Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 8:40:35
|
|
|
|
Urša
|
Naš ati pa gre danes v vrtec nastopat-so ga povabili sodelovat k projektu Mesec kulture-branje poezije. Je čist živčen!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 12:57:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naš ati pa gre danes v vrtec nastopat-so ga povabili sodelovat k projektu Mesec kulture-branje poezije. Je čist živčen! Kje se tukaj klikne "všeč mi je"? Kaj bo pa živčen? Saj nekaj izkušanj z otroki pa le ima
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:15:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naš ati pa gre danes v vrtec nastopat-so ga povabili sodelovat k projektu Mesec kulture-branje poezije. Je čist živčen!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:19:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas se je stanje malo izboljšalo , le Anžeta še večkrat zaboli (zašpika) v ušesu in ne vem če je to čist dobro glede na to, da je dobil že 5 doz AB ... ...no vsekakor jutri popoldne pokličem P, če ne preneha. Tina se počuti veliko boje, čeprav jo rahla vročina in kašelj še vedno spremljata, pa jesti noče skoraj nič - vsaj pije pa pridno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:19:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda je pri vas že kaj bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:21:09
|
|
|
|
Urša
|
Moj je čisto navdušen, pravi, da so otroci zelo sodelovali, mu ploskali in da se je počutil kot rojen animator!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:24:25
|
|
|
|
petarda
|
Hvala za vse pikepoke...je pomagalo!!! Danes sem suuupeeeer ....včeraj se mi je pa res vse zdelo čisto brez veze, junior se mi je fuuuul smilil, ful sem imela občutek, da me rabi, pa ne morem biti zraven, doma itak vse nametano, razmetano.... razpored si nisva mogla z lubijem nikakor zorganizirat, pa določit razvaža nja dom-služba-otroci...ma res vsega se je nabralo.... ....in bo držalo, da je jutro pametnejše od večera, ker danes so se stvari začele same od sebe reševati...res same od sebe. ...za eno stvar, ki sem mislila, da mi jo bodo komplicirali v službi...je šla mimo, kot po maslu. ... Hvala za pikepoke še enkrat....res mislim, da pozitivne misli pomagajo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:25:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Moj je čisto navdušen, pravi, da so otroci zelo sodelovali, mu ploskali in da se je počutil kot rojen animator!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:27:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Hvala za vse pikepoke...je pomagalo!!! Danes sem suuupeeeer ....včeraj se mi je pa res vse zdelo čisto brez veze, junior se mi je fuuuul smilil, ful sem imela občutek, da me rabi, pa ne morem biti zraven, doma itak vse nametano, razmetano.... razpored si nisva mogla z lubijem nikakor zorganizirat, pa določit razvaža nja dom-služba-otroci...ma res vsega se je nabralo.... ....in bo držalo, da je jutro pametnejše od večera, ker danes so se stvari začele same od sebe reševati...res same od sebe. ...za eno stvar, ki sem mislila, da mi jo bodo komplicirali v službi...je šla mimo, kot po maslu. ... Hvala za pikepoke še enkrat....res mislim, da pozitivne misli pomagajo pri nas je to vsakodnevno na sporedu, pa me sploh več ne moti drugače pa super, da si bolje... zdaj pa hitro poročaj kako je bilo prvič v vrtcu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:27:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri nas se je stanje malo izboljšalo , le Anžeta še večkrat zaboli (zašpika) v ušesu in ne vem če je to čist dobro glede na to, da je dobil že 5 doz AB ... ...no vsekakor jutri popoldne pokličem P, če ne preneha. Tina se počuti veliko boje, čeprav jo rahla vročina in kašelj še vedno spremljata, pa jesti noče skoraj nič - vsaj pije pa pridno. tu pri nas tudi razsajajo neke viroze, tudi obiski v bolnišnici so prepovedani... Urša....sem vesela, da je M navdušen...jaz sploh nisem dvomila, da je naravni talent
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 20:55:33
|
|
|
|
petarda
|
Prvič v vrtcu? Veliko bolje, kot pri petarditu. V osnovi verjetno pripomore že dejstvo, da sta mi Žigatovi vzgojiteljici zelo všeč in jima popolnoma zaupam. Žiga je malce sicer zajokal, ko sva ga oddala in potem tudi malce jokal med zajtrkom...ampak neke sile ni bilo in za prvič je bil menda čisto OK. Danes je malce več jokal, ampak je bil čisto OK, ko ga je lubi šel iskat...Je pa bil včeraj popoldne grozno zahteven, stalno jokal za nič...in tudi celo noč se je premetaval...danes popoldne pa je tudi on zelo dobre volje, nasmejan...skratka BP. .... Res je...otrok GOTOVO čuti materino stisko....in seveda obratno...jaz čedalje bolj verjamem v to, ko vidim, kako se moja otroka odzivata....Petardito večkrat pokaže, da ve kako se počutim...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.2.2010 22:41:49
|
|
|
|
Urša
|
Super Petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 17:55:38
|
|
|
|
petarda
|
Ste videli našega juniorja?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 19:08:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Junior ...za vrtec in prve korake
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 19:35:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ste videli našega juniorja?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 19:36:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena. Na trenutke me je kar zamikalo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 20:08:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena. Na trenutke me je kar zamikalo... Greva skupaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 21:10:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ste videli našega juniorja? kje?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 21:14:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ste videli našega juniorja? kje? ok, našla junior petarda... kakšne copatke ima to? ful tuhtam kake naj mihu za vrtec nabavim....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 21:24:58
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ste videli našega juniorja?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 21:26:33
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena. Na trenutke me je kar zamikalo... O, to pa verjamem! Gremo v tretji krog?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 21:28:56
|
|
|
|
Urša
|
Nina, je Anžetu že izpadel kakšen mlečni zobek? Niki še ne, ampak mi zadnje čase jamra, da se ji eden maje-se ji sploh ne, samo ''sošolke'' v vrtcu postajajo že škrbice in si ona tudi želi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.2.2010 21:46:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nina, je Anžetu že izpadel kakšen mlečni zobek? Niki še ne, ampak mi zadnje čase jamra, da se ji eden maje-se ji sploh ne, samo ''sošolke'' v vrtcu postajajo že škrbice in si ona tudi želi! Ne, ne še. In tudi maje se mu še noben, čeprav bi si tudi on tega želel . Je pa že mlečne dobil razmeroma pozno, tako da mislim, da imajo še nekaj časa IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena. Na trenutke me je kar zamikalo... O, to pa verjamem! Gremo v tretji krog? ej punce, go for it ... jaz sem se že odločila, da sem štacuno zaprla , me ne premami nobena štručka v rokah, niti zamika me ne - mogoče sem mal čudna ...ampak sem srečna taka kot sem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 7:34:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Dišeča za novo deževno jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.2.2010 9:00:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Hahaha, punce, privoščim vsem, ki se boste podale v tretji krog. Čim več takih, da bom jaz imela kaj cartat Sama pa se kar Nini pridružim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......