Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.12.2009 20:08:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, bubika pa bo dobila Tomyjev Aquadraw Classic. Se mi zdi fajn zadeva.... vsaj stene ne bodo pobarvane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.12.2009 21:43:11
|
|
|
|
Urša
|
Kako lepa slikica, Nina! Mi še nimamo smrekice postavljene, jo bomo po božični večerji. Okraski se še sušijo, smo iz das mase delali. A tiste kocke it Hoferja še prodajajo ali so bile ponedeljkova oz. četrtkova akcija?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.12.2009 9:56:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Daj povej mi prosim samo informativno koliko plačujete šolo smučanja? In koliko pride potem še šola smučanja na snegu? Da vidim, če so samo pri nas tako dragi 15€ letna članarina + 15€ tudi za enega starša, ki mora biti včlanjen + smučarsko karto za "mokri trening" moramo sami kupovati No OK, se moram it spedenat za eno večerjo, tko da kaj več povem zvečer Kolikokrat na teden pa imate trening? Mi imamo dvakrat tedensko po eno uro in je letna članarina 230€ .... Treningi na snegu so mislim, da vključeni, je pa treba dokupit karto in plačat prevoz na smučišče... plača pa se šola smučanja, če seveda otrok še ne smuča, kar petardito ne in je to dodatnih 160€ za pet dni + prevoz, ga bomo pa vozili sami, ker bi zanjga verjetno bil kar šok, da bi ga posadili zjutraj na avtobus, in pa popoldne prevzeli ... Sem se pa včeraj zašuštrala, ko sem kupovala čelado, ker sem potem prišla domov in videla, da imamo podobno doma, ker jo je dobil od svojega strica, samo se mi je zdela fuuuuul velika...no, zdaj vidim, da ni velike razlike, se je pa petardito čustveno navezala na tisto, ki jo je včeraj pomagal izbrati v trgovini, tako, da vrniti je ne morem....torej imam eno čelado za posodit, če katera rabi za svojega novembrčka, da ne boste kupovale...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.12.2009 11:02:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, naši imajo treninge "le" 1x tedensko. Imamo pa res srečo glede cene, vendar je v našem koncu interes Smučarskega kluba očitno velik Sicer se mi 230€, če pogledam, koliko mi plačujemo za splošno telovadbo, ki jo imata 2x tedensko - 25€ na mesec (na srečo imajo lanskoletni udeleženci 10% popust in drugi otrok v družini 20% popust ), ne zdi tako zelo ogromno, sliši se pa veliko, če moraš naenkrat dat. Tistih 160€ za "šolo smučanja" se mi pa res zdi čistmem , saj je menda zato včlanjen v klub, da ga naučijo smučat Urša, smrekco imamo postavljeno že kakih 14 dni, pa jo ne bi imeli, če ne bi otroka tako zelo navirala zanjo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.12.2009 11:04:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: sneg gre, glej zunaj sneeeeeg gre .....yes, zaenkrat še . Uh, upam da nam bo z dežjem prizanešeno . Prvo rundo kepanja, snežakanja, lopatkanja smo že dali skoz.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.12.2009 19:14:54
|
|
|
|
ada2
|
Urša tiste kocke so bile v akciji v začetku decembra, cena je bila 15 eur, bili so pa 3 kompleti - policijska postaja - 450 kosov kock, gasilska postaja, tudi 450 delna, ter navadne kocke - 1000 delna. jaz sem doma vzela eno original kocko in šla v trgovino sprobat smo pa tudi mi šele začeli z malimi, ampak pri hiši jih je pa veliko še mojih no, jutri pa upam, da res ne bo kakega ultra deževja in zmrzali, ker imava z nušo v planu mlado luno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.12.2009 18:23:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugače pa: sneg gre, glej zunaj sneeeeeg gre .....yes, zaenkrat še . Uh, upam da nam bo z dežjem prizanešeno . jaaa samo do 13. je snežilo, zdaj pa že dan in pol dežuje Naša dva pa veliko bolj kot male Lego, obrajtata Lego Duplo . Imamo obojih kar nekaj, vendar sta Božičku zdaj naročila še Dupla - osnovne gradnike, ker najraje ustvarjata po lastnem navdihu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.12.2009 20:33:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer samo tak malo sem vas prišla prebrat. Lahko rečem samo - KONČNO sem dočakala počitnice Tako kot sem bila zadnjih 14 dni zmozgana nisem bila že dolgo. Jutri imam dan za počitek, pa darila bo treba zavit, potem pa spet muka - polne mize dobrot
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.12.2009 7:42:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.12.2009 14:39:24
|
|
|
|
petarda
|
Daaaaaaaaaaaaaan Tak...leeeeeeep, čaroben, skrivnosten....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.12.2009 21:22:36
|
|
|
|
ada2
|
VESEL BOŽIČ ZELIMO VSEM!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2009 22:28:22
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, pa čestitke za obletnico!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2009 22:39:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, pa čestitke za obletnico! aaaaaaaaaaaaaaaaaa....dobro, da si me spomnila .....moj se pa letos ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2009 21:35:50
|
|
|
|
Urša
|
Naty, boš zdržala do drugega leta?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2009 21:54:55
|
|
|
|
petarda
|
Se pridružujem Uršinem vprašanju.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2009 13:33:38
|
|
|
|
ada2
|
jaz tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2009 18:15:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty mora za začetek zdržat do srede, da se še vidiva malo. Potem pa lahko gre
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2009 21:17:24
|
|
|
|
ada2
|
zakaj se pa naty nič ne javi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2009 22:15:43
|
|
|
|
Urša
|
Zakaj se pa nobena nič ne javi???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2009 8:54:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zakaj se pa naty nič ne javi? jaz sem jo kar poklicala, da ni imela izgovorov Je rekla, da je še 2v1. Se bom danes prepričala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2009 8:57:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo včeraj bili na celodnevnem potepu v LJ. Smo se imeli super, crknjena pa sem tudi bila tak, da sem totalno mrknila pred TV.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2009 9:00:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Ena fotka (če bo sploh prilimalo):
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?