|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
28.2.2010 20:18:24   
petarda
Srečno jutri Miha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.2.2010 20:40:11   
Urša
Se pridružujem! user posted image user posted image user posted image

Kako se je pa kaj Junior vklopil v vrtec?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.2.2010 20:42:14   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Se pridružujem! user posted image user posted image user posted image

Kako se je pa kaj Junior vklopil v vrtec?

podpis user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.3.2010 21:05:44   
petarda
Kako je šlo Ada? user posted image

Junior se je pa dobro vklopil...no, vsaj mislim user posted image user posted image user posted image --- Zjutraj ko ga oddam še vedno joka, pa ko ga pride user posted image  iskat tudi, samo vmes je pa menda OK...oziroma joka, predno gredo spat, pa ko se zbudijo... Drugače pa na splošno napreduje in se tudi že sam zaigra... Doma je bila pa samo dva dni kriza, ko je res jokal za vsako, ko nas ni imel na vidu ali pa celo kljub temu, da smo bili z njim na tleh.... Zdaj gre brez problema tudi k babicama, stricoma.... v glavnem juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vzgojiteljici njegovi sta mi pa tudi zelooooo všeč, od petardita vzgojiteljici bi pa itak nominirala za naj vzgojiteljici v Slovenji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
2.3.2010 15:59:24   
ada2
no, tako, upam, da bo mir cele 3 minute, da uspem tole napisat do konca....

torej:najprej sem za vikend jaz zbolela, neka trebušna viroza, v glavnem nisem se mogla gor držat, 1x sem bruhala, malo driskala, nič jedla.... potem je začel kašljat adam, smrkat miha, nuša pa je iz zmernega kašlja prešla v močen, pa še grlo jo je bolelo, pa nos čisto zabit.... danes pa je prišla iz šole še z bolečim ušesomuser posted image user posted image user posted image

no, adam je že od ponedeljka doma, nuša je od danes doma ( vnetje zunanjega sluhovoda - HB, da ne kaj hujšega), miha je danes bil prvič na uvajanju, ampak zbolel nam je še ati....

jaz sem itak mogla ozdravet, kaj mi je pa drugega preostalouser posted image

no, v vrtcu je bilo pa čisto fajn. najprej sem bila dobro uro z njim, potem sem ga pa kar pustila in se zmenila z vzgojiteljico, da me pokliče, če bo kaj jokal. sploh nisem šla domov, ampak k direktorci na kavo, pa pocartat njenega 1 mesec starega sinčka, in sploh nisem imela predstave kako je minil čas, pa mi zazvoni telefon in mihova vzgojiteljica pravi, da so pravkar pojedli kosilo, da gredo zdaj spat, pa če pridem po miha, ali naj ga dajo spat.... jokal ni nič, jedel zelo lepouser posted image user posted image user posted image  

no, pa sem šla ponj, ker sem rekla, da za prvič bo kar dovolj.

no, zdaj imam doma 3 bolnike, ki kar naprej kaj zahtevajo, pa močno upam, da se mihu kaj ne razvije, ker občasno mu iz noska kaj pogleda, sicer čisto bistro, ampak kake pikepoke ne bi škodile....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
2.3.2010 19:25:42   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Miha in vse tvoje bolnike Ada. user posted image  Me veseli, da ima prvo izkušnjo tako lepo. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
2.3.2010 20:03:35   
Urša
Danes pa moja Nika praznuje 6. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
2.3.2010 20:04:21   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse tvoje bolnike, zate in za Miha pa preventiva user posted image

Bubika je tudi super v vrtcu, itak ima vse na komandi user posted image  Itak ne morem verjet, da bo že leto in pol stara user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.3.2010 20:16:37   
petarda
user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE, NIKA!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.3.2010 20:34:29   
ada2
user posted image user posted image Vse najboljše Nikauser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.3.2010 20:39:58   
NinaŠ
Nika vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image za vas in user posted image Miha za tako uspešen prvi dan v vrtcu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.3.2010 18:44:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Danes pa moja Nika praznuje 6. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo, pa bo šolarka user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.3.2010 20:37:37   
Urša
Hvala za čestitke! Zobek pa še ni padel ven. user posted image Bo vsaj še na slikah s tortico z vsemi zobki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.3.2010 20:54:21   
Naty_ka
Ku-ku user posted image
Malo sem vas prišla pozdravit. Kar nekaj časa sem komaj kdaj prišla do računalnika. Pa včasih-če sem odkrita-se mi niti ni ljubilo.

Bubi, najprej tebi dolgujem opravičilo-pojasnilo zakaj te v petek nisem poklicala. Moja mama je bila zraven in njej se itak vedno mudi domov, tako da prihodnjič definitivno več ne gre z mano. Saj niti zdaj ni imela želje, a je šla na obisk k eni sorodnici, ki je bila v bolnici. No danes smo to revo pokopali. Ah, ja.

Nika, vse najboljše.user posted image

Ada, kak je zdaj s tabo? Boš uspela prej ozdravet in priti k meni na kavo kot boš šla delat?

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.3.2010 21:38:04   
Naty_ka
Moram pa vam povedat da sem prav žalostna. Že itak sem cel čas imela premalo mleka in sem sprobala VSE, da bi si povečala količino, a ni uspelo in sem mogla dodajat. Zdaj pa se je Erik sam odstavil. Samo vidi dojko pa se že dere da je hudo. In če vztrajam in ga pristavljam, se tako dere da se celi zašvica in po čelu se mu naredijo kapljice znoja. Pa si mislim pa kaj bom reveža mučila. Se moram pač sprijaznit da bosta oba moja otroka zrastla ob Am. Pa mi recimo prvič ni bilo tako hudo, ker Sergej ni imel sesalnega refleksa, kot ga ima Erik. Ah, ja. Tak pač je.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.3.2010 21:45:06   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Naty. Te čisto razumem. Ne bit preveč žalostna. user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.3.2010 9:07:32   
ada2
no....

včeraj je miha preživel cel dan sam v vrtcu. bil je priden, lepo je sodeloval, jedel, zaspal brez problema.... popoldne pa je zakuhaluser posted image  na srečo je naša P delala včeraj cel dan in smo se šli pokazat. dobil je AB - vneto grlo. niti še prav nismo iz ordinacije stopili, ko kliče moja mama in pravi, da se je nuši stanje poslabšalo, da kljub lekadolu bolečina v uhi ne mine.... šibali smo torej s ptuja domov, andrej je šel z mihom notri, mi2 z nušo pa v ZD. vnetje se je razširilo na srednje uhouser posted image  zdaj ima tudi ona AB. na srečo je bil zdravnik toliko dober, da nama je dal AB v ZD, ker lekarna je bila že zaprta (ura je bila 19.20). no, danes grem dvignit v lekarno in vrnit v ZD. ker če ne bi dobila, bi morala še 1x na Ptuj po zdravila.

torej moj "dopust" je bolj klavrn, upam pa, da bodo zdaj vsaj ozdraveli in bo potem boljeuser posted image

aja, mihov prvi RD je torej minil pri obisku zdravnika....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.3.2010 9:08:53   
ada2
aja, naty, ne bo mi zneslo priti pred ponedeljkom, bomo pa prišli eno popoldne vsi, ko bo zunaj toplo, da se bodo otroci lahko igrali.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
5.3.2010 20:45:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Moram pa vam povedat da sem prav žalostna. Že itak sem cel čas imela premalo mleka in sem sprobala VSE, da bi si povečala količino, a ni uspelo in sem mogla dodajat. Zdaj pa se je Erik sam odstavil. Samo vidi dojko pa se že dere da je hudo. In če vztrajam in ga pristavljam, se tako dere da se celi zašvica in po čelu se mu naredijo kapljice znoja. Pa si mislim pa kaj bom reveža mučila. Se moram pač sprijaznit da bosta oba moja otroka zrastla ob Am. Pa mi recimo prvič ni bilo tako hudo, ker Sergej ni imel sesalnega refleksa, kot ga ima Erik. Ah, ja. Tak pač je.

Te čisto razumem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
5.3.2010 20:52:26   
petarda
Uh...ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še en paket za vas.... pa tudi nam prav pridejo... junior je namreč v sredo zakuhal, viroza, v četrtek se je še vlačil z vročino, a ni potreboval zbijanja, ponoči mu je čisto padla, se je pa zjutraj ful jokal, pa ful kašljal, tak da sva ga šla pokazat in je pediater ugotovil, da je prebolel virozo, ki pa se je zakomplicirala na ušesku, ki se mu je vnelo, tak da je dobil antibiotik-Hiconcil na 8 ur. Je pa bil danes čez dan ful, ful priden, če seveda odmislimo, da ni veliko jedel user posted image .... Je pa moj user posted image user posted image user posted image  z njim že dva dni doma, ker  imam jaz nujna izobraževanja v Ljubljani user posted image ... ah.. komaj čakam maj user posted image

Moja mala nečakinja pa je spet pristala v bolnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tele so še zanjo, da bo čimprej bolje.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
5.3.2010 23:04:22   
Urša
Jooooj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, zate Naty pa en velik user posted image , jaz ti čisto verjamem, da ti je hudo, ampak nimaš kaj, naredila si vse kar si lahko, več se res ne da.
Danes pa je Nika prišla iz vrtca brez zobka! user posted image user posted image user posted image Si ga je sama ven spulila, ko so bili na blazini, sta se s prijateljico zmenili in obema je uspelo! Nestrpno čakamo, če bo miška pustila kakšen kovanec! user posted image user posted image user posted image Pa bom mela na slikah s torto škrbico. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.3.2010 11:41:37   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.3.2010 11:45:07   
petarda
user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE, MIHA!!! BODI ZDRAV FANTEK!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.3.2010 11:49:51   
petarda
Tole pa za Niko....

user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.3.2010 12:25:30   
petarda
Jaz se pa javim za eno gospodinjsko pomočnico, pa vrtnarja, pa serviserja za gospodinjske pripomočke, pa varuško za moje otročke, pa gospodično vso upedenano in zmeraj za akcijo za mojega user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne resno....jaz se ven ne vidim user posted image ....

Celo dopoldne sem kuhala in pospravljala, zdaj smo pojedli, pa sem jih poslala na popoldanski izlet, da vsaj še malo reda naredim doma user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......