Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2010 19:26:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz imam pa zdaj dva dni dopuuuust ... pol pa vikeeend ...pa še dan praznika gratis ...jutri bomo dopoldne smučali , popoldne imata otroka plesne in floorball, pojutrišnjem smučali ali v primeru slabega vremena plavali, en dan moramo malo na lavfarce stopit, pa drsanje je tud na sporedu . Uh planov dost
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2010 19:34:41
|
|
|
|
*bubi*
|
In ti rečeš temu dopust?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.2.2010 7:30:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* In ti rečeš temu dopust? Jap ...da počneš kar rad počneš, vendar drugače težko najdeš čas za to...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.2.2010 17:37:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
...smo se nasmučali.... ...zdaj pa še na bowling
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 7:32:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina mi je "ušla" v vrtec . Res da je že včeraj govorila, da danes gre pa v vrtec, samo je nisem čisto resno jemala , a je bila danes zjutraj še vedno zelo odločna, tako da.... ...ja kaj čmo, sem jo pač peljala . Sicer niti jaz, niti vzgojiteljici nismo mogle verjeti svojim očem in ušesom . Anže je pa seveda raje doma ostal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 8:00:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda kako je v službi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 19:09:40
|
|
|
|
petarda
|
Hvala za vprašanje ...zdaj par dni nismo imeli računalnika doma, oziroma smo imeli pokvarjenega, oziroma ga še vedno imamo in sem mislila, kak me ziher kaj pogrešate...ve pa nič Včeraj sem šla prvi dan v službo, sploh ne bom govorila kako me je bolela glava ....sem šla sinoči zgodaj v posteljo, ob 22.30 pa je lubi pogruntal, da ima petardito vročino ...sem šla k njemu spat, daleron, inhalacije...in seveda danes na bolniški .... on pa cel dan, kot da mu nič ni...vročino ima točno 37, počuti se dobro...upam, da bo taka tudi noč in ostale dni, da bomo imeli kaj od podaljšanega vikenda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 19:11:44
|
|
|
|
petarda
|
CUKRA E&S
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 19:12:37
|
|
|
|
petarda
|
Naš je najprej izrazil željo, da bi bil za maškare superman, zdaj bi bil pa že BEN 10 ....bomo videli....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 20:19:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, si slučajno kje videla kostum za Bena? Bubi je sicer še vedno za (lanskega) Spidermana, ampak bi bil po moje ful vesel. No, saj ne bi smelo bit težko.... zelene hlače, bela majica, potiskana z motivi, in ura.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 20:59:29
|
|
|
|
ada2
|
mi pa gremo jutri v kino... bomo sprobali novi avto in sicer tak, da ga bomo napolnili do fula, saj gredo zraven še moja sestra in njena otroka, miha pa ostane doma pri babici. otroci so že naredili razpored kje bo kdo sedel - nuša in špela zadaj, matjaž, adam in moja sestra v sredini, mi2 z andrejem pa spredaj ... aja, gledat pa gremo: andrej in špela avatar, ostali pa veveričke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2010 21:03:46
|
|
|
|
ada2
|
aja, za nedeljo pa imam naročeno varuško, ker grema v šotor na ptuj... v bistvu je povabil andrejev brat, ker praznuje RD, pa mi najprej ni bilo za iti, ker mojih staršev ni doma, da bi otroke pazila, potem pa sem se z varuško zmenila, da bo kar prespala pri nas aja, je pa to punca, ki vsak četrtek opravlja prakso v adamovi skupini, poznam jo pa že celo njeno življenje, ker že skoz hodimo k njim po mleko. ji popolnoma zaupam, pa sploh je zelo pridna punca - doma pomaga na kmetiji že od malega, včasih z njeno mamo sami opravita v hlevu, pa imajo 58 krav, poleg tega je še ful pridna v šoli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 9:14:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz imam pa zdaj dva dni dopuuuust ... pol pa vikeeend ...pa še dan praznika gratis ...jutri bomo dopoldne smučali , popoldne imata otroka plesne in floorball, pojutrišnjem smučali ali v primeru slabega vremena plavali, en dan moramo malo na lavfarce stopit, pa drsanje je tud na sporedu . Uh planov dost Meni se tudi to zdi idealen dopust
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 9:15:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, si slučajno kje videla kostum za Bena? Bubi je sicer še vedno za (lanskega) Spidermana, ampak bi bil po moje ful vesel. No, saj ne bi smelo bit težko.... zelene hlače, bela majica, potiskana z motivi, in ura. Nisem še nič gledala za kostumi...če ga kje opaziš, sporoči Kdaj pa sploh je pust letos?
< Sporočilo je popravil petarda -- 6.2.2010 9:18:51 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 9:21:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, za nedeljo pa imam naročeno varuško, ker grema v šotor na ptuj... v bistvu je povabil andrejev brat, ker praznuje RD, pa mi najprej ni bilo za iti, ker mojih staršev ni doma, da bi otroke pazila, potem pa sem se z varuško zmenila, da bo kar prespala pri nas aja, je pa to punca, ki vsak četrtek opravlja prakso v adamovi skupini, poznam jo pa že celo njeno življenje, ker že skoz hodimo k njim po mleko. ji popolnoma zaupam, pa sploh je zelo pridna punca - doma pomaga na kmetiji že od malega, včasih z njeno mamo sami opravita v hlevu, pa imajo 58 krav, poleg tega je še ful pridna v šoli Uživajte! Kaj pa je v šotoru na Ptuju? Ker mi se tudi v nedeljo odpravljamo nekam na izlet, mogoče bi tudi prespali iz nedelje na ponedeljek, šli bi pa tudi s kombijem + tašča+tast+Simon. .... malo me vleče v Avstrijo, kakšno jezerce lepo tam.... Kakšen predlog? Aja...bumbar odpade, ker babici in dediju verjetno nebi bil preveč všeč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 16:14:50
|
|
|
|
Urša
|
Pusta sobota je točno čez en teden.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 19:15:21
|
|
|
|
petarda
|
Junior je shodil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 19:16:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pusta sobota je točno čez en teden. Hvala, sem preverila. Na Ptuju pa jutri Novi fosili...joj...me mika!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 19:42:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior je shodil je pa hiter, zgled vleče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 21:58:13
|
|
|
|
Urša
|
Waw, bravo Junior, to pa je dogodek!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 21:58:54
|
|
|
|
Urša
|
Jaz še zmeraj ne morem dojeti, da si ti že v službi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 22:02:37
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior je shodil mihu pa še kar manjka... saj hodi sam vse okoli, tak, da se preprijema, ampak kakor ugotovi, da se nima več za kaj prijeti je takoj na kolenih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2010 22:03:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pusta sobota je točno čez en teden. Hvala, sem preverila. Na Ptuju pa jutri Novi fosili...joj...me mika! pridi, mi gremo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.2.2010 7:45:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! že diši Junior V petek je tudi Anže dobil vabilo za vpis v prvi razred, jooooj kako je ponosen , mene je pa, ko sem bila do sedaj čisto ravnodušna, kar malo zvilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.2.2010 7:54:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, učit se bo treba začet
|
slutnjaste se znebile strij po porodu?s cimjih nisem dobila (
34%)
imela sem jih ze imela tudi pred porodom (
14%)
da (
3%)
ne (
28%)
ne,se ne obremenjujem (
21%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!