|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
27.1.2010 8:51:42   
petarda
Jaz grem pa zdaj eno user posted image user posted image  pogledat user posted image , popoldne pa na premiero Alvina user posted image user posted image user posted image user posted image ....komaj čakam! Meni je tak fajn gledat petardita kako se reži na ves glas v kinu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.1.2010 9:13:21   
Urša
Mi tudi že komaj čakamo, da gremo Veveričke gledat! Sem jima obljubila, ko končata bralno značko, Nika je že, Jaka pa ima samo še eno knjigo. user posted image Meni sta tako smešna, ko se bašeta s kokicami in kokakolo, katere doma nimamo in si data duška! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.1.2010 9:36:10   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi tudi že komaj čakamo, da gremo Veveričke gledat! Sem jima obljubila, ko končata bralno značko, Nika je že, Jaka pa ima samo še eno knjigo. user posted image Meni sta tako smešna, ko se bašeta s kokicami in kokakolo, katere doma nimamo in si data duška! user posted image

kaj se pa splača še v kino iti pogledat, tamala dva bi peljala čez vikend kakšno risanko gledat, sej ne vem ali je Ela že primerna?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.1.2010 12:37:06   
petarda

Mi tudi doma nimamo kokic, no, vsaj ne običajno, ponavadi sem jih spekla, ko je bil petardito že v postelji user posted image . Kokakole in podobnih pijač z mehurčki pa hvalabogu ne mara.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.1.2010 12:38:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

kaj se pa splača še v kino iti pogledat, tamala dva bi peljala čez vikend kakšno risanko gledat, sej ne vem ali je Ela že primerna?

Ela je verjetno še premajhna user posted image .... drugače smo šli pa v nedeljo gledat princeska in žabec in je OK...samo nič kaj posebnega, planet 51 je bil tudi OK, ampak spet nič posebnega...še najboljši je bil jelenček Niko....samo zdaj ni sezona zanj user posted image  Ja...zadnje čase smo pogosto v kinu...zmeraj petarditu za nagrado user posted image ...včasih si je zaželel kakšen avtomobilček ob posebnih dosežkih, zdaj pa movie rulls user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.1.2010 16:43:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz grem pa zdaj eno user posted image user posted image  pogledat user posted image , popoldne pa na premiero Alvina user posted image user posted image user posted image user posted image ....komaj čakam! Meni je tak fajn gledat petardita kako se reži na ves glas v kinu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razprodano user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.1.2010 19:38:16   
Naty_ka
Alo mačke user posted image

Malo še vas pozdravim preden grem pod tuš. Jaz bi tudi šla v kino, pa ne vem kdo bi mi tačas čuval Erika. Mislim, da ga zaenkrat še ni junaka, ki bi si to upal...user posted image

Drugače pa smo ok. Dojenje nam malo šteka. Je Dete ratala taka lenoba, in se mu ne ljubi vlečti, tako da kar na brzino zadrema na joški. Mleka -tako kot je bilo že prvič-imam tudi premalo, tako da že dodajamo flaško.

In danes sem imela en fuuuul družaben dogodek:po dooooolgem času sem šla iz hiše-na prvi sprehod. Jao, je pasalo. Sem bila ko nova.user posted image user posted image

Če mi bo dete pustilo, bom potem probala prilimat kakšno slikico. Ali pa bom Bubi poslala sliko in jo bo ona prilimala.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.1.2010 20:29:04   
Naty_ka
Evo, imam malo časa da vam povem kako se je vse skup odvijalo.
Torej, 13-ega, sem cel dan čakala če bo kaj-in hkrati upala, da se nebi začelo nič dogajat. Imela sem tudi ctg v P ki pa ni pokazal nič. Ponoči na štirinajstega pa mi je odletel čep (zdaj vsaj vem kako to izgleda). In sem cel dan imela popadke na 45 min. Zvečer proti šesti uri so se popadki pojavljali na 15 minut in takrat mi je postalo jasno da gre zares in da je zadnji čas da se odpravim v P. Ko sva z Gregorjem prišla v Mb, so bili popadki že na 8 minut.
V P sta me ob pol osmih sprejeli dve babici, ki sta bile ful dobre volje in ful prijazni. Smo se nekaj hecale, in sta me zezale da če želim roditi v njuni smeni, da imam čas do pol desetih user posted image
Torej, se lotita papirjev. So bili že na tričetrt rešeni. Se mi ful dopade da imajo zdaj tako navado, da že prej, ko še hodiš na ctg, pride ena babica k tebi in skupaj rešita vse tiste papirje, tako da ni neke panike, ko prideš tjaže s popadki.
Nekje 20:15 pridemo v porodno. Sem imela še to čast, da sem si lahko prebirala porodno sobo, ker je v tistem trenutku rojevala samo ena ženska ostale pa so bile proste (mislim da je bil to edini dan oz. edina večer ko v porodnih ni bilo gužve, ker letos imajo v MB P ludnico).
Me lepo priklopijo na ctg, ugotovijo da sem 3 cm odprta. Potem pa smo lepo čakali. Ob devetih pride zdravnik in mi predre mehur. Pa dobila sem čisto malo umetnih popadkov. Ampak res malo. Še babica je rekla da je tako minimalno, da verjetno sploh ne bo kaj dosti pomagalo. In potem se je začelo. Drage moje, če bi pri Sergeju morala dati to skozi, potem vam z zagotovostjo povem, da mi drugega otroka nebi imeli! V desetih minutah sem se odprla 5 cm. In to je šlo s tako svetlobno hitrostjo, da sem komaj uspela dihati zraven.
Sem vmes enkrat skozi zobe rekla, da mi je žal, da se nisem odločila za EA, pa mi je babica takoj rekla nazaj, da boljše da ne, ker mi je niti nebi uspeli nastaviti.
V glavnem, bolečina za znoret. Ob 21:19 pa je že prikihal in prijokal naš Erik. Tokrat sem jo odnesla brez šivov.
Tako da hvalabogu je za mano. In če sem kdaj sanjala o tem da bi imela tri otroke, vam zdaj povem, da sem te sanje OPUSTILA!!! Jaz se tega ne grem več.

Tak da, moje dete je zlato-oba sta.
Pa Sergej je taaako ponosen da je veliki bratec. Sicer še kako ljubosumje pričakujemo, a zelo ima rad Erika.

In še enkrat: vsa pohvala sestram in babicam v bolnišnici. Bile so zelo prijazne in pripravljene pomagati.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.1.2010 20:34:08   
ada2
o naty pozdravljena.

ti verjamem, da je sprehod pasal, pa itak boš zdaj vedno več lahko zunaj in bo še boljše.

jaz sem pa danes odpeljala adama in nušo k frizeru in sta oba zdaj taka lepotcauser posted image  pa nuši so 2 mlečna zoba izdrli. sicer oba čisto ok in zdrava, ampak je bilo potrebno zaradi rasti stalnih zob... že tako se je predolgo čakalo in bo morala dobiti aparat. adam pa ni pustil plombice naredit in mora priti z atijem nazaj... ima eno malo luknjico, pa je najprej vsem zagotavljal, da bo pustil, ko mu je pa z vodo pošpricala po zobku pa je rekel "kone je2 in ušel s stolauser posted image  ah, ja, naj se še ati malo sekira s tem.....

miha je pa super boljši danesuser posted image user posted image user posted image , že včerajšnja noč je bila super.

petarda hvala za pikepoke, so pomagale pri obehuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.1.2010 20:35:07   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

miha ima laringitis, je dobil danes eno ampulo deksametazona, jutri morava po novouser posted image , upam, da bo vsaj ponoči bolje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Miha...kako je bilo ponoči? Joj, mene je tega sranja tako strah user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te so pa za Andreja...naj se izteče sestanek tako, da bo najbolje za vas. user posted image

Tu se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.1.2010 20:37:05   
*bubi*

Mi tudi doma nimamo kokic, no, vsaj ne običajno, ponavadi sem jih spekla, ko je bil petardito že v postelji user posted image . Kokakole in podobnih pijač z mehurčki pa hvalabogu ne mara.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.1.2010 20:39:13   
*bubi*

drugače smo šli pa v nedeljo gledat princeska in žabec in je OK...samo nič kaj posebnega, planet 51 je bil tudi OK, ampak spet nič posebnega...še najboljši je bil jelenček Niko....samo zdaj ni sezona zanj user posted image  Ja...zadnje čase smo pogosto v kinu...zmeraj petarditu za nagrado user posted image ...včasih si je zaželel kakšen avtomobilček ob posebnih dosežkih, zdaj pa movie rulls user posted image user posted image user posted image

Mi gremo v kino 1-2x letno. Kot zelo posebna nagrada user posted image
Jelenček Niko je bil tudi bubiju všeč, meni se ni zdel bog ve kaj user posted image  No, zdanjič je videl, da imajo puzzle s tem motivom in jih je izbral za prijateljčkov RD.  Jao, sploh ne upam mamice vprašat, če ta otrok sploh pozn jelenčka Nika user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.1.2010 20:43:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Pa Sergej je taaako ponosen da je veliki bratec. Sicer še kako ljubosumje pričakujemo, a zelo ima rad Erika.

Lepo Naty. user posted image Tistega okoli tretjega pa ti čisto ne verjamem. Te bom vprašala čez kaki dve leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.1.2010 20:49:50   
Urša
O, Naty, pozdravljena!
Pri meni se je pri drugem porodu tudi s svetlobno hitrostjo dogajalo, vsi so mi rekli, da tistih 45 minut kot sem bila v porodni, se pa že da potrpet, ampak jaz sem mislila, da me bo raztrgalo, tako da vem o čem govoriš. Tudi jaz sem takrat opustila željo po tretjem! user posted image No, mogoče pa vseeno, sem že malo pozabila kako je bilo, ko nisi imel časa dihat! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.1.2010 22:42:44   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Lepo Naty. user posted image Tistega okoli tretjega pa ti čisto ne verjamem. Te bom vprašala čez kaki dve leti user posted image user posted image user posted image

Bubi, veš, se kar strinjam s tvojim podpisom. Tudi mi smo kompletni. Poleg vsega pa četudi spremenim mnenje, ga Gregor nebo. On pa definitivno ni za tretjega. Ne glede na to, da si ful želi user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.1.2010 22:44:13   
Naty_ka

O, Naty, pozdravljena!
Pri meni se je pri drugem porodu tudi s svetlobno hitrostjo dogajalo, vsi so mi rekli, da tistih 45 minut kot sem bila v porodni, se pa že da potrpet, ampak jaz sem mislila, da me bo raztrgalo, tako da vem o čem govoriš. Tudi jaz sem takrat opustila željo po tretjem! user posted image No, mogoče pa vseeno, sem že malo pozabila kako je bilo, ko nisi imel časa dihat! user posted image

Ampak, najbolj bedasto pa je to, da so vsi govorili, kako gre v drugo vse lažje pa hireje. No, saj hireje je pri meni šlo- glede na to, da sem Sergeja rodila v uri in pol- ni pa bilo lažje.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.1.2010 23:22:06   
petarda
Naty se kar pod bubi podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image .... Hvala, ker si delila porodno zgodbo z nami, lepo jo je bilo prebrati. user posted image  

Ada a potem je posel uspel? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
28.1.2010 8:16:32   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za vse, zame pa še en Red Bull zraven. Nisem spala NIČ user posted image , ker je Tina celo noč bruhala user posted image user posted image . Joj je boga, upam da se kmalu ustavi user posted image .

Naty, jaz sem v drugo dobila EA, vendar ni prijela tako hitro, kot je bila Tina rojena user posted image , tako da si čist predstavljam kako ti je bilo. Pa se, ČE bi bila želja po še enem otroku, ne bi ustavila zaradi teh bolečin.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
28.1.2010 9:29:13   
ada2

Ampak, najbolj bedasto pa je to, da so vsi govorili, kako gre v drugo vse lažje pa hireje. No, saj hireje je pri meni šlo- glede na to, da sem Sergeja rodila v uri in pol- ni pa bilo lažje.user posted image

evo, ti bo to ena povedala, ki ima 3.
prvič sem bila tak prestrašena kaj bo, pa tak prepričana, da ne smem jamrat, pa da moram biti pogumna, da sploh ne vem kaj se je dogajalouser posted image  rodila v 3 urah (odzačetka popadkov do poroda posteljice).  nekako se mi takrat ni zdelo preveč hudo... sem si huje predstavljalauser posted image ...
potem drugič, ko te vsi prepričujejo, da je lažje in hitreje, sem si mislila no ok, če je že prvič bilo tako, potem sploh ne bo hudo.... no, bilo je hitreje (2 uri), ampak je pa bilo kar hudo (ali pa sem si res predstavljala, da bo čisto enostavno - glede na prvičuser posted image )
tretjič je bilo pa expresno... popadki najprej taki, da bi šla lahko še v kino, odprta 4 cm, ko mi je predrl mehur, po predrtju pa v 20 minutah rodila.... ampak tistih 20 minut je pa bilo kot ti praviš ubijalskih.

lahko rečem, da je moj drugi porod tudi bil najtežji, pa čeprav je bil adam najmanjši od otrok - 3-4 cm krajši in nekaj več kot pol kg lažji.

očitno to o lažjem drugem porodu ne drži povsem... pa moja sestra ti bo to tudi potrdilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
28.1.2010 9:29:59   
ada2
nina user posted image user posted image user posted image  za tino. a je spet kaka viroza?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
28.1.2010 11:10:44   
NinaŠ
Ja verjetno je viroza, ker imajo že kak teden v vrtcu neko zalego user posted image user posted image . Se je pa bruhanje zdaj dopoldne na srečo ustavilo (zadnjič je ob 6.30) user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
28.1.2010 11:16:10   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tino. Pa še ena user posted image  za Nino. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
28.1.2010 13:06:36   
Naty_ka

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tino. Pa še ena user posted image  za Nino. user posted image

Podpis

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
28.1.2010 20:45:57   
*bubi*
Meni pa je bilo najtežje drugič. Kar dokazuje, da je psihična priprava zelo pomembna.

Pri bubiki se mi sploh ni zdelo tak hudo. So mi dajali umetne, ampak zelo počasi, ker je bila medenična lega in niso smeli forsirat. Če prav pomislim, je bilo najhujše tistih 10 min, ko sem morala čakat, ker se je ravno en drug dojenček porajal.
Še protibolečinsko mi je dala, ko se meni še sploh ni zdelo potrebno user posted image

V glavnem, bolečina niti slučajno ni razlog, da se ne bi odločila za tretjega.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.1.2010 20:46:50   
*bubi*
Ojoj, Tina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!