|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
31.1.2010 10:18:02   
ada2
dobro jutro!

urša ti gradovi so meni tudi fantastični, sploh zvečer, ko še bakle in svečke prižgejo.
nika ima pa čisto pravuser posted image , dva fanta res ne moreta imeti dojenčka.
user posted image user posted image user posted image  tina, res je zvezdauser posted image

no, jaz imam pa 2 dni porodniške, potem pa še do dneva žena dopust. se že pripravljam... npr. opustila sem farmo na FBuser posted image , določila katere dneve se sesa, katere pegla, .... me zanima kako dolgo bo to držalouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
31.1.2010 13:52:54   
Urša
Ja, ko so bakle je res lepo, samo drugo leto bomo šli raje v nedeljo dopoldne, ko je program za otroke. Lahko naredimo srečanje!
Bravo plesalka Tina! user posted image user posted image user posted image
Petarda in Ada, kako je hitro minilo! user posted image Gresta Junior in Miha v vrtec?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
31.1.2010 17:21:13   
NinaŠ
Hoj, hoj!

No, upam, da smo res zaključili s to srtaniščno virozo user posted image user posted image user posted image ... ...Anže je tudi že OK, user posted image se pa še drži in mislim, da bo zanj nocojšnja noč odločilna user posted image

S Tino sva si po kosilu privoščili 2 urci smučanja user posted image user posted image , Anže je pa tačas gratis lahko igral igrice na PCju user posted image - jah je bilo treba tolažbo najti user posted image .

Zdaj sem drobižka že namočila v banjo user posted image , ker Tino nekaj sumim, da bo, takoj ko se bo nekam vsedla ali vlegla, zaspala user posted image ... ...bo vsaj umita user posted image

A ste pustne kostume že vse nabavile/zašile??? Ker mene je šele danes prešinilo, da je že čez 2 tedna pust, jaz pa niti še ne vem v kaj bi ju našemila user posted image - ja saj če ju vprašam bo Tina Winxica, Anže pa Betmen ali Ninja želva user posted image user posted image , samo če ju presenetim s kakim zanimivim kostumom, se pa tudi ne bosta pritoževala user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
31.1.2010 18:18:45   
Urša
Pri nas bodo imeli v vrtcu skupinsko masko-dimnikarji, bodo nastopili na torkovem karnevalu. Za soboto pa si želi biti Nika čebelica, Jaka pa ni izrazil neke želje, mogoče bo Indijanc.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
31.1.2010 20:25:51   
*bubi*
Bubi bo isto kot lani - na svojo željo, pa kostum mu je tudi še prav user posted image

Bubika pa bo slonček, imamo še od bubija tak lep kostum in res ne vem, zakaj bi komplicirala z nečim punčkastim, ko pa bo še toliko priložnosti user posted image  Čeprav se dobijo take lepe rožice, me kar malo mika user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
31.1.2010 20:52:07   
ada2
mi tudi še nismo nič govorili o pustnih kostimih, pa se v torek že začne na ptuju.... eh, bom malo pregledala, kaj je starega za uporabit... vem, da imamo enega spidermana, ampak adama živega v to ne spravimo, en čas smo imeli ta kostim za "strašiti", če ni hotel jesti, zdaj je pa pospravljen v kleti. vem pa, da je bila nuša 1x maček muri, pa mislim, da je bila nekje tolko stara kot zdaj adam.... treba pregledat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
31.1.2010 20:55:57   
Urša

IZVIRNO SPOROČILO: ada2
en čas smo imeli ta kostim za "strašiti", če ni hotel jesti,

Ojoj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
31.1.2010 21:07:13   
ada2
ja res urša, na smrt se je bal spidermana.... niti kje na sliki ga ni smel videt, če ga je kdo imel narisanega na majici je čisto zablokiral, v trgovini je kar ritensko šel, če ga je kje videl.... zdaj je toliko bolje, da je lahko vsaj kje na sliki, npr. če ima kdo v vrtcu oblečeno majico s spidermanom se lahko igra z njim, čeprav vseeno gleda tak nezaupljivo....

kaj čemo, njemu so bolj vile in barbike všečuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
1.2.2010 5:36:20   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mrrrrzlo jutro user posted image !
Glejte, da boste pridne, drugače vas bo Spiderman v rit ugriznil user posted image user posted image user posted image user posted image . Ada ful zanimivo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
1.2.2010 17:23:53   
NinaŠ
user posted image pa kaj vas je res Spiderman pogrizel user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
1.2.2010 17:26:06   
NinaŠ
Mi smo se ravno vrnili z drsanja... ...jaz premražena, otroka prešvicana user posted image ... ...ma zunaj je -8°C... ...a pa po dveh urah in pol sem ju morala na silo z drsališča zvleči user posted image ....  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
1.2.2010 21:06:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image pa kaj vas je res Spiderman pogrizel user posted image user posted image user posted image user posted image  

mene ne user posted image

danes je bila norišnica. Iz službe sem šla direkt v Avstrijo, da bo bubika imela kam lulat user posted image  Pa da bomo še kake cote in posodo oprali user posted image  Jah, te stvari se še vedno splača gori vzet. Sem pa čist preveč zapravila, če še slovensko vinjeto prištejem user posted image

Ko sem prišla domov pa sta planila po meni.

Zdaj moram pa še Natyne slikice nekam naložit, da vam jih prilimam user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
1.2.2010 21:24:54   
*bubi*
Pa je še en novembrček postal veliki bratec:

user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.2.2010 21:26:59 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
1.2.2010 21:28:14   
*bubi*
user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.2.2010 21:33:25 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
1.2.2010 21:28:44   
*bubi*
user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.2.2010 21:34:07 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
1.2.2010 22:06:17   
Naty_ka
Čer babe.

Hvala Bubi user posted image

Jao, jaz pa imam teh gradov danes že vrh glave. Pa jih nisem videla, ampak že cel dan po radiu poslušam, da se je ekipa iz Male Nedelje odlično/najboljše odrezala. In res to omenjajo non stop.. user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.2.2010 8:24:15   
ada2
dobro jutro!

jaz pa imam danes pregled, če je mirena tam kot mora biti, nuša je šla  v mb na športni dan - drsat, adam je v vrtcu, miha bom pa za eno uro pri andreju v pisarni pustila, če pa bo preveč galamil si ga bo pa tats malo vzel, pa mogoče si bo še tašča utrgala eno urco za njega.... ej, po eni strani skoz teži, naj ga pripeljemo kaj k njej, ko pa bi res rabila varstvo pa nikoli nima časa... pa je v penziji, ampak ona še kar naprej dela, pa hodi okoli strank, pa straši po pisarni in skladiščuuser posted image user posted image
ampak sem pa ziher, da ko ga bom dostavila bo pa itak vse pustila, pa samo miha imela....

user posted image user posted image user posted image  kak lubek je E. komaj čakam, da ga v živo vidimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.2.2010 15:22:32   
NinaŠ
iiiiiiiiiiiiii drobižek user posted image user posted image user posted image ...in ponosni veliki brat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.2.2010 15:23:58   
NinaŠ
Mi smo imeli današnjo noč spet napad očiščevalnega virusa user posted image user posted image user posted image - ponovno Anže user posted image . Grrrrrrr user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.2.2010 19:52:54   
ada2
tak... od jutri sem na dopustuuser posted image

nina to pa je user posted image , upam, da se ne bo več nadaljevalo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.2.2010 19:54:13   
Urša
Joj, je fleten cuker mali! user posted image user posted image user posted image

Mi pa smo imeli danes roditeljski sestanek za bodočo prvošolko Niko in v četrtek se greva vpisat! user posted image Ja, drugo leto pridejo pa novembrčki na vrsto! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.2.2010 20:09:39   
NinaŠ
Pri nas je vpis v šolo enkrat bolj spomladi user posted image , če se jaz prav spomnim, ko je lani prijateljica hčerko vpisovala. user posted image user posted image user posted image   Uh, kako so že veliki ti naši otroci, drugo leto so res že naši novembrčki na vrsti user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.2.2010 9:28:52   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image je pa že zmanjkalo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
3.2.2010 14:13:15   
*bubi*
Ada in petarda, uživajta še zadnje dneve dooooolgega dopusta. user posted image

No, ada bo imela še malo več užitkov. Morda celo dočaka kake otoplitve user posted image  Če pa se z Mihcem še kaj v MB odpraviš, pa le pokliči.

Včeraj sva z bubijem šla gledat dva micena dojenčka. user posted image  fantek in punčka, stric in nečakinja user posted image  Kak je bubi gledal ta mala bitjeca, čisto je bil raznežen zraven user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
3.2.2010 14:25:47   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada in petarda, uživajta še zadnje dneve dooooolgega dopusta. user posted image

No, ada bo imela še malo več užitkov. Morda celo dočaka kake otoplitve user posted image  Če pa se z Mihcem še kaj v MB odpraviš, pa le pokliči.

Včeraj sva z bubijem šla gledat dva micena dojenčka. user posted image  fantek in punčka, stric in nečakinja user posted image  Kak je bubi gledal ta mala bitjeca, čisto je bil raznežen zraven user posted image

hmm, vabljivo, ni kaj, ampak...
no, nikoli ne veš, če bom sigurno pokličemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!