|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
7.2.2010 8:26:12   
petarda
Bubi in ada...kje bomo kavico spile? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.2.2010 8:31:39   
ada2
dobro jutrouser posted image

ja, ja, naenkrat tako zrasejo, da gredo v šolo, potem se pa 3x obrneš in 2x rodiš, pa je že skoraj konec 5. razredauser posted image user posted image

aha, pa da vam povem - mihu smo kupili avtosedežuser posted image  so imeli v pikapolonici enega v akciji za 189 eur (z isofixom), potem pa še dodatnih 15 % popusta, ki so ga imeli na vso robo od petka do danes, pa sem zanj dala dobrih 160 euruser posted image user posted image user posted image  danes ga montiramo, ker smo včeraj prišli pozno domov, pa še obupno je snežilo, pa se nama ni dalo preštudirat kako se namontira, čeprav te dni koristimo atijovo garažo, ker sta moja starša na dopustu.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.2.2010 8:34:09   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

jaz sem čez dan polno zasedena, ker smo pri svaku na RD, zvečer pa lahko v šotoru na ptuju, na novih fosilih spijeva kako kuhano vinouser posted image

kam točno ste pa namenjeni, pa kje boste prespali?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.2.2010 13:11:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz sem čez dan polno zasedena, ker smo pri svaku na RD, zvečer pa lahko v šotoru na ptuju, na novih fosilih spijeva kako kuhano vinouser posted image

kam točno ste pa namenjeni, pa kje boste prespali?

Ja, to mene tudi zanima. Kavico bomo spili v Bumbarju v nedeljo, tačas ko se bodo vsi štirje otroci samozaposlili. Si predstavljaš? user posted image  No, pa če še Ada pripelje svoje 3, tudi ne bo narobe.

Mi v soboto na Ptuj ne bomo hodili, sploh ne zvečer. Bomo pa verjetno na pol poti med MB in Ptujem, tak da se da še vse zmenit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.2.2010 7:45:39   
NinaŠ
Dobro jutro!

No, če bo katera hodila po Gorenjski, nas najde na lokalnem smučišču user posted image user posted image user posted image , z veseljem spijem kavico user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.2.2010 13:07:10   
ada2
.....kako je dobrooooo... videti te ooooopet i staviti ruuuuke na tvooooja ramena......

user posted image user posted image user posted image

petarda lahko ti je žal, da se nista odločila, bilo je super... pa če bodo kaj po TV prenašali.... jaz sem tista, ki je v prvi vrsti plesala s sedmimi praznimi epruvetami jegra, pa nobene spilauser posted image user posted image user posted image

sem prinesla teh epruvet domov za nečakinjo, ki tak obožuje kemijouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.2.2010 13:08:14   
ada2
aja, varuško sem pa pred eno uro komaj domov odpeljalauser posted image user posted image user posted image

tako sem se vsaj naspalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.2.2010 18:01:51   
petarda
Evo nas doma user posted image

Punce najlepša hvala za vašo družbo! user posted image

Tebi paštetka hvala za gostoljubje, jegra, tiramisu, sadno solato in partijo namiznega nogometa user posted image user posted image user posted image ....ČUDOVITO stanovanje imate, sem se kar zaljubila user posted image user posted image user posted image . Skratka hvala za VSE, mi je bilo kar malo nerodno toliko folka pripeljat...pa čeprav nas je bilo samo 7 user posted image

Bubi najlepša hvala tudi tebi za darilca, družbo, čeprav je ta kava minila tak... smo bili vsi zaposleni user posted image user posted image user posted image ...škoda res, ker nismo mogli v bumbarja ali pa se dobiti na smučišču user posted image

Ada...mikalo me je 100/h...še zvečer, čeprav sem bila pošteno utrujena, ampak se je izkazalo za dobro odločitev, ker smo noč itak prečuli, ker je junior zakuhal user posted image ....tudi zdaj je na svečki, upam, da bo čez noč dober user posted image

Naty-ka....nismo pozabili nate. Ko smo se peljali mimo Sv. Jurija ob Ščavnici sem vse dobre misli in pozdrave pošiljala k vaši povečani družinici. Smo pa šli mimo v soboto okoli šestih zvečer, temnilo se je že, nas pa 7 v kombiju in se mi res ni zdelo primerno, da bi vse skup vlekla gledat vašega malega cukra. Upam, da ne zameriš, drugič se na turneji po SV delu Slovenije zagotovo dobimo kje na kavici. user posted image

No toliko...grem zdaj pospravljat, likat, prat...in molit, da bo junior prišel k sebi user posted image

Ve pa ste prav vse dobrodošle pri nas, ko se boste odpravljali v naše kraje user posted image , zelooooo lepo vas je bilo videti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.2.2010 19:48:44   
*bubi*
Sem ful vesela, da si poklicala user posted image

No, saj če ne bi, res ne vem, kaj bi se ti zgodilo, ko bi izvedela, da ste prenočili 500m od nas user posted image user posted image user posted image

Škoda, da niste ostali malo dlje.... popoldan smo mi šli v Bumbarja in sta se otroka imela super. Res ni slab plac, ampak bubiju je treba pustit občutek, da je to res samo za posebne primere in ne vsakodnevna možnost user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
9.2.2010 11:20:58   
Naty_ka
Dan čvekice

Aj em bek user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.2.2010 11:30:20   
Naty_ka

Naty-ka....nismo pozabili nate. Ko smo se peljali mimo Sv. Jurija ob Ščavnici sem vse dobre misli in pozdrave pošiljala k vaši povečani družinici. Smo pa šli mimo v soboto okoli šestih zvečer, temnilo se je že, nas pa 7 v kombiju in se mi res ni zdelo primerno, da bi vse skup vlekla gledat vašega malega cukra. Upam, da ne zameriš, drugič se na turneji po SV delu Slovenije zagotovo dobimo kje na kavici. user posted image

Petarda, imam placa tam za ene 15 ljudi, če se malo stisnejo 18. Tak da sploh nebi bilo panike. Bi pa te bila zelo vesela. Ker sem namreč večino časa sama z E. Sem včasih že prav besna. Vsi čakajo da prvi mesec mine. Pa bi mi zdaj prav pasalo da bi s kom malo kafetala. Potem pa bojo vsi naenkrat hodili in bo gužva za znoret.

In mimogrede, moje dete bo to nedeljo staro že en mesec user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.2.2010 12:43:04   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Petarda, imam placa tam za ene 15 ljudi, če se malo stisnejo 18. Tak da sploh nebi bilo panike. Bi pa te bila zelo vesela. Ker sem namreč večino časa sama z E. Sem včasih že prav besna. Vsi čakajo da prvi mesec mine. Pa bi mi zdaj prav pasalo da bi s kom malo kafetala. Potem pa bojo vsi naenkrat hodili in bo gužva za znoret.

In mimogrede, moje dete bo to nedeljo staro že en mesec user posted image

ja pisker marmelade, no... a nisi mogla rečt? jaz pa tudi čakam, da daš zeleno luč za obiske, pa nohte grizem zraven, da bi bilo še za časa mojega dopustauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.2.2010 12:59:50   
Naty_ka
Jao, Ada. Te bom po riti user posted image

Vse-ki imate željo priti- ste dobrodošle. In Ada tebe bom še danes tekom dneva poklicala. Eni januarki sem poslala kapljice in zdaj se ful sekira zaradi denarja. Je pa doma v O. In sem mislila da bi kar tebe malo izkoristila, da mi boš prinesla denar. Da boš imela konkreten izgovor da boš zares prišla do mene user posted image

Aja, pa BUBI, 26-ega ima E UZ kolkov. To je petek. Mislim da je ura nekje okrog poldneva-moram še pogledat. Če boš mela čas za kakšen kafetek user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.2.2010 16:10:20   
Paštetka

Evo nas doma user posted image

Punce najlepša hvala za vašo družbo! user posted image

Tebi paštetka hvala za gostoljubje, jegra, tiramisu, sadno solato in partijo namiznega nogometa user posted image user posted image user posted image ....ČUDOVITO stanovanje imate, sem se kar zaljubila user posted image user posted image user posted image . Skratka hvala za VSE, mi je bilo kar malo nerodno toliko folka pripeljat...pa čeprav nas je bilo samo 7 user posted image

Ve pa ste prav vse dobrodošle pri nas, ko se boste odpravljali v naše kraje user posted image , zelooooo lepo vas je bilo videti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

kaj zdaj, bo petardito dobil fuzbal ali ne? user posted image

Ti še kar kdaj pridi, samo sporoči mi vsaj kak dan prej, da se pripravim, in da ti malo razkažem naše kraje user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
10.2.2010 13:04:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Jao, Ada. Te bom po riti user posted image

Vse-ki imate željo priti- ste dobrodošle. In Ada tebe bom še danes tekom dneva poklicala. Eni januarki sem poslala kapljice in zdaj se ful sekira zaradi denarja. Je pa doma v O. In sem mislila da bi kar tebe malo izkoristila, da mi boš prinesla denar. Da boš imela konkreten izgovor da boš zares prišla do mene user posted image

Aja, pa BUBI, 26-ega ima E UZ kolkov. To je petek. Mislim da je ura nekje okrog poldneva-moram še pogledat. Če boš mela čas za kakšen kafetek user posted image

ti samo zvrcni, pa probaj čimprej, ker se že cel dan ubadam katera je ta januarka, poznam eno tu, ki je januarja rodila, za kako drugo se pa ne morem spomnit.... ah babja radovednostuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.2.2010 17:04:46   
Naty_ka
Ada, bila je tvoja sošolka v Oš.
Veste kaj grem jaz zdaj delat? Krofe. Mi moji moški težijo da se jim lušta...  Pride katera?user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.2.2010 21:19:17   
ada2
moja sošolka? pismo, zdaj pa spat ne bom mogla....

ok, vem, da je ena sošolka rodila lani januarja.... ampak za letos pa res ne vemuser posted image  pa kako mi je moglo nekaj takega pobegnituser posted image .... daj vsaj kako inicialko, ali pa me končno že rufni in povejuser posted image

na krofe pa bi takoj prišla, če ne bi tak snežilo... sem šla prej ob 6 na vaje, pa je bilo mogoče 1 cm frišnega snega, po slabih dveh in pol urah pa skoraj 10 cm

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
10.2.2010 22:03:15   
*bubi*
Saj krofi bodo še drug teden? user posted image

Če bodo ceste malo boljše, se bom verjetno res malo oglasila.... lepo dopoldan, brez dečice, da v miru kavico spijeva. In da pocartam E brez da ga bubika vstran odriva in kriči: moja mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
11.2.2010 8:50:38   
ada2
tak, eno kidanje opravljeno, tolko, da smo avto ven spravili, zdaj me že čaka zajtrk, pa kavica, potem se pa lotim še terase in balkona.... so pa taki zameti, na enem koncu sploh nič snega, na drugem pa cel meteruser posted image

aja, naty, daj si tam na nicku spremeni.... ti kaže, da imaš še 36 dni do porodauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
11.2.2010 19:02:25   
ada2
a vas je vse sneg zametel?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
11.2.2010 20:30:27   
NinaŠ
Hoj, hoj!

No zdaj smo pa tudi mi KONČNO dobili pravo mero snega user posted image user posted image user posted image   ...žal je za drugi teden že dež napovedan user posted image user posted image

No pustne maske smo tudi vkup spravili user posted image - Tina bo slonček, Anže pa leopard user posted image

Popoldne smo bili na koncertu Adija Smolarja, ki ga je imel v "naši" šoli user posted image . Sicer meni on "ne potegne" ravno, samo so otroke v vrtcu tako naspidirali, da itak nismo smeli zamudit user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
12.2.2010 13:08:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hoj, hoj!

No zdaj smo pa tudi mi KONČNO dobili pravo mero snega user posted image user posted image user posted image   

Kaj vam je slučajno snega primanjkovalo user posted image

Jao, mi smo čisto zametani.... najbolj glavne ceste so še kar ok, ostalo pa user posted image  Da ne govorim, po kakih kupis sem danes z avtom pred zdr. domom rila user posted image

Saj po eni strani fajn, če so že zimske počitnice, da je nekaj snežnega veselja. Samo kar je preveč pa je preveč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
12.2.2010 19:07:45   
petarda
Adi Smolar je ZAKON! user posted image

Drgač pa hitri pozdravčki od nas...mogoče bo zvečer kaj več časa...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
12.2.2010 20:44:31   
ada2
jap, pri nas tudi katastrofa glede čiščenja cest.... ok, glavna je kar, ostalo pa .... pa da ne govorim, da spet pada.... sem prej domov pelala kot po jajcih, potem pa še okoli vhoda v dvorišče kupi in če ne naciljaš točno si še z enim delom v sneguuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.2.2010 7:33:32   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

ime
petra_1310

Najlepše ime za fantka

Tjaš (9%)

Enej (15%)

Tian (16%)

Maj (20%)

Mark (31%)

Staš (8%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!