|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
5.11.2009 7:56:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce sem se pozabila zahvalit za čestitkeuser posted image Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel user posted image Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma user posted image Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim user posted image in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko

uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy nebi mogla boljše in lepše napisat BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
5.11.2009 7:56:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

katjuša kje si user posted image upam, da se nisi zgubila na sprehodu user posted image user posted image

nimam časauser posted image user posted image user posted image user posted image včarej sam šla s sosedo po trgovinahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mi je dan minu k blisk.....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
5.11.2009 8:07:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka.
Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej....
No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o temuser posted image user posted image

mi imamo tega k se ga pol premontira v motorček.... no ja ni neki smo kupli florjanu ga je malo uporabljal ampak je šlo prehitro in s emi je zdelo nevarno.... sploh po gladkem podnu gre čist prehitro..... se mi ne zdi pametno tako da škoda nakupa.... kupite kr kakega poganjalčka, ki ima varovala zadajs predaj in visok naslon in je isto.... ceneje in uporabno tud pri 3 letih....
naš sicer ta TOMY-ej k se v motor spremeni je ok ker se florjan še zdej vozi z njim.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
5.11.2009 8:07:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - a hana že spi???? Js zdej Nika poskušam počasi spat spravit tam okoli osmih, ker zdej je bil navajen tam okrog destih zaspat. Pa mi nekako najbolje ne uspe vsak dan. Če pa mi že se pa potem zbudi okoli 3 zjutraj.

prestavljaj mu uro bolj počasi nprimer po pol ure na vsake 2 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
5.11.2009 8:08:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

No...naš napredek...danes je naredila že 10 korakov...bohve kaj prinese večer.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, če se te drži za prst kar sama mašira....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da si je prislužilauser posted image

majchy tegale zajčka bom pa kr porablauser posted image user posted image user posted image user posted image sem sicer zadnič neki našla pa mi je ta bolj všeč:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
5.11.2009 8:15:57   
Katjusa
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=144155 tega imamo mi in kot motor je super kot neko pomagalo pa mi ni blo všeč gre samo naravnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem dala florjanu iz hojice sedežni del ven in je tud tako hodu da se je držal ampak nismo nekak tud to ne prakticiral...... se je pa enkrat sam znaši sem imela v dnevni en stol k je brez naslona (štokrli) in je tistega porival po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo tole je naš vozni park za dnevno.... tega poganjalčka (tovornjak) smo kupli beniju
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
5.11.2009 8:19:19   
Ajvy
Urša....he he ...danes si pa zaspanka....
O joj..upam,da zobek prileze na plano, da boste lepo spančkali...

PIškot
...full dobr za noč......naj bo še več takšnih

Katjuša...dober vozni park...a pobirate vstopnino...al je vstop prost user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
5.11.2009 8:19:21   
Katjusa
zdej pa grem na kolo pol pa mogoče na kak sprehod..... se tipkamo, če bom imela kej časauser posted image user posted image user posted image user posted image
se da kateri zeszanm obnovit.... enostavno ne uspem je pa na strani 114

lep dan in lepo se imejte na srečanju sem že imela idejo da se prpelemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
5.11.2009 8:21:16   
Katjusa

PIškot

Katjuša...dober vozni park...a pobirate vstopnino...al je vstop prost user posted image

za februarčice je prost:)user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sem kupla floriju punčko (tako veliko, jo bom ob priložnosti slikala, zdej spi in je oblečena v benjaminovo pižamico), ki no je poimenoval ANAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
5.11.2009 8:22:50   
Ajvy
jutro...

noč seveda katastrofalna....noričastauser posted image

Tarja ...3 dan
Zvečer je pojedla mlekec, ampak ga je tut ven vrgla.....
Zbujala na  uro in pol ,da smo pili čaj, in mazali pikice
<čina nagaja
Pikice....za ušesi in na ušesih jih ima ogromno....drgač pa tko tko....

TIsa ...2 dan
<čina nagaja...
PIkice ima pod plenico in eno na prsih....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.11.2009 8:25:17 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
5.11.2009 8:24:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

PIškot

za februarčice je prost:)user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sem kupla floriju punčko (tako veliko, jo bom ob priložnosti slikala, zdej spi in je oblečena v benjaminovo pižamico), ki no je poimenoval ANAuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image zelo lepo ime ji je dal ..to je sigurno zato ,ker je tolk pridnauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
5.11.2009 8:53:05   
Onasiss
user posted image

Danes sem jaz skoraj takšna... no dobro jutro....

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
5.11.2009 8:55:07   
Onasiss
Je imela zamašen nos in je Onasis začel okrog dveh težit, da take je ne bo poslušu, da je treba nos spucat...skratkauser posted image ...no in pol pucanje nosa, previjanje in valjda se je zbudila in predramila in ni zaspala do 4-ih.....user posted image user posted image  po moje so zobje....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
5.11.2009 9:36:51   
MIHAILO
Jutro...jaz sem tko bolana,grlo me boli user posted image ...Sem si ga celo noc mazala z materino dusico...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam eno vprasanje...Ker Mihailo vstane v banjici ,ko ga kopam in skace itd..je full nemiren razmisljam o nakupu sedeza za kopat?A bo v tem varen,ne bo mogel ven it?Je to dobra zadeva...Se pa odlocam med tem dvem...od Jane mi je mogoce boljsi?

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/jane-sedeZ-kopalni/405228420421405222

http://www.lovecnacene.si/kopalni-obroc-aquababy-90954/m/347411/
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
5.11.2009 9:48:27   
sunny24
Jutro!

Končno spet malo sončka, tako da lahko gremo z Gajo kaj ven po 2 dneh...Je biu dež, pa pihalo je...Ma vreme za user posted image ! Učeri sm šla malo v šoping hrane, pa Gaji sem ene čevlčke kupla v Pikapolonci-ma take mehke, ne prov čevlčke.
Sem zadnjič gledala v Cicibanu čevlčke in te cene na rit vržejo-40 evrov...user posted image

Naše nočke zadnje čase...Uf, vsake 2-3 ure bi jedla, čez dan pa štrajk s hrano! Matr k ne vem kej nardit...user posted image user posted image user posted image
Danes gremo na plavanje.

Za seznam: Gaja ima cca 8100g in 75cm pr 8m (ma to so domače mere), tako da lahko niso lih neki full točne.

Za vse bubančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lepo se mejte na srečanju! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
5.11.2009 9:48:35   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro...jaz sem tko bolana,grlo me boli user posted image ...Sem si ga celo noc mazala z materino dusico...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam eno vprasanje...Ker Mihailo vstane v banjici ,ko ga kopam in skace itd..je full nemiren razmisljam o nakupu sedeza za kopat?A bo v tem varen,ne bo mogel ven it?Je to dobra zadeva...Se pa odlocam med tem dvem...od Jane mi je mogoce boljsi?

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/jane-sedeZ-kopalni/405228420421405222

Čimprej se pozdravi......

Jaz sem pred časom kupila za Uršo v Lecleru za cca 9€.... je pa podoben kot ta iz Quelleja..... Zdajle so na srečanju....mislim pa da je rekla, da je Žiga zelo zadovoljen v njem.... Bom šla potemv trgovino, bom pogledala, če jih imajo še..pa ti sporočim, če želiš ti ga vzamem in pošljem po pošti.......

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
5.11.2009 9:52:26   
MIHAILO
Tok sem napisala pa mi napise ERRORuser posted image ...Uglavnem Mihailo je vceraj zvecer bil tok jokcal in sitkan ,da sem mu morala dat zlicko calpola in pol je celo noc jokcal pa ,ko mu dam dudo je blo takoj ok...mislim ,da so zobeki ,ker tut joka ko mu dam flasko v usta in kot da bi hotel bruhat pol ga pa pobozam in jo sprejme in vse poje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
5.11.2009 10:12:39   
MIHAILO

Jaz sem pred časom kupila za Uršo v Lecleru za cca 9€.... je pa podoben kot ta iz Quelleja..... Zdajle so na srečanju....mislim pa da je rekla, da je Žiga zelo zadovoljen v njem.... Bom šla potemv trgovino, bom pogledala, če jih imajo še..pa ti sporočim, če želiš ti ga vzamem in pošljem po pošti.......

Ajoj zlata siiiiiiiiiiii...ja bi ga takoj kupla:))...A potem ti na racun nakazem denar al mi ti posljejs da morm placat ko sprejmem posto al kako?HVALAAA,KER BOS SLA POGLEDAT...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
5.11.2009 10:16:11   
Katjusa

imamo istega kot ta iz Quelleja kupljen v lecrercu za 11€ in je super Beni ga obožije že od 5 meseca:)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
5.11.2009 10:21:06   
Onasiss

Ajoj zlata siiiiiiiiiiii...ja bi ga takoj kupla:))...A potem ti na racun nakazem denar al mi ti posljejs da morm placat ko sprejmem posto al kako?HVALAAA,KER BOS SLA POGLEDAT...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom šla najprej pogedat... mislim pa da imam tvojo cifro tako, da te pokličem.... user posted image

Umila glavo, brišem prah, sem hotla še po tleh pomit pa se je zbudla... greve pomalcat, potem se bove oblekle in pičive...

Aja Mihailo...če imaš 31 kapljice se znotraj po mandeljnih namaž...

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
5.11.2009 10:21:10   
claud
Jutro!

Mi smo se ravno skobacal s postle.

Larissa je mela cist zabasan nos ponoc, smrcala k star dec...
Zaspala ob 21.30-23.30....pol pa do 3h igranje, rezanje....
ob 3h zaspi...se ob 3.30 spet zbudi....pucamo nos.....
ob 4h zaspimo za 2uri, ob 6h spet alarm...jo dam h nama u postlo in spimo do 9.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In sm mocno potrebna kave oz.se kaj mocnejsega...ce obstajauser posted image

user posted image
Tiste k mate baby vac....ko sesate smrkle kok je nakonc smrkla v tistem nastavku? velik? Sprasujem, ker se mi zdi da mi2 zmer premal posesava...noben ne upa prevec.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
5.11.2009 10:23:44   
Onasiss
Aja Katjusa...danes imam repo za kosilo...njami... se mi pridružiš???user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
5.11.2009 10:24:52   
Onasiss
claud...ti kar sesaj... tega zna bit fullll velik, pa nč bat...nima kaj bit!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
5.11.2009 10:26:52   
claud

claud...ti kar sesaj... tega zna bit fullll velik, pa nč bat...nima kaj bit!!!

A to pomen tud cel un nastavk...mi2 ponavad sam za cetrt potegneva?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
5.11.2009 10:31:08   
Onasiss
po občutku delaš...a nič ne poslušaš, ko vlečeš ven...kok je še noter???

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?