Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 15:16:01
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy kuhamo....in trenirano pikčasti vzorec
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 15:19:29
|
|
|
|
SURF
|
Majchy super škorenjčki, sem jih tudi js tako na hitro pogledala na daleč pa ceno sem ošvrknila in tudi super,daj mi povej če so znotraj tudi podloženi??
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 15:37:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy super škorenjčki, sem jih tudi js tako na hitro pogledala na daleč pa ceno sem ošvrknila in tudi super,daj mi povej če so znotraj tudi podloženi?? po vrhu so samo podloženi drugače pa niso neki hudo tanke.......meni so fajn k so na zadrgo in vezalke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 15:44:29
|
|
|
|
Deja
|
Živjo punce... vse lepo pozdravljene... ful nimam časa... delam... slabe volje... včasih vas preberem.... IZVIRNO SPOROČILO: claud A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka. Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej.... No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o tem mi imamo, in je fajn... tu na sliki še sicer ni koleščk namontiranih, čeprav jih zdaj že uporabljamo in šibamo po stanovanju... Katjuša - ob priliki ti bom napisala vse zadeve za na seznam! lep pozdrav
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:21:08
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Eto me smo se načvekale, bilo je super Zdej pa uživam v tišini možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:22:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy super škorenjčki, sem jih tudi js tako na hitro pogledala na daleč pa ceno sem ošvrknila in tudi super,daj mi povej če so znotraj tudi podloženi?? po vrhu so samo podloženi drugače pa niso neki hudo tanke.......meni so fajn k so na zadrgo in vezalke Čebel@ res so lepi tile copatki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:22:58
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Eto me smo se načvekale, bilo je super Zdej pa uživam v tišini možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat Fajn! Kolk vas je pa blo? In slikce če ste jih kaj posnele! Obvezno!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:23:36
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy kuhamo....in trenirano pikčasti vzorec Ajvy da čim prej nehate kuhat in da se pikice posušijo tele so za tvoji princeski, zate pa en milijon .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:25:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Eto me smo se načvekale, bilo je super Zdej pa uživam v tišini možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:25:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Eto me smo se načvekale, bilo je super Zdej pa uživam v tišini možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat Fajn! Kolk vas je pa blo? In slikce če ste jih kaj posnele! Obvezno! Bile smo Piškot, Sjmm, Kolumbo, črticaa in jaz slikic pa žal ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:30:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Eto me smo se načvekale, bilo je super Zdej pa uživam v tišini možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat Fajn! Kolk vas je pa blo? In slikce če ste jih kaj posnele! Obvezno! Bile smo Piškot, Sjmm, Kolumbo, črticaa in jaz slikic pa žal ni je bila Ana carica med moškimi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:36:05
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem čist crknjena dons.... so mi živčke spil.... najprej florjan v vrtcu ni spal in pold oma tečen k drekec pekec seveda zdej spi.... tačas k grem po florjana benija ponavadi pelem dol k babiki in dediju in ga grem dons pol iskat pa se mal vsedem in pride dedi s keksom in ga da beniju ja itak, da ga bo vzel...... in mu rečem ne ker bo mel zdle kosilo a mislte, da je moja obveljala, sem se vstala in šla gor benija pa dol stila, ker drugače bi se ruknal k ..... pol pa še mojga kličem in mi reče da bo zamudu zdej moja2 sončka nagajiva spita jst sem pa zložla 2 stroja perila in čakam, na lepše čase .... tak lep sonček je bil in namesto, da bi šli ven so mogl otroc spat.... florjan enostavno še ni zrel, da bi cel dan bedel in je tako neroden in tečen če ne spi......jst ne vem kaj delajo vzgojiteljice, dsa se jim mali zgovarja in jim reče, da ne bo spal.... a res ne znajo nikakor otroka držat nazaj? pol mi pa reče da je eno uro zravens edela in da ni mogu zaspat ne vem zakaj je treba zraven sedet jst doma nikol zraven ne sedim sam rečem spat in konec.... enostavno kar je treba je treba.... sej ga nebi silila k spanju če bi imel dost nočno spanje tako pa nima vsak dan je pokvarjen zaradi tega spanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:38:55
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša saj bo boljše boš vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:49:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša saj bo boljše boš vidla ja če ne prej k bom imela vnuje in jim pred kosilom tiščala keks v roke:))))
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:53:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy kuhamo....in trenirano pikčasti vzorec evo..takega smo imeli mi..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:56:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša saj bo boljše boš vidla ja če ne prej k bom imela vnuje in jim pred kosilom tiščala keks v roke:)))) men je zadnjič tašča rekla, sem mu sam dva piškotka dala sam dva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:57:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy kuhamo....in trenirano pikčasti vzorec evo..takega smo imeli mi.. tole pa nč lepo ne zgleda a so ga fino matrale te norice?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:58:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem čist crknjena dons.... so mi živčke spil.... najprej florjan v vrtcu ni spal in pold oma tečen k drekec pekec seveda zdej spi.... tačas k grem po florjana benija ponavadi pelem dol k babiki in dediju in ga grem dons pol iskat pa se mal vsedem in pride dedi s keksom in ga da beniju ja itak, da ga bo vzel...... in mu rečem ne ker bo mel zdle kosilo a mislte, da je moja obveljala, sem se vstala in šla gor benija pa dol stila, ker drugače bi se ruknal k ..... pol pa še mojga kličem in mi reče da bo zamudu zdej moja2 sončka nagajiva spita jst sem pa zložla 2 stroja perila in čakam, na lepše čase .... tak lep sonček je bil in namesto, da bi šli ven so mogl otroc spat.... florjan enostavno še ni zrel, da bi cel dan bedel in je tako neroden in tečen če ne spi......jst ne vem kaj delajo vzgojiteljice, dsa se jim mali zgovarja in jim reče, da ne bo spal.... a res ne znajo nikakor otroka držat nazaj? pol mi pa reče da je eno uro zravens edela in da ni mogu zaspat ne vem zakaj je treba zraven sedet jst doma nikol zraven ne sedim sam rečem spat in konec.... enostavno kar je treba je treba.... sej ga nebi silila k spanju če bi imel dost nočno spanje tako pa nima vsak dan je pokvarjen zaradi tega spanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 16:59:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša saj bo boljše boš vidla ja če ne prej k bom imela vnuje in jim pred kosilom tiščala keks v roke:)))) men je zadnjič tašča rekla, sem mu sam dva piškotka dala sam dva pe so smotani res me zanima, če bomo mi tud takšni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 17:00:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša saj bo boljše boš vidla ja če ne prej k bom imela vnuje in jim pred kosilom tiščala keks v roke:)))) men je zadnjič tašča rekla, sem mu sam dva piškotka dala sam dva pe so smotani res me zanima, če bomo mi tud takšni no jaz upam da me ne bomo take
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 17:01:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy kuhamo....in trenirano pikčasti vzorec evo..takega smo imeli mi.. tole pa nč lepo ne zgleda a so ga fino matrale te norice? me je kr strah kako bo, ko jih dobimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 19:38:30
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša saj bo boljše boš vidla ja če ne prej k bom imela vnuje in jim pred kosilom tiščala keks v roke:))))
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 20:53:30
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Gaja je smrči tle zravn mene...Dela drva za zimo! Sam tečna pa danes ko 100 in še en zravn! Sploh noče jest čez dan. Jst sploh ne vem več kaj nardit...Danes je pojedla zjutraj 150ml mleka, okoli 12h 3/4 jogurta, 2 žlici sadja, 2 žlici mineštre (od 12h-20h) in zdej 180ml mleka in je končno zaspala...To je full malo... Sam po mojem jo zobi matrajo, k stalno neki grize, in si tika dlesni... In za povrh vsega je danes že 3. dan ko sem sama cel dan z njo, grdo vreme da niti ven ne moremo... Prej smo ble na plavanju, blo fajn! čebel@, Gaji sem lih učeri kupla te iste čevlčke! Sam so bli pa full poceni, pa sem lih še ta zadnje št 19 trofnla! katjusa, ! Ja ko pridejo taki dnevi ni kej kot upat, da grejo čimprej mimo! Lepo da ste uživale na srečanju!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 21:05:39
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Eto me smo se načvekale, bilo je super Zdej pa uživam v tišini možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 21:08:21
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem čist crknjena dons.... so mi živčke spil.... najprej florjan v vrtcu ni spal in pold oma tečen k drekec pekec seveda zdej spi.... tačas k grem po florjana benija ponavadi pelem dol k babiki in dediju in ga grem dons pol iskat pa se mal vsedem in pride dedi s keksom in ga da beniju ja itak, da ga bo vzel...... in mu rečem ne ker bo mel zdle kosilo a mislte, da je moja obveljala, sem se vstala in šla gor benija pa dol stila, ker drugače bi se ruknal k ..... pol pa še mojga kličem in mi reče da bo zamudu zdej moja2 sončka nagajiva spita jst sem pa zložla 2 stroja perila in čakam, na lepše čase .... tak lep sonček je bil in namesto, da bi šli ven so mogl otroc spat.... florjan enostavno še ni zrel, da bi cel dan bedel in je tako neroden in tečen če ne spi......jst ne vem kaj delajo vzgojiteljice, dsa se jim mali zgovarja in jim reče, da ne bo spal.... a res ne znajo nikakor otroka držat nazaj? pol mi pa reče da je eno uro zravens edela in da ni mogu zaspat ne vem zakaj je treba zraven sedet jst doma nikol zraven ne sedim sam rečem spat in konec.... enostavno kar je treba je treba.... sej ga nebi silila k spanju če bi imel dost nočno spanje tako pa nima vsak dan je pokvarjen zaradi tega spanja vse so take , ne sam tašče pri meni so obe babici.. so tolkkkkkkkkkkkkk pametne
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?