malaMravljica
|
Lenika, imas traj a ne. Jaz ga sedaj kar v traku ven nosim, se mi ne da vozicka po stopnicah gor in dol, pa se sam okol hise lahko vozickam. Trak je pa super, kar v zimskem kombinizonu ga dam notri, tako gleda vn in mi nikoli ne spi notri. Pa v trgovino sva tudi ze sla tako. Zavezala sem ga v avtu in je bilo. Pa se eno vprasanje glede traku, kolk varjant zavezanja imas v navodilih? Jaz ga vedno na eno varjanto zavezem, v navodilh jih je nekaj varjant, samo na netu najdem tok fajn slikce, cist drugace zavezano. Aniiita, jaz bom tudi verjetno na plavanje sla, eno sem ze zamudila sedaj, ves v teh zadnjih tednih se nisem za nic zanimala in pol naju pozabila prijavit. Ma glede klora v vodi. Najprej sem tudi jaz razmisljala, pol sem pa rekla, ce jih tok gre na plavanje in vsi prezivijo Glede spanja, moj ima tok fajn ritem, cez dan in zvecver. Zvecer se spraviva spat ob 20.30, ker moj tok casa dela, da sta vsak kaksno urco zvecer skupaj. je pa tocen k svicarska urca, ob 20.30 zacne jokcat, ker je pac cas za spat. Sem pa sedaj dve noci nekaj sprovala, bila sem tok utrujena, bolna in cist na koncu, pa ob 1h, ko se je zbudu ga nisem mogla niti dvignt in sem mu poskusno dala dudo, da bi vsaj kaksne pol ure potegnu, pa vzame dudo in mi spi do 4h, pol celo uro pije in nazaj spat, danes smo vsi malo zaspali in je spal tudi mali do 8h. Bo tudi tvoja prisla v ritem, pusti ji se kaksen teden ali dva Noncika, ma ej, ves jaz sem imela za ta porod 20 ur predavanj s plesom in jogo in bla bla bla, pa malinov caj, akupunkturo in dobro voljo, nic strahu, prepricana sem bila, da v 5h urah najkasneje bom cartala, ker pri meni bo slo ekspres. Ja, pa ja de, 17 ur popadkov, saj ves kako to zgleda Glede krsta, jaz sem se pa pozanimala, ce ga lahko dam 2x krstit, pa ne smem. Grrrrr... sam komplicirat mi pa zupnik ne sme, drugace imam alternativo. Ja, saj vem en sveti krst, sam sem vseeno mislila, da en tu, en pa tam. Pa se tema jokastih dojenckov. Moj je pa tok priden ratal, me vsi sprasujejo, ce zna tudi jokat. Ma res je tok priden, samo ga pa tudi dosti animiram in se ukvarjam z njim. Je pa zacel palec v usta dajat, dudo ven, prst notri, pojma nimam ce sploh lahko ze sedaj ukrepam drugace kot non stop popravljat.
|