somic -> RE: Nosečke iz obale 2010 (30.10.2009 14:44:25)
|
evo me! sem nazaj! sva si z mojim privoščila en kratek dopustek pa naju ni bilo kar cel teden- sva malo podaljšala. in super sva se imela. sicer nič posebnega, tako, da sem lahko vmes še stvari na csd uredila, potrdit sva šla očetovstvo, nabavit še malo stvari za stanovanje kar pač manjka intako naprej. človek bi kar hodil naprej po nakupih, samo kaj, ko tako hitro ta denar leti na vse strani! groza!!!! joj, valen, ne vem, če bosta najina fantak z istim imenom... jaz sicer vem že 100% da bo fantek, samo me zdaj daje malo neodločnost. bolj kot se bližam, manj sem odločna glede tega, tako, da že iščeva drugo ime. izbor ne bo velik, ker vstrajam da bo malemu ime nekaj na M ker sva pač oba tudi na M pa mislim, da bo zanimivo, da bomo vsi... ampak ni ravno velik izbor. bo že nekaj. srček pa sem jaz prvič zaznala z AS ko sem bila na začetku tretjega meseca. res pa je, da je bil to prvi poiskus poslušanja srčka, pred tem, te napravice niti nisem imela. zdaj pa ga niti ne poslušam več, ker mi ni tako zanimivo. kam pa kaj hodite h ginekologom? mogoče se še kje srečamo! aha!!!ena je omenila en dodatek od zavarovalnice, druga pa je omenila, da se bo pozanimala! prosim... jaz nič ne vem o tem in če se le da bi bilo zanimivo to vedet, da ne bo kaj prepozno. če katera še kaj ve, se priporočam
|
|
|
|