|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
24.3.2010 19:55:00   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, moraš na predstavo, nujno! Jaz te podpiram! Imaš pa res noro! user posted image Nič fouš, hehe! Drži se pa vse fajn zrihtaj, za Juniorja pa user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image

...pa tista licenca tud ni tak bav-bav kot pravijo user posted image . Sicer sem sama delala za zastopnika in imate posredniki še kako četrtino več literature.... ampak - sama sem na predavanjih (imeli smo jih 9) pridno sledila, doma še enkrat vse prebrala in rešila vprašanja na koncu sklopov in je šlo v prvo user posted image . Pa namig: ni vse v piflariji user posted image , z logičnim razmišljanjem imaš polovico pisnega in 3/4 ustnega dela rešenega user posted image , aja pa še - za ustni del si izberi premoženje user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.3.2010 20:04:16   
petarda
Oooooooo kake lepe informacije user posted image user posted image user posted image ... Nina po pravici povedano se pisnega sploh ne bojim (no, čisto čisto malo), pa ustnega za zastopnike tudi ne, ustni posredniški pa me fuuuul skrbi user posted image ....in ravno zdaj ta vikend imamo obdelavo slednjega user posted image user posted image user posted image ...

To so pa že sami predavatelji povedali, da večinoma vlečejo premoženjska zavarovanja na ustnem...se sploh ne čudim...glede na predavateljevo razlago zdravstvenih zavarovanj user posted image

Nina kdaj si pa ti delala?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.3.2010 21:13:07   
NinaŠ
I
Nina kdaj si pa ti delala?

user posted image recimo ene 3 leta nazaj

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.3.2010 21:17:22   
NinaŠ
...glede na predavateljevo razlago zdravstvenih zavarovanj user posted image

predavanja se med seboj razlikujejo... ...pač odvisno od najema "vrste" predavateljev, spet nekateri gredo delat licenco tudi po individualnem učenju iz fascikla,.... ...ampak ustno na osebnih zavarovanjih skoraj vsak pade user posted image , so menda vprašanja tako zaguljena (vlečeš listke) in zahtevajo zelooo obširne odgovore

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
24.3.2010 21:29:41   
petarda
Nam predavajo prav predavatelji, ki so pisali učbenik.... in večina jih je res user posted image user posted image user posted image ...se pa najdejo taki user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
24.3.2010 21:34:53   
NinaŠ
Petarda bom jutri v službi pogledala če še kje najdem vprašanja, ki sem jih jaz dobila na pisnem delu - vem da sem jih zapisala za sodelavce, saj sem bila prva poslana v ogenj user posted image in jih poskeniram ter ti pošljem na mail. Sicer je pisnih pol kar nekaj, samo tako za predstavo je pa fajn.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.3.2010 10:04:38   
NinaŠ
Ada in ostale ki ste večkrat na Ptuju, eno vprašanje: kako priti do bolnišnice ob predpostavki, da se pripelješ iz smeri Ljubljane (Lj - Celje - Slov.Bistrica - Ptuj)?
Sicer gledam na zemljevidu, prav veliko zgrešiti ne morem, če se peljem naravnost čez Dravo, ampak kaka preciznejša informacija pa vedno prav pride :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.3.2010 10:05:18   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda bom jutri v službi pogledala če še kje najdem vprašanja, ki sem jih jaz dobila na pisnem delu - vem da sem jih zapisala za sodelavce, saj sem bila prva poslana v ogenj user posted image in jih poskeniram ter ti pošljem na mail. Sicer je pisnih pol kar nekaj, samo tako za predstavo je pa fajn.

Ne najdem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
25.3.2010 11:24:44   
Urša
Za nas vse, MAMICE:

user posted image

LEP MATERINSKI DAN!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.3.2010 11:40:27   
ada2
petarda user posted image user posted image user posted image  točno vem kako ti je.... meni je vedno tudi tako hudo, ko ima kdo kak nastop, pa ne morem... npr. danes ima nuša nekaj, začne se ob enih, jaz moram pa bit ob 13.45 na predaji službe in ne smem zamuditi in še zdaj ne vem, ali naj grem na nastop, pa predčasno odidem, ali naj sploh ne gremuser posted image

nina najlažja pot do bolnice na ptuju iz te smeri je.. čez dravo, pri semaforjih za center mesta, se pravi na desno, potem ravno pa mimo avtobusne postaje in takoj za avtobusno levo in pri naslednjem križišču  (spet semaforji - mislim, da so še, ker so nekaj zdaj tam popravljali, pa ne vem, ali so že naredili krožno, ali neuser posted image ) pa spet desno, potem je pa malo naprej na levi bolnica - ne moreš je zgrešit, je pa pred bolnico zdaj krožno križišče.
kdaj pa se boš sukala tu okrog? a bo kaj časa, da se mi2 končno v živo vidiva?user posted image

no, drugače pa mi tudi v gužvi, noro, miha je danes ponovno začel z vrtcem, jaz imam še gužvo v gledališču, ampak se tolažim, da samo še 2 tedna, ko bo 1x premiera bo nekak lažjeuser posted image  mi je pa blazno hudo, ker ta teden otrok skoraj ne vidim. miha itak že spi, ko pridem zvečer iz službe, nuša in adam me sicer počakata v pidžamah, ampak en velik objem pa lubček za lahko noč in že morata spat.... no, z nušo še kakih 10 min poklepetava, da mi pove kako je v šoli, čeprav se mi zdi, da zanemarjam njeno šolo, če sem iskrena ji nalog sploh ne pregledam ampak se zanesem na to, da so opravljene.... upam, da ne bo kaj narobeuser posted image ....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.3.2010 17:19:57   
NinaŠ
user posted image Ada tole je pa drugače slišati, kot sem dobila predstavo po zemljevidu user posted image ... ...sploh zaporedje križišč sem si obratno predstavljala - se pravi najprej levo in potem deso user posted image . No ja OK, si bom tvoje napotke spisala in se raje njih držala user posted image
Drugače bom pa na Ptuju jutri, vendar le kratek čas - Edi ima MR, tako da računam kake pol ure, tam okrog 13. 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.3.2010 19:52:39   
*bubi*
Dober večer!

Upam, da ste imele lep dan, mamice user posted image

Meni sta zjutraj prinesla vsak eno rožico in lubčka user posted image

Potem pa sta še iz vrtca prinesla vsak svojo čestitko. Nastopa pa niso nobenega pripravili. Je pa imel bubi danes zaključni nastop na "Šport z angleščino". Tečaja je konec, mi je kar malo žal.... pa drugo leto naprej user posted image

In ravno danes bi tudi jaz morala bit popoldan v službi, ampak sem si prestavila na jutri. Že ob polletnem nastopu sem tako naredila.

Petarda, upam, da si ti porihtala tako, da ste imeli vsi kaj od tega.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.3.2010 20:21:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, upam, da si ti porihtala tako, da ste imeli vsi kaj od tega.

Sem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Sem predčasno zapustila predavanja in prišla pol urice pred nastopom user posted image user posted image user posted image user posted image  Petardito me je bil zeloooo vesel....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... In res so naredili lepo predstavo. user posted image

Ajdi...zdaj se moram pa učit...

Nina škoda, da ne najdeš vprašanj! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
26.3.2010 8:02:12   
ada2
nina ko boš pripeljala čez dravski most pri semaforjih desno, potem pri avtobusni levo in pri naslednjem križišču desno. saj boš vidla, ni kaj zgrešit. žal pa se spet ne bova videli, ker začnem ob pol 2 delat (vsaj 20 min pa rabim do ptuja) - no, drugič, ko se mudiš kaj tu okrog pa obvezno prej javi, da skombiniravauser posted image

jaz sem pa mojo mamo poslala na nušin nastop, zvečer mi je pa nuša dala zelo lepo pesmico, ki jo je napisala zameuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
27.3.2010 19:55:38   
petarda
Dober večer user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
27.3.2010 20:03:44   
ada2
user posted image tako, intenzivne vaje so za nami, jutri grem za 6 ur delat, popoldne pa si privoščimo družinsko razvajanjeuser posted image user posted image user posted image

moram vam pa povedat adamovo izjavo, čeprav me je kar malo sram....
to že itak veste, da imamo tričetrt leta božič... in tako danes prileti zjutraj adam do mene ves navdušen in pravi, da je božiček prispel na pi.z.do ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hmmm... ljubček (mu pravim) to pa nisi dobro povedal, kam je šel božiček? na pi.z.do ena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja kje si pa to slišal? v risanki felix reši božič.  user posted image user posted image user posted image user posted image  grem potem preverit in rečejo, da je božiček prispel na pisto enauser posted image user posted image user posted image  ampak adam vztraja pri svojem in kar je najhuje čisto vsakemu, ki ga le ima voljo poslušat to razlagauser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
27.3.2010 20:14:30   
NinaŠ
Čer!

user posted image user posted image Ada, dobra je ta user posted image

Joj, mene je Tina zadnjič skoraj zjezala. V vrtcu so imeli teden prometne varnosti... ...zjutraj se peljemo v vtrec in gre ca 50 metrov pred nami čez cesto, tam ko ni prehoda za pešce, ena gospa s psom.. ...ma nič posebnega ali nenavadnega... ...in Tina mi prijavi "joj bom v vrtcu povedala, da smo skoraj kužka povozili" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ji razložim, da ga nismo "skoraj povozili", ker je gospa šla čez cesto ko smo bili še daleč... ...a ona še vedno vztraja user posted image user posted image user posted image user posted image mislim haloooo  ...sicer vem, da vzgojiteljice verjetno slišijo marsikaj user posted image ampak ob taki izjavi, resnični ali ne, bi bilo pa meni že mal nerodno user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
27.3.2010 20:23:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Čer!

user posted image user posted image Ada, dobra je ta user posted image

Joj, mene je Tina zadnjič skoraj zjezala. V vrtcu so imeli teden prometne varnosti... ...zjutraj se peljemo v vtrec in gre ca 50 metrov pred nami čez cesto, tam ko ni prehoda za pešce, ena gospa s psom.. ...ma nič posebnega ali nenavadnega... ...in Tina mi prijavi "joj bom v vrtcu povedala, da smo skoraj kužka povozili" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ji razložim, da ga nismo "skoraj povozili", ker je gospa šla čez cesto ko smo bili še daleč... ...a ona še vedno vztraja user posted image user posted image user posted image user posted image mislim haloooo  ...sicer vem, da vzgojiteljice verjetno slišijo marsikaj user posted image ampak ob taki izjavi, resnični ali ne, bi bilo pa meni že mal nerodno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni bi tudi bilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Drugače pa je petardito tudi nekaj časa govoril, da bi en kos pi*ke.... pa sem mu odgovorila, da naj reče en mali košček pice...ampak ne...on bi en kos male pi*ke user posted image .....Samo to je bilo še lani....se mi zdi, da letos že dobro ve katere so grde besede user posted image ....jih je čedalje več v vrtcu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
27.3.2010 20:23:55   
NinaŠ
Ada, ja, hvala za napotke, sicer sva prišla "malo okrog" user posted image , ker v 1. krožnem takoj z avtoceste nisva šla naravnost ampak desno, vendar sva avtobusno in potem bolnico hitro našla user posted image . Sam fora - sploh ni imel MRja v bolnici, ampak v diagnostičnem centru (itak, da niti samo ni točno vedel user posted image ), tako da sva se potem peljala še kako križišče naprej. No nazajgrede sva se ustavila še v Qulandiji, novoodprtem Obiju in Mercatorju, tako da Ptuj zdaj že kar obvladam user posted image . Medtem, ko je bil Edi na pregledu sem šla jaz tečt - ven iz ptuja skozi Mestni vrh in eno vas na P in moram rečt, da me je pokrajina očarala user posted image - tako zelo, da sem si skoraj gleženj zvila ob njenem občudovanju user posted image .
Samo daj mi povej Ada, kaj se za ena srnjad/jelenjad tako množično pase po travnikih user posted image Tega prizora pri nas nismo vajeni, še vsaka srnca, ki jo slučajno uspeš videti ob najmanjšem šumu kaj hitro zbeži. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.3.2010 9:08:02   
petarda
Dobro jutro user posted image

Nina jaz sem tudi čisto očarana nad SV Slovenijo, čeprav nisem tekla naokoli user posted image ....si pa pridna! user posted image

Evo en odpoklic...če je katera slučajno vzela ta isofix

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2010/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=460

Jaz se pa pripravljam na celodnevno učenje...včeraj sem čist zabluzila...se mi ni dalo knjige v roke prijet user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
31.3.2010 20:45:38   
NinaŠ
cccccccc kako smo zgovorne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
31.3.2010 21:02:15   
ada2
tak, froce in deda sem spat poslala, jaz si pa malo PC-ja privoščim, ker jutri mi ni treba vstati   imam PD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem si zdaj naredila jabolčni čaj, pa prinesla mamine domače piškote in uživam samotouser posted image

je katera za čvek?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
31.3.2010 21:06:49   
ada2
aja, nina, kaj vem kaka srnjaduser posted image user posted image , navadne srne, jaz ne vem, da bi kake druge tu videla.... je pa res, da jih je precej tu okoli, pa da se velikokrat pustijo videt po poljih in travnikih, samo malo ven iz mest je trebauser posted image ... no, mene je zdaj 3x  zapored v parku počakala veverica, ko sem pričela spet delat  (ne bom trdila, da ista), ampak prizor je pa čudovit.... samo zdaj, odkar so uro premaknili, je pa več ne srečujem, ker še v temi odidem od doma.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
1.4.2010 19:33:58   
petarda
Ko mami vpraša Luko kako so se imeli danes v vrtcu....
- Luka (4,5 let): "Jooj danes sem bil tolk poreden, da sem moral pri miškah spat!"
- Mami (30 let): " :O :O :O Kaj si pa naredil????" In že sproti razmišlja,kakšen je to vzgojni ukrep, da te dajo v DRUGO SKUPINO! spat :)))))))))))))
- Luka: "1.april :D :D :D. To nam je vzgojiteljica rekla, da lahko mamice in očite tako nahecamo!"
- Mami: "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" Hvala bogu za take vzgojteljice!!!! Smo potem takoj še očita nategnil :)))))))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
1.4.2010 19:38:35   
petarda
In tudi drugače mi danes fore ratujejo kot po maslu, nategnila sem: Lukita, Lubija 3X!!!! pa to ne moreš verjet :)))), mamico, taščo, od lubija babico, svakinjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je pa samo Luki user posted image user posted image user posted image user posted image ...hvala bogu, da ga imam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......