ada2
|
petarda točno vem kako ti je.... meni je vedno tudi tako hudo, ko ima kdo kak nastop, pa ne morem... npr. danes ima nuša nekaj, začne se ob enih, jaz moram pa bit ob 13.45 na predaji službe in ne smem zamuditi in še zdaj ne vem, ali naj grem na nastop, pa predčasno odidem, ali naj sploh ne grem nina najlažja pot do bolnice na ptuju iz te smeri je.. čez dravo, pri semaforjih za center mesta, se pravi na desno, potem ravno pa mimo avtobusne postaje in takoj za avtobusno levo in pri naslednjem križišču (spet semaforji - mislim, da so še, ker so nekaj zdaj tam popravljali, pa ne vem, ali so že naredili krožno, ali ne ) pa spet desno, potem je pa malo naprej na levi bolnica - ne moreš je zgrešit, je pa pred bolnico zdaj krožno križišče. kdaj pa se boš sukala tu okrog? a bo kaj časa, da se mi2 končno v živo vidiva? no, drugače pa mi tudi v gužvi, noro, miha je danes ponovno začel z vrtcem, jaz imam še gužvo v gledališču, ampak se tolažim, da samo še 2 tedna, ko bo 1x premiera bo nekak lažje mi je pa blazno hudo, ker ta teden otrok skoraj ne vidim. miha itak že spi, ko pridem zvečer iz službe, nuša in adam me sicer počakata v pidžamah, ampak en velik objem pa lubček za lahko noč in že morata spat.... no, z nušo še kakih 10 min poklepetava, da mi pove kako je v šoli, čeprav se mi zdi, da zanemarjam njeno šolo, če sem iskrena ji nalog sploh ne pregledam ampak se zanesem na to, da so opravljene.... upam, da ne bo kaj narobe ....