Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 21:52:38
|
|
|
|
črticaa
|
urša nobenihvelkih preglavic.,...sam tamau je ful širok in se mi poj še z rokam upre,..in včasih ga komaj naštimam da lepo sedi,...saj veš 12kg dela svoje,....pa še trma od naju obeh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 21:53:36
|
|
|
|
claud
|
A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka. Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej.... No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o tem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 21:55:37
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja piskot...50€ za čevlje.... za eno sezono je to zame fulllllllllll velik...... Če pomislim, da sem jih Vitu vsako leto kupila..... ...no važn, da bojo služile namenu, ampak jaz nimam tok dnarja da mu tok drage kupim.... Se strinjam da je 3mač preveč, ampak kokr sm gledala cene, bomo mi tud dal tolk yanje.....ker prve cevle mam namen kupt cicibanove in so cene kr tam tam,.... Mi tud prisegamo na ciciban Dajem pa več ker pričakujem da mi dejansko zdrži celo sezono (razen če noga zraste). Poleti pa ne, ker razne sandalce in člapke pa ne rab met ornk ker je polet večino časa bosa.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 21:56:37
|
|
|
|
Onasiss
|
claud...to imamo mi sposojeno od tanci že kake dva mesca... dokler nima dobrega ravnotežja in se sama ne vstane brez opore je brezveze, ker ji pobegne... sedaj ko pa to vse že oblada je ok... samo potem je Vito bogi ker ga najmanj100 x povozi.... Je pa to šele od 12 m naprej....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 21:58:31
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo sem ti posnela samo 3 dvd-je ( rori, avtobuski in nodi) mi ja zmanjkalo dvd-jev Te dobiš jutri , ostalo pa ob priliki. nam mi tudi prov prišli... ti dam cd-je.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 21:59:03
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka. Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej.... No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o tem Mi ga mamo, še od Nelijinega bratranca. Kaj nej ti rečem, za Kristi itak ne pride v poštev trenutno ker še sam leži al pa sedi. Pri Neli je blo pa tko da ona ob opori ni nikol hodila, je stala ob opori kr neki časa, pol se je pa kr naenkrat spustila in shodila. Ga bo pa Kristi dubla za božička k majo v BC tok lepi, pol se pa spremeni v, kako se reče, poganjalček? K ma za sedet in se z nogami odriva no Pa to so sama podobna imena hudiča
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 21:59:59
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss claud...to imamo mi sposojeno od tanci že kake dva mesca... dokler nima dobrega ravnotežja in se sama ne vstane brez opore je brezveze, ker ji pobegne... sedaj ko pa to vse že oblada je ok... samo potem je Vito bogi ker ga najmanj100 x povozi.... Je pa to šele od 12 m naprej.... No u bistvu me zanima če zadeva kr s.p.i.z.i naprej ko se prime..... Larissa vstane sama, se tud z eno roko spusti, ampak se mal bojim da ko bi se za tist prjela da bi tist kr ušlo in bi šla na nos....? Ker brala sm da je to za pomoc pri hoji in nekje piše od 6, nekje od 8 meseca.....
< Sporočilo je popravil claud -- 4.11.2009 22:02:30 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 22:04:58
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss claud...to imamo mi sposojeno od tanci že kake dva mesca... dokler nima dobrega ravnotežja in se sama ne vstane brez opore je brezveze, ker ji pobegne... sedaj ko pa to vse že oblada je ok... samo potem je Vito bogi ker ga najmanj100 x povozi.... Je pa to šele od 12 m naprej.... No u bistvu me zanima če zadeva kr s.p.i.z.i naprej ko se prime..... Larissa vstane sama, se tud z eno roko spusti, ampak se mal bojim da ko bi se za tist prjela da bi tist kr ušlo in bi šla na nos....? Ker brala sm da je to za pomoc pri hoji in nekje piše od 6, nekje od 8 meseca..... Aja, pa še to, Neli ga še zdej obožuje. Tsit voz ganja k prsmojena po celmu stanovanju Pri nas je šele pri kakem letu in pol v poštev pršu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 22:17:40
|
|
|
|
claud
|
Tnx za odgovore....ga bom za bozicka verjetn kupla...daga bo cez pol leta uporabljala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 22:22:53
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tnx za odgovore....ga bom za bozicka verjetn kupla...daga bo cez pol leta uporabljala Čaki, grem zdele na BCjevo stran poiskat link da pokažem kakega sva midva kupla. Bom mal založila, pa tamalo kr pred tega hudiča posedla pa bo vseen mela cel žur, čeprov ga ne bo porivala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 22:24:18
|
|
|
|
piskot
|
birdy mislim da sem ti ze odgovorila, imamo slabe izkusnje z 9-36. onasis meni tudi prevec, pa kaj cem, ce nismo dobili drugih polvisokih tod okoli. enostavno smo prepozni, ni vec njegove stevilke. se na netu ne. pa ene na leto ... naj mu bo. claud mi smo tudi martinu prve cevlje ciciban kupili. pa smo jih sam oddali. pod kritiko totalno, trde, nizke da si mu skoraj nogo zlomil preden si jo not dobil, groza. za take tamale ima recimo superfit ful dobre, za normalno ceno pa tudi adidas ali fisher price. aja, da o izkusnjah z geox ne govorim ... dihajo ... my ass ... pise da so gore tex, a premočile so mu bolj kot tiste za 12 eur iz lidla. porivaca smo imeli pri martinu. ga je kar precej gonil po stanovanju. smo pa imeli takega od toby da se potem se kolo s prikolico iz njega naredi, tisti je bil pa sploh popularen. pa ja, zadeva uide ko se prime, mora ze kar fajn znat drzat ravnotezje, drgac se na nos zvrne.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 22:57:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:05:22
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Uf naša nočka slaba zgleda da mu zobek vn rine jao tile zobki Mi je možek reku če ne mislim vstat, da sta otroka že v dnevni in da more it. Sem mu rekla če lahko kr dopust vzame no namest dopusta sem dobla kavico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:06:54
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz sem enga "porivalčka" v Mullerju gledala in me je čist očaral - je v katalogu igrač, če kero zanima Še do 7.11 je 20% popusta na igrače
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:09:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tnx za odgovore....ga bom za bozicka verjetn kupla...daga bo cez pol leta uporabljala Claud mi smo Nejcu kupli za prvi božič poganjalca in mu je tud okoli 1,5 leta ratal noro všeč in še dons je to njegova naj igrača. Smo ga pa sedaj zarad Žiga vn dali, da ga ne povozi ker on dirka 100 na uro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:10:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo sem ti posnela samo 3 dvd-je ( rori, avtobuski in nodi) mi ja zmanjkalo dvd-jev Te dobiš jutri , ostalo pa ob priliki. nam mi tudi prov prišli... ti dam cd-je.. :) boma ni problema boš povedala kaj bi meli, ti lahko tud po pošti pošljem, sam mal počaki da kupim novo zalogo dvd-jev
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:45:43
|
|
|
|
Urša08
|
sem vam pozabla kavico dat pa za dietkarce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:53:35
|
|
|
|
piskot
|
luxus. ana je spala brez prekinitve od 22h do 4h. kaj sem srecna. upam da bo se kaksna taka noc. se vidimo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:56:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. dejte mi povedat, kako dajete spat vase cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi. onasis bravo jutta zal ne vem. cebela bravo piksot mi imamo isto k juta dudo samo v postelji in ko dobi dudo da glavo kr dol in zaspi.... če se kdaj skupaj cartama samo divja.... tako da ga položim in grem ven za sabo pa zaprem vrata in zaspi.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:56:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sjmm - a nam zaupaš, kaj si po poklicu? Glede na tvoj način pisanja (odebeljene črke) se mi zdi, da kar nekaj veš o psihologiji (tako lažje beremo in možgani si bolj zapomnijo). Ali je to zgolj slučajno? men je pa to ful moteče..... tko da sorry sjmm tvoje poste doskrat kr preskočim upam, da podatke za v seznam obarvaš ker drugače ne izstopajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:56:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@ čestitam za matko:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:56:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ZDAJ PA ZARES!!!!!! Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!! držim pesti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?