petarda
|
V glavnem...pri nas je tako noro vse, da če se mi ne zrola do Velike noči, potem sem še nekaj časa varna ... kombiniram med službo, izobraževanjem, bolniško, gužvo v delavnici, treningi in obveznostmi izven vrtca... 6.4. imam pisni izpit za zavarovalnega posrednika, jaz sem se pa učila mogoče vsega skupaj 4 ure. Učbenik ima kakih 600 strani A4 format, izpitna komisija pa menda ful zahtevna in menda je 20% tistih, ki izpit naredijo v prvem roku ... trudim se hodit na vsa predavanja, tudi ko je moj srček bolan, nekako kombiniram z mamico in lubijem, prenašamo te otroke ko male mačke ....da le nebi zamudila...jutri pa....jutri sem pa v dilemi ....če želim it na predavanje moram spet juniorja peljat k mamici in potem v Ljubljano...pa s tem še ni stvar rešena. Predavanja imam do cca 19.ure zvečer, ob 16.uri pa bi morala biti v našem vrtcu, ker ima petardito predstavo, ki so jo v skupini pripravili za mamice ...in je domov prinesel ful lepo vabilo ....in se mi kar srce trga... Sem mu probala raložiti, da imam izobraževanje v Ljubljani (to že itak ve, ker me zdaj 5 tednov ni bilo cele četrke, petke in sobote doma) in da bo prišla ena babica ali pa oči namesto mene, pa je rekel, da za babice so že nastopali, tokrat pa bo za mamice in moram priti, ker imajo po koncu predstave še eno presenečenje.....saj vem...itak da moram .... imam pa potem slabo vest, ker bom zaradi tega šla prej iz predavanj, možnost da padem na izpitu se mi takoj poveča za cca 10% na osnovnih recimo 50% , potem pa bi morala še mojo mami in mojega lubija prepričat, da na to predstavo pa res moram iti...ker onadva sta oba mnenja, da bo še dovolj materinskih dnevov in da zaradi ene izpuščene prestave ne bo na petarditu nobene škode ....samo jaz si sploh ne predstavljam, da bodo tam vse mamice, njegove pa ne .... Edino, če bi obstajala možnost, da potem pač nebi nastopal, torej da sploh nebi sodeloval, če bi ga pač nekdo drug zamenjal v zgodbici, pa bi lubi njega dvignil takoj po vrtcu .... ali pa jutri sploh nebi šel v vrtec, ampak bi bila oba z juniorjem pri moji mamici ....mah...ne vem ... če grem bom imela slabo vest, kao da je to bolj pomembo, kot juniorjevi učki, ker zaradi njih ne bom izpustila predavanj in me drugi flikajo, zaradi predstave pa bom...če pa ne grem, pa bom imela spet slabo vest, da vse drugo postavljam pred svojega otroka ...tokrat petardita .......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kaj bi ve naredile? Ker jaz mislim, da bom kar lepo prej zapustila predavanja, mamico poprosila, da mi čuva juniorja še tisti dve urici predstave in me skuša razumeti in lepo uživala na predstavi, ki petarditu veliko pomeni, saj je že zjutraj vadil v kopalnici...in zato nikdar...mamice ne dam...
|