Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2010 8:38:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
No OK, naj vam bo... ...še nova stran za nov dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2010 9:01:15
|
|
|
|
ada2
|
ha, včeraj je bila še boljša predstava kot v petek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2010 12:04:39
|
|
|
|
Urša
|
Bravo Petarda! Čestitke, Ada!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2010 21:57:30
|
|
|
|
petarda
|
OMG...ste vidle to punčko na talentih...ma CARICA!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2010 21:58:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! en mesec se ne javiš, pa maš samo to za povedat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2010 21:59:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz sem pa ravno vstala po včerajšnji zabavi - direktor je praznoval 50letnico in moram reči, da že dooooolgo ni bilo tako super žurke , res, še danes sem polna adrenalina Jaz sem imela v petek tudi super žurko ....jaz, svakinja, čokoladni liker, malibu, kokakola in trampolin...tokrat zmagovitna kombinacija
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2010 23:01:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! en mesec se ne javiš, pa maš samo to za povedat? ravno danes sem mislila nate.... ti moram nekaj vrnit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2010 8:59:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! ej, a je možno, da smo se v soboto dopoldne srečali na križišču malo pred rakičanom?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.4.2010 19:10:08
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! en mesec se ne javiš, pa maš samo to za povedat? ravno danes sem mislila nate.... ti moram nekaj vrnit aja? sem bila zadnjič v MB in sem tudi jaz mislila nate
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.4.2010 19:11:26
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! ej, a je možno, da smo se v soboto dopoldne srečali na križišču malo pred rakičanom? nimam pojma, kje sem bila včeraj, ne da se še spomnim v soboto Mislim, da nismo bili mi Daj pridi kaj na kavico.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.4.2010 20:24:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! en mesec se ne javiš, pa maš samo to za povedat? rada vas imam love you too!!!! Ampak tale Karel je pa faca! A gleda katera Piramido?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.4.2010 21:24:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! en mesec se ne javiš, pa maš samo to za povedat? rada vas imam love you too!!!! Ampak tale Karel je pa faca! A gleda katera Piramido? kaj je pa takega rekel? nisem gledala, sem namreč pravkar iz službe prišla, sem pa videla pri enem stanovalcu v sobi, da je imel prižgano.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.4.2010 21:26:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! ej, a je možno, da smo se v soboto dopoldne srečali na križišču malo pred rakičanom? nimam pojma, kje sem bila včeraj, ne da se še spomnim v soboto Mislim, da nismo bili mi Daj pridi kaj na kavico. če bi bili bi bila samo ti.... saj mi nekak ni avto štimal... je bil en terenski merđo, sam ženskica za volanom je bila pa čist taka kot ti za kavico se pa mogoče lahko za soboto zmenimo, če me ne bodo v službo klicali, ko imamo delovno akcijo sem namenila iti malo v šoping v MS z deco, ker moj bo za vikend v nemčiji...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.4.2010 19:35:43
|
|
|
|
petarda
|
A boste tudi jutri od 10:30-12:00 držale pesti zame? Prosim, prosim, prosim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.4.2010 20:27:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober večer! en mesec se ne javiš, pa maš samo to za povedat? rada vas imam love you too!!!! Ampak tale Karel je pa faca! A gleda katera Piramido? kaj je pa takega rekel? nisem gledala, sem namreč pravkar iz službe prišla, sem pa videla pri enem stanovalcu v sobi, da je imel prižgano. Ni dost, da prebereš kaj je rekel...to moraš videt, predvsem pa slišat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.4.2010 8:52:00
|
|
|
|
Nej1
|
Dobro Jutro! Lep pozdrav vsem, ki še vztrajate, o madona 5 let . Vsaka vam čast .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.4.2010 9:27:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A boste tudi jutri od 10:30-12:00 držale pesti zame? Prosim, prosim, prosim evo...... bom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.4.2010 19:16:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A boste tudi jutri od 10:30-12:00 držale pesti zame? Prosim, prosim, prosim evo...... bom Hvala, hvala, hvala....ma 1000-krat hvala! Naredila!!!! ....ma tako sem vesela, da ne morem povedat....in feštam že od poldneva ...evo sem dala zdaj otroke spat, zdaj pa že letim s klobasami na teraso.....so vsi veseli z mano. Čau....nej!....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.4.2010 21:09:54
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda Si se učila tudi kaj o naložbenih zavarovanjih?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.4.2010 22:39:55
|
|
|
|
Urša
|
Bravo, Petarda!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.4.2010 15:01:08
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.4.2010 20:02:16
|
|
|
|
Urša
|
Jaz pa gledam kakšna JanciF je to zdaj! A se je naša Jana preimenovala al kaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.4.2010 21:17:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz pa gledam kakšna JanciF je to zdaj! A se je naša Jana preimenovala al kaj? Ne..ker ni iz Kranja ....po moje ni novemrka, ampak je samo tako pripopala link gor .... ampak jaz ga nimam časa pogledat, ker letim na sedežno...že dooooolgooooo časa nisem imela fraj petkovega večera
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.