|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
18.2.2010 8:40:35   
Urša
Naš ati pa gre danes v vrtec nastopat-so ga povabili sodelovat k projektu Mesec kulture-branje poezije. user posted image user posted image user posted image Je čist živčen! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.2.2010 12:57:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Naš ati pa gre danes v vrtec nastopat-so ga povabili sodelovat k projektu Mesec kulture-branje poezije. user posted image user posted image user posted image Je čist živčen! user posted image user posted image user posted image

Kje se tukaj klikne "všeč mi je"? user posted image user posted image user posted image

Kaj bo pa živčen? Saj nekaj izkušanj z otroki pa le ima user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.2.2010 20:15:32   
NinaŠ

user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.2.2010 20:19:32   
NinaŠ
Pri nas se je stanje malo izboljšalo user posted image , le Anžeta še večkrat zaboli (zašpika) v ušesu user posted image in ne vem če je to čist dobro glede na to, da je dobil že 5 doz AB user posted image ... ...no vsekakor jutri popoldne pokličem P, če ne preneha. Tina se počuti veliko boje, čeprav jo rahla vročina in kašelj še vedno spremljata, pa jesti noče skoraj nič - vsaj pije pa pridno. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.2.2010 20:19:56   
NinaŠ
Petarda je pri vas že kaj bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.2.2010 20:21:09   
Urša
Moj je čisto navdušen, pravi, da so otroci zelo sodelovali, mu ploskali in da se je počutil kot rojen animator! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.2.2010 20:24:25   
petarda
Hvala za vse pikepoke...je pomagalo!!! user posted image user posted image user posted image  Danes sem suuupeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image ....včeraj se mi je pa res vse zdelo čisto brez veze, junior se mi je fuuuul smilil, ful sem imela občutek, da me rabi, pa ne morem biti zraven, doma itak vse nametano, razmetano.... razpored si nisva mogla z lubijem nikakor zorganizirat, pa določit razvaža nja dom-služba-otroci...ma res vsega se je nabralo....user posted image ....in bo držalo, da je jutro pametnejše od večera, ker danes so se stvari začele same od sebe reševati...res same od sebe. user posted image ...za eno stvar, ki sem mislila, da mi jo bodo komplicirali v službi...je šla mimo, kot po maslu. user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Hvala za pikepoke še enkrat....res mislim, da pozitivne misli pomagajo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.2.2010 20:25:07   
ada2

Moj je čisto navdušen, pravi, da so otroci zelo sodelovali, mu ploskali in da se je počutil kot rojen animator! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.2.2010 20:27:06   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hvala za vse pikepoke...je pomagalo!!! user posted image user posted image user posted image  Danes sem suuupeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image ....včeraj se mi je pa res vse zdelo čisto brez veze, junior se mi je fuuuul smilil, ful sem imela občutek, da me rabi, pa ne morem biti zraven, doma itak vse nametano, razmetano.... razpored si nisva mogla z lubijem nikakor zorganizirat, pa določit razvaža nja dom-služba-otroci...ma res vsega se je nabralo....user posted image ....in bo držalo, da je jutro pametnejše od večera, ker danes so se stvari začele same od sebe reševati...res same od sebe. user posted image ...za eno stvar, ki sem mislila, da mi jo bodo komplicirali v službi...je šla mimo, kot po maslu. user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Hvala za pikepoke še enkrat....res mislim, da pozitivne misli pomagajo user posted image

pri nas je to vsakodnevno na sporedu, pa me sploh več ne motiuser posted image user posted image

drugače pa super, da si bolje... zdaj pa hitro poročaj kako je bilo prvič v vrtcuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.2.2010 20:27:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pri nas se je stanje malo izboljšalo user posted image , le Anžeta še večkrat zaboli (zašpika) v ušesu user posted image in ne vem če je to čist dobro glede na to, da je dobil že 5 doz AB user posted image ... ...no vsekakor jutri popoldne pokličem P, če ne preneha. Tina se počuti veliko boje, čeprav jo rahla vročina in kašelj še vedno spremljata, pa jesti noče skoraj nič - vsaj pije pa pridno. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu pri nas tudi razsajajo neke viroze, tudi obiski v bolnišnici so prepovedani...

Urša....sem vesela, da je M navdušen...jaz sploh nisem dvomila, da je naravni talentuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.2.2010 20:55:33   
petarda
Prvič v vrtcu? Veliko bolje, kot pri petarditu. V osnovi verjetno pripomore že dejstvo, da sta mi Žigatovi vzgojiteljici zelo všeč in jima popolnoma zaupam. Žiga je malce sicer zajokal, ko sva ga oddala in potem tudi malce jokal med zajtrkom...ampak neke sile ni bilo in za prvič je bil menda čisto OK. Danes je malce več jokal, ampak je bil čisto OK, ko ga je lubi šel iskat...Je pa bil včeraj popoldne grozno zahteven, stalno jokal za nič...in tudi celo noč se je premetaval...danes popoldne pa je tudi on zelo dobre volje, nasmejan...skratka BP. user posted image .... Res je...otrok GOTOVO čuti materino stisko....in seveda obratno...jaz čedalje bolj verjamem v to, ko vidim, kako se moja otroka odzivata....Petardito večkrat pokaže, da ve kako se počutim...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.2.2010 22:41:49   
Urša
Super Petarda! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.2.2010 17:55:38   
petarda
Ste videli našega juniorja? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.2.2010 19:08:04   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image Junior ...za vrtec in prve korake user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.2.2010 19:35:17   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.2.2010 19:36:36   
*bubi*
Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala user posted image  joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena.

Na trenutke me je kar zamikalo... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.2.2010 20:08:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala user posted image  joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena.

Greva skupaj? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.2.2010 21:10:04   
ada2

kje?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.2.2010 21:14:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kje?user posted image

ok, našlauser posted image

user posted image user posted image user posted image  junioruser posted image

petarda... kakšne copatke ima to? ful tuhtam kake naj mihu za vrtec nabavim....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.2.2010 21:24:58   
Urša

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.2.2010 21:26:33   
Urša

O, to pa verjamem! user posted image user posted image user posted image Gremo v tretji krog? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.2.2010 21:28:56   
Urša
Nina, je Anžetu že izpadel kakšen mlečni zobek? Niki še ne, ampak mi zadnje čase jamra, da se ji eden maje-se ji sploh ne, samo ''sošolke'' v vrtcu postajajo že škrbice in si ona tudi želi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.2.2010 21:46:35   
NinaŠ

Nina, je Anžetu že izpadel kakšen mlečni zobek? Niki še ne, ampak mi zadnje čase jamra, da se ji eden maje-se ji sploh ne, samo ''sošolke'' v vrtcu postajajo že škrbice in si ona tudi želi! user posted image user posted image user posted image

Ne, ne še. In tudi maje se mu še noben, čeprav bi si tudi on tega želel user posted image . Je pa že mlečne dobil razmeroma pozno, tako da mislim, da imajo še nekaj časa user posted image

Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala  joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena.

Na trenutke me je kar zamikalo...

O, to pa verjamem! Gremo v tretji krog?  

ej punce, go for it user posted image   
... jaz sem se že odločila, da sem štacuno zaprla user posted image , me ne premami nobena štručka v rokah, niti zamika me ne  - mogoče sem mal čudna user posted image user posted image user posted image ...ampak sem srečna taka kot sem user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.2.2010 7:34:37   
NinaŠ
Dobro jutro!

Dišeča user posted image user posted image za novo deževno jutro

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.2.2010 9:00:35   
*bubi*
Dobro jutro!

Hahaha, punce, privoščim vsem, ki se boste podale v tretji krog. Čim več takih, da bom jaz imela kaj cartat user posted image  
Sama pa se kar Nini pridružim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......