Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.2.2010 8:26:12
|
|
|
|
petarda
|
Bubi in ada...kje bomo kavico spile?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.2.2010 8:31:39
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro ja, ja, naenkrat tako zrasejo, da gredo v šolo, potem se pa 3x obrneš in 2x rodiš, pa je že skoraj konec 5. razreda aha, pa da vam povem - mihu smo kupili avtosedež so imeli v pikapolonici enega v akciji za 189 eur (z isofixom), potem pa še dodatnih 15 % popusta, ki so ga imeli na vso robo od petka do danes, pa sem zanj dala dobrih 160 eur danes ga montiramo, ker smo včeraj prišli pozno domov, pa še obupno je snežilo, pa se nama ni dalo preštudirat kako se namontira, čeprav te dni koristimo atijovo garažo, ker sta moja starša na dopustu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.2.2010 8:34:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi in ada...kje bomo kavico spile? jaz sem čez dan polno zasedena, ker smo pri svaku na RD, zvečer pa lahko v šotoru na ptuju, na novih fosilih spijeva kako kuhano vino kam točno ste pa namenjeni, pa kje boste prespali?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.2.2010 13:11:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi in ada...kje bomo kavico spile? jaz sem čez dan polno zasedena, ker smo pri svaku na RD, zvečer pa lahko v šotoru na ptuju, na novih fosilih spijeva kako kuhano vino kam točno ste pa namenjeni, pa kje boste prespali? Ja, to mene tudi zanima. Kavico bomo spili v Bumbarju v nedeljo, tačas ko se bodo vsi štirje otroci samozaposlili. Si predstavljaš? No, pa če še Ada pripelje svoje 3, tudi ne bo narobe. Mi v soboto na Ptuj ne bomo hodili, sploh ne zvečer. Bomo pa verjetno na pol poti med MB in Ptujem, tak da se da še vse zmenit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2010 7:45:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! No, če bo katera hodila po Gorenjski, nas najde na lokalnem smučišču , z veseljem spijem kavico .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2010 13:07:10
|
|
|
|
ada2
|
.....kako je dobrooooo... videti te ooooopet i staviti ruuuuke na tvooooja ramena...... petarda lahko ti je žal, da se nista odločila, bilo je super... pa če bodo kaj po TV prenašali.... jaz sem tista, ki je v prvi vrsti plesala s sedmimi praznimi epruvetami jegra, pa nobene spila sem prinesla teh epruvet domov za nečakinjo, ki tak obožuje kemijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2010 13:08:14
|
|
|
|
ada2
|
aja, varuško sem pa pred eno uro komaj domov odpeljala tako sem se vsaj naspala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2010 18:01:51
|
|
|
|
petarda
|
Evo nas doma Punce najlepša hvala za vašo družbo! Tebi paštetka hvala za gostoljubje, jegra, tiramisu, sadno solato in partijo namiznega nogometa ....ČUDOVITO stanovanje imate, sem se kar zaljubila . Skratka hvala za VSE, mi je bilo kar malo nerodno toliko folka pripeljat...pa čeprav nas je bilo samo 7 Bubi najlepša hvala tudi tebi za darilca, družbo, čeprav je ta kava minila tak... smo bili vsi zaposleni ...škoda res, ker nismo mogli v bumbarja ali pa se dobiti na smučišču Ada...mikalo me je 100/h...še zvečer, čeprav sem bila pošteno utrujena, ampak se je izkazalo za dobro odločitev, ker smo noč itak prečuli, ker je junior zakuhal ....tudi zdaj je na svečki, upam, da bo čez noč dober Naty-ka....nismo pozabili nate. Ko smo se peljali mimo Sv. Jurija ob Ščavnici sem vse dobre misli in pozdrave pošiljala k vaši povečani družinici. Smo pa šli mimo v soboto okoli šestih zvečer, temnilo se je že, nas pa 7 v kombiju in se mi res ni zdelo primerno, da bi vse skup vlekla gledat vašega malega cukra. Upam, da ne zameriš, drugič se na turneji po SV delu Slovenije zagotovo dobimo kje na kavici. No toliko...grem zdaj pospravljat, likat, prat...in molit, da bo junior prišel k sebi Ve pa ste prav vse dobrodošle pri nas, ko se boste odpravljali v naše kraje , zelooooo lepo vas je bilo videti!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.2.2010 19:48:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem ful vesela, da si poklicala No, saj če ne bi, res ne vem, kaj bi se ti zgodilo, ko bi izvedela, da ste prenočili 500m od nas Škoda, da niste ostali malo dlje.... popoldan smo mi šli v Bumbarja in sta se otroka imela super. Res ni slab plac, ampak bubiju je treba pustit občutek, da je to res samo za posebne primere in ne vsakodnevna možnost
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2010 11:20:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan čvekice Aj em bek
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2010 11:30:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naty-ka....nismo pozabili nate. Ko smo se peljali mimo Sv. Jurija ob Ščavnici sem vse dobre misli in pozdrave pošiljala k vaši povečani družinici. Smo pa šli mimo v soboto okoli šestih zvečer, temnilo se je že, nas pa 7 v kombiju in se mi res ni zdelo primerno, da bi vse skup vlekla gledat vašega malega cukra. Upam, da ne zameriš, drugič se na turneji po SV delu Slovenije zagotovo dobimo kje na kavici. Petarda, imam placa tam za ene 15 ljudi, če se malo stisnejo 18. Tak da sploh nebi bilo panike. Bi pa te bila zelo vesela. Ker sem namreč večino časa sama z E. Sem včasih že prav besna. Vsi čakajo da prvi mesec mine. Pa bi mi zdaj prav pasalo da bi s kom malo kafetala. Potem pa bojo vsi naenkrat hodili in bo gužva za znoret. In mimogrede, moje dete bo to nedeljo staro že en mesec
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2010 12:43:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naty-ka....nismo pozabili nate. Ko smo se peljali mimo Sv. Jurija ob Ščavnici sem vse dobre misli in pozdrave pošiljala k vaši povečani družinici. Smo pa šli mimo v soboto okoli šestih zvečer, temnilo se je že, nas pa 7 v kombiju in se mi res ni zdelo primerno, da bi vse skup vlekla gledat vašega malega cukra. Upam, da ne zameriš, drugič se na turneji po SV delu Slovenije zagotovo dobimo kje na kavici. Petarda, imam placa tam za ene 15 ljudi, če se malo stisnejo 18. Tak da sploh nebi bilo panike. Bi pa te bila zelo vesela. Ker sem namreč večino časa sama z E. Sem včasih že prav besna. Vsi čakajo da prvi mesec mine. Pa bi mi zdaj prav pasalo da bi s kom malo kafetala. Potem pa bojo vsi naenkrat hodili in bo gužva za znoret. In mimogrede, moje dete bo to nedeljo staro že en mesec ja pisker marmelade, no... a nisi mogla rečt? jaz pa tudi čakam, da daš zeleno luč za obiske, pa nohte grizem zraven, da bi bilo še za časa mojega dopusta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2010 12:59:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jao, Ada. Te bom po riti Vse-ki imate željo priti- ste dobrodošle. In Ada tebe bom še danes tekom dneva poklicala. Eni januarki sem poslala kapljice in zdaj se ful sekira zaradi denarja. Je pa doma v O. In sem mislila da bi kar tebe malo izkoristila, da mi boš prinesla denar. Da boš imela konkreten izgovor da boš zares prišla do mene Aja, pa BUBI, 26-ega ima E UZ kolkov. To je petek. Mislim da je ura nekje okrog poldneva-moram še pogledat. Če boš mela čas za kakšen kafetek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.2.2010 16:10:20
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo nas doma Punce najlepša hvala za vašo družbo! Tebi paštetka hvala za gostoljubje, jegra, tiramisu, sadno solato in partijo namiznega nogometa ....ČUDOVITO stanovanje imate, sem se kar zaljubila . Skratka hvala za VSE, mi je bilo kar malo nerodno toliko folka pripeljat...pa čeprav nas je bilo samo 7 Ve pa ste prav vse dobrodošle pri nas, ko se boste odpravljali v naše kraje , zelooooo lepo vas je bilo videti! kaj zdaj, bo petardito dobil fuzbal ali ne? Ti še kar kdaj pridi, samo sporoči mi vsaj kak dan prej, da se pripravim, in da ti malo razkažem naše kraje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2010 13:04:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jao, Ada. Te bom po riti Vse-ki imate željo priti- ste dobrodošle. In Ada tebe bom še danes tekom dneva poklicala. Eni januarki sem poslala kapljice in zdaj se ful sekira zaradi denarja. Je pa doma v O. In sem mislila da bi kar tebe malo izkoristila, da mi boš prinesla denar. Da boš imela konkreten izgovor da boš zares prišla do mene Aja, pa BUBI, 26-ega ima E UZ kolkov. To je petek. Mislim da je ura nekje okrog poldneva-moram še pogledat. Če boš mela čas za kakšen kafetek ti samo zvrcni, pa probaj čimprej, ker se že cel dan ubadam katera je ta januarka, poznam eno tu, ki je januarja rodila, za kako drugo se pa ne morem spomnit.... ah babja radovednost
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2010 17:04:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ada, bila je tvoja sošolka v Oš. Veste kaj grem jaz zdaj delat? Krofe. Mi moji moški težijo da se jim lušta... Pride katera?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2010 21:19:17
|
|
|
|
ada2
|
moja sošolka? pismo, zdaj pa spat ne bom mogla.... ok, vem, da je ena sošolka rodila lani januarja.... ampak za letos pa res ne vem pa kako mi je moglo nekaj takega pobegnit .... daj vsaj kako inicialko, ali pa me končno že rufni in povej na krofe pa bi takoj prišla, če ne bi tak snežilo... sem šla prej ob 6 na vaje, pa je bilo mogoče 1 cm frišnega snega, po slabih dveh in pol urah pa skoraj 10 cm
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.2.2010 22:03:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj krofi bodo še drug teden? Če bodo ceste malo boljše, se bom verjetno res malo oglasila.... lepo dopoldan, brez dečice, da v miru kavico spijeva. In da pocartam E brez da ga bubika vstran odriva in kriči: moja mami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.2.2010 8:50:38
|
|
|
|
ada2
|
tak, eno kidanje opravljeno, tolko, da smo avto ven spravili, zdaj me že čaka zajtrk, pa kavica, potem se pa lotim še terase in balkona.... so pa taki zameti, na enem koncu sploh nič snega, na drugem pa cel meter aja, naty, daj si tam na nicku spremeni.... ti kaže, da imaš še 36 dni do poroda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.2.2010 19:02:25
|
|
|
|
ada2
|
a vas je vse sneg zametel?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.2.2010 20:30:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj! No zdaj smo pa tudi mi KONČNO dobili pravo mero snega ...žal je za drugi teden že dež napovedan No pustne maske smo tudi vkup spravili - Tina bo slonček, Anže pa leopard Popoldne smo bili na koncertu Adija Smolarja, ki ga je imel v "naši" šoli . Sicer meni on "ne potegne" ravno, samo so otroke v vrtcu tako naspidirali, da itak nismo smeli zamudit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2010 13:08:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hoj, hoj! No zdaj smo pa tudi mi KONČNO dobili pravo mero snega Kaj vam je slučajno snega primanjkovalo Jao, mi smo čisto zametani.... najbolj glavne ceste so še kar ok, ostalo pa Da ne govorim, po kakih kupis sem danes z avtom pred zdr. domom rila Saj po eni strani fajn, če so že zimske počitnice, da je nekaj snežnega veselja. Samo kar je preveč pa je preveč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2010 19:07:45
|
|
|
|
petarda
|
Adi Smolar je ZAKON! Drgač pa hitri pozdravčki od nas...mogoče bo zvečer kaj več časa...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.2.2010 20:44:31
|
|
|
|
ada2
|
jap, pri nas tudi katastrofa glede čiščenja cest.... ok, glavna je kar, ostalo pa .... pa da ne govorim, da spet pada.... sem prej domov pelala kot po jajcih, potem pa še okoli vhoda v dvorišče kupi in če ne naciljaš točno si še z enim delom v snegu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.2.2010 7:33:32
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
imepetra_1310Najlepše ime za fantkaTjaš (
9%)
Enej (
15%)
Tian (
16%)
Maj (
20%)
Mark (
31%)
Staš (
8%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!