črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: piskot jebe errorje! ana je pa danes zacela se prestavljat ob opori. milsim da ima ene 4 buske na celu. revez otrok. mlea kdaj ste vitota prestavili v sedez 15-36? kolumbo a ti imas majkla ze v tem? kot kaze bomo pri martinovih 13 kg morali kupiti se dva nova sedeza 9-18. drama. ursa kupili cicibanove polvisoke na jezka, cena mal cez 50 ojrov. zgledajo fajn, upam da bodo, ker cicibana se nismo nosili. je imel geox (cist razocarana) in superfit (super, samo nimajo na jezke). cebela vaju bomo pogresali. sjmm urco, dve. saj taxist tud lahko kaksno kavo dobi. jutta kaj pa kaksna privat fizioterapija? tista andreja s... je imela neke tecaje. poznas? brkn bravo za nika, korenjak ze hodi Piskot uf kr neki denarja. Upam da nam rata it v petek mal pokukat za čevelčke Ravno danes sva z možekom študirala kdaj lahko Nejca presedlava v drug sedež in ga šla tehtat - ma 13 kg oblečen in potem sva študirala a more bit otrok star 3 leta in težek 15 kg al samo en od pogojev al morta bit oba izpolnjena? A jutri prideš? Zakaj pa ne kupta zica od 9-36kg? Sem že cel roman napisala pa me je ven vrglo. Neli ga ma in se super obnese. Ma ga pa šele par mescov, prej je mela MC Tobi pa ji je ratu, ma ne vem kaj, premejhen, preozek,... skratka ni marala v njem sedet, se je upirala k žival. Zdej je pa spet kul k ma nov sedež. Birdy baje so bolj varni ti kot pa teli od 9-36 Sej drugač mamo pri tašči v avtu en zic 9-36 pa bomo najbrž v sili kar tega kake pol leta uporabljali, ker se mi zdi trapast še en zic 9-18 kupovat Kar se varnosti tiče, te od 9-36kg so slabše ocenjeni ker... Lej, predstavlji si v tem zicu enga dojenčka k je lih iz lupince prlezu, za njega seveda tak zic ni glih najbolj varen. Medtem k za dvoletne otrke je pa ta zic super. Slabš so ocenjeni zato ker je taka široka raba to, mogoče če bi rekl da nej ocenjujejo otroke samo od 12kg navzgor bi bla čist druga pesem. Sam to pa ne smejo, ker se zic lahko uporablja že od 9kg. jaz sm tud najprej nameravala kupiti sedež 9-36kg,..sam vse ki sem jih gladala takrat so se mi zdeli ,..tako švoh,...čeprav na njegovih 12kg bi bilo bolje da bi se tako odločila,..ker tale prior nam že mla preglavice dela:) jaz sem gledala da eni so opremljeni isto kokr 18.36 nobene pene li 3točkovnega pasu,..in v takega sugurno ne bi dala 7mesečnega otroka,.... vendar sem ravno zadnjič gledala enega od brevija ki se mi je zdel naravnost fantastičen,..pa kaj naj naredim če smo že kupili ko kupiš vse dobijo
|