|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
29.1.2010 8:42:24   
NinaŠ
Dobro jutro!

Kavice ne bom kuhala, ker mi (dodatni) smeški zablokirajo pc user posted image ...

Pikepoke pa so zgleda pomagale user posted image . Po včerajšnjem dnevu, ki ga je Tina večinima prespala, se je po mirni noči (celo noč spala kot ubita user posted image ) zjutraj zbudila prerojena, brez vročine in dobre volje user posted image

Kot vse kaže bo jutri lahko tudi šla na plesni nastop... ...včeraj zvečer je pol ure jokala, "da se mora pozdravit, da ima v soboto plesni nastop in ne sme biti bolna...." jooooj sem jo komaj potolažila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
29.1.2010 9:01:20   
petarda
Super za Tino user posted image ...evo kaj naredi želja po ozdravitvi user posted image . Naši so tudi včeraj nastopali na neke vrtčevske upokojence. Uprizorili so pravljico Mojca Pokrajculja. Vzgojiteljica pa je zorganizirala vse, da so pravljico posneli in jo bomo starši dobili na DVD-ju user posted image user posted image user posted image user posted image ....tako, da bomo imeli zabeležen prvi javni nastop naših malčkov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica? Evo

user posted image

Saj vem, da še ni Valentinovo! user posted image user posted image user posted image user posted image ...Jaz vas imam rada vsak dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
29.1.2010 13:47:21   
*bubi*
Hvala, petarda. Bi se v real lajfu tudi prilegla ena taka kavica user posted image  

No, jaz si raje kapučinček naredim, fajn mleko spenim. Sta še otroka pogruntala, da mami nekaj finega pije in zdaj delamo tudi kakav s spenjenim mlekom user posted image

Aja, da te spomnim, petarda. KLIK user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
29.1.2010 20:56:30   
NinaŠ
Čeeeer!

Vidim da ste si vse privoščile večerno razvajanje s kopeljo, svečkami in šampanjcem, ko ni nobene tu user posted image .

Mi2 z Anžetom sva ravno z nočne smuke user posted image , Tina prenočuje pri mojih starših user posted image , atija imamo pa na enem občnem zboru user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

No greva pod tuš... ...pa potem počivat, jutri je namreč na sporedu drsanje - jap, so me prepričali, da sem si drsalke kupila user posted image , čeprav mi ta šport sploh ne diši user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.1.2010 21:40:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Čeeeer!

Vidim da ste si vse privoščile večerno razvajanje s kopeljo, svečkami in šampanjcem, ko ni nobene tu user posted image .

Mi2 z Anžetom sva ravno z nočne smuke user posted image , Tina prenočuje pri mojih starših user posted image , atija imamo pa na enem občnem zboru user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

No greva pod tuš... ...pa potem počivat, jutri je namreč na sporedu drsanje - jap, so me prepričali, da sem si drsalke kupila user posted image , čeprav mi ta šport sploh ne diši user posted image user posted image

Mi smo maloprej domov prišli. Je imela tašča rojstni dan danes user posted image ....zdajle pa user posted image  daje juniorja spat, jaz pa še pod tuš skočim, potem pa sva zmenjena na sedežni pred TV user posted image ...sanjsko, če mene vprašaš user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.1.2010 21:41:44   
petarda
aja...meni je pa drsanje fuuuul lep šport. Tako za pogledat. Drsala sem pa samo enkrat v Tivoliju kakih 10 let nazaj...samo sem bolj na prijateljici slonela, kot pa sama drsala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.1.2010 21:43:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, da te spomnim, petarda. KLIK user posted image

Zdaj smo vikende čisto zasedeni s petarditovim smučanjem, tak da... user posted image ...saj verjetno samo še kaka dva vikenda...vprašanje kolk bo še potem snega. user posted image . Imamo pa zdaj tudi kombi doma, tak da lahko še katero sproti poberemo in jo pripeljemo v bumbarja user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.1.2010 21:44:07   
ada2

Čeeeer!

jaz sem bila na vajah v gledališčuuser posted image

pa 2 novici imam:
1. še vedno si lahko oblečem kavbojke iz srednje šole in se celo počepnem v njihuser posted image

2. imamo nov avto (no, ne nov nov, ampak za nas je novuser posted image )

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
29.1.2010 22:02:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Čeeeer!

jaz sem bila na vajah v gledališčuuser posted image

pa 2 novici imam:
1. še vedno si lahko oblečem kavbojke iz srednje šole in se celo počepnem v njihuser posted image

2. imamo nov avto (no, ne nov nov, ampak za nas je novuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image  prvo ti zavidam user posted image user posted image user posted image user posted image ... drugo pa niti ne user posted image user posted image user posted image user posted image . Kateri avto pa imate? user posted image ....saj vi ste že prej imeli ful hudega, tak da zdaj mate verjetno ladjo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
29.1.2010 22:15:20   
ada2
ja petarda, bogmeš je kot ladjauser posted image

no, znamki smo ostali zvesti, prostornina se je pa krepko zvečala. zdaj imamo espacea s 7 sedeži. priznam pa, da me je kar malo strah ga vozit.... pa iz dvorišča speljat rikverc.... zdaj se mi laguna zdi kot picikl....clio pa kot kotalkeuser posted image user posted image user posted image

sicer pa dvomim, da bom jaz kaj dosti dobila zdaj avto v lastno uporabo... se bom morala bolj na atovega clia zanestuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
29.1.2010 22:17:43   
ada2
pa da vam še povem kaki hud pogovor sva imela včeraj z adamom...

peljala sem ga v vrtec zjutraj z atovim avtom in tam ima on navadnega jahača, miha pa brevijev sedež, sicer star, še od nuše, ampak zelo lepo ohranjen. no, in ko se vsedeva v avto začne:
"a ne, mama, ta stolček, ki ga ima zdaj miha, je bil moj?"
" v bistvu je bil najprej nušin", mu rečem.
"aha. od koga pa bo, ko bo miha tako velik kot jaz?"
"ne vem, nekomu ga bomo dali, ki ga bo rabil."
" a ne bo za mojega otroka?"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
"eh, lubček, ko bosta ti in tvoja punca imela otroka, ti bom jaz kupila tak avtosedež, kot si ga bosta vidva izbrala"
"kdo?"
"ja, ti in tvoja žena"
"kje pa se taki stoli kupijo?"
"v pikapolonici"
"aha, bom vprašal mišel, če bi šla z mano v pikapolonico izbrat stolček za najinega otroka"

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
30.1.2010 8:45:00   
*bubi*
Hvala, Ada, za dozo smeha za dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
30.1.2010 8:46:22   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image Ada, tole je pa hudo resno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
30.1.2010 8:47:39   
NinaŠ
Jaz imam danes očitno očiščevalni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vse gre iz mene - zgoraj in spodaj user posted image user posted image user posted image .... ....očitno sem se od Tine nalezla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
30.1.2010 10:04:11   
ada2
user posted image user posted image user posted image nina, upam, da bo pri tebi tudi hitro mimo.

jah ženske, treba se bo sprijaznit, da bomo tudi me babiceuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
30.1.2010 13:08:34   
ada2
ej babce, ena prošnja... nekak se odločamo zdaj še za drug avtosedež za miha, pa me zanima kaj priporočate - edini pogoj je isofix.
hvala

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
30.1.2010 18:37:44   
*bubi*
Z isofixom nimam izkušenj, ker nimamo možnosti v nobenem avtu.

Naty malo vprašaj, oni so zdaj iskali kombinacijo. Samo se mi zdi, da so S kupili novega, E pa bo dedoval user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
30.1.2010 23:33:59   
Urša
Ada, faca tale tvoj sinek! user posted image user posted image user posted image
Meni je pa Jaka prjavil, da se bo poročil z Andražem! user posted image Pa je rekla Nika, da 2 fanta se ne moreta poročit, ker fantje ne morejo rodit dojenčkov. user posted image

Nina, zate: user posted image user posted image user posted image Naj hitro mine!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
30.1.2010 23:40:48   
Urša
Smo si šli danes ogledat gradove kralja Matjaža pod Peco in je bilo čudovito! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
31.1.2010 6:48:11   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem OK user posted image , ampak navte verjele... ...danes je imel bruhalno noč Anže user posted image user posted image user posted image user posted image . Aaaaaaaaaaaaaaaaa saj bo kmalu konec, samo še user posted image je na vrsti user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
31.1.2010 6:50:30   
NinaŠ
Aja, Tinin plesni nastop je včeraj popolnoma uspel user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer je na generalki malo zatrokirala, ker je bila glasba preglasna in reflektorji naravnost v oči, vendar sta se potem z vaditeljico pogovorili in so stvar prilagodili Tininim željam user posted image , tako da je na predstavi blestela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
31.1.2010 7:46:59   
petarda

Aja, Tinin plesni nastop je včeraj popolnoma uspel user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer je na generalki malo zatrokirala, ker je bila glasba preglasna in reflektorji naravnost v oči, vendar sta se potem z vaditeljico pogovorili in so stvar prilagodili Tininim željam user posted image , tako da je na predstavi blestela user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiii cuker mali! Sliši se kot iz kakega filma user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da si bolje, upam, da user posted image  vseeno ne zboli.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
31.1.2010 7:47:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Smo si šli danes ogledat gradove kralja Matjaža pod Peco in je bilo čudovito! user posted image

Malo bolj podrobno prosim user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
31.1.2010 7:50:23   
petarda
Jaz sem pa mislila imeti včeraj ženski večer v mestu, pa nas je tako zametalo, da smo prestavile. Upam, da na naslednji vikend user posted image .

Drgač pa...babce moje user posted image ....jaz imam samo še 3!!! dni porodniške! V četrtek grem že delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
31.1.2010 8:18:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Malo bolj podrobno prosim user posted image

sem že našla, hvala user posted image ...zgleda res čudovito!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!