somic -> RE: Nosečke iz obale 2010 (27.11.2009 11:41:00)
|
jutro... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] sem spala skoraj do 11.00. zadnje dni mi kar nekako uspe potegnit tako dolgo, prej sem pa že ob 7.00 gledala ko sova na okoli. pa še vreme je res takšno, da ne preostane drugega, kot to, da sem v postelji. zdaj še lahko, tako, da .... si moramo kar vse po malem privoščiti, če je le možno, ne? ah to cepljenje.kaj vem jaz. nikoli v življenju se nisem cepila za nič od teh bolezni, se tudi sedaj ne bom. itak sem 80% časa doma, tako, da se res čuvam takrat ko grem ven, da ne staknem. sem pa slišala, da se je pojavila že v luciji, tako, da moram bit še malo bolj previdna. me je pa prijateljica, ki dela v lj, v bolnici opozorila, da naj bom previdna po porodu, ker imam takrat več možnosti, da kaj staknem. itak pa sem rekla že pred tem, da bom imela omejene obiske doma pri meni in dojenčku. v marcu naj bi bilo bolje pravijo. ja imam pripravljeno za v p... samo v obeh torbah mi še manjka nekaj stvari, pa se kar ne spravim da še kupim tiste malenkosti. mi je naročil moj g, da moram bit pripravljena, glede na to, da sem rizična in da nosim tkao nizko. v torek imam spet pregled, mi je obljubil uz po 2 mesecih, pa bomo vidli kaj bo. upam samo da se je že kaj premaknil, sice ni videt, ker imam trebuh takšne čudne oblike, ni več lep... vidi se, da ima neko čudno lego naš bodoči novi član. telovadba? načeloma ne smem, mi je prepovedal, samo se najde kakšen dan da delam vaje doma tako na "izi"
|
|
|
|