Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.2.2010 17:30:57
|
|
|
|
Urša
|
Jaka je na skrivaj lično postrigel svojo lasuljo, tako da imamo zdaj na pol plešastega indijanca! Se bo treba nekaj drugega spomnit za v vrtec jutri.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.2.2010 17:45:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, ti še sporočim. Sem se ravno za četrtek že nekaj zmenila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.2.2010 20:59:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka je na skrivaj lično postrigel svojo lasuljo, tako da imamo zdaj na pol plešastega indijanca! Se bo treba nekaj drugega spomnit za v vrtec jutri. saj vem, da ti ni smešno...samo meni je pa fuuuul
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.2.2010 21:51:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka je na skrivaj lično postrigel svojo lasuljo, tako da imamo zdaj na pol plešastega indijanca! Se bo treba nekaj drugega spomnit za v vrtec jutri. saj vem, da ti ni smešno...samo meni je pa fuuuul bo pač frizer za pusta evo, naše fotkice tudi na ogled.... saj veste, kje Urša, tebi pa bom link poslala, ko se ne daš.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 8:07:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka je na skrivaj lično postrigel svojo lasuljo, tako da imamo zdaj na pol plešastega indijanca! Se bo treba nekaj drugega spomnit za v vrtec jutri. saj vem, da ti ni smešno...samo meni je pa fuuuul OBLJUBIM, da se ne bom več NIKOLI smejala čemu takemu. .... Včeraj sem namreč oprala naš kostum za petardita, danes zjutraj pa ugotovila, da ga nebi bilo slabo malce polikat...se nam je že ful mudilo, pa še hitela sem, da bi vse naredila preden se junior zbudi....torej...vključim likalnik in razmišljam, če čem skočit še v kuhinjo, ki je mimogrede samo dva koraka stran od deske in se odločim, da se preveč mudi in bom raje kar probala, če gre brez krpe, saj likalnik se pa tudi ne more v pol minute tolk segreti...skratka...potegnem in RAZTRGAM .....jao, prav luknja je ratala na majci....nič...poskušam ne pokazat svojo grozo in vprašam petardita, če bi bil on mogoče tudi letos zajšek, ker zajčki so tolk fajn, pa lušni, pa še korenček mu dam s sabo... .....ampak ni uspelo...on bi bil superman in nič drugega....ajej....ajde hitro šivanko in nit v roke in šivat...hvala bogu mu je kostum itak prevelik in sem že včeraj na roke robila rokave...in ajde ponovi vajo na spodnjem delu majce....res hvala bogu, da sem vsaj samo po robu potegnila....v glavnem naslednjih 15 minut se je dogajalo sve i svašta....ampak na koncu nam je vsaj uspelo, da zgleda kolikor toliko OK...on je vesel, jaz pa polna adrenalina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 8:46:31
|
|
|
|
ada2
|
vidim, da se vam na polno dogaja no, pri nas ni nekega navdušenja na pustom, nuša ja, adam bi pa bil po moje bolj srečen, če pusta sploh ne bi bilo sicer je šel včeraj, ko so se slikali v maskah oblečen v muco, ampak je doma ful kompliciral, da ne bo, ker on je adam in nič drugega.... no, potem, ko sem pa po njega prišla, pa je bil cel moker, ker je hotel imeti ves čas tisti kostim gor domov je šel potem namaskiran, po mestu se vsakemu kazal, danes zjutraj pa spet isto, ne, jaz sem adam... sem mu samo v vrečko napakirala, pa če bodo šli na karneval ga bodo že prepričali v vrtcu, če ne pa naj mu bo pač udobno bubi ni panike, bova pa drugič sem pa tudi videla, da ne bi bilo slabo ta čas v leclerca skočit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 9:08:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vidim, da se vam na polno dogaja no, pri nas ni nekega navdušenja na pustom, nuša ja, adam bi pa bil po moje bolj srečen, če pusta sploh ne bi bilo sicer je šel včeraj, ko so se slikali v maskah oblečen v muco, ampak je doma ful kompliciral, da ne bo, ker on je adam in nič drugega.... no, potem, ko sem pa po njega prišla, pa je bil cel moker, ker je hotel imeti ves čas tisti kostim gor domov je šel potem namaskiran, po mestu se vsakemu kazal, danes zjutraj pa spet isto, ne, jaz sem adam... sem mu samo v vrečko napakirala, pa če bodo šli na karneval ga bodo že prepričali v vrtcu, če ne pa naj mu bo pač udobno bubi ni panike, bova pa drugič sem pa tudi videla, da ne bi bilo slabo ta čas v leclerca skočit ja pa bi ga v BOŽIČKA našemila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 9:30:30
|
|
|
|
Urša
|
No, Petarda, vidiš!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 9:34:32
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, jaz se na FB nič ne spoznam, dobila sem tvoje sporočilo in ne vem kam je treba kliknit, da vidim slikice.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 10:17:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina se je danes zbudila s 40° vročine ...tko da ima pusta hrusta v postelji . Popoldne greva k P, ker že nekaj dni tudi zelo kašlja.... Sam ne me vprašat kakšen jok je bilo zjutraj ko ni mogla maškarca v vrtec... ...še Anžeta sem mogla šele v vrtcu obleči, da jo nisva preveč "dražila"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 10:18:03
|
|
|
|
Urša
|
Bogica mala...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 10:20:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina se je danes zbudila s 40° vročine ...tko da ima pusta hrusta v postelji . Popoldne greva k P, ker že nekaj dni tudi zelo kašlja.... Sam ne me vprašat kakšen jok je bilo zjutraj ko ni mogla maškarca v vrtec... ...še Anžeta sem mogla šele v vrtcu obleči, da jo nisva preveč "dražila" ojej....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 10:22:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša No, Petarda, vidiš! kaj ste pa vi zrihtali potem?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 12:56:35
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo ga pa napravli v klovna-lanskoletni kostum, hlače pa na pol prekratke, ampak klovnu tako čisto paše! Je bil tako vesel, ker je bila vzgojiteljica tudi klovn in sta se prijatelja takoj objela!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 17:16:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vidim, da se vam na polno dogaja no, pri nas ni nekega navdušenja na pustom, nuša ja, adam bi pa bil po moje bolj srečen, če pusta sploh ne bi bilo sicer je šel včeraj, ko so se slikali v maskah oblečen v muco, ampak je doma ful kompliciral, da ne bo, ker on je adam in nič drugega.... no, potem, ko sem pa po njega prišla, pa je bil cel moker, ker je hotel imeti ves čas tisti kostim gor domov je šel potem namaskiran, po mestu se vsakemu kazal, danes zjutraj pa spet isto, ne, jaz sem adam... sem mu samo v vrečko napakirala, pa če bodo šli na karneval ga bodo že prepričali v vrtcu, če ne pa naj mu bo pač udobno bubi ni panike, bova pa drugič sem pa tudi videla, da ne bi bilo slabo ta čas v leclerca skočit ja pa bi ga v BOŽIČKA našemila ja, saj smo imela skoraj težave, ker so ena skupina bili božički in je hotel kar z njimi no, so se pa oblekli vsi otroci v njegovi skupini v čarovnice, in so bili skupina v povorki kostume so si pa sami naredili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 21:34:32
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas je bila tudi čudovita povorka! Dimnikarčki so zažgali!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.2.2010 21:45:47
|
|
|
|
petarda
|
Vidim, da ste se imeli lepo na povorkah...mi nismo šli na nobeno, ker je imel junior vnete učke, ki so k sreči zdaj dobro, upam, da tako tudi ostane. Smo pa bili pri obeh prababicah in obeh babicah...povsod zaplesali, zapeli pustno pesem in pomalicali pustne dobrote. .... Lepo je bilo.... Jutri pa nazaj v realnost. Mami v službo, junior pa prvič v vrtec .... in glede na to, da ne morem dobiti dopusta, ker imamo noro v službi....bo verjetno v vrtcu kar cel dan ....no, če bo hudo, ga bo šel lubi iskat in ga odpeljal k moji mamici. Ah ja... .... Upajmo na najboljše, ne? Glede na to, da je pravi veseljak in da gre skoraj k vsakemu brez problema in da ima ful rad otroke in družbo...upam, da se bo v vrtcu počutil dobro.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 0:29:30
|
|
|
|
Urša
|
Vse lepo Juniorju v vrtcu!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 9:21:41
|
|
|
|
ada2
|
za juniorja, pa naj mu bo lepo v vrtcu. miha tudi kmalu to čaka. naty drugi teden 1x bi se jaz napovedala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 14:18:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Junior upam, da uživaš v vrtcu! Naša 2 sta pa lepo oba na bolniški . S Tino sva bili včeraj pri P - diagnoza viroza ...danes se na srečo že malo bolje počuti, čeprav vročina še vedno sili na 40°, vsaj kašelj je pa malo bolj "zdrav" slišati. Prideva zvečer od P, naju pa že Anže doma ves objokan čaka - boli ga ušes - tako da sva danes dopoldne še z njim obiskala P - diagnoza hudo vnetje ušesa in AB . Preden se pozdravimo nam bo pa še naše smučišče odteklo in drsališče se stopilo Zdaj moram še malo prilimat, da ne bo vse tako žalostno zgledalo . Saj bo boljš....
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 17.2.2010 14:19:19 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 18:50:05
|
|
|
|
petarda
|
Za Tino in Anžeta Pa še za nas par ....ker v tak kaos, kot smo zdaj padli....če bi pomagalo, bi se lahko jokala tri dni skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 19:02:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Za Tino in Anžeta Pa še za nas par ....ker v tak kaos, kot smo zdaj padli....če bi pomagalo, bi se lahko jokala tri dni skupaj za vse, ki jih potrebujete. Enih par bom še za bubiko vzela, ima vnete očke, pa nosek pušča. Ampak energije za izvoz in je sploh nimamo za bolno petarda, kako je bilo v vrtcu? ne jokat, ne bit žalostna in prestrašena, otrok to čuti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 20:18:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Za Tino in Anžeta Pa še za nas par ....ker v tak kaos, kot smo zdaj padli....če bi pomagalo, bi se lahko jokala tri dni skupaj ojoj kaj pa je bilo? pa za vse bolančke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 20:38:15
|
|
|
|
Urša
|
Petarda,
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.2.2010 21:13:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, podpis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......