somic -> RE: Nosečke iz obale 2010 (21.11.2009 9:38:56)
|
jutro!!! ufff sem si danes zadala enega dela. v tem tednu imam namen oprat vse za baby- ja, tako, da se mi trenutno pere že drugi pralni stroj. še kakšnih pet pa mislim da jih je do konca. pranje je že ok, likanje bo bolj tako. bom probala prvič likav sede, če bo šlo, ker opažam, da sem začela zatekat v noge in desno roko [sm=zmeden.gif] malo smešno, ker je samo desna, ampak ok. paše zraven nosečnosti, ne? torbo za v porodnišnico imam že pripravljeno, nekaj stvari imam le še za dokupit in to je to. potem pa me lahko prehiti čas, čeprav imam občutek da ne bo tako. sem pa sicer danes vstopila v 31 teden [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], tako, da res samo še malo. baby še vedno leži v trebuhu tako kot je, tako da še vedno upam, da se premakne "proti izhodu", da mi ga ne bodo obračali. naslednji torek grem na kontrolo in uz, pa bomo vidli kaj bo. moram pa malo pazit s kilami do takrat, sicer mi ni rekel nič, ampak zaradi mojega boljšega počutja. zdaj sem na +7. babe! imejte se fajn! želim vam en super dan [sm=smajl.gif][sm=smajl.gif][sm=smajl.gif][sm=smajl.gif][sm=smajl.gif][sm=smajl.gif]
|
|
|
|