|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.11.2009 21:52:38   
črticaa
urša nobenihvelkih preglavic.,...sam tamau je ful širok in se mi poj še z rokam upre,..in včasih ga komaj naštimam da lepo sedi,...saj veš 12kg dela svoje,....pa še trma od naju obehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.11.2009 21:53:36   
claud
user posted image user posted image A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka.
Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej....
No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o temuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
4.11.2009 21:55:37   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

aja piskot...50€ za čevlje....user posted image user posted image user posted image user posted image za eno sezono je to zame fulllllllllll velik...... Če pomislim, da sem jih Vitu vsako leto kupila.....user posted image ...no važn, da bojo služile namenu, ampak jaz nimam tok dnarja da mu tok drage kupim....user posted image

Se strinjam da je 3mač preveč, ampak kokr sm gledala cene, bomo mi tud dal tolk yanje.....ker prve cevle mam namen kupt cicibanove in so cene kr tam tam,....user posted image

Mi tud prisegamo na cicibanuser posted image  Dajem pa več ker pričakujem da mi dejansko zdrži celo sezono (razen če noga zraste). Poleti pa ne, ker razne sandalce in člapke pa ne rab met ornk ker je polet večino časa bosa.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.11.2009 21:56:37   
Onasiss
claud...to imamo mi sposojeno od tanci že kake dva mesca... dokler nima dobrega ravnotežja in se sama ne vstane brez opore je brezveze, ker ji pobegne... sedaj ko pa to vse že oblada je ok...user posted image user posted image user posted image samo potem je Vito bogi ker ga najmanj100 x povozi....user posted image user posted image user posted image Je pa to šele od 12 m naprej....user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.11.2009 21:58:31   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo sem ti posnela samo 3 dvd-je ( rori, avtobuski in nodi) mi ja zmanjkalo dvd-jevuser posted image user posted image user posted image Te dobiš jutri , ostalo pa ob priliki.

nam mi tudi prov prišli... ti dam cd-je.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
4.11.2009 21:59:03   
birdy

user posted image user posted image A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka.
Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej....
No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o temuser posted image user posted image

Mi ga mamo, še od Nelijinega bratranca. Kaj nej ti rečem, za Kristi itak ne pride v poštev trenutno ker še sam leži al pa sedi. Pri Neli je blo pa tko da ona ob opori ni nikol hodila, je stala ob opori kr neki časa, pol se je pa kr naenkrat spustila in shodila.
Ga bo pa Kristi dubla za božička k majo v BC tok lepi, pol se pa spremeni v, kako se reče, poganjalček? K ma za sedet in se z nogami odriva nouser posted image  Pa to so sama podobna imena hudičauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
4.11.2009 21:59:59   
claud

claud...to imamo mi sposojeno od tanci že kake dva mesca... dokler nima dobrega ravnotežja in se sama ne vstane brez opore je brezveze, ker ji pobegne... sedaj ko pa to vse že oblada je ok...user posted image user posted image user posted image samo potem je Vito bogi ker ga najmanj100 x povozi....user posted image user posted image user posted image Je pa to šele od 12 m naprej....user posted image

No u bistvu me zanima če zadeva kr s.p.i.z.i naprej ko se prime.....
Larissa vstane sama, se tud z eno roko spusti, ampak se mal bojim da ko bi se za tist prjela da bi tist kr ušlo in bi šla na nos....?

Ker brala sm da je to za pomoc pri hoji in nekje piše od 6, nekje od 8 meseca.....user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 4.11.2009 22:02:30 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
4.11.2009 22:04:58   
birdy

No u bistvu me zanima če zadeva kr s.p.i.z.i naprej ko se prime.....
Larissa vstane sama, se tud z eno roko spusti, ampak se mal bojim da ko bi se za tist prjela da bi tist kr ušlo in bi šla na nos....?

Ker brala sm da je to za pomoc pri hoji in nekje piše od 6, nekje od 8 meseca.....user posted image

Aja, pa še to, Neli ga še zdej obožuje. Tsit voz ganja k prsmojena po celmu stanovanjuuser posted image  Pri nas je šele pri kakem letu in pol v poštev pršuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
4.11.2009 22:17:40   
claud
Tnx za odgovore....ga bom za bozicka verjetn kupla...daga bo cez pol leta uporabljalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
4.11.2009 22:22:53   
birdy

Tnx za odgovore....ga bom za bozicka verjetn kupla...daga bo cez pol leta uporabljalauser posted image

Čaki, grem zdele na BCjevo stran poiskat link da pokažem kakega sva midva kupla. Bom mal založila, pa tamalo kr pred tega hudiča posedla pa bo vseen mela cel žur, čeprov ga ne bo porivalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
4.11.2009 22:24:18   
piskot
birdy mislim da sem ti ze odgovorila, imamo slabe izkusnje z 9-36.

onasis meni tudi prevec, pa kaj cem, ce nismo dobili drugih polvisokih tod okoli. enostavno smo prepozni, ni vec njegove stevilke. se na netu ne. pa ene na leto ... naj mu bo.

claud mi smo tudi martinu prve cevlje ciciban kupili. pa smo jih sam oddali. pod kritiko totalno, trde, nizke da si mu skoraj nogo zlomil preden si jo not dobil, groza. za take tamale ima recimo superfit ful dobre, za normalno ceno pa tudi adidas ali fisher price. aja, da o izkusnjah z geox ne govorim ... dihajo ... my ass ... pise da so gore tex, a premočile so mu bolj kot tiste za 12 eur iz lidla.

porivaca smo imeli pri martinu. ga je kar precej gonil po stanovanju. smo pa imeli takega od toby da se potem se kolo s prikolico iz njega naredi, tisti je bil pa sploh popularen. pa ja, zadeva uide ko se prime, mora ze kar fajn znat drzat ravnotezje, drgac se na nos zvrne.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
4.11.2009 22:27:30   
birdy
Gledala sva tako:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729
Kupla pa tako:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=144155

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
4.11.2009 22:34:19   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Gledala sva tako:
Kupla pa tako:

tocno tako imamo mi. tisto kolo oziroma poganjalec mu je bilo res kul.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
4.11.2009 22:37:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Gledala sva tako:
Kupla pa tako:

tocno tako imamo mi. tisto kolo oziroma poganjalec mu je bilo res kul.

No, pol sva dobr ubodlauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 22:57:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
5.11.2009 7:05:22   
Urša08
jutro

Uf naša nočka slaba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da mu zobek vn rineuser posted image jao tile zobki user posted image

Mi je možek reku če ne mislim vstat, da sta otroka že v dnevni in da more it. Sem mu rekla če lahko kr dopust vzameuser posted image user posted image user posted image user posted image no namest dopusta sem dobla kavicouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
5.11.2009 7:06:54   
Urša08
Punce jaz sem enga "porivalčka" v Mullerju gledala in me je čist očaral - je v katalogu igrač, če kero zanimauser posted image Še do 7.11 je 20% popusta na igračeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
5.11.2009 7:09:04   
Urša08

Claud mi smo Nejcu kupli za prvi božič poganjalca in mu je tud okoli 1,5 leta ratal noro všeč in še dons je to njegova naj igrača. Smo ga pa sedaj zarad Žiga vn dali, da ga ne povozi ker on dirka 100 na uro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
5.11.2009 7:10:51   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo sem ti posnela samo 3 dvd-je ( rori, avtobuski in nodi) mi ja zmanjkalo dvd-jevuser posted image user posted image user posted image Te dobiš jutri , ostalo pa ob priliki.

nam mi tudi prov prišli... ti dam cd-je.. :)

boma
ni problema boš povedala kaj bi meli, ti lahko tud po pošti pošljem, sam mal počaki da kupim novo zalogo dvd-jevuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
5.11.2009 7:45:43   
Urša08
sem vam pozabla kavico dat
user posted image

pa za dietkarce
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
5.11.2009 7:53:35   
piskot
user posted image user posted image user posted image user posted image luxus. ana je spala brez prekinitve od 22h do 4h. kaj sem srecna. upam da bo se kaksna taka noc.

se vidimo!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
5.11.2009 7:56:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

dejte mi povedat, kako dajete spat vase user posted image cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... user posted image nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi.

onasis bravo user posted image

jutta zal ne vem.

cebela bravo user posted image

piksot mi imamo isto k juta dudo samo v postelji in ko dobi dudo da glavo kr dol in zaspi.... če se kdaj skupaj cartama samo divja.... tako da ga položim in grem ven za sabo pa zaprem vrata in zaspi.....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
5.11.2009 7:56:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Sjmm - a nam zaupaš, kaj si po poklicu? Glede na tvoj način pisanja (odebeljene črke) se mi zdi, da kar nekaj veš o psihologiji (tako lažje beremo in možgani si bolj zapomnijo). Ali je to zgolj slučajno?

men je pa to ful moteče..... tko da sorry sjmm tvoje poste doskrat kr preskočimuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da podatke za v seznam obarvaš ker drugače ne izstopajouser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
5.11.2009 7:56:19   
Katjusa

čebel@user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za matko:)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
5.11.2009 7:56:22   
Katjusa

ZDAJ PA ZARES!!!!!!

Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?