|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.2.2010 17:30:57   
Urša
Jaka je na skrivaj lično postrigel svojo lasuljo, tako da imamo zdaj na pol plešastega indijanca! user posted image user posted image user posted image Se bo treba nekaj drugega spomnit za v vrtec jutri.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.2.2010 17:45:17   
*bubi*
Ada, ti še sporočim. Sem se ravno za četrtek že nekaj zmenila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.2.2010 20:59:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaka je na skrivaj lično postrigel svojo lasuljo, tako da imamo zdaj na pol plešastega indijanca! user posted image user posted image user posted image Se bo treba nekaj drugega spomnit za v vrtec jutri.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem, da ti ni smešno...samo meni je pa fuuuul user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.2.2010 21:51:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem, da ti ni smešno...samo meni je pa fuuuul user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  bo pač frizer za pusta user posted image

evo, naše fotkice tudi na ogled.... saj veste, kje user posted image
Urša, tebi pa bom link poslala, ko se ne daš.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.2.2010 8:07:59   
petarda

OBLJUBIM, da se ne bom več NIKOLI smejala čemu takemu. user posted image .... Včeraj sem namreč oprala naš kostum za petardita, danes zjutraj pa ugotovila, da ga nebi bilo slabo malce polikat...se nam je že ful mudilo, pa še hitela sem, da bi vse naredila preden se junior zbudi....torej...vključim likalnik in razmišljam, če čem skočit še v kuhinjo, ki je mimogrede samo dva koraka stran od deske in se odločim, da se preveč mudi in bom raje kar probala, če gre brez krpe, saj likalnik se pa tudi ne more v pol minute tolk segreti...skratka...potegnem in RAZTRGAM user posted image user posted image user posted image user posted image .....jao, prav luknja je ratala na majci....nič...poskušam ne pokazat svojo grozo in vprašam petardita, če bi bil on mogoče tudi letos zajšek, ker zajčki so tolk fajn, pa lušni, pa še korenček mu dam s sabo... user posted image user posted image user posted image user posted image .....ampak ni uspelo...on bi bil superman in nič drugega....ajej....ajde hitro šivanko in nit v roke in šivat...hvala bogu mu je kostum itak prevelik in sem že včeraj na roke robila rokave...in ajde ponovi vajo na spodnjem delu majce....res hvala bogu, da sem vsaj samo po robu potegnila....v glavnem naslednjih 15 minut se je dogajalo sve i svašta....ampak na koncu nam je vsaj uspelo, da zgleda kolikor toliko OK...on je vesel, jaz pa polna adrenalina user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.2.2010 8:46:31   
ada2
vidim, da se vam na polno dogaja user posted image user posted image user posted image

no, pri nas ni nekega navdušenja na pustom, nuša ja, adam bi pa bil po moje bolj srečen, če pusta sploh ne bi bilouser posted image
sicer je šel včeraj, ko so se slikali v maskah oblečen v muco, ampak je doma ful kompliciral, da ne bo, ker on je adam in nič drugega.... no, potem, ko sem pa po njega prišla, pa je bil cel moker, ker je hotel imeti ves čas tisti kostim goruser posted image user posted image user posted image  domov je šel potem namaskiran, po mestu se vsakemu kazal, danes zjutraj pa spet isto, ne, jaz sem adam... sem mu samo v vrečko napakirala, pa če bodo šli na karneval ga bodo že prepričali v vrtcu, če ne pa naj mu bo pač udobnouser posted image

bubi ni panike, bova pa drugičuser posted image  sem pa tudi videla, da ne bi bilo slabo ta čas v leclerca skočituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
16.2.2010 9:08:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

vidim, da se vam na polno dogaja user posted image user posted image user posted image

no, pri nas ni nekega navdušenja na pustom, nuša ja, adam bi pa bil po moje bolj srečen, če pusta sploh ne bi bilouser posted image
sicer je šel včeraj, ko so se slikali v maskah oblečen v muco, ampak je doma ful kompliciral, da ne bo, ker on je adam in nič drugega.... no, potem, ko sem pa po njega prišla, pa je bil cel moker, ker je hotel imeti ves čas tisti kostim goruser posted image user posted image user posted image  domov je šel potem namaskiran, po mestu se vsakemu kazal, danes zjutraj pa spet isto, ne, jaz sem adam... sem mu samo v vrečko napakirala, pa če bodo šli na karneval ga bodo že prepričali v vrtcu, če ne pa naj mu bo pač udobnouser posted image

bubi ni panike, bova pa drugičuser posted image  sem pa tudi videla, da ne bi bilo slabo ta čas v leclerca skočituser posted image

ja pa bi ga v BOŽIČKA našemila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.2.2010 9:30:30   
Urša
No, Petarda, vidiš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
16.2.2010 9:34:32   
Urša
Bubi, jaz se na FB nič ne spoznam, dobila sem tvoje sporočilo in ne vem kam je treba kliknit, da vidim slikice. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.2.2010 10:17:14   
NinaŠ
Tina se je danes zbudila s 40° vročine user posted image ...tko da ima pusta hrusta v postelji user posted image . Popoldne greva k P, ker že nekaj dni tudi zelo kašlja....
Sam ne me vprašat kakšen jok je bilo zjutraj ko ni mogla maškarca v vrtec... ...še Anžeta sem mogla šele v vrtcu obleči, da jo nisva preveč "dražila" user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
16.2.2010 10:18:03   
Urša
Bogica mala...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.2.2010 10:20:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tina se je danes zbudila s 40° vročine user posted image ...tko da ima pusta hrusta v postelji user posted image . Popoldne greva k P, ker že nekaj dni tudi zelo kašlja....
Sam ne me vprašat kakšen jok je bilo zjutraj ko ni mogla maškarca v vrtec... ...še Anžeta sem mogla šele v vrtcu obleči, da jo nisva preveč "dražila" user posted image

ojej....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.2.2010 10:22:29   
petarda

No, Petarda, vidiš! user posted image user posted image user posted image

kaj ste pa vi zrihtali potem?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.2.2010 12:56:35   
Urša
Mi smo ga pa napravli v klovna-lanskoletni kostum, hlače pa na pol prekratke, ampak klovnu tako čisto paše! user posted image user posted image user posted image Je bil tako vesel, ker je bila vzgojiteljica tudi klovn in sta se prijatelja takoj objela! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.2.2010 17:16:32   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja pa bi ga v BOŽIČKA našemila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja, saj smo imela skoraj težave, ker so ena skupina bili božički in je hotel kar z njimiuser posted image

no, so se pa oblekli vsi otroci v njegovi skupini v čarovnice, in so bili skupina v povorkiuser posted image  kostume so si pa sami narediliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.2.2010 21:34:32   
Urša
Pri nas je bila tudi čudovita povorka! Dimnikarčki so zažgali! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.2.2010 21:45:47   
petarda
Vidim, da ste se imeli lepo na povorkah...mi nismo šli na nobeno, ker je imel junior vnete učke, ki so k sreči zdaj dobro, upam, da tako tudi ostane. Smo pa bili pri obeh prababicah in obeh babicah...povsod zaplesali, zapeli pustno pesem in pomalicali pustne dobrote. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Lepo je bilo....

Jutri pa nazaj v realnost. Mami v službo, junior pa prvič v vrtec user posted image .... in glede na to, da ne morem dobiti dopusta, ker imamo noro v službi....bo verjetno v vrtcu kar cel danuser posted image ....no, če bo hudo, ga bo šel lubi iskat in ga odpeljal k moji mamici. Ah ja...user posted image .... Upajmo na najboljše, ne? Glede na to, da je pravi veseljak in da gre skoraj k vsakemu brez problema in da ima ful rad otroke in družbo...upam, da se bo v vrtcu počutil dobro. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
17.2.2010 0:29:30   
Urša
Vse lepo Juniorju v vrtcu! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
17.2.2010 9:21:41   
ada2
user posted image  za juniorja, pa naj mu bo lepo v vrtcu.
miha tudi kmalu to čaka.

naty drugi teden 1x bi se jaz napovedalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
17.2.2010 14:18:31   
NinaŠ
Junior user posted image user posted image user posted image upam, da uživaš v vrtcu!

Naša 2 sta pa lepo oba na bolniški user posted image . S Tino sva bili včeraj pri P - diagnoza viroza user posted image ...danes se na srečo že malo bolje počuti, čeprav vročina še vedno sili na 40°, vsaj kašelj je pa malo bolj "zdrav" slišati. Prideva zvečer od P, naju pa že Anže doma ves objokan čaka - boli ga ušes user posted image - tako da sva danes dopoldne še z njim obiskala P - diagnoza hudo vnetje ušesa in AB user posted image

Preden se pozdravimo nam bo pa še naše smučišče odteklo user posted image user posted image user posted image in drsališče se stopilo user posted image

Zdaj moram še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   prilimat, da ne bo vse tako žalostno zgledalo . Saj bo boljš.... user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 17.2.2010 14:19:19 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
17.2.2010 18:50:05   
petarda
Za Tino in Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za nas par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ker v tak kaos, kot smo zdaj padli....če bi pomagalo, bi se lahko jokala tri dni skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
17.2.2010 19:02:46   
*bubi*

Za Tino in Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za nas par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ker v tak kaos, kot smo zdaj padli....če bi pomagalo, bi se lahko jokala tri dni skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih potrebujete. Enih par bom še za bubiko vzela, ima vnete očke, pa nosek pušča. Ampak energije za izvoz in je sploh nimamo za bolno user posted image

petarda, kako je bilo v vrtcu? ne jokat, ne bit žalostna in prestrašena, otrok to čuti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
17.2.2010 20:18:09   
ada2

ojojuser posted image  kaj pa je bilo?

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
17.2.2010 20:38:15   
Urša
Petarda, user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
17.2.2010 21:13:19   
NinaŠ

Petarda, user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......