Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 10:18:02
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! urša ti gradovi so meni tudi fantastični, sploh zvečer, ko še bakle in svečke prižgejo. nika ima pa čisto prav , dva fanta res ne moreta imeti dojenčka. tina, res je zvezda no, jaz imam pa 2 dni porodniške, potem pa še do dneva žena dopust. se že pripravljam... npr. opustila sem farmo na FB , določila katere dneve se sesa, katere pegla, .... me zanima kako dolgo bo to držalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 13:52:54
|
|
|
|
Urša
|
Ja, ko so bakle je res lepo, samo drugo leto bomo šli raje v nedeljo dopoldne, ko je program za otroke. Lahko naredimo srečanje! Bravo plesalka Tina! Petarda in Ada, kako je hitro minilo! Gresta Junior in Miha v vrtec?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 17:21:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj! No, upam, da smo res zaključili s to srtaniščno virozo ... ...Anže je tudi že OK, se pa še drži in mislim, da bo zanj nocojšnja noč odločilna S Tino sva si po kosilu privoščili 2 urci smučanja , Anže je pa tačas gratis lahko igral igrice na PCju - jah je bilo treba tolažbo najti . Zdaj sem drobižka že namočila v banjo , ker Tino nekaj sumim, da bo, takoj ko se bo nekam vsedla ali vlegla, zaspala ... ...bo vsaj umita A ste pustne kostume že vse nabavile/zašile??? Ker mene je šele danes prešinilo, da je že čez 2 tedna pust, jaz pa niti še ne vem v kaj bi ju našemila - ja saj če ju vprašam bo Tina Winxica, Anže pa Betmen ali Ninja želva , samo če ju presenetim s kakim zanimivim kostumom, se pa tudi ne bosta pritoževala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 18:18:45
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas bodo imeli v vrtcu skupinsko masko-dimnikarji, bodo nastopili na torkovem karnevalu. Za soboto pa si želi biti Nika čebelica, Jaka pa ni izrazil neke želje, mogoče bo Indijanc.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 20:25:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi bo isto kot lani - na svojo željo, pa kostum mu je tudi še prav Bubika pa bo slonček, imamo še od bubija tak lep kostum in res ne vem, zakaj bi komplicirala z nečim punčkastim, ko pa bo še toliko priložnosti Čeprav se dobijo take lepe rožice, me kar malo mika
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 20:52:07
|
|
|
|
ada2
|
mi tudi še nismo nič govorili o pustnih kostimih, pa se v torek že začne na ptuju.... eh, bom malo pregledala, kaj je starega za uporabit... vem, da imamo enega spidermana, ampak adama živega v to ne spravimo, en čas smo imeli ta kostim za "strašiti", če ni hotel jesti, zdaj je pa pospravljen v kleti. vem pa, da je bila nuša 1x maček muri, pa mislim, da je bila nekje tolko stara kot zdaj adam.... treba pregledat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 20:55:57
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 en čas smo imeli ta kostim za "strašiti", če ni hotel jesti, Ojoj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.1.2010 21:07:13
|
|
|
|
ada2
|
ja res urša, na smrt se je bal spidermana.... niti kje na sliki ga ni smel videt, če ga je kdo imel narisanega na majici je čisto zablokiral, v trgovini je kar ritensko šel, če ga je kje videl.... zdaj je toliko bolje, da je lahko vsaj kje na sliki, npr. če ima kdo v vrtcu oblečeno majico s spidermanom se lahko igra z njim, čeprav vseeno gleda tak nezaupljivo.... kaj čemo, njemu so bolj vile in barbike všeč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 5:36:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mrrrrzlo jutro ! Glejte, da boste pridne, drugače vas bo Spiderman v rit ugriznil . Ada ful zanimivo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 17:23:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
pa kaj vas je res Spiderman pogrizel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 17:26:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo se ravno vrnili z drsanja... ...jaz premražena, otroka prešvicana ... ...ma zunaj je -8°C... ...a pa po dveh urah in pol sem ju morala na silo z drsališča zvleči ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 21:06:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ pa kaj vas je res Spiderman pogrizel mene ne danes je bila norišnica. Iz službe sem šla direkt v Avstrijo, da bo bubika imela kam lulat Pa da bomo še kake cote in posodo oprali Jah, te stvari se še vedno splača gori vzet. Sem pa čist preveč zapravila, če še slovensko vinjeto prištejem Ko sem prišla domov pa sta planila po meni. Zdaj moram pa še Natyne slikice nekam naložit, da vam jih prilimam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 21:24:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa je še en novembrček postal veliki bratec:
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.2.2010 21:26:59 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 21:28:14
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.2.2010 21:33:25 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 21:28:44
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.2.2010 21:34:07 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.2.2010 22:06:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čer babe. Hvala Bubi Jao, jaz pa imam teh gradov danes že vrh glave. Pa jih nisem videla, ampak že cel dan po radiu poslušam, da se je ekipa iz Male Nedelje odlično/najboljše odrezala. In res to omenjajo non stop..
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2010 8:24:15
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz pa imam danes pregled, če je mirena tam kot mora biti, nuša je šla v mb na športni dan - drsat, adam je v vrtcu, miha bom pa za eno uro pri andreju v pisarni pustila, če pa bo preveč galamil si ga bo pa tats malo vzel, pa mogoče si bo še tašča utrgala eno urco za njega.... ej, po eni strani skoz teži, naj ga pripeljemo kaj k njej, ko pa bi res rabila varstvo pa nikoli nima časa... pa je v penziji, ampak ona še kar naprej dela, pa hodi okoli strank, pa straši po pisarni in skladišču ampak sem pa ziher, da ko ga bom dostavila bo pa itak vse pustila, pa samo miha imela.... kak lubek je E. komaj čakam, da ga v živo vidim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2010 15:22:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
iiiiiiiiiiiiii drobižek ...in ponosni veliki brat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2010 15:23:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo imeli današnjo noč spet napad očiščevalnega virusa - ponovno Anže . Grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2010 19:52:54
|
|
|
|
ada2
|
tak... od jutri sem na dopustu nina to pa je , upam, da se ne bo več nadaljevalo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2010 19:54:13
|
|
|
|
Urša
|
Joj, je fleten cuker mali! Mi pa smo imeli danes roditeljski sestanek za bodočo prvošolko Niko in v četrtek se greva vpisat! Ja, drugo leto pridejo pa novembrčki na vrsto!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2010 20:09:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas je vpis v šolo enkrat bolj spomladi , če se jaz prav spomnim, ko je lani prijateljica hčerko vpisovala. Uh, kako so že veliki ti naši otroci, drugo leto so res že naši novembrčki na vrsti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2010 9:28:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! je pa že zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2010 14:13:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada in petarda, uživajta še zadnje dneve dooooolgega dopusta. No, ada bo imela še malo več užitkov. Morda celo dočaka kake otoplitve Če pa se z Mihcem še kaj v MB odpraviš, pa le pokliči. Včeraj sva z bubijem šla gledat dva micena dojenčka. fantek in punčka, stric in nečakinja Kak je bubi gledal ta mala bitjeca, čisto je bil raznežen zraven
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2010 14:25:47
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada in petarda, uživajta še zadnje dneve dooooolgega dopusta. No, ada bo imela še malo več užitkov. Morda celo dočaka kake otoplitve Če pa se z Mihcem še kaj v MB odpraviš, pa le pokliči. Včeraj sva z bubijem šla gledat dva micena dojenčka. fantek in punčka, stric in nečakinja Kak je bubi gledal ta mala bitjeca, čisto je bil raznežen zraven hmm, vabljivo, ni kaj, ampak... no, nikoli ne veš, če bom sigurno pokličem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Spontani splaviMioBambinoKoliko spontanih splavov ste imele?nobenega (
58%)
1 (
30%)
2 (
7%)
3 (
2%)
več kot 3 (
2%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!