somic -> RE: Nosečke iz obale 2010 (5.12.2009 11:12:46)
|
kje ste vse??? pobegnile ven na sonce? [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] res je lep dan. jaz pa moram bit notri. še malo se moram potrudit pa bo te selitve konec. danes in jutri, potem pa imam še tri dni rezervirane za uživancije tukaj na obali. ni kaj, tako je to... zdaj se bom spravila likat še zadnje stvari za baby, potem bom to vse lepo zapakirala in pospravila, potem moram na kup spravit vse stvari, da jih moj potem odnese v avto, da bom lažje vidla kaj imam še za naredit, ker pojma nimam. občutek imam da je dela še full, ne vem pa ne točno. hvala bogu da mami pride v ponedeljek sem da mi pomaga, da mi bo malo lažje, drugače me bo samo panika začela grabit po nepotrebnem. v sredo pa pičim za dolenjsko [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], moj bo še malo ostal (zaradi službe), potem pa se mi pridruži tudi on. sicer sem že začela razmišljat, da bo prišla za novo leto kar sem, še zadnjič, pa mi je ideja čedalje bolj všeč, moti me edino to, da je točno na 31.12 polna luna, ker tole prejšnjo polno luno je imelo cel kup naših nosečk na januarskem forumu popadke... če se to meni zgodi 31.12, bom prepuščena sama sebi, ker mora moj delat. bom še razmislila malo, pa bom vidla kaj bom ajde, naj se oglasi katera, da vem da ste še vse ok!
|
|
|
|