sjmm
|
Onasiss- držimo pesti!!!!!! Glede uspavanja: pri nas v vožičku zaspi tik tak, za posteljo pa je druga zgodba, mora tudi oči ven iz sobe, že od rojstva, ker se boji, da ga bom dala njemu za uspavat in se pol dere in upira,no, moje uspavanje ni ravno vzgojno, tako da pri meni spije flaško, ponavadi sediva na postelji, pol pa dudico v usta in potem se mi zarije pod prsi, si da roko čez oči , jaz ga malo zibam in kaj zapojem in tam v 10 minut spi, ga odložim v postlo in potem čakamo za kolk cajta smo bili uspešni. Ni ravno the best recept, so ostali zaspali lažje, sam ta velko oziroma ta prvo je pa oči nosil in ji pel, no, midva pač nisva tiste sorte, da bi lahk poslušala jok, sem 1x pri prvi to nardila, mi je še babica težila, da je treba otroka v postlo dat tud če se dere, no pa sva probala in se je drla in zaspala in potem sva jo šla pogledat in je bla pobruhana, no, od takrat nikol več pri ta malih. Sej se grem še k ta velkim za lahko noč mal v postlo stisnit,no, tko smo šač mi razvajeni. verjetno je lažje, ker mi zjutraj pačni treba od doma in ni tok važno kdaj grem spat.