Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 11:45:56
|
|
|
|
petarda
|
Niste za fore ....No...jaz sem pa svojega uspela prepričat ..... celo zelo se veseli! .... Zdaj ta mesec sva parkrat do zadnje postaje in me skoz sprašuje, če že kaj čutim .....Nisva se pa tako igrala med plodnimi dnevi, ker še vedno nisva 100%, da to res potrebujeva ....sva tudi midva srečna z našima sončkoma, samo kaj, ko mene skoz preletava misel, da mi bo nekoč žal, da se nisem odločila za še enega .... in če tako gledam, ga imam raje sedaj, kot čez 5 let..... Samo zdaj mislim zdaj....že letos ....no, mogoče prva polovica drugega leta še pride v poštev ....moj lubi pa je tudi čisto srečen sedaj z dvema, samo sem mu uspela narisat petčlansko družino in je uvidel, da si tudi on tega želi .... ne vem... Nina kako pa kaj tvoji otročki? Je Tina že bolje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 11:50:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ste videli našega juniorja? kje? ok, našla junior petarda... kakšne copatke ima to? ful tuhtam kake naj mihu za vrtec nabavim.... Daj ne govori...celo mesto sem obrnila za copatki št. 18, ker 19 imamo doma pa so mu še ful prevelike...in nikjer jih ni. Do zdaj je imel Jin Wood copatke, pa jih je čisto zgulil, sem naročila nove št 12-18 mesecev in so mu tudi fuuuuul prevelike... Te ki jih ima so pa ene čisto take navadne, jih je dobil od nekoga za darilo, samo ni to to, kar naj bi otrok nosil.... verjetno se bomo jutri kar v Ljubljano podali malo v šoping, pa mami bo šla pogledat kje bo imela drug teden tri dni izobraževanje, pa potem cel mesec tako od čet-sobote sem v Ljubljani, tak da če bo katera za kak čajček....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 11:50:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena. Na trenutke me je kar zamikalo... O, to pa verjamem! Gremo v tretji krog? A ti imaš že predpriprave?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 11:51:30
|
|
|
|
petarda
|
Nič...grem naprej pospravljat, da se moji trije fantje ne vrnejo domov v enako stanje, kot so ga zapustili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 11:57:07
|
|
|
|
Urša
|
Waw Petarda, si me pa prsenetila, res! Ne, nimam predpriprav, mejčkena želja pa je, priznam. Ampak ne še za letos! Imam željo imet dojenčka, ko bosta oba že v šoli, da se bomo vsi lahko bolj posvetili štručki. No, mogoče, ni še ziher.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 15:55:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina kako pa kaj tvoji otročki? Je Tina že bolje? Ja, je boje. Kašlja manj, v redu se počuti, čeprav telesna temperatura pa še vedno niha med 37°in 37,5° in jesti noče prav veliko . Anže se je pa mislim da že pobral , vsaj ušesa dajo mir, vročine nima,... jedel je pa tudi v "najslabših dneh" veliko oz. normalno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 16:53:27
|
|
|
|
petarda
|
za Tino, da si kmalu opomore... Včeraj sem šla s petarditom k zobozdravniku in sem zaokrožila še mimo pediatra, ker sem hotela bolniški list dvignit za ponedeljek in torek...ampak sem se kar hitro obrnila...je bilo fuuuul fuuuul bolnih otročkov v čakalnici..... Bubi kako pa kaj bubikini učki? Juniorju sem dajala ponedeljek in torek kapljice, v sredo in četrtek je šel v vrtec, v petek pa se mu je ponovilo ....je bil pri moji mamici, ki mu je dajala kapljice, pa še danes in jutri jih bomo, potem pa upam, da bo tokrat OK?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 17:43:24
|
|
|
|
ada2
|
jaaa, petarda ti kar razmišljaj v tej smeri... jaz zdaj večkrat kar tako gledam miha in se sprašujem kako bi bilo, če se ne bi odločili še zanj....bi kar nekaj manjkalo... jaz bi tudi še, vendar sem po trezmem razmisleku sprevidela, da nas je raje 5 spodobno preskrbljenih, kot 6 brez, da si privoščimo kak dopust ali izlet, ali kako darilce izven RD ali božiča.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 20:47:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Niste za fore ....No...jaz sem pa svojega uspela prepričat ..... celo zelo se veseli! .... Zdaj ta mesec sva parkrat do zadnje postaje in me skoz sprašuje, če že kaj čutim ..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, petarda..... zdaj bom pa skoz nestrpna, kdaj nam boš kako lepo novičko sporočila Moj se tudi nekaj o tretjem pogovarja Pa se mi zdi, da dela račune brez krčmarja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 20:49:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kako pa kaj bubikini učki? Juniorju sem dajala ponedeljek in torek kapljice, v sredo in četrtek je šel v vrtec, v petek pa se mu je ponovilo ....je bil pri moji mamici, ki mu je dajala kapljice, pa še danes in jutri jih bomo, potem pa upam, da bo tokrat OK? dobro, atb je takoj prijel. Ampak jaz dajem še kaka dva dni po tem, ko ni več gnojno, da ja do konca prime. Je pa dobila kombinacijo kapljic in kremice za ponoči. V vrtec pa sem jo tudi hitro dala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2010 23:06:49
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, ti imaš pa 10000!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2010 23:49:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bubi, ti imaš pa 10000!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.2.2010 23:50:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Niste za fore ....No...jaz sem pa svojega uspela prepričat ..... celo zelo se veseli! .... Zdaj ta mesec sva parkrat do zadnje postaje in me skoz sprašuje, če že kaj čutim ..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, petarda..... zdaj bom pa skoz nestrpna, kdaj nam boš kako lepo novičko sporočila Moj se tudi nekaj o tretjem pogovarja Pa se mi zdi, da dela račune brez krčmarja Noooooo....ta mesec še ne bom....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2010 21:06:24
|
|
|
|
ada2
|
pol noči nisem spala, ker so policaji svetili okrog po hišah, pa se vozili po naselju.... pa nihče nima pojma koga ali kaj so iskali malo prej so spet bili tu, pa so po eni uri osvetljevanja odšli. upam samo, da ponoči spet ne bo kaj, ker včeraj pa res od 11 pa do 3 ni bilo mogoče spati, ker se je vsakih 5 minut zasvetilo naravnost v spalnico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2010 8:15:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja šit no Ada, še brat ni prijetno, kaj šele doživet . Pol pa naj še domišljija kaj preveč dela... ...pa jaz spala itak ne bi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2010 8:16:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: dobro jutro in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2010 19:12:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pol noči nisem spala, ker so policaji svetili okrog po hišah, pa se vozili po naselju.... pa nihče nima pojma koga ali kaj so iskali Si prepričana, da so bili policaji? Kaj pa če vam je vlomilec po hiši svetil? Joj, ni smešno
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 23.2.2010 19:13:51 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2010 19:12:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bubi, ti imaš pa 10000! Kje? Kaj? Aja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.2.2010 9:47:53
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pol noči nisem spala, ker so policaji svetili okrog po hišah, pa se vozili po naselju.... pa nihče nima pojma koga ali kaj so iskali Si prepričana, da so bili policaji? Kaj pa če vam je vlomilec po hiši svetil? Joj, ni smešno ziher, popolnoma ziher, celo 6 sem jih naštela, pa 2 avta... no, saj zdaj je mir, so očitno našli kar so iskali pa da še hitro mihove mere povem, če katero zanima... 80 cm in 10450 g, v ponedeljek pa začne z vrtcem...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.2.2010 20:53:13
|
|
|
|
ada2
|
pa dobro no, kje ste
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.2.2010 20:54:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa da še hitro mihove mere povem, če katero zanima... 80 cm in 10450 g, v ponedeljek pa začne z vrtcem... bubika ima sredi marca sistematiko pri 18m, bomo videli, kako bo. Ima pa zdaj 9 zobkov. Zgoraj enkice, dvojkice in štirkice (ne v tem vrstnem redu ), spodaj pa enkice in eno štirkico Mihi pa želim uspešno uvajanje v vrtec, sigurno ne bo problemov, ko je navajen direndaja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.2.2010 19:46:13
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.2.2010 21:02:59
|
|
|
|
ada2
|
dober večer.... pa lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.2.2010 21:35:56
|
|
|
|
Urša
|
Niki se pa zob maje-to bo prvi zobek, ki bo izpadel. Se prav spomnim, ko smo prvega začutli, da prihaja na plan in ta, ki gre ven, je ravno ta!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.2.2010 21:53:53
|
|
|
|
petarda
|
( IZVIRNO SPOROČILO: Urša Niki se pa zob maje-to bo prvi zobek, ki bo izpadel. Se prav spomnim, ko smo prvega začutli, da prihaja na plan in ta, ki gre ven, je ravno ta! ... upam, da imate kakšno miško v bližini
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......