MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. dejte mi povedat, kako dajete spat vase cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi. onasis bravo jutta zal ne vem. cebela bravo Jaz ga morem polozit k sebi na prsa in on zacne mmmm,mmmm,mmmm vcasih lahko sedim (kot sem zdaj in je zaspal v minuti)vcasih se pa malo sprehodiva...jaz imam knjigo spi dete,spi ,sam sem prisla do zakljucka ,da pac eni otroci so taksni drugi drugacni i neni hocjo met plenico cez glavo ,ko gredo spat,drugi z flaso zaspijo,tretji z zizo,cetri na rokah pac tko je...jaz se zaradi tega sploh ne sekiram vec in vem ,ko bo vecji ,da bo pac enkrat zacel spat sam in da bo tudi spal ne da bi se zbujal in iskal mleko inpd...pol ,ko bojo pa sami spali bomo pa pogresali cartanje...zato gelj na to pozitivno in zelim ti da ugotovis kaj pase in se uspavate,pa ce so to roke pa n aj bodo roke,saj ne bodo vecno ... Meni je pac moja mami rekla,da me z sestro smo bile taksne ,da smo same zaspale ampak NE zato ,ker naj bi nas ona ucila po nili kiri knjigi itd ampak ,ker smo bile pac taksne ze same od sebe...MIHAILO je pa npr ze od rojstva ,kadar koli je hotel zaspati zacel jkat(drugac splohhhhhh ni ,tudi ,ko je bil lacen je samo malo pojamral)in glavo je vedno rinil nekam,ce je bil v vozicku jo je vedno porinil v rob ,da sem vcasih gledala ,ce lahko diha,potem je imel rad ,da ima nekaj cez glavo(plenico npr),potem pa brez rok ni hotel spati...
|