonček,bogve kdaj bo spet...Spimo kot vedno,se pravi mami izmučenauser posted image ,ampak,da bi spreho spustila,to pa ni variante,zdaj je tudi začel vstajati ob 6,7 zjutraj,tko dauser posted image se mi kar rola,tko zgodaj namreč jaz še nebi vstajala...pa saj bbbbbbbbbbboooooo,važno,da smo zdravi,drugače ga pa obožujem,non stop bi ga nekaj ljubčkalauser posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
27.2.2010 20:56:54   
googica
dobr večer babe :)
eno vprašanje.. a ima katera oporo za glavo za avtosedež? tista na U oblikovana blazina? naš namreč v avtosedežu veliko spi, pa mu glava ful pade na prsi.. pa sm vidla da se ta opora lahko uporabi.. a katera to uporablja?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.2.2010 21:21:22   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: googica

dobr večer babe :)
eno vprašanje.. a ima katera oporo za glavo za avtosedež? tista na U oblikovana blazina? naš namreč v avtosedežu veliko spi, pa mu glava ful pade na prsi.. pa sm vidla da se ta opora lahko uporabi.. a katera to uporablja?

mi smo nabavli uno z nodijem... pa sin zdej kdaj uporabi pr svojih skoraj 3.5 letih. v lupinici tega ni imel. ko šel v sedež smo nabavli, a mu ni blo všeč. je raje brez spal. mi potujemo na večinoma v času spanja. pa smo kr velik na poti. pred rojstvom brine vsaj 3 vikende na mesec, zdaj smo se mau umirili. bomo pa poleti spet imeli podaljšane vikende na morju.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.2.2010 21:23:20   
frrrr
nina, welcome!! kolikor vidim si 5 let mlajša od moje mami. tvoja hči je pa 5 let mlajša od mene user posted image upam, da se v sredo vidimo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.2.2010 21:44:06   
tassika
Frrr hvala ti za vse, ti že veš zakajuser posted image , zdaj se je vse uredilo in smo spet na starih tirihuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.