somic -> RE: Nosečke iz obale 2010 (16.10.2009 8:21:25)
|
jutro! namesto vprašajčka tamle na seznamu, lahko dopišete, da jih imam 27. sem bila pa kar šokirana, ko sem vidla, da sem na prvem mestu! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ben, upam, da ne za dolgo, da me katera prehiti. sicer pa imam za našega malega že čisto vse... no, plenice bo treba kupit, pa alkohol, fiziološko pa takšne malenkosti. sicer pa sem kar nekaj stvari kupila iz druge roke. se kar dosti prišpara na ta način. in prav nič se ne vidi da bi kaj bilo rabljeno, sicer pa tako mali otročki niti ne uničijo dosti. voziček je pa seveda nov! tudi pri nas računamo še vsaj na enega! pri meni so tudi obljubljali, da mi bodo ne vem kaj vse dali, pa od tega ni bilo nič. pa sem se kar lepo lotila po svoje in v enem mesecu sem imela vse! še dobro da sem na bolniški, da to lahko vse lepo v miru pripravim. čaka me še pranje cunjic in vsega ostalega, kar se pač pere, ampak to bom delala predvidoma v začetku decembra- bi že sedaj, ampak bi si tak veretno delala dvojno delo. je pa zanimiva omara, polna miniaturnih cunjic!
|
|
|
|