ada2
|
no, tako, upam, da bo mir cele 3 minute, da uspem tole napisat do konca.... torej:najprej sem za vikend jaz zbolela, neka trebušna viroza, v glavnem nisem se mogla gor držat, 1x sem bruhala, malo driskala, nič jedla.... potem je začel kašljat adam, smrkat miha, nuša pa je iz zmernega kašlja prešla v močen, pa še grlo jo je bolelo, pa nos čisto zabit.... danes pa je prišla iz šole še z bolečim ušesom no, adam je že od ponedeljka doma, nuša je od danes doma ( vnetje zunanjega sluhovoda - HB, da ne kaj hujšega), miha je danes bil prvič na uvajanju, ampak zbolel nam je še ati.... jaz sem itak mogla ozdravet, kaj mi je pa drugega preostalo no, v vrtcu je bilo pa čisto fajn. najprej sem bila dobro uro z njim, potem sem ga pa kar pustila in se zmenila z vzgojiteljico, da me pokliče, če bo kaj jokal. sploh nisem šla domov, ampak k direktorci na kavo, pa pocartat njenega 1 mesec starega sinčka, in sploh nisem imela predstave kako je minil čas, pa mi zazvoni telefon in mihova vzgojiteljica pravi, da so pravkar pojedli kosilo, da gredo zdaj spat, pa če pridem po miha, ali naj ga dajo spat.... jokal ni nič, jedel zelo lepo no, pa sem šla ponj, ker sem rekla, da za prvič bo kar dovolj. no, zdaj imam doma 3 bolnike, ki kar naprej kaj zahtevajo, pa močno upam, da se mihu kaj ne razvije, ker občasno mu iz noska kaj pogleda, sicer čisto bistro, ampak kake pikepoke ne bi škodile....