Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2010 20:32:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Luka ....uh, jaz pa tuhtam, če imajo na davčni tud kaj smisla za humor ... ...no vsaj želim si da ni ga imeli in bi jutri dobila nov informativni izračun
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2010 21:33:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Luka, sem se že prej nasmejala. Pri nas je samo bubi poskušal s fintami. Ampak nič kaj prepričljivo. Tak da mislim, da me danes nihče ni za nos hmmmmm..... jaz pa tudi nisem nič kaj poskušala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2010 21:47:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Luka, sem se že prej nasmejala. Pri nas je samo bubi poskušal s fintami. Ampak nič kaj prepričljivo. Tak da mislim, da me danes nihče ni za nos hmmmmm..... jaz pa tudi nisem nič kaj poskušala. Saj jaz tudi verjetno nebi, če bi bila v službi, tako pa sem na dopustu, ker se imam za učit, pa na bedarije mislim ... Pa tisto lubija 3x popravljam na lubija 4x! .... Sem si zdaj sposodila še tisto foro, ki je na čveku, kao da je računalnik pod virus padel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2010 21:48:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Luka ....uh, jaz pa tuhtam, če imajo na davčni tud kaj smisla za humor ... ...no vsaj želim si da ni ga imeli in bi jutri dobila nov informativni izračun je hudo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2010 23:32:25
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem tudi naplahtala vse po vrsti, mene pa noben!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2010 10:47:05
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro! Evo jajca, pa zajca na Veliko noč .....meni je ful smešno, da povsod tega zajca zraven štulij(m)o .... mi ni jasno, zakaj zajec nese jajca Vesele Velikonočne praznike vam želimo!
< Sporočilo je popravil petarda -- 3.4.2010 10:48:01 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2010 21:03:49
|
|
|
|
Urša
|
Tudi mi, obilen velikonočni zajtrk!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.4.2010 9:17:06
|
|
|
|
petarda
|
Daaaaaaaaaan Upam, da imate lepe praznike, jaz komaj čakam, da bodo mimo... včeraj sem se do 4.30! zjutraj učila, danes me čaka celodnevno učenje, jutri pa pisni izpit... ....in imam tak beden filing, da nič ne vem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.4.2010 18:30:43
|
|
|
|
ada2
|
petarda držimo pesti, sicer pa itak da boš naredila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.4.2010 20:40:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarada držimo pesti . Itak da boš naredila, beden filing pa... ...ja ga imaš pred pričetkom testa, ko rešuješ je OK in si že malo zaupaš, po testu, ko ob kavi s sotrpini razpravljaš o vprašanjih in odgovorih nanje, pa bed filing - samo ta je čist brez veze . V petek ali soboto verjamem da bomo nazdravile
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.4.2010 20:41:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Luka ....uh, jaz pa tuhtam, če imajo na davčni tud kaj smisla za humor ... ...no vsaj želim si da ni ga imeli in bi jutri dobila nov informativni izračun je hudo? ista šala kot lani ...nekako preičakovano, vendar vseeno upanje umre zadnje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.4.2010 20:47:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, držim pesti za jutri Nina, jaz si sploh ne upam informativnega izračuna naredit Pojma nimam, za koliko bo kresnilo. Da pa bo , pa itak vem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.4.2010 20:55:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
jaz si sploh ne upam informativnega izračuna naredit ne misli, da sem bila jaz tako drzna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.4.2010 6:50:26
|
|
|
|
petarda
|
Hvala vsem, ki boste ob 11.30 držale pesti zame, ker bom resnično potrebovala veliko pozitivnih afirmacij
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.4.2010 6:53:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarada držimo pesti . Itak da boš naredila, beden filing pa... ...ja ga imaš pred pričetkom testa, ko rešuješ je OK in si že malo zaupaš, po testu, ko ob kavi s sotrpini razpravljaš o vprašanjih in odgovorih nanje, pa bed filing - samo ta je čist brez veze . V petek ali soboto verjamem da bomo nazdravile To pa verjamem ja....smo se včeraj slišale po telefonu z eno sotrpinko in imava že zdaj drugačno mnenje o par odgovorih, pa imava obe knjigo pred sabo ....jaoooo...... Upam, da bo res šlo, ker drugače me bo sram v službo priti... , ker itak vsi pravijo...saj booooo, ti boš pa itak naredila....nazadnje bom pa potem edina ruknla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.4.2010 10:39:52
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, držim pesti!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2010 12:57:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
No Petarda in????? Kakšni obutki te prevevajo, če izvzameš kasnejše pogovore ob kavici??? ...a sem zoprna, a ne?m
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2010 14:56:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj zdaj, petarda? Kdaj boš izvedela?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.4.2010 0:09:37
|
|
|
|
petarda
|
Tisti smeško, ki z glavo ob zid buta bi mi prav prišel.... Ah....ja....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.4.2010 0:11:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No Petarda in????? Kakšni obutki te prevevajo, če izvzameš kasnejše pogovore ob kavici??? ...a sem zoprna, a ne?m ob tej kavici sem se pa prav nate spomnila ....jao...take kave pa še ne ...sam to ti povem...TI SI CARICA, če si res naredila v prvo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2010 5:39:13
|
|
|
|
ada2
|
veselo na delo zvečer pa imamo premiero v gledališču.... držite pesti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2010 19:44:48
|
|
|
|
petarda
|
..Razturaj Ada!!!!! Jaz sem pa tudi narediiiiiilaaaaa pisni del!!!! Ma, ne morem verjet!!!!! V četrtek me čaka še ustni.....pol pa feštaaaa No, v bistvu, mislim, da bom že danes tole zapila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2010 23:23:08
|
|
|
|
ada2
|
petarda! mi smo pa tudi razturali.... daleč najboljša predstava..... najlepše pa je bilo na koncu, ko smo s pevskim zborom skupaj zapeli pesem prijatelji so šli po svetu.... cela dvorana je pela z nami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2010 8:33:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Eto Petarda, zdaj si pa ti tud CARICA ...ustno je pa itak šala mala (samo premoženje izberi ) Ada ni lepšega kot da gre vse še bolje kot po planu in je na koncu publika zadovoljna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2010 8:37:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa ravno vstala po včerajšnji zabavi - direktor je praznoval 50letnico in moram reči, da že dooooolgo ni bilo tako super žurke , res, še danes sem polna adrenalina
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......