|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
3.2.2010 19:26:12   
NinaŠ
Jaz imam pa zdaj dva dni dopuuuust user posted image user posted image user posted image ... pol pa vikeeend user posted image user posted image user posted image ...pa še dan praznika gratis user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
...jutri bomo dopoldne smučali user posted image user posted image user posted image , popoldne imata otroka plesne in floorball, pojutrišnjem smučali ali v primeru slabega vremena plavali, en dan moramo malo na lavfarce stopit, pa drsanje je tud na sporedu user posted image user posted image user posted image . Uh planov dost user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
3.2.2010 19:34:41   
*bubi*
In ti rečeš temu dopust? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.2.2010 7:30:42   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

In ti rečeš temu dopust? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap user posted image ...da počneš kar rad počneš, vendar drugače težko najdeš čas za to... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.2.2010 17:37:51   
NinaŠ
...smo se nasmučali.... ...zdaj pa še na bowling user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.2.2010 7:32:16   
NinaŠ
Tina mi je "ušla" v vrtec user posted image user posted image user posted image . Res da je že včeraj govorila, da danes gre pa v vrtec, samo je nisem čisto resno jemala user posted image , a je bila danes zjutraj še vedno zelo odločna, tako da.... user posted image user posted image user posted image ...ja kaj čmo, sem jo pač peljala user posted image . Sicer niti jaz, niti vzgojiteljici nismo mogle verjeti svojim očem in ušesom user posted image user posted image user posted image . Anže je pa seveda raje doma ostal user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.2.2010 8:00:28   
NinaŠ
Petarda kako je v službiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.2.2010 19:09:40   
petarda
Hvala za vprašanje user posted image user posted image user posted image ...zdaj par dni nismo imeli računalnika doma, oziroma smo imeli pokvarjenega, oziroma ga še vedno imamouser posted image  in sem mislila, kak me ziher kaj pogrešate...ve pa nič user posted image

Včeraj sem šla prvi dan v službo, sploh ne bom govorila kako me je bolela glava user posted image ....sem šla sinoči zgodaj v posteljo, ob 22.30 pa je lubi pogruntal, da ima petardito vročinouser posted image ...sem šla k njemu spat, daleron, inhalacije...in seveda danes na bolniškiuser posted image user posted image user posted image .... on pa cel dan, kot da mu nič ni...vročino ima točno 37, počuti se dobro...upam, da bo taka tudi noč in ostale dni, da bomo imeli kaj od podaljšanega vikendauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.2.2010 19:11:44   
petarda
user posted image user posted image user posted image  CUKRA E&S

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.2.2010 19:12:37   
petarda
Naš je najprej izrazil željo, da bi bil za maškare superman, zdaj bi bil pa že BEN 10 ....bomo videli....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.2.2010 20:19:33   
*bubi*
Petarda, si slučajno kje videla kostum za Bena?

Bubi je sicer še vedno za (lanskega) Spidermana, ampak bi bil po moje ful vesel.

No, saj ne bi smelo bit težko.... zelene hlače, bela majica, potiskana z motivi, in ura.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.2.2010 20:59:29   
ada2
mi pa gremo jutri v kino... bomo sprobali novi avto in sicer tak, da ga bomo napolnili do fula, saj gredo zraven še moja sestra in njena otroka, miha pa ostane doma pri babici. otroci so že naredili razpored kje bo kdo sedel - nuša in špela zadaj, matjaž, adam in moja sestra v sredini, mi2 z andrejem pa spredajuser posted image ... aja, gledat pa gremo: andrej in špela avatar, ostali pa veveričkeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.2.2010 21:03:46   
ada2
aja, za nedeljo pa imam naročeno varuško, ker grema v šotor na ptuj... v bistvu je povabil andrejev brat, ker praznuje RD, pa mi najprej ni bilo za iti, ker mojih staršev ni doma, da bi otroke pazila, potem pa sem se z varuško zmenila, da bo kar prespala pri nasuser posted image user posted image user posted image

aja, je pa to punca, ki vsak četrtek opravlja prakso v adamovi skupini, poznam jo pa že celo njeno življenje, ker že skoz hodimo k njim po mleko. ji popolnoma zaupam, pa sploh je zelo pridna punca - doma pomaga na kmetiji že od malega, včasih z njeno mamo sami opravita v hlevu, pa imajo 58 krav, poleg tega je še ful pridna v šoliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.2.2010 9:14:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz imam pa zdaj dva dni dopuuuust user posted image user posted image user posted image ... pol pa vikeeend user posted image user posted image user posted image ...pa še dan praznika gratis user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
...jutri bomo dopoldne smučali user posted image user posted image user posted image , popoldne imata otroka plesne in floorball, pojutrišnjem smučali ali v primeru slabega vremena plavali, en dan moramo malo na lavfarce stopit, pa drsanje je tud na sporedu user posted image user posted image user posted image . Uh planov dost user posted image

Meni se tudi to zdi idealen dopust user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.2.2010 9:15:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, si slučajno kje videla kostum za Bena?

Bubi je sicer še vedno za (lanskega) Spidermana, ampak bi bil po moje ful vesel.

No, saj ne bi smelo bit težko.... zelene hlače, bela majica, potiskana z motivi, in ura.

Nisem še nič gledala za kostumi...če ga kje opaziš, sporoči user posted image  Kdaj pa sploh je pust letos?

< Sporočilo je popravil petarda -- 6.2.2010 9:18:51 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.2.2010 9:21:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, za nedeljo pa imam naročeno varuško, ker grema v šotor na ptuj... v bistvu je povabil andrejev brat, ker praznuje RD, pa mi najprej ni bilo za iti, ker mojih staršev ni doma, da bi otroke pazila, potem pa sem se z varuško zmenila, da bo kar prespala pri nasuser posted image user posted image user posted image

aja, je pa to punca, ki vsak četrtek opravlja prakso v adamovi skupini, poznam jo pa že celo njeno življenje, ker že skoz hodimo k njim po mleko. ji popolnoma zaupam, pa sploh je zelo pridna punca - doma pomaga na kmetiji že od malega, včasih z njeno mamo sami opravita v hlevu, pa imajo 58 krav, poleg tega je še ful pridna v šoliuser posted image

Uživajte! Kaj pa je v šotoru na Ptuju?

Ker mi se tudi v nedeljo odpravljamo nekam na izlet, mogoče bi tudi prespali iz nedelje na ponedeljek, šli bi pa tudi s kombijem + tašča+tast+Simon. user posted image .... malo me vleče v Avstrijo, kakšno jezerce lepo tam.... Kakšen predlog?

Aja...bumbar odpade, ker babici in dediju verjetno nebi bil preveč všeč user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.2.2010 16:14:50   
Urša
Pusta sobota je točno čez en teden. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.2.2010 19:15:21   
petarda
Junior je shodil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.2.2010 19:16:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Hvala, sem preverila. Na Ptuju pa jutri Novi fosili...joj...me mika! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.2.2010 19:42:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Junior je shodil user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je pa hiter, zgled vleče user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.2.2010 21:58:13   
Urša
Waw, bravo Junior, to pa je dogodek! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.2.2010 21:58:54   
Urša
Jaz še zmeraj ne morem dojeti, da si ti že v službi! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.2.2010 22:02:37   
ada2

user posted image user posted image user posted image  
mihu pa še kar manjka... saj hodi sam vse okoli, tak, da se preprijema, ampak kakor ugotovi, da se nima več za kaj prijeti je takoj na kolenih.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.2.2010 22:03:11   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Hvala, sem preverila. Na Ptuju pa jutri Novi fosili...joj...me mika! user posted image

pridi, mi gremouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.2.2010 7:45:51   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image že diši user posted image

Junior user posted image user posted image user posted image user posted image

V petek je tudi Anže dobil vabilo za vpis v prvi razred, jooooj kako je ponosen user posted image , mene je pa, ko sem bila do sedaj čisto ravnodušna, kar malo zvilo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.2.2010 7:54:03   
*bubi*
user posted image  Nina, učit se bo treba začet user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Cepljenje za gripo
endrina

Ali boste svojega otroka cepili proti novi gripi?

da (15%)

ne (85%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!